Partyflock

Unleashed

Unleashed

Unleashed (afbeelding)
SiteSite unleashedparty.nl
E-mailinfo@unleashedparty.nl
AdresAmsterdam
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudvimeoyoutube
Informatie
Fetish fantasy clubbing sensation around the globe!

Van fetish tot fashion, van erotiek tot sexy, van bondage tot burlesque, van volwassen entertainment tot kink, van naakt tot gemaskerd…. Unleashed brengt fetish clubbing tot een hoger niveau, het beste van alle sensuele werelden samengebracht onder één dak in unieke sensationele events! Wat is jouw fetish…?

Jaar na jaar trekt Unleashed duizenden fetish liefhebbers en feestgangers aan om mee te doen aan deze extravagante producties, waarin fetish-chic met de danscultuur worden gecombineerd. Unleashed is een uitzonderlijke ervaring met fetish, muziek, shows, fashion, en play. Elk event dat zij creëren is een volledig nieuw en origineel spektakel, never seen before!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Unleashed
280 bezoekersScala, Londen
Statistieken


x
27·feesten
1·in de toekomst
26·in het verleden
13·nieuwsberichten
6·fotoshoots
215·foto's
22·video's
7·winacties
3004·kliks
1207·bezoekers · herkomst
535·unieke bezoekers
203Partyflockfans · herkomst
22.2 KFacebooklikes
37·albumfoto's
3·verslagen
zeer goed·stemresultaat (674 stemmen)
Nieuws
UNLEASHED Amsterdam The ultimate fetish dance experience Spring had never been hotter! After long anticipation and so much preparations it is almost time... Only a few more days before we open the doors to our realm of fetish fantasy and welcome you in our annual Spring awakening celebration which marks our 6 years anniversary for UNLEASHED Parties around the world.
Unleashed Amsterdam
20 april 2017
Nog maar een paar weken te gaan voordat UNLEASHED wederom los barst in het hart van Amsterdam. Vier het extra lange bevrijdingsweekend sexy en stijlvol in de Westerliefde, kinky en vol met energie in de Westerunie, stout en speels in de dungeon, en sociaal en gezellig in het lounge café.
Op 6 mei zal Unleashed haar voorjaars-event plaats laten vinden in het hart van het Westergasterrein. Nog een reden om uit te kijken naar de lente! Binnen dit 19e eeuwse complex zullen de industriële Westerunie en klassieke Westerliefde gecombineerd worden om zo een onvergetelijke fetish dance spektakel te creëren. De romantiek van de WesterLiefde vervult je met mystieke, sexy vibes, terwijl de Westerunie een meer ruwe, authentieke ervaring biedt.
Terwijl de Zwitserse en Zweedse party-capitals nog maar nauwelijks zijn bijgekomen van de Unleashed sensatie, maakt Amsterdam zich klaar voor haar jaarlijkse nieuwjaarsviering – dit keer uitgebreider dan ooit tevoren.
Unleashed Amsterdam
23 december 2016
Nog maar een week te gaan voordat het Unleashed Amsterdam spektakel op zinderende wijze het nieuwe jaar in luidt! Veel bezoekers zijn nieuwsgierig zijn naar hoe The BOX voor dit event gebruikt zal worden, dus heeft Unleashed een overzicht gemaakt van hun plannen voor de indeling.
De jaarlijkse New Year fetish viering van Unleashed in Amsterdam is uitgegroeid tot een van de bekendste en geliefdste tradities. Elk jaar bieden ze de beste en meest unieke party-ervaring en zijn ze toegewijd om dit beroemde spektakel te blijven innoveren en ontwikkelen. Unleashed Amsterdam New Year event 2017 vindt plaats in The BOX, Unleasheds nieuwe huis in Amsterdam. Hier kunnen ze hun ideeën laten groeien en kunnen ze Unleashed de volgende stap laten nemen waardoor ze het meest grandioze fetish rave dance event zullen geven dat de stad ooit heeft gezien.
Deze zomer zal Unleashed weer terugkeren naar een van ieders favoriete nightclub locaties: in Panama wordt het weer schaamteloos genieten van unieke en stomende, zomerse fetish-ervaringen. Met vernieuwende internationale performances en een sterke DJ line-up verspreid over twee dansvloeren zal alleen de beste progressive, techno, electro, hard house, en industrial langskomen – join the celebration, what's your fetish?! 1
Prepare yourself for a nonstop blizzard of sensational fetish spectacle: 8 djs, 2 dance floors, 3 stages, 15 live shows (NL GB DE), 3 fashion shows, 30+ models, mistresses, 2000+ guests capacity, circus, fire, sexy, fetish acts, dancers, striking huge visuals, special fx, balcony dark area, cages and play equipment, incredible vibe.
Ter ere van haar vijfde verjaardag organiseert Unleashed op 21 mei een Mega Fetish Dance Event in The BOX Amsterdam - uitgebreider dan ooit! Verwacht op dit uitzonderlijke jubileum een ervaring gevuld met fetish, muziek, shows, fashion en play. Wereldwijd nodigen ze alle Unleashed fans uit om onderdeel uit te maken van deze unieke ervaring! De eerste aangekondigde show van het event is Fantastic Rubber; het beroemde award-winnende latex merk uit Berlijn! Met dit debuut buiten de Duitse grenzen delen ze hun prachtige handgemaakte creaties, gespecialiseerd in catsuits, korsetten en accessoires.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in januari 2016? Kijk dan niet verder en check snel de feesten in dit overzicht.