Partyflock

End of Line

End of Line

End of Line (afbeelding)
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Informatie
The future starts at the end of line.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda End of Line
als host: 650 PartyflockAirport WeezeWeeze
Statistieken


x
10·feesten
1·in de toekomst
9·in het verleden
3·nieuwsberichten
6·video's
1·winactie
1785·bezoekers · herkomst
1260·unieke bezoekers
517Partyflockfans · herkomst
13.4 KFacebooklikes
5·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (611 stemmen)
Nieuws
Over precies 100 dagen begint Dream Village! De voorbereidingen voor deze zevende editie, die gaat plaatsvinden in Breda, zijn in volle gang. Dat jullie er zin in hebben is te merken, want de tickets vliegen de deur uit! Dream Village staat er om bekend het meest complete en gezellige festival te zijn van West-Brabant. In deze zeven jaar is Dream Village uitgegroeid van klein, lokaal festival, tot een weekendfestival met dit jaar bijna 18.000 bezoekers!
Van house tot hardstyle, van eclectic tot hardcore. Je vindt het allemaal op Dream Village. Het meest gezellige en complete festival van West-Brabant. Dream Village wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door EYE4Dance.
De Dream Resort & Dream Hotel combitickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf vandaag, de losse dagtickets & weekendtickets zijn te koop vanaf 30 maart! Van house tot hardstyle, van eclectic tot hardcore en van freestyle tot techno. Je vindt het allemaal op Dream Village. Het meest gezellige en complete festival van West-Brabant. 1