Partyflock

Full Moon Produkties

Full Moon Produkties

Full Moon Produkties (afbeelding)
Concept van Nachtboetiek.
SiteSite full-moon.events
E-mailinfo@nachtboetiek.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Informatie
De bekende spectaculaire Full Moon feesten, dressed in Pure White met super DJ's en superdikke shows in de mooiste in- & outdoor locaties. The Biggest Celebration of the Year!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Full Moon Produkties
135 bezoekersThe BOX, Amsterdam
Statistieken


x
11·feesten
1·in de toekomst
10·in het verleden
28·nieuwsberichten
1·fotoshoot
258·foto's
20·video's
7·winacties
3311·bezoekers · herkomst
1676·unieke bezoekers
788Partyflockfans · herkomst
18.1 KFacebooklikes
275·albumfoto's
1·opmerking
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1896 stemmen)
Nieuws
White Moon
7 september 2017
Zaterdag 18 november zal er weer een mooie editie van Full Moon: White Moon plaats vinden in The Box Amsterdam. De Super Early Bird tickets zijn al uitverkocht! Om nog voordelig een ticket te scoren voor White Moon koop dan nu 1 van de laatste Early Bird tickets of VIP-deck Early Bird ticket met nog een flinke korting!
Zaterdag is het zover, Full Moon Festival gaat los op een sprookjesachtig terrein in Spaarnwoude met een super line-up in vier areas, van relaxt tot lekker hard. Dit jaar kun je er onder meer genieten van Gabriel & Dresden, Richard Durand, Marco V, Andy Moor, Gregor Salto, Darkraver, Hardheadz (Prophet & Pavo), in totaal meer dan 35 artiesten uit binnen- en buitenland onstage en natuurlijk heel veel acts, danseressen, food & gadget kraampjes, relaxte chill areas, een supermooi terrein aan het water en heerlijk weer met 24 graden en veel zon. Alle info vind je hier!
Zaterdag 3 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen. 1
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef GB, Full Moon & Goodgreef Xtra Hard GB! 1
Volgende week komt er weer een mooie editie van Full Moon White Moon aan! 4 Super areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige led-, laser- en lichtshow, tipitenten en gave acts! 1
Nog 4 weekjes te gaan en dan komt er weer een geweldige editie van Full Moon: White Moon! 4 mooie areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige Led-, laser- en lichtshow en gave acts.
Wat hebben we een heerlijke zomer achter de rug met een geweldige Full Moon Festival editie op een zeer mooie zomerse dag. Het was een daverend groot succes op het nieuwe terrein De Ven in Spaarnwoude met verschillende area's. Met White Moon gaat Full Moon Produkties het weer dik overdoen in een heerlijke warme club vol gezellige chill-out plekjes! Deze editie zal een echt indoor festival gevoel geven in The BOX met vier mooie ruime area's met o.a. de muziekstijlen trance, classics & oldschool, tribal, edm, groove, house en zelfs deephouse.
Nu de festival zomer bijna voorbij is zijn alle ogen gericht op White Moon dat steeds dichterbij komt! Het meest speciale feest dat maar 2x per jaar gegeven wordt is weer back to the roots van gezelligheid, knusse lounge hoekjes en boordevol leuke bijzonderheden in vier area's met verschillende stijlen.
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht. Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!
Volgende week zaterdag is Full Moon Festival in Spaarnwoude. De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 area's, lekker slenteren langs de kraampjes, een hapje eten, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen... Full Moon Festival heeft het allemaal! Grote namen uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat het festival helemaal los zal gaan! Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige hippielook, circusstijl en indianenthema's. Je zal wanen in een sprookjesWonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
3 waarderingen
Anet
Altijd super verzorgt!
foekie
Goed en betrouwbaar
doepy
Altijd een super feest. Gegarandeerd genieten!

1 opmerking

Beste full moon organitatie ik heb ff vraag je,ik heb net 3 tickets gekocht en onze vriend heeft geen vrouw dus mag die allen naar binnen ??