Partyflock

Breda Barst

 

Breda Barst

Breda Barst (afbeelding)
organisator
SiteSite bredabarst.nl
AdresBreda
Nederland
PostadresPostbus 1951
4801 BZ
Breda
KvK20089345
Oprichting1 januari 1995
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifytumblrtwitteryoutube
Informatie
Popfestival Breda Barst: twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten, dat is Breda Barst. Hardwell, Racoon, The Boxer Rebellion, Blaudzun, Dio, The Kik, Extince, Go Back To The Zoo, Triggerfinger en nog veel meer passeerden de revue de afgelopen jaren.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Breda Barst
Breda Barst · Cultuurnacht BredaSTEKBreda
Statistieken


x
12·feesten
1·in de toekomst
11·in het verleden
10·nieuwsberichten
10·video's
288·bezoekers
150·unieke bezoekers
45Partyflockfans
9.4 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (48 stemmen)
Nieuws
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst schenkt elke editie weer volop aandacht aan muzikaal talent uit de stad en omgeving.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend.
Op zondag 22 juli viert Breda Drijft haar vijfjarig jubileum in de Haven van Breda.
De eerste namen van het gratis toegankelijke festival Breda Barst zijn bevestigd. Millionaire (B), EUT, The Howlin', Wulf, Robin Borneman en Tusky spelen op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 in het Valkenberg park in Breda.
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 15 en 16 september plaats in het Valkenberg park in Breda, maar trapt op zaterdag 23 juni het festivalseizoen al af met de Breda Barst Kick-Off.
Ook dit jaar doet Breda Barst weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vanaf vandaag tot en met maandag 16 april haalt het festival zoveel mogelijk stemmen binnen om extra faciliteiten voor jongeren op het festival toe te voegen.
Afgelopen september viel er daags voor de start van het jaarlijkse popfestival Breda Barst ontzettend veel regen. Zoveel, dat het Valkenbergpark helemaal blank kwam te staan.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Jengi Beats, Steven Pieters, Mikey Nice, Joshua J, De Badmeesters, Murten, Yorick Knijff, Raywell, Lolo en Nozem draaien op het dancepodium.
De namen van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste house en deephouse, zijn bekend. Kris Kross Amsterdam, Carlos Valdes, Siroj, Fab × Paans, DJ EZD, Wantigga, David Ghetto, Daisy, Bill Sikes, Eb & Vloed, Swingdeep, De Badmeesters en Moody Mehran draaien op het dancepodium.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. Gerd, Awanto 3, Anil Aras, U Know The Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.