Partyflock

Super Social

Super Social

organisator
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Informatie
Het is tijd voor SSSSSSSSSSSSSSSSS…SUPER SOCIAL!

De gezellige house avonden waren al een feit in de club.
Met SUPER SOCIAL erbij komen de andere muziekstromingen ook aan bod. In de breedste zin van het woord… Van Pop tot Nu Disco en van Classics tot Acid. Het wordt een wekelijks feestje waar het alleen maar om het samenzijn gaat met bekenden en onbekenden.
Samen lachen, samen sjansen, samen drinken, samen roken, samen knallen!

Een gewaarschuwd mens telt voor 2…
De verassing van de avond is het SUPER SIZE moment. Dat betekent geen laf werk, geen halve maatregelen. Je krijgt het drankje wat je besteld gewoon vergroot. Jaja, voor de prijs van een normale maat. Lekker!
Je merkt vanzelf wel wanneer het in gaat.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Super Social
als host: 12 bezoekersThuishavenAmsterdam
Cat Carpenters, Chaiba, CHIMP, D-Jay, Dante Klein, Dennis Branko, Donnie, Ekte, Hasse de Moor, Jean, Jeff Solo, JES., Juvanice, Kris Kross Amsterdam, Lisa D'Light, Mr Nice Guy, Raywell, Rewind, Ron Simpson, Sergio Obergh, en nog 7 andere artiesten → (nog niet compleet)
Statistieken


x
135·feesten
1·in de toekomst
134·in het verleden
6·nieuwsberichten
1·video
2·winacties
772·bezoekers
358·unieke bezoekers
89Partyflockfans
15.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (52 stemmen)
Nieuws
Het evenement en haar hosting partijen zijn al enige tijd aangekondigd, maar gisteren maakte het festival haar line-up bekend. Het festival, geÔnitieerd vanuit de ijzersterke clubavond Super Social, haar enerverende thuisbasis de Chicago Social Club en de populaire Waterkant, slaat haar handen ineen met een serie verrassende hosting partijen: Disco Dolly en Baskets & Puma.
Met het zonnetje op je bol, geluid van kabbelend water, het zand tussen de teentjes en de dreunen van de lekkerste plaatjes mag jij je dit jaar voor de aller-, aller-, allereerste keer wanen in het fruitige sprookje van Zomerfruit. Met een collectief aan feestjes dat weet waar genot te vinden is, worden de fijnste DJ's, meest frisse live-acts en leukste activiteiten samengebracht tot misschien wel het gezelligste festival van je zomer.
Duncan Stutterheim en Casper Reijnders nemen donderdagavond 17 december eenmalig plaats achter de draaitafels van de Amsterdamse Chicago Social Club om geld op te halen voor vluchtelingen. Het duo wil hiermee aandacht vragen voor Lesvos Winterproof, een door festivalorganisatoren opgerichte stichting die noodvoorzieningen bouwt op Lesbos. Alle entreegelden die tijdens de avond worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel. 6
Super Social en Waterkant presenteren op zaterdag 11 Juli The Social Garden, een nieuw intiem festival aan de oever van de Nieuwe Meer in Amsterdam. De twee partijen hebben de handen ineen geslagen om een nieuw en intiem festival te bieden waar het samenzijn op een prachtig en uniek stukje Amsterdam minstens net zo belangrijk wordt als de geprogrammeerde artiesten.
Chicago Social Club presenteert op elke donderdag avond de Super Social, het sociale hoogtepunt van de week! Chicago Social Club serveert je elke donderdagavond een mega-sociale-cocktail met alle ingrediŽnten uit Amsterdam: een sizzling social evening met al je vrienden.
De allereerste verjaardag van Chicago Social Club komt er alweer aan. De club die inmiddels zijn plek heeft gevonden in het nachtleven van Amsterdam gaat dit uitgebreid vieren.