Partyflock

Grotesque

Grotesque

Concept van PT Events.
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Informatie
PT's flagship Grotesque is set up for a modal age group (21-45) and have become really successful with their accurate formula. Important ingredients are their excellent choice for prominent party venues and their critical eye for every single detail which create the complete party experience. PT always want to create the ultimate, 'A till Z' experience and for the past years they've succeeded in that vision. Nowadays clubbers from all over the world join their events and the number of foreigners who're booking complete party trips (flight-hotel-ticket) to The Netherlands is still growing.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
54·feesten
4·in de toekomst
50·in het verleden
2·artiesten
84·nieuwsberichten
12·fotoshoots
1673·foto's
32·video's
12·winacties
11898·bezoekers · herkomst
3923·unieke bezoekers
412Partyflockfans · herkomst
23.3 KFacebooklikes
936·albumfoto's
16·verslagen
6·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (5216 stemmen)
Nieuws
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
To say that Sied van Riel is excited would be an understatement. After months of preparation for the perfect birthday & Rielism 4 release party, it's less than a week to go until his big Rielism Night at Panama, Amsterdam. 1
Vrijdag 12 mei, Club Panama Amsterdam kan de taart maar beter in bestelling hebben staan, want op 12 mei heeft DJ, producer en label eigenaar Sied van Riel alle reden voor een feestje.
Het is niemand onopgemerkt gebleven. Het trance genre trekt weer aan en om die reden lijken ook de trance feesten als paddenstoelen uit de grond te schieten.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
Grotesque en haar events mogen dan steeds groter groeien, de aandacht voor haar individuele bezoeker blijft. Niet alleen zorgt dit familiegevoel voor een goede sfeer op de dansvloer, maar ook voor een 'Grotesque Family'. Een kleine groep die samen een groot verschil kan maken voor anderen – mensen die het hard nodig hebben. 1
Op zaterdag 10 december strijkt het Grotesque Indoor Festival neer in de Rotterdamse Maassilo en biedt haar bezoekers naast 3 verschillende areas in trance, house en techno ook nog een speciale Niloo Lounge.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Op zaterdag 10 december keert Rotterdamse house legende Luciën Foort huiswaarts, met zijn eigen Lucien Foort & Friends Night in de Maassilo. Na succesvolle edities in Dordrecht, Den Haag, Scheveningen, Haarlem en Tilburg, landt de altijd groovende DJ zijn underground club concept met liefde in het industriële pand aan de Maashaven. En hij komt niet alleen de boel op stelten zetten.
Op zaterdag 10 december wacht de bezoekers van Grotesque Indoor Festival niet alleen een spectaculaire indoor festival ervaring, met 3 verschillende area's, headliners & aanstormend talent in een breed scala aan stijlen én een uitgebreid aanbod aan entertainment, maar ook de viering van RAM's 250ste radioshow én de lancering van twee nieuwe Grotesque sublabels: Reworked & Fusion. Na de succesvolle viering van de 200ste show vorig jaar, die volledig uitverkocht was, keert ook in 2016 de hoge kwaliteit live feed en audio streaming terug.
6 waarderingen
Sense for Trance
Full moon
Mir66
dancetour
firstr­espond­er
prima feesten
mark pijnenburg
prima organisatie
Henry S
geweldig!!!
Dalogic
alda