Partyflock

Toffler Festival

Toffler Festival

Toffler Festival (afbeelding)
Concept van Toffler.
SiteSite tofflerfestival.nl
E-mailinfo@tofflerfestival.nl
AdresRotterdam, Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Toffler Festival
video's 4389 bezoekersRoel LangerakparkRotterdam
Adam Beyer, Agoria, Amelie Lens, Assailants, Benny Rodrigues, Cynthia Spiering, De Sluwe Vos, Dubfire, Eagles & Butterflies, Ilario Alicante, Joey Daniel, Kobosil, Michel de Hey, Mol, Nick Bril, Pan-Pot, ROD, Rush, Sandeep, Wouter S.
Statistieken


x
10·feesten
1·in de toekomst
9·in het verleden
4·nieuwsberichten
6·video's
1·winactie
1736·bezoekers · herkomst
1084·unieke bezoekers
347Partyflockfans · herkomst
18.9 KFacebooklikes
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (491 stemmen)
Nieuws
De line-up voor Toffler Festival 2017 is bekend! Internationale artiesten als Joseph Capriati, Pan-Pot en Jamie Jones bestrijken dit jaar het affiche, maar ook vertrouwde gezichten als Benny Rodrigues en Michel de Hey zijn er weer bij. De derde editie van Toffler Festival zal plaatsvinden in het inmiddels vertrouwde Roel Langerakpark in Rotterdam. 5
Toffler indoor festival
29 september 2016
De line-up voor het TOFFLER Indoor Festival 5 Yr Anniversary TOFFLER is bekend! Het vieren van het 5-jarig bestaan van de Rotterdamse club TOFFLER zal plaatsvinden in de Rotterdamse Onderzeebootloods waarbij artiesten als Adam Beyer, Joris Voorn, Luke Slater en Gary Beck de line-up aanvoeren.
De line-up van Toffler Festival 2016 is bekend! Headliners als Adam Beyer, Chris Liebing, DJ Rush, Joris Voorn, Mook, Sam Paganini en Tale Of Us zijn er dit jaar bij om het festival wederom tot een groot muzikaal succes te maken.
Na ruim drie succesvolle clubjaren, waarbij diverse grootheden binnen het house en techno-genre in de tunnel hebben gestaan, vinden ze het de hoogste tijd om als toonaangevende Rotterdamse club een stapje groter te gaan en een bijdrage te leveren aan allereerst het Rotterdamse en ook het Nederlandse festivallandschap. Zaterdag 16 mei 2015 organiseert Toffler haar allereerste festival in het Roel Langerakpark in Rotterdam. 1

1 opmerking