Partyflock

Hipster

 

Hipster

Hipster (afbeelding)
organisator
SiteSite hipsterparties.nl
AdresUtrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloudtwitteryoutube
Informatie
H!PSTER
A brand new feeling! The new hype!
Be a hipster for one night!

Wanna be a H!PSTER?
Nu kan het! Vanaf oktober 2013 zal er in Nederland een geheel nieuw concept de grote steden overnemen! Om te beginnen in het midden van het land, Utrecht!
De winkel van Sinkel zal onze thuisbasis worden!
Feest in een betoverende atmosfeer met sexy, open-minded, maar vooral hippe mensen. Een heerlijke feeling en nieuwe beleving is waar het bij H!PSTER om draait!
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
32·feesten
2·in de toekomst
30·in het verleden
9·nieuwsberichten
12·video's
3·winacties
496·bezoekers
252·unieke bezoekers
45Partyflockfans
5.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (53 stemmen)
Nieuws
Na een uitverkochte editie tijdens New Year's Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Koningsnacht special!
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
Super Sunday is back en zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met een onvergetelijke X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt uitgepakt met een dikke line-up, maar welke namen het dit jaar zullen zijn.
Na een geweldig 2014 met alleen maar uitverkochte edities in de Winkel van Sinkel, doet de organisatie er in 2015 nog een stapje bovenop.De 2015 kick-off is zaterdag 21 februari. Ja je leest het goed, zaterdag! Uiteraard weer met een lekkere line-up wat je van H!pster gewend bent.
H!pster one year anniversary was een onvergetelijke dikke party! En dat valt natuurlijk moeilijk te overtreffen. Maar H!pster komt met een hele dikke winter editie! Op vrijdag 12 december in de Winkel van Sinkel!
Na een mooie zomer met als hoogtepunt de stage op Ultrasonic Festival is H!pster weer back op vrijdag 17 oktober in de Winkel van Sinkel! Precies een jaar geleden startte H!pster met een nieuwe clubavond in de Utrechtse Domstad en dat moet uiteraard gevierd worden! Het zal een feest worden dat het afgelopen jaar zal samenvatten in een overweldigende editie.
Na twee totaal uitverkochte en onvergetelijke edities van H!pster in de Winkel van Sinkel en een H!pster stage tijdens Kingsnight in Central Studios is H!pster 30 mei terug in de Winkel van Sinkel met een dikke line-up! 1