Partyflock

Festyland

Festyland

Festyland (afbeelding)
Concept van Par-T.
SiteSite festyland.nl
AdresLandgoed Hendricks
Volkel
Oprichtingoktober 2008
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Informatie
FestyLand, Dé officiële afsluiter van HET festivalseizoen! Elk jaar wordt het festivalseizoen afgesloten met een geweldige festival finish op het festivalterrein Landgoed Hendrickx Volkel- Uden.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Festyland
162 bezoekersBillyBird Park HemelrijkVolkel
162 bezoekersBillyBird Park HemelrijkVolkel
Statistieken


x
25·feesten
1·in de toekomst
24·in het verleden
17·nieuwsberichten
4·fotoshoots
574·foto's
21·video's
7·winacties
4951·bezoekers · herkomst
1873·unieke bezoekers
235Partyflockfans · herkomst
19.5 KFacebooklikes
253·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (1639 stemmen)
Nieuws
Met ruim 13.750 bezoekers op vrijdag, 14.500 bezoekers op zaterdag en een gemoedelijke sfeer, kijkt de organisatie terug op een goed verlopen editie van FestyLand.
FestyLand telt af
2 oktober 2017
Met 6,1 kilometer aan hekwerk en ruim 180.000 kilo aan steigermateriaal, wordt er momenteel keihard gewerkt om het 70.000 m2 tellende terrein om te toveren tot een sfeervol tentenkamp op recreatiepark Hemelrijk!
Vrijdag 6- en zaterdag 7 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
Terwijl het grootste deel van Nederland geniet van een welverdiende vakantie, is de organisatie van FestyLand achter de schermen druk bezig voor de 10e editie van dé afsluiting van het festivalseizoen!
Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober vindt de achtste editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets zijn uitverkocht, de reguliere kaartverkoop start op zaterdag 27 juni aanstaande om 10.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend: Jett Rebel, John Coffey, Jordy Dazz, Lil Kleine, The Dirty Daddies, BZB en Puinhoop Kollektiv!
Op vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober vindt de zevende editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets waren in no-time uitverkocht. De normale kaartverkoop start op donderdag 21 augustus om 19.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend.
Na zes mooie jaren op Landgoed Hendrickx gaat FestyLand verhuizen naar recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Het terrein, grenzend aan het water, biedt een scala aan mooie mogelijkheden. Tegelijkertijd met deze verhuizing wordt het vernieuwde concept gelanceerd waarbij de sfeer en beleving van het oude vertrouwde FestyLand gegarandeerd blijven. Zondag 12 oktober wordt een nieuw creatief festival met een andere naam.
Laatste info Festyland
12 oktober 2012
Als een rimpelloze vijver onder een strak blauwe hemel, wachtend op de eerste steen die de feestelijke deining gaat veroorzaken. Zo ligt het nog maagdelijke en zonovergoten terrein van FestyLand, officiële afsluiter van het festivalseizoen 2012, er momenteel bij. Inmiddels is zojuist het állerlaatste campingticket verkocht en zijn er last minute toevoegingen aan het toch al niet geringe programma. 1
FestyLand heeft dit jaar een spraakmakende primeur: de uitreiking van de gloednieuwe Festivalseizoen Awards - een initiatief van FestyLand in samenwerking met Festivalinfo.nl en LiveXS. De Awards hebben vier categorieën te weten Hottest Act, Hottest New Act, Hottest Moment en Hottest Picture 4