Partyflock

PRCPTN

PRCPTN

PRCPTN (afbeelding)
Aanwezigheidbloggerfacebookpage
Informatie
[PRCPTN] Started in Apr 2013 in Berlin.

They did nights at Toren, Radion, Doka, Canvas, Paradigm in Holland, Katerholzig, Arena Club, Sisyphos, Badeschiff and Kosmonaut in Berlin and Egg, London.

Started a label and are on the roll...
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
26·feesten
5·in de toekomst
21·in het verleden
13·nieuwsberichten
2·actieve winacties WIN
13·winacties
1835·bezoekers · herkomst
1010·unieke bezoekers
98Partyflockfans · herkomst
2.8 KFacebooklikes
32·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (537 stemmen)
Nieuws
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Weet je nog? Housefeesten in verlaten loodsen en op bedauwde velden. Vlinders in je buik bij het opdoemen van de bas. 'One nation under a groove.' Urenlang doorknallen met je nieuwe beste vrienden. Dansen tot je erbij neerviel.
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 23 juli weer bij Summer of Love. Op het Thuishaventerrein in Amsterdam
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90? Het kan 11 juni weer bij The Promised Land in Spaarnwoude. Na twee edities was het festival toe aan een nieuwe locatie. Die is gevonden bij de modelboot vijver midden in het recreatiegebied. De nieuwe locatie is groter en biedt daardoor ruimte voor verschillende creatieve uitspattingen. 1
Het waren de dagen dat dance nog puur was, de tijd dat dansmuziek nog simpelweg house heette, zonder verdeling tussen mellow, gabber, trance of techno. Klinkt sentimenteel, toch stond iedereen vanaf de eerste housegolf, eind jaren '80, tot 1994 op dezelfde muziek te feesten. Reden genoeg voor classics-feest The Beginning om terug te blikken op deze unieke periode met dj's die ook toen al van de partij waren. Van Erick E en Buzz Fuzz tot Remy Unger en Bass-D op 7 mei verzamelt de dancescene zich weer als vanouds in Paradigm te Groningen.
De Berlijns/Amsterdamse organisatie, PRCPTN is weer terug in RADION. 19 maart is het feest en mogen zowel Duitse als Nederlandse electronische muzikanten hun unieke eigenschappen uitsloven voor het publiek. De interessante line-up bied plaats voor Duits talent tot Nederlandse veteranen en heeft een verrassend frisse uitwerking bij het publiek.
'Een verlaat nieuwjaar.' Zo noemt Alexander Koning het evenement PRCPTN (Perception) dat hij op 2 januari organiseert in Canvas op de 7e, het restaurant annex nachtclub dat huist op de zevende verdieping van het onlangs geopende Volkshotel. Zoals vaker op de feesten van de in Berlijn woonachtige Nederlander vloeien ook deze nacht verschillende kunstvormen in elkaar over.
Het leukste feest van Berlijn komt terug naar Amsterdam. Wie na het kerstdiner op 24 december last heeft van een inslaande kalkoen kan in RADION de eerste kilo's achterlaten op de dansvloer tijdens Das Letzte Abendmahl. Dit feest geeft wat andere feesten beloven. Een prikkeling van alle zintuigen die samen een onvergetelijke nacht maken.
Het Berlijnse platenlabel PRCPTN (spreek uit Perception) haalt Sven Weisemann naar Canvas op de 7e. Vrijdag 5 juni draait de Duitser die bekend is vanwege een sound die het midden houdt tussen deephouse en Detroit techno een set op de bovenste verdieping van het Volkshotel. Mike Ravelli, Alexander Koning en Shrimp DJ, maken de line-up compleet.