Partyflock

Sunset Festival

Sunset Festival

SiteSite sunsetfestival.be
E-mailinfo@sunsetfestival.be
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Sunset Festival
Laatste feest was op zaterdag 17 september 2016: Sunset Festival, Lilse bergen, Lille
Statistieken


x
6·feesten
6·in het verleden
10·nieuwsberichten
1·fotoshoot
147·foto's
26·video's
1908·bezoekers · herkomst
1388·unieke bezoekers
295Partyflockfans · herkomst
45.4 KFacebooklikes
54·albumfoto's
goed·stemresultaat (606 stemmen)
Nieuws
Sunset Festival
12 september 2016
Zaterdag is het dan eindelijk zover: alle weermodellen kondigen een mooi nazomerweekend aan voor de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival!
Op 17 september is het zo ver: de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival! Geniet van een topdag vol muziek, opzwepende DJ acts, een gezellige festivalsfeer en pak die laatste zonnestralen van het zomerseizoen aan het stralend witte zandstrand van De Lilse bergen. Check hier alvast de magische trailer...
Op 17 september is het zo ver: de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival! Geniet van een topdag vol muziek, opzwepende DJ acts, een gezellige festivalsfeer en pak die laatste zonnestralen van het zomerseizoen aan het stralend witte zandstrand van De Lilse bergen.
Zaterdag is het dan eindelijk zover en alle weermodellen kondigen een mooi nazomerweekend aan. Met meer dan 100 artiesten op 9 stages is Sunset Festival d afsluiter van het festivalseizoen. Hier alle belangrijke info op een rij.
Het schitterende recreatiedomein De Lilse bergen, net over de Belgische grens, zal op 19 september helemaal in het teken staan van Sunset Festival. Sunset is toe aan haar vijfde editie en is ondertussen uitgegroeid tot ht Belgische dancefestival waarmee de zomer wordt afgesloten.
Terwijl de nazomer de temperaturen terug de hoogte in duwt met nog zeker mooie en stabiele vooruitzichten voor de komende 10 dagen, is het aftellen naar Sunset Festival als echte afsluiter van het Belgische (dance) festival seizoen. Op zaterdag 20 september brengt Sunset Festival op het mooie recreatiedomein & -strand van De Lilse bergen in Gierle, net over de grens in Belgi, een indrukwekkend aanbod aan artiesten, verdeeld over 6 stages. 3
Over een paar weken is het weer zover: na een tweede succesvolle editie met maar liefst 16.000 bezoekers is Sunset Festival ook dit jaar de ultieme afsluiter van het festivalseizoen. De Lilse bergen spreekt met z'n eindeloos groene natuurlijke omgeving, het prachtige strand en het water tot de verbeelding van elke bezoeker. Voor alle hardstyle-liefhebbers hebben ze goed nieuws want de Red Ruins Area is niet alleen open air, maar ook gelegen op het mooie strand langs het water. 1
'Summer ain't over until Sunset!' Wie zijn festivalseizoen goed wil afsluiten, kan er op zaterdag 22 september maar bij zijn op De Lilse bergen. Sunset Festival bereidt zich immers voor op een topeditie. Met een van 's werelds populairste dj's van dit moment: Afrojack! Maar dat is lang niet alles!
Op zaterdag 22 september hosten Hardstyle.com & Dirty Workz de Twilight Zone op Sunset Festival. Before sunset zal Hardstyle.com de hosting voorzien en after sunset kan je genieten van Dirty Workz.
'Summer ain't over until Sunset!' of beter gezegd: wie het festivalseizoen goed wil afsluiten, kan er op zaterdag 22 september maar best bij zijn op De Lilse bergen. Sunset Festival bereidt zich immers voor op een topeditie. Met n van 's werelds populairste dj's van dit moment, de Nederlandse dj Afrojack, heeft Sunset Festival alvast een headliner van formaat te strikken. Maar dat is lang niet alles. 1