Partyflock

Grotesque

 

Grotesque

Grotesque (afbeelding)
organisator label
Concept van PT Events.
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitter
Informatie
PT's flagship Grotesque is set up for a modal age group (21-45) and have become really successful with their accurate formula. Important ingredients are their excellent choice for prominent party venues and their critical eye for every single detail which create the complete party experience. PT always want to create the ultimate, 'A till Z' experience and for the past years they've succeeded in that vision. Nowadays clubbers from all over the world join their events and the number of foreigners who're booking complete party trips (flight-hotel-ticket) to The Netherlands is still growing.

Grotesque always deliver the world most prominent artists. Dj's with an unique sound and an excellent feel of entertainment. Grotesque offers them massive stages and an incredibly enthusiastic crowd!

Grotesque's resident dj RAM is responsible for the official Grotesque radioshow which is weekly broadcasted at AfterhoursFM and monthly at more than 15 other stations worldwide.
Recensie
Grotesque – Winter Edition (Mixed by RAM & Mark Sherry) · 10 mei 2016
Ok, we geven het toe. Nu de zomer eindelijk zijn gezicht laat zien, komt deze Winter Edition van Neerlands leukste trance concept Grotesque als een flinke klodder lauwe mosterd na de maaltijd. De reputatie van de eerdere Grotesque cd's maakt het toch een compilatie die het checken waard is. Right?
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Grotesque
Grotesque Indoor Festival #40027 bezoekersMaassiloRotterdam
Artiesten
foto's · artiestRAM
Stine Grove
Statistieken


x
62·feesten
1·in de toekomst
61·in het verleden
2·artiesten
97·nieuwsberichten
13·fotoshoots
1898·foto's
38·video's
14·winacties
14041·bezoekers
4759·unieke bezoekers
455Partyflockfans
24.6 KFacebooklikes
956·albumfoto's
16·verslagen
9·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (6027 stemmen)
12 mei 2013
Foto's, Grotesque, 12 mei 2013, Fuel, Bloemendaal aan zee
16 februari 2013
Foto's, Grotesque, 16 februari 2013, WesterUnie, Amsterdam
10 november 2012
Foto's, Grotesque, 10 november 2012, Maassilo, Rotterdam
15 oktober 2011
Foto's, Grotesque, 15 oktober 2011, Factory 010, Rotterdam
24 september 2011
Foto's, Grotesque, 24 september 2011, Zak, Uelsen
14 mei 2011
Foto's, Grotesque, 14 mei 2011, Ocean Diva, Amsterdam
Nieuws
Zaterdag 8 december is Grotesque weer terug in Rotterdam voor een nieuwe editie van het populaire Indoor Festival! Onlangs werden de jaarlijkse festival charts weer bekend gemaakt en voor derde maal op rij bleek Grotesque het populairste 'indoor' festijn. Dat dit geen gebakken lucht is mag duidelijk zijn.
Het festivalseizoen is inmiddels zo goed als voorbij, de zomer maakt ruimte voor de herfst, maar bij PT Events zijn ze al een tijdje druk met het Grotesque Indoor Festival 2018, dat op 8 december in de Rotterdamse Maassilo plaatsvindt. Inmiddels is ook de 3e fase van de tickets bijna uitverkocht. 1
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
9 December zal bij veel liefhebbers al enige tijd in de agenda staan. Het is de zaterdag van Grotesque. Het unieke Indoor Festival haalt dit jaar het beruchte Mardi Gras uit New Orleans. Met dit geweldige thema zal het contrast van de normaal grijsgrauwe Maassilo ongetwijfeld een indrukwekkend kleurenpalet op je netvlies branden. Het goede nieuws. Ga er maar lekker in mee, want kleur maakt vrolijk en sobere kleuren passen niet bij editie #300!
Het is weer voorbij, die mooie zomer! Die zomer die begon zo wat in. wie het weet mag het zeggen. Voor het laatst gezien in 1995.en nooit meer wat van gehoord! Vroeger vielen in de zomermaanden de mussen nog wel eens dood van het dak, anno 2017 hebben we überhaupt niet eens mussen meer in Nederland. Na weer een spectaculair festival seizoen, waarin de super hippe mode van 2017 geen kans kreeg het daglicht te aanschouwen omdat wederom de poncho's en regenlaarzen het festivalterrein domineerden, adviseren wij van Grotesque een ieder: Tijd om naar binnen te gaan!
Op zaterdag 30 september keert Grotesque terug op het oude nest in Rotterdam. Hiermee voldoet PT Events aan het verzoek van velen, om weer eens een feestje in de aloude, intieme Factory010 te organiseren. Een speciale Back2Back editie is het resultaat en de tickets gaan vanaf woensdag in de verkoop!
Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven. 1
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal! Op zaterdag 22 juli, is de vraag welk drankje je moet kiezen het enige waar je over na hoeft te denken. Al het andere doen wij. Zon, zee en een dikke line-up staan oor je klaar. Haal die flip-flops uit de kast en begin maar vast met zonnedansjes, want Trance Beats staat klaar om de zomer knallend af te trappen! 1
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal!
9 waarderingen
venus38
Wat een geweldig feest and the partypeople alles goed georganiseerd goede dj’s kortom dikke 10
MariskaG
Grotesque is een super leuk feest, ze zijn in de jaren een paar keer van lokatie gewijzigd, maar gelukkig weer terug in Rotterdam waar het allemaal begon. Feesten met een leuk thema, leuke aankleding en mensen die speciaal in dit feest geintersseerd zijn :CHEER:
1968
Super organisatie met altijd top feesten die meer dan goed georganiseerd zijn.­
Sense for Trance
Full moon
Mir66
dancetour
firstr­espond­er
prima feesten
mark pijnenburg
prima organisatie
Henry S
geweldig!!!
Dalogic
alda