Partyflock

Rotterdamse Rave

Rotterdamse Rave

Concept van Give Soul.
SiteSite rotterdamserave.com
E-mailinfo@rotterdamrave.com
AdresEendrachtsweg 42
3012 LD
Rotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube
Genres
techno
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Rotterdamse Rave
153 PartyflockLloyd MultipleinRotterdam
AnD, ANOTR, Ben Buitendijk, Benny Rodrigues, Boris Ross, Dax J, Headstrong, Karim Soliman, Michel de Hey, MPIA3, Nina Kraviz, Paula Temple, Remco Beekwilder, Rowen Clark, Speedy J, stranger
34 PartyflockMaassiloRotterdam
DVS1, [Phase], Stingray, stranger
2 PartyflockMaassiloRotterdam
Statistieken


x
26·feesten
3·in de toekomst
23·in het verleden
13·nieuwsberichten
43·video's
1·winactie
3706·bezoekers · herkomst
1706·unieke bezoekers
561Partyflockfans · herkomst
48.3 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (645 stemmen)
Nieuws
Op 18 augustus vindt Rotterdam Rave Festival plaats op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Het is de derde keer dat het festival georganiseerd wordt. 1
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor haar derde outdoor festival editie. Op 18 augustus worden artiesten als Nina Kraviz, Speedy J, Headstrong, MPIA3 en Dax J verwelkomt.
Een primeur voor Rotterdam Rave. Zij organiseren op zondag 18 maart een rave van 11 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds in de Factory 010 met onder andere AnD en Tommy Four Seven.
Na een uitverkocht festival keert Rotterdam Rave terug naar hun vertrouwde Maassilo, waar weer drie area's gevuld worden met de meest gerespecteerde techno artiesten van dit moment. 2
Op zaterdag 2 december komt Perc met zijn eigen label (Perc Trax) naar De Factory010, Rotterdam.
Rotterdam Rave Festival
16 augustus 2017
Al is Rotterdam een stad van de toekomst, het is een stad met een rijk verleden. Zo is Rotterdam in de jaren 90, tijdens de opkomst van house muziek, de geboorteplaats van de hardste variant van het genre. Het lijkt erop dat Rotterdam altijd al anders was dan andere steden: altijd al harder, altijd al rauwer.
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor de tweede outdoor festival editie 1
Rotterdam Rave is op 4 maart 2017 terug met hun enige Indoor editie van dat jaar in de Maassilo. Met deze editie zal het 5 jarig bestaan van Rotterdam Rave worden gevierd samen met artiesten als Joris Voorn, Dave Clarke, Alan Fitzpatrick en AnD.
Vrijdag 23 december 2016 zal in Factory 010 de tweede showcase van Rotterdam Rave plaatsvinden. Na de eerste 'Figure' showcase met Len Faki, is Britse techno DJ Rebekah uitgenodigd voor de host van haar eigen serie events genaamd 'Elements'.
Na het vier jaar lang organiseren van verschillende Rotterdam Rave evenementen, heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor een verandering. Vanaf heden zal Rotterdam Rave jaarlijks n indoor evenement organiseren in de Maassilo (Rotterdam) en n outdoor festival.