Partyflock

Hemeltjelief festival

 

Hemeltjelief festival

Hemeltjelief festival (afbeelding)
organisator
SiteSite hemeltjelieffestival.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramvimeo
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Hemeltjelief festival
Laatste feest was op donderdag 10 mei 2018: Hemeltjelief Festival, NDSM-Werf, Amsterdam
Statistieken


x
9·feesten
9·in het verleden
5·nieuwsberichten
1·video
114·bezoekers
91·unieke bezoekers
33Partyflockfans
6.9 KFacebooklikes
21·albumfoto's
goed·stemresultaat (27 stemmen)
Nieuws
Hét festival voor groot en klein op Hemelsvaartdag op de NDSM werf in Amsterdam.
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Hemelvaart op Bevrijdingsdag, dat vraagt om een heel bijzondere editie van Hemeltjelief!
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Ieder jaar staat Hemeltjelief in het teken van een thema. Tijdens deze zevende editie "Daar komt de aap uit de mouw" wordt de NDSM-Werf aan de hand van dit thema omgetoverd tot een ware jungle. Ga op ontdekkingstocht in het oerwoud, bouw apennestjes om in te hangen en boogiewoogie naar de Jungle Boogie.
Op donderdag 29 mei 2014 vindt voor de zesde keer het kleurrijke festival Hemeltjelief! plaats op de NDSM-Werf. Ieder jaar staat als thema een ander dier centraal en bij deze editie gaan ze 'Vooruit met de Geit'. De werf verandert voor één dag in een heuse stadsboerderij, compleet met rodeo-varken-rijden en een klompendisco.
Hemeltjelief! Festival 2012 presenteert een line-up met Amsterdams talent en doorbrekende bands. Spannend, verrassend en vogelvrij, dat zijn de toverwoorden op de Amsterdamse NDSM-Werf tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 17 mei 2012.