Partyflock

Terug Naar Toen

 

Terug Naar Toen

Terug Naar Toen (afbeelding)
organisator
SiteSite terugnaartoen.com
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Genres
00s, 80s, 90s
Informatie
T.N.T. Produkties staat voor Terug Naar Toen Produkties.
Wij zijn promoter en organisator van diverse evenementen in Amsterdam, Enschede, Rotterdam, Utrecht en andere steden.

Met verschillende publieke evenementen trekken wij door het hele land heen, met als thuisbasis Amsterdam.

Naast de publieke evenementen verzorgen wij ook privé evenementen. Van catering tot entertainment, van drank tot bedienend personeel, alles word geregeld.
Dus de gastheer of gastvrouw kan in alle rust genieten van het evenement en ondervind geen stress. Ook bruiloften behoren tot de mogelijkheid, hierin hebben we ruime ervaring.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
159·feesten
16·in de toekomst
143·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·fotoshoots
125·foto's
2·video's
6·winacties
796·bezoekers
569·unieke bezoekers
64Partyflockfans
9.8 KFacebooklikes
3·albumfoto's
goed·stemresultaat (125 stemmen)
Nieuws
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam presenteert de Vengaboys, T-Spoon en meer..
Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video's en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.
Dit is je kans om terug te gaan, terug naar de tijd van buiten spelen en schoolfeesten, terug naar de muziek van Snap!, Captain Jack, K-Liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Wil je lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The Darkraver, dit is jouw festival! Guilty Pleasure Festival, hét 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam, vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas. Early birds á €25 gaan op donderdag 25 februari in de voorverkoop.
Yes! De allerleukste avond van het jaar komt er aan...NY Eve en dat kan Terug Naar Toen natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan, daarom hebben ze alle smurfen aan het werk gezet om een weer fantastische locatie te vinden om deze jaarwisseling echt groots te vieren!