Partyflock

Excess

Excess

Concept van Aesthetic Events.
AdresDen Haag
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Concept
Informatie
Excess staat voor de samenhorigheid van mensen in de underground muziek, feesten met een nostalgisch karakter en het geven van kleur aan alles wat met positiviteit en inspiratie te maken heeft. Het is niet slechts een feest, maar het is een concept dat in smaakt valt bij velen vanwege het samenhorigheidsgevoel. Het gevoel van tijdloos leven en feesten, zonder stigma, met liefde voor de muziek én liefde voor elkaar! Deze individuen zijn er altijd al geweest, maar Excess verbindt hen met elkaar. Vandaar onze slogan: connecting the dots, we are 1.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Excess
PanamaAmsterdam
Statistieken


x
73·feesten
1·in de toekomst
72·in het verleden
2·nieuwsberichten
29·video's
2·winacties
687·bezoekers · herkomst
210·unieke bezoekers
65Partyflockfans · herkomst
5.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (44 stemmen)
Nieuws
Vrijdag 27 maart tot en met zondag 5 april viert het Amsterdamse cultuurpodium Sugarfactory haar tienjarig bestaan! Enkele highlights: Kabale und Liebe b2b met Anton PieŽte, Bok Bok, Spartaque, Rancido, Sevdaliza, twee speciale edities van Wicked Jazzsounds, een indrukwekkende audiovisuele liveshow van 2562 & Heleen Blanken, multidisciplinaire theatervoorstelling Get Connected, de VJ Academy workshop en exposities van Sjem Bakkus en Leendert Mulder. De tiendaagse jubileumprogrammering (van zowel de vooravonden als clubnachten) vormt een weerspiegeling van Sugarfactory's verleden, heden en toekomst.
Nederlands kleurrijkste underground concept, Excess The Movement, heeft de komende weken weer een mooie reeks aan feesten op de planning staan. Na een uitverkochte Sugarfactory in februari en een aantal ruige Basement Sessions, richt Excess het vizier nu weer op Amsterdam. Tijd om Excess, eens nader te presenteren.