Partyflock

Draaimolen

Draaimolen

SiteSite draaimolen.nu
E-mailinfo@draaimolen.nu
AdresTilburg
KvK61153044
Oprichting12 april 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtumblryoutube
Genres
house, techno
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Draaimolen
uitverkocht446 bezoekersDudok TilburgTilburg
Barnt, Mattheis, Oberman, Paul Twin, Tammo Hesselink, upsammy
1841 bezoekersCharlotte OordTilburg
Ben UFO, Dollkraut, Duckett, Eefje de Visser, Fenna Fiction, Heleen Blanken, Joe Ellis, Karenn, Leif, LSD, Luc Mast, Magic Mountain High, Mozhgan, Neel, Nina Kraviz, Oceanic, Oscar Mulero, Peverelist, Resom, Sandrien, en nog 5 andere artiesten → (nog niet compleet)
Statistieken


x
43·feesten
2·in de toekomst
41·in het verleden
11·nieuwsberichten
14·video's
2·winacties
1998·bezoekers · herkomst
826·unieke bezoekers
197Partyflockfans · herkomst
17.1 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (571 stemmen)
Nieuws
Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017 werd gedacht dat deze dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets bleek minder waar! 3
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg.
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en ook een feest van Draaimolen mag dus niet ontbreken. Holy Pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno. Wederom zal de prachtige Muzentuin zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een dikke line-up.
Zaterdag 17 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival! Uiteraard keert Draaimolen weer terug naar de bossen van Charlotte Oord om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken. 2
Draaimolen Festival
13 augustus 2015
Zaterdag 19 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival. Na een geslaagde eerste editie op het stadsstrand van Tilburg moest de organisatie dit jaar op zoek naar een nieuwe locatie. En dat is zeer zeker gelukt met het voormalig Charlotte Oord. 4
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.
Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, haalt Draaimolen Dj Tennis naar Tilburg. Dj Tennis, baas van het technolabel Life and Death, zal op deze speciale kersteditie van Draaimolen een zes uur lange set draaien.
Ook dit jaar organiseert Draaimolen weer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op afkomen.
Na een fantastisch jaar, waarin Draaimolen zichzelf definitief op de kaart heeft gezet in Tilburg en omstreken, is het tijd om het jaar 2013 op passende wijze af te gaan sluiten. Dit gaat plaatsvinden in Jax Center, dat is de kelder onder het lokale Jack's Casino. 1
Het is tot nu toe een spannend jaar geweest voor Draaimolen. Na een eerste editie in april waar Benny Rodrigues afsloot met de ene klassieker na de andere volgde het veelgeprezen gratis Holy Pink Festival. Met een fantastische line-up waar ND_Baumecker, Barnt, Chymera live en ROD op stonden werd het op Roze Maandag in Tilburg na een rustige start uiteindelijk toch nog een hele dikke rave.