Partyflock

Toko Techno

Toko Techno

Toko Techno (afbeelding)
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
techno
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Toko Techno
41 bezoekers
Statistieken


x
13·feesten
1·in de toekomst
12·in het verleden
7·nieuwsberichten
6·video's
1·winactie
239·bezoekers · herkomst
158·unieke bezoekers
50Partyflockfans · herkomst
1.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (68 stemmen)
Nieuws
In Etten-Leur staat voor de eerste keer een nieuw techno evenement geprogrammeerd in de Studio76: Chicks on Techno
Studio76 draait al enige jaren onder de rook van Roosendaal en Breda als evenementen locatie. De voormalige Zalinaz werd omgedoopt tot een aantal multifunctionele ruimtes met een industrieel tintje. De locatie gaat in 2017 voor de eerste keer 'techno' programmeren en heeft de organisaties Blow & Toko Techno die op zaterdag 4 februari een samenwerking aangaan.
Toko Techno is al 4 jaar in Breda actief als succesvolle organisatie. De laatste 5 edities van deze intieme techno avond waren stijf uitverkocht en niet zonder reden.
Het is al weer de zevende editie van Toko Techno en dat wordt uiteraard goed gevierd. Dit concept groeide binnen 3 jaar uit naar een geweldige aanvulling in het Bredase nachtleven. Toko Techno wordt twee keer per jaar gehouden en zetelt de laatste jaren trouw in één van de mooiste underground locaties van Breda: Boulevard.
Vrijdag 6 november is de tweede editie van het jaarlijks terugkerende 3-D Festival in Graanbeurs in Breda. Vorig jaar werd in november het eerste indoor 3-D festival gehouden in Graanbeurs. De gedachte achter dit feest bestond uit meerdere elementen. De organisatie wil het echte festivalgevoel in de winter naar binnen halen. In 3 verschillende area's zal je 3 verschillende stijlen muziek horen, zodat je als bezoeker jouw eigen avond kan programmeren.
In 1 van de mooiste underground locaties van Breda wordt zaterdag 3 oktober voor de 6e keer Toko Techno gehouden.
Toko Techno
26 oktober 2013
techno is een wereld op zich met vele eilandjes. En elk eilandje heeft haar geweldige ingrediënten, een eigen keuken. De naam Toko geeft dit al aan. Men gaat proeven deze nacht, van een wereldmenu aan techno.