Partyflock

Draaimolen

Draaimolen

Draaimolen (afbeelding)
SiteSite draaimolen.nu
E-mailinfo@draaimolen.nu
AdresTilburg
KvK61153044
Oprichting12 april 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtumblrtwitteryoutube
Genres
house, techno
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Draaimolen
252 bezoekersDudok Tilburg, Tilburg
me, Vaal
gratis343 bezoekersMuzentuin, Tilburg
Blawan, FJAAK, Luc Mast, Rebolledo, Tennis
1614 bezoekersCharlotte Oord, Tilburg
me, Dustin, DVS1, Edward, Henrik Schwarz, Job Jobse, Konstantin, Legowelt, Lux, Map.Ache, Marcel Dettmann, Matrixxman, Pieter Jansen, Red Axes, Rdhd, Tijana T, Tsepo, VRIL (nog niet compleet)
Statistieken


x
35·feesten
3·in de toekomst
32·in het verleden
10·nieuwsberichten
12·video's
1·winactie
947·kliks
1593·bezoekers · herkomst
687·unieke bezoekers
193Partyflockfans · herkomst
12.1 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (472 stemmen)
Nieuws
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg.
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en ook een feest van Draaimolen mag dus niet ontbreken. Holy Pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno. Wederom zal de prachtige Muzentuin zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een dikke line-up.
Zaterdag 17 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival! Uiteraard keert Draaimolen weer terug naar de bossen van Charlotte Oord om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken. 2
Draaimolen Festival
13 augustus 2015
Zaterdag 19 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival. Na een geslaagde eerste editie op het stadsstrand van Tilburg moest de organisatie dit jaar op zoek naar een nieuwe locatie. En dat is zeer zeker gelukt met het voormalig Charlotte Oord. 4
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.
Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, haalt Draaimolen Dj Tennis naar Tilburg. Dj Tennis, baas van het technolabel Life and Death, zal op deze speciale kersteditie van Draaimolen een zes uur lange set draaien.
Ook dit jaar organiseert Draaimolen weer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op afkomen.
Na een fantastisch jaar, waarin Draaimolen zichzelf definitief op de kaart heeft gezet in Tilburg en omstreken, is het tijd om het jaar 2013 op passende wijze af te gaan sluiten. Dit gaat plaatsvinden in Jax Center, dat is de kelder onder het lokale Jack's Casino. 1
Het is tot nu toe een spannend jaar geweest voor Draaimolen. Na een eerste editie in april waar Benny Rodrigues afsloot met de ene klassieker na de andere volgde het veelgeprezen gratis Holy Pink Festival. Met een fantastische line-up waar ND_Baumecker, Barnt, Chymera live en ROD Malmok op stonden werd het op Roze Maandag in Tilburg na een rustige start uiteindelijk toch nog een hele dikke rave.
De organisatie Draaimolen, verantwoordelijk voor meerdere techno avonden in Tilburg, zal dit jaar tijdens Roze Maandag voor de eerste keer een gratis festival organiseren op een nieuwe locatie. In samenwerking met Dudok laten zij het Veemarktkwartier deze dag helemaal roze kleuren met Holy Pink Festival!