Partyflock

Triangle

Triangle

Triangle (afbeelding)
Concept van Give Soul.
SiteSite trianglefestival.nl
E-mailinfo@thisistriangle.nl
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifyyoutube
Informatie
Wanneer de drie juiste muzikale lijnen elkaar kruisen vormen zij de ultieme ▵
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Triangle
10 PartyflockRoel LangerakparkRotterdam
3Robi, Bizzey, Boef, Hef, Jacin Trill, Jebroer, Johnny 500, Jonna Fraser, Josylvio, Latifah, Lil Kleine, Mula B, Murda, SBMG (nog niet compleet)
Statistieken


x
9·feesten
1·in de toekomst
8·in het verleden
5·nieuwsberichten
7·video's
2·winacties
480·bezoekers · herkomst
296·unieke bezoekers
92Partyflockfans · herkomst
9.1 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (42 stemmen)
Nieuws
De Britse hip-hop artiest MoStack bracht een jaar geleden de clip uit bij zijn nummer 'Liar Liar'. Het nummer was op dat moment al een mega hit in de Londense clubs waardoor Stormzy mee wilde werken aan de bijbehorende video.
Na het eerste Triangle outdoor festival is het weer tijd om op 23 december de Maassilo in Rotterdam te betreden voor Triangle Indoor festival 2016. Een avond waarin hip hop, future beats, UK house en garage vertegenwoordigd zullen worden op één plek. De volledige line up én zaalindeling is reeds bekend gemaakt en bestaat uit een groot aantal artiesten waaronder de live act MHD.
Triangle komt dit jaar met haar allereerste zomerfestival in het Sidelingepark (Rotterdam) met onder andere live performances van Fresku, Hef en Sevn Alias. Nog niet eerder is er een festival in Rotterdam georganiseerd met een mix van hip hop, Future Sounds, UK house en garage. Al deze muziekstijlen worden vertegenwoordigd op zaterdag 23 juli 2016.
Op 29 januari staat de Maassilo weer in het teken van de muzikale drie eenheid Triangle. Reis mee naar New York, London en Tokyo, waar house, hiphop en garage bij elkaar komen.
Na het succes van de eerste editie in de Factory 010 vindt op zaterdag 26 september de eerste XL versie van Triangle plaats in de Maassilo. Britse supersterren als Lil Silva, Dj Q en Low Steppa staan zij aan zij met lokale helden als Benny Rodrigues en Ronnie Flex voor een bijzondere mix van djsets en liveoptredens