Partyflock

Best Kept Secret Festival

 

Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret Festival (afbeelding)
organisator
SiteSite bestkeptsecret.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifytumblrtwittervimeoyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Best Kept Secret Festival
Best Kept Secret14 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
Best Kept Secret14 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
Best Kept Secret14 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
Statistieken


x
19·feesten
1·in de toekomst
18·in het verleden
6·nieuwsberichten
46·video's
709·bezoekers
227·unieke bezoekers
94Partyflockfans
84.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (135 stemmen)
Nieuws
Festileaks heeft hun bezoekers laten stemmen over hun favoriete line-up voor de komende editie van Best Kept Secret. Uit alle stemmen werd een droomaffiche opgesteld. De grote winnaars? The Cure, Tame Impala en de reeds bevestigde Bon Iver.
Best Kept Secret wordt volgend jaar toch niet tegelijkertijd met de 50ste editie van Pinkpop georganiseerd.
Jamie XX, Ásgeir, Christine and the Queens, Band of Horses, Dinosaur Jr., Bob Moses, Wolf Parade en Low zijn enkele van de 32 nieuwe namen die Best Kept Secret aan de line-up toevoegt. Weekendtickets voor het festival zijn al te koop. Komende zaterdag 6 februari gaan om 11:00 uur ook dagkaarten in de verkoop.
Op de eerste editie van Best Kept Secret introduceerden ze het statiegeldsysteem voor de drinkbekers, met als resultaat een brandschoon terrein. Dat wordt dus gehandhaafd. Dit jaar doen ze weer iets nieuws: ze schaffen de munten af. 56
In totaal 18 nieuwe namen zijn toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret 2014: Angus & Julia Stone, Slowdive, Factory Floor, Miles Kane, Moss, The Horrors, together PANGEA, Archie Bronson Outfit, Ballet School, Bombay Show Pig, Jessy Lanza, Night Beats, Roosevelt, Ry X, september Girls, The Bots, To Kill A King en Young Fathers. Eerder werden onder andere Elbow, Franz Ferdinand, Interpol en Pixies aangekondigd voor de tweede editie van Best Kept Secret dat plaatsvindt op 20, 21 en 22 juni a.s. in Hilvarenbeek. De kaartverkoop is inmiddels gestart.
Vrijdagse nieuwstelex
11 januari 2013
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in! 4