Partyflock

Sneeuwbal Festival

Sneeuwbal Festival

organisator
Concept van XSENSE.
SiteSite sneeuwbalfestival.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Informatie
Sneeuwbal Winterfestival viert jaarlijks de winter met ladingen wintergekkigheid en heerlijke techno, techhouse, deephouse, house en apres-techno sets. Dus, haal dat skipak, de wintermuts en de handschoenen maar vast van zolder, want Sneeuwbal Winterfestival neemt het seizoen over!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Sneeuwbal Festival
Sneeuwbal12 PartyflockUtrecht
Statistieken


x
8·feesten
1·in de toekomst
7·in het verleden
7·nieuwsberichten
11·video's
1462·bezoekers
1015·unieke bezoekers
211Partyflockfans
16.3 KFacebooklikes
15·albumfoto's
goed·stemresultaat (461 stemmen)
Nieuws
Hoewel we het festivalseizoen al lang en breed achter ons hebben gelaten, betreedt Koning Winter op 27 januari 2018 zijn domein: Sneeuwbal Winterfestival te hartje Utrecht. De vorst is in aantocht.
In de nacht van 28 op 29 oktober heeft Koning Winter alvast zijn gezicht laten zien. Meer dan honderd pinguïns hebben het centrum van Utrecht overgenomen.
Koning winter
19 september 2017
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! 2
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het vijfde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast!
Met de zomer nog in onze bol kijken we al uit naar 28 januari 2017, waar we het in Park Transwijk niet zo nauw nemen met het koudste seizoen van het jaar. Voor de vijfde winter op rij duikt Sneeuwbal Winterfestival op in hartje Utrecht met veel muziek, feestjes en vooral winterse gekte. 1
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in januari 2016? Kijk dan niet verder en check snel de feesten in dit overzicht.
Als de wintermaanden in zicht komen en temperaturen dalen, willen we nog maar één ding: Sneeuwbal Winterfestival! Voor het vierde seizoen op rij neemt Sneeuwbal het namelijk niet zo nauw met de koudste maanden van het jaar. 2