Partyflock

Diynamic Music

Diynamic Music

Diynamic Music (afbeelding)
SiteSite diynamic.com
E-mailinfo@diynamic.com
AdresHallerstr. 59
20146
Hamburg
Telefoon+49 40 414 241 60
Oprichting2006
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Genres
house, techno
Informatie
Diynamic was founded in 2006. The label is based in Hamburg, Germany.
It goes hand in hand with its sub-label 2DIY4, the booking agency "DIY-BOOKING" and the club called "EGO".
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Diynamic Music
Laatste feest was op vrijdag 20 oktober 2017: Diynamic Showcase x Loveland, Mediahaven, Amsterdam
Statistieken


x
43·feesten
43·in het verleden
5·nieuwsberichten
8·video's
1770·bezoekers · herkomst
989·unieke bezoekers
162Partyflockfans · herkomst
137.3 KFacebooklikes
21·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (235 stemmen)
Nieuws
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
De line-up voor Diynamic Festival 2016 is bekend! Het festival keert terug naar het Amsterdamse bos met een aantal bekende en enkele nieuwe gezichten in de Diynamic-familie. Alle artiesten kijken uit naar deze speciale dag en bereiden speciale sets voor!
Na een geweldig succesvolle editie in 2013 komt Diynamic Festival dit jaar terug naar Amsterdam op vrijdag 30 april. Headliner van het festival is labelbaas Solomun. Natuurlijk komen ook alle artiesten van het label mee naar de hoofdstad. 2
Vol trots presenteren Diynamic en Studio 80 aanstaande zaterdag het allereerste Diynamic Festival in de historie van het Duitse deephouse label. De opbouw in het ArenA park is inmiddels in volle gang en er wordt alles aan gedaan om er een fantastische dag van te maken. Hieronder staat de laatste informatie die je nodig hebt om er samen een memorabel eerste Diynamic Festival van te maken.
Het kon haast niet uitblijven na de explosieve succesreeks waarbij in één jaar tijd de hele wereld werd veroverd: Diynamic presenteert dit voorjaar een eerste eigen festival! En wel in de stad, die als een van de eerste warm liep voor de warme, groovy sound van het kwaliteitsdeephouse label uit Hamburg: Amsterdam.