Partyflock
 

Diynamic Music

afbeelding Diynamic Music
organisator label agency
SiteSite diynamic.com
AdresHallerstr. 59
20146
Hamburg
Duitsland
Oprichting2006
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Genres
house, techno
Informatie
Diynamic was founded in 2006. The label is based in Hamburg, Germany.
It goes hand in hand with its sub-label 2DIY4, the booking agency "DIY-BOOKING" and the club called "EGO".
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Diynamic Music
Diynamic FestivalAmsterdamse BosAmstelveen
Statistieken


x
59·feesten
1·in de toekomst
58·in het verleden
6·nieuwsberichten
13·video's
2189·bezoekers
1214·unieke bezoekers
90Partyflockfans
144.2 KFacebooklikes
19·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (365 stemmen)
Nieuws
Diynamic Festival
7 december 2017
Diynamic keert op 25 mei 2018 terug naar het Amsterdamse Bos, voor de 6e editie van het Diynamic Festival. Deze bijzondere showcase wordt aangevoerd door labeleigenaar Solomun.
Ter gelegenheid van hun tienjarig jubileum zal Diynamic zal in verschillende grote Europese steden als gastheer optreden van evenementen. In september is Amsterdam aan de beurt! Loveland, NGHTDVSN, Paradiso, De Marktkantine, Chicago Social Club en Diynamic werken voor dit event samen.
De line-up voor Diynamic Festival 2016 is bekend! Het festival keert terug naar het Amsterdamse Bos met een aantal bekende en enkele nieuwe gezichten in de Diynamic-familie. Alle artiesten kijken uit naar deze speciale dag en bereiden speciale sets voor!
Na een geweldig succesvolle editie in 2013 komt Diynamic Festival dit jaar terug naar Amsterdam op vrijdag 30 april. Headliner van het festival is labelbaas Solomun. Natuurlijk komen ook alle artiesten van het label mee naar de hoofdstad. 2
Vol trots presenteren Diynamic en Studio 80 aanstaande zaterdag het allereerste Diynamic Festival in de historie van het Duitse deephouse label. De opbouw in het ArenA park is inmiddels in volle gang en er wordt alles aan gedaan om er een fantastische dag van te maken. Hieronder staat de laatste informatie die je nodig hebt om er samen een memorabel eerste Diynamic Festival van te maken.
Het kon haast niet uitblijven na de explosieve succesreeks waarbij in één jaar tijd de hele wereld werd veroverd: Diynamic presenteert dit voorjaar een eerste eigen festival! En wel in de stad, die als een van de eerste warm liep voor de warme, groovy sound van het kwaliteitsdeephouse label uit Hamburg: Amsterdam.