Partyflock

Rotterdamse Rave

Rotterdamse Rave

Rotterdamse Rave (afbeelding)
Concept van Give Soul.
SiteSite rotterdamserave.com
E-mailinfo@rotterdamrave.com
AdresEendrachtsweg 42
3012 LD
Rotterdam
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudspotifyyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Rotterdamse Rave
1381 bezoekersFactory 010, Rotterdam
Ansome, Bleaching Agent, Perc, Randomer, stranger
2520 bezoekersMaassilo, Rotterdam
Amelie Lens, AnD, Ansome, Benny Rodrigues, Dax J, DeFeKT, Enrico Sangiuliano, Jorn Luka, Karim Soliman, Marwan Sabb_, Perc, Randomer, Reinier Zonneveld, Remco Beekwilder, Scalameriya, stranger, Tommy Four Seven, VSK (nog niet compleet)
Statistieken


x
20·feesten
2·in de toekomst
18·in het verleden
10·nieuwsberichten
27·video's
1·winactie
3084·bezoekers · herkomst
1517·unieke bezoekers
617Partyflockfans · herkomst
42.4 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (565 stemmen)
Nieuws
Na een uitverkocht festival keert Rotterdam Rave terug naar hun vertrouwde Maassilo, waar weer drie area's gevuld worden met de meest gerespecteerde techno artiesten van dit moment. 2
Op zaterdag 2 december komt Perc met zijn eigen label (Perc Trax) naar De Factory010, Rotterdam.
Rotterdam Rave Festival
16 augustus 2017
Al is Rotterdam een stad van de toekomst, het is een stad met een rijk verleden. Zo is Rotterdam in de jaren 90, tijdens de opkomst van house muziek, de geboorteplaats van de hardste variant van het genre. Het lijkt erop dat Rotterdam altijd al anders was dan andere steden: altijd al harder, altijd al rauwer.
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor de tweede outdoor festival editie 1
Rotterdam Rave is op 4 maart 2017 terug met hun enige Indoor editie van dat jaar in de Maassilo. Met deze editie zal het 5 jarig bestaan van Rotterdam Rave worden gevierd samen met artiesten als Joris Voorn, Dave Clarke, Alan Fitzpatrick en AnD.
Vrijdag 23 december 2016 zal in Factory 010 de tweede showcase van Rotterdam Rave plaatsvinden. Na de eerste 'Figure' showcase met Len Faki, is Britse techno DJ Rebekah uitgenodigd voor de host van haar eigen serie events genaamd 'Elements'.
Na het vier jaar lang organiseren van verschillende Rotterdam Rave evenementen, heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor een verandering. Vanaf heden zal Rotterdam Rave jaarlijks één indoor evenement organiseren in de Maassilo (Rotterdam) en één outdoor festival.
Deze zomer komt de Rotterdamse Rave met haar allereerste festival, op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Zaterdag 6 augustus zal het industriële technofeest zich naar buiten verplaatsen na al viermaal de Maassilo te hebben uitverkocht.
De Rotterdamse Rave gaat in 2016 verder waar het in 2015 gebleven was. Om in de stijgende lijn te blijven waar de organisatie nu in zit, halen ze de top van internationale artiesten naar Rotterdam. De eerste editie in 2016 staat gepland op donderdag 24 maart in de meest industriële locatie van Rotterdam; De Maassilo. Bij vele ravers zal de vorige editie nog vers in het geheugen staan en met de nieuwe 'Easter Edition' laat Rotterdamse Rave zien dat ze groter en beter worden bij elke editie.
Op vrijdag 24 oktober vindt de Rotterdamse Rave UK Special plaats. De Rotterdamse Rave zal ditmaal groter uitpakken dan ooit. Met deze editie verhuist het evenement van de Factory 010 naar een grotere locatie: de Maassilo. Dit betekent: grotere artiesten, meer show en ruimte voor maar liefst 5000 ravers! 4