Partyflock

Hipster

Hipster

Hipster (afbeelding)
SiteSite hipsterparties.nl
AdresUtrecht, Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloudtwitteryoutube
Informatie
H!PSTER
A brand new feeling! The new hype!
Be a hipster for one night!

Wanna be a H!PSTER?
Nu kan het! Vanaf oktober 2013 zal er in Nederland een geheel nieuw concept de grote steden overnemen! Om te beginnen in het midden van het land, Utrecht!
De winkel van Sinkel zal onze thuisbasis worden!
Feest in een betoverende atmosfeer met sexy, open-minded, maar vooral hippe mensen. Een heerlijke feeling en nieuwe beleving is waar het bij H!PSTER om draait!
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
27·feesten
1·in de toekomst
26·in het verleden
12·nieuwsberichten
8·video's
3·winacties
578·bezoekers · herkomst
329·unieke bezoekers
53Partyflockfans · herkomst
5.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (51 stemmen)
Nieuws
De zomer begint al stiekem zijn eerste tekenen te vertonen, en dat verlangt natuurlijk naar een zomer vol met zonnige dagen! Maar ook een zomer vol met mooie festivals! Eentje voor in je agenda: Ultrasonic Festival 2018 bij de Maarsseveense Plassen met wel een heleboel dikke namen.
Met deze koude dagen snappen wij dat jullie verlangen naar wat zonnestraaltjes. Nu hebben wij aardig wat hitte in onze aftermovie!
Ultrasonic Festival is terug! Na het jubileum van vorig jaar strijkt Utrechts gezelligste festival voor de zesde keer neer aan de Maarsseveense Plassen. 1
Na een uitverkochte editie tijdens New Year's Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Koningsnacht special!
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
Super Sunday is back en zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met een onvergetelijke X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt uitgepakt met een dikke line-up, maar welke namen het dit jaar zullen zijn.
Na een geweldig 2014 met alleen maar uitverkochte edities in de Winkel van sinkel, doet de organisatie er in 2015 nog een stapje bovenop.De 2015 kick-off is zaterdag 21 februari. Ja je leest het goed, zaterdag! Uiteraard weer met een lekkere line-up wat je van H!pster gewend bent.
H!pster one year anniversary was een onvergetelijke dikke party! En dat valt natuurlijk moeilijk te overtreffen. Maar H!pster komt met een hele dikke winter editie! Op vrijdag 12 december in de Winkel van sinkel!