Partyflock

The Crave

 

The Crave

nieuws · 119 fans
The Crave (afbeelding)
concept
Concept van District25.
SiteSite thecrave.nl
AdresDen Haag
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Informatie
The Crave - Een surrealistische droomwereld, waarin techno, harmonie en verbroedering centraal staan en waar het oergevoel in je boven komt.

''Geleid door melodische verlangens zijn we zoekende naar het gevoel van opwinding, roes en euforie. We worden echter achtervolgd door de dagelijkse sleur. Het is daarom tijd om onze alledaagse mind-set opzij te zetten en een surrealistische droomwereld binnen te stappen, waarin techno, harmonie en verbroedering centraal staan en waar het oer gevoel in je boven komt.'' The Crave.

The Crave is onderdeel van District25: voorvechter van de Haagsche nachtcultuur, organisator van meerdere concepten & schepper van extase.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda The Crave
The Crave Festival · Community Centre gratis12 bezoekersThe Grey Space in the MiddleDen Haag
Animistic Beliefs, Baba Jasper, Doktoro, Erwin Verkade, Harold, Human Nature DJ, Iris Lam, Julie de Ruijter, Legowelt, Lisette van Hoogenhuyze, Marco Duits, Mo Jakob, Sébastien Robert, Siquiche, Sterk Water
The Crave Festival · Opening Show gratis1 AppicGrote MarktDen Haag
Dazion, KAUW, Philou Louzolo, Wrong Sal
The Crave Festival · Opening x Percolate Het MagazijnDen Haag
Deniro, Raw Silk
The Crave Festival gratis29 bezoekersZuiderparkDen Haag
Antal, B12, Claire Morgan, cosmox, Djrum, DVS1, Egyptian Lover, Eris Drew, Gesloten Cirkel, Guy Tavares, Helena Hauff, Identified Patient, Intergalactic Gary, JEANS, Juan Atkins, Kamma, Len Faki, Mad Miran, Masalo, Midland, en nog 8 andere artiesten →
The Crave Festival · Afterhours 2 AppicPIPDen Haag
543FF, Claire Morgan, Djrum, Ekman, Gamma Intel, Gustav Goodstuff, Lenson, Python, TLR, Van Anh, Vox Supreme
The Crave Festival · Afterhours x Cultivated Electronics 1 AppicHet MagazijnDen Haag
Deirdre Direktor, Egyptian Lover, Lake Haze, Sync 24
The Crave Festival · Beach Closing x Ransom Note 2 bezoekersColorado CharlieScheveningen
Ally Tropical, Dollkraut, Elias Mazian, Orpheu The Wizard, Young Marco
LaserfestWowzoneDen Haag
Statistieken


x
52·feesten
8·in de toekomst
44·in het verleden
12·nieuwsberichten
10·video's
5·winacties
1482·bezoekers
616·unieke bezoekers
119Partyflockfans
12.8 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (241 stemmen)
Nieuws
De line-up voor The Crave Weekend Festival is bekend. Eerder werd het Zuiderpark programma al aangekondigd met Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE. Toegevoegd zijn Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro, Animistic Beliefs en showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine.
De line-up voor de vierde editie van The Crave Festival is bekend. Wederom brengt de Haagse organisatie internationale headliners samen met Haagse veteranen en breakthrough artiesten.
O.a. Soichi Terada, Unit Moebius, Rude66 en Indentified Patient zijn toegevoegd aan het weekendprogramma dat bestaat uit een opening night, twee afterparties en het beach closingevent
Toonaangevend The Crave Festival zet nieuwe standaard met afschaffen van additionele ticketfee 7
De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Headliners van de derde editie van het festival, dat 2 juni voor het tweede jaar plaats vindt in het groene Zuiderpark in Den Haag, zijn onder andere Blawan, Levon Vincent, Hessle Audio Trio, DJ Stingray en Palms Trax.
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag. 3
The Crave Festival verhuist komende zomer naar het Zuiderpark. Het festival, gericht op elektronische muziek, vestigd zich daarmee op hetzelfde stuk grond als een van Europa's grootste gratis popfestivals 'Parkpop'. Op zaterdag 3 juni, in het Pinksterweekend, wordt het iconische park omgetoverd tot een dance-walhalla, waar het beste uit de internationale en nationale scene een bezoek aan Den Haag komt brengen.
The Crave Festival pakt dit jaar groter uit met drie podia op het terrein van creatieve hotspot BINK36. Het programma wordt onder andere gevuld door DVS1, Levon Vincent, Pariah, Sigha, Helena Hauff en Rahaan.
LET x ADE 2015
14 oktober 2015
Na de succesvolle lancering van LET Recordings met JP Enfant's 'Dreaming Backwards' EP is er genoeg reden voor een feestje voor de Amsterdamse organisatie. En welk moment is er beter om dat te doen dan tijdens het roemruchte Amsterdam Dance Event met niet één, maar twee feesten?
Vrijdag 17 en zaterdag 18 april is Den Haag in de ban van The Crave Weekender. Het eerste levensjaar van het vooruitstrevende Haagse techno concept wordt gevierd in haar thuisbasis, de PIP. Beide avonden staan in het teken van labelnights. Zo presenteren Format Records en Token hun sterkste delegatie.