Partyflock

Stichting Nacht van Joure

 

Stichting Nacht van Joure

SiteSite nachtvanjoure.nl
AdresPasteurweg 10
8503 AB
Joure
Nederland
KvK1120915
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Stichting Nacht van Joure
MengelmoesClub 1841Sneek
Beachrockers · Back To The 90s & 00s2 bezoekersDe UlesprongSint Nicolaasga
Beachrockers39 bezoekersDe UlesprongSint Nicolaasga
Statistieken


x
57·feesten
3·in de toekomst
54·in het verleden
22·nieuwsberichten
3·fotoshoots
767·foto's
51·video's
3·winacties
2343·bezoekers
1300·unieke bezoekers
2Partyflockfans
274·albumfoto's
1·verslag
goed·stemresultaat (842 stemmen)
Nieuws
Met nog drie weken te gaan is het aftellen naar Beachrockers 2014 officieel begonnen. Zaterdag 5 juli is Recreatiepark de Ulesprong weer het decor van het meest zomerse festival van het Noorden: Beachrockers Festival.
Dit jaar is het extra feest op 6 juli want Beachrockers bestaat 5 jaar. En dat viert Beachrockers samen met jullie! Het zomerse festival heeft voor deze editie een spectaculaire line-up samengesteld met o.a Yellow Claw, Vato Gonzalez & MC Tjen, Frontliner, Billy the Kit, Alvaro, Mr. Polska en nog vele anderen.
Donderdag 9 mei aanstaande zal het grootste festival op Hemelvaartsdag 'Heavenly Outdoor' terugkeren in Heerenveen. Het P6 Parkeerterrein (gelegen naast het Abe Lenstra Stadion) zal worden omgetoverd tot een evenemententerrein waar het festival 'van het jaar' zal plaatsvinden. 13
Over slechts enkele dagen is het dan eindelijk tijd voor Beachrockers Festival! Na weken van slecht en wisselvallig weer belooft het dan eindelijk komende zaterdag en dag te worden met zomerse temperaturen en veel zon! Alle registers worden opengetrokken om jou geweldige zomerse dag te geven.
Over 2 weken is het zover, op 30 juni zal de Ulesprong in Sint Nicolaasga het decor zijn van 1 van de leukste festivals in het Noorden: het zonovergoten Beachrockers Festival. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.
Op zaterdag 26 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van Friesland, namelijk: Noa. Met een spectaculaire line-up zal vanavond de temperatuur stijgen tot warme subtropische sferen.
De eerste zonnestralen van het jaar zijn er weer, de vogeltjes fluiten en kriebels voor Beachrockers 2012 komen zo langzamerhand weer naar boven! De uitverkochte editie van vorig jaar Beachrockers Festival staat nog steeds in het geheugen gegrift van vele bezoekers als een memorabele dag. De voorbereidingen voor de editie van 2012 zijn in volle gang!
Zaterdag 9 Juli zal het Beachrockers Festival neerstrijken op het prachtige Recreatiegebied de Ulesprong in Sint Nicolaasga.
Heavenly Outdoor
30 mei 2011
Op donderdag 2 juni is Heavenly Outdoor in Heerenveen terug! Voor de derde keer op rij beloofd dit het beste, grootste en leukste (gratis!) festival van het Noorden te worden tijdens Hemelvaartsdag. 3
Beachrockers
17 mei 2011
De Beachrockers DJ contest trok tijdens het paasweekend veel bekijks! De Swetser in Heerenveen en de Dockside in Lemmer gingen helemaal los met o.a gast dj's zoals Billy the Kit & Ralvero! Wat duidelijk is geworden is dat er genoeg dj talent is in Friesland! Dj's Puri & Waylon Pereira stomen door naar de finale op 27 mei in Mootz in Sneek. 2