Partyflock

Festyland

Festyland

Festyland (afbeelding)
Concept van Par-T.
SiteSite festyland.nl
AdresLandgoed Hendricks
Volkel
Oprichtingoktober 2008
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Informatie
FestyLand, Dé officiële afsluiter van HET festivalseizoen! Elk jaar wordt het festivalseizoen afgesloten met een geweldige festival finish op het festivalterrein Landgoed Hendrickx Volkel- Uden.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Festyland
WIN2283 bezoekersBillyBird Park Hemelrijk, Volkel
Abstract, Anil Aras, Baby Blue, CHIMP, CMC$, Darkraver, David Ghetto, Dawn Panty, De Jeugd van Tegenwoordig, Gozert, Iceman, Irie Badeo, Irwan, It all started in the Nineties, Jeffrey Heesen, Jerome, Jimmy Spliff, Jordan, K-Liber, Keizer Skarel, en nog 24 andere artiesten → (nog niet compleet)
2271 bezoekersBillyBird Park Hemelrijk, Volkel
Andy Frasco, Bizzey, Broederliefde, Brooks, BZB, ChildsPlay, Dansado & De Feestneger, Daster, Dawn Panty, De Lievelings Dj's van je Zusje, Dr. Robinson, EUT, Gozert, Hardstyle John, Ici sans Merci, Indian Askin, Jebroer, Jimmy Spliff, John West, Julian Jordan, en nog 34 andere artiesten →
Statistieken


x
24·feesten
2·in de toekomst
22·in het verleden
15·nieuwsberichten
4·fotoshoots
574·foto's
16·video's
1·actieve winactie WIN
7·winacties
657·kliks
4815·bezoekers · herkomst
1838·unieke bezoekers
227Partyflockfans · herkomst
19.1 KFacebooklikes
253·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (1595 stemmen)
Nieuws
Vrijdag 6- en zaterdag 7 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
Terwijl het grootste deel van Nederland geniet van een welverdiende vakantie, is de organisatie van FestyLand achter de schermen druk bezig voor de 10e editie van dé afsluiting van het festivalseizoen!
Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober vindt de achtste editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets zijn uitverkocht, de reguliere kaartverkoop start op zaterdag 27 juni aanstaande om 10.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend: Jett Rebel, John Coffey, Jordy Dazz, Lil Kleine, The Dirty Daddies, BZB en Puinhoop Kollektiv!
Op vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober vindt de zevende editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets waren in no-time uitverkocht. De normale kaartverkoop start op donderdag 21 augustus om 19.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend.
Na zes mooie jaren op Landgoed Hendrickx gaat FestyLand verhuizen naar recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Het terrein, grenzend aan het water, biedt een scala aan mooie mogelijkheden. Tegelijkertijd met deze verhuizing wordt het vernieuwde concept gelanceerd waarbij de sfeer en beleving van het oude vertrouwde FestyLand gegarandeerd blijven. Zondag 12 oktober wordt een nieuw creatief festival met een andere naam.
Laatste info Festyland
12 oktober 2012
Als een rimpelloze vijver onder een strak blauwe hemel, wachtend op de eerste steen die de feestelijke deining gaat veroorzaken. Zo ligt het nog maagdelijke en zonovergoten terrein van FestyLand, officiële afsluiter van het festivalseizoen 2012, er momenteel bij. Inmiddels is zojuist het állerlaatste campingticket verkocht en zijn er last minute toevoegingen aan het toch al niet geringe programma. 1
FestyLand heeft dit jaar een spraakmakende primeur: de uitreiking van de gloednieuwe Festivalseizoen Awards - een initiatief van FestyLand in samenwerking met Festivalinfo.nl en LiveXS. De Awards hebben vier categorieën te weten Hottest Act, Hottest New Act, Hottest Moment en Hottest Picture 4
Terwijl het festivalseizoen nog in volle gang is, wordt in Brabant alweer hard gewerkt aan de waardige afsluiter van de festivalkalender van 2012: de vijfde editie van FestyLand, dit jaar op 12, 13 en 14 oktober op Landgoed Hendrickx bij Volkel/Uden.
Op 14, 15 en 16 oktober vindt dé afsluiter van het festivalseizoen plaats op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden (Noord-Brabant). Met nog ruim een maand te gaan laat de organisatie van FestyLand weten dat de programmering nu nagenoeg compleet is en dat ook de voorverkoop naar volle tevredenheid verloopt. Na drie eerdere zeer geslaagde edities gaat Festyland dit jaar een stapje verder met maar liefst 6 podia, 7 tenten, meer dan 80 acts en een eigen camping waarvan het aantal reserveringen nu al het aantal van vorig jaar overstijgt. 3