Partyflock

Give Soul

Give Soul

Give Soul (afbeelding)
SiteSite givesoul.nl
E-mailinfo@givesoul.nl
AdresRotterdam
Oprichting18 september 2011
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Informatie
Het was het einde van de zomer van 2011. Het uitgaansleven in Rotterdam kenmerkte zich door te weinig aanbod, zowel in aantal clubs als in leuke feestjes. En de feestjes die er georganiseerd werden, waren vaak slecht bezocht, misten sfeer of kwalitatief goede muziek. Tijd dus voor verandering, dachten twee jonge gasten uit de Maasstad. Tijd voor een frisse wind in de uitgaanswereld. Eigenlijk begon het met een grote groep vrienden die allemaal één voorliefde deelden, techno in de breedste zin des woords. Gezamenlijk draaiden zij vaak in het Bootleg dj café, een plaats waar veel jonge boys hun eerste platen draaien, en gaven ze Illegale feesten op plekken als de Kralingse plas...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Give Soul
1353 bezoekersFactory 010Rotterdam
Jeff Mills
4310 bezoekersMaassiloRotterdam
Amelie Lens, AnD, Ansome, Benny Rodrigues, Dax J, DeFeKT, Enrico Sangiuliano, I Hate Models, Jorn Luka, Karim Soliman, Marwan Sabb_, Paula Temple, Perc, Randomer, Reinier Zonneveld, Remco Beekwilder, Sam Paganini, Scalameriya, stranger, Tommy Four Seven, en nog 1 andere artiesten →
1860 bezoekersFactory 010Rotterdam
AnD, Art, I Hate Models, Reggaebus, Remco Beekwilder, ROD, stranger, Tommy Four Seven
1444 bezoekersMaassiloRotterdam
Benny Rodrigues, Chocolate Puma, Cleavage, Dann Colt, GoodLife, Industrialyzer, Juan Sanchez, Karim Soliman, LAMMER, Mr. Belt & Wezol, Noneoftheabove, Pep & Rash, Relativ, Rowen Clark, Sebaas, TWR72, Wouter S.
als host: video's 2 531 bezoekersGOUDasfaltGouda
GoodLife, Karim Soliman, Remco Beekwilder, Rowen Clark (nog niet compleet)
1537 bezoekersLloyd MultipleinRotterdam
Statistieken


x
124·feesten
6·in de toekomst
118·in het verleden
33·nieuwsberichten
121·video's
10·winacties
7413·bezoekers · herkomst
2520·unieke bezoekers
250Partyflockfans · herkomst
18.8 KFacebooklikes
1·albumfoto
zeer goed·stemresultaat (1090 stemmen)
Nieuws
De Britse hip-hop artiest MoStack bracht een jaar geleden de clip uit bij zijn nummer 'Liar Liar'. Het nummer was op dat moment al een mega hit in de Londense clubs waardoor Stormzy mee wilde werken aan de bijbehorende video.
Na een uitverkocht festival keert Rotterdam Rave terug naar hun vertrouwde Maassilo, waar weer drie area's gevuld worden met de meest gerespecteerde techno artiesten van dit moment. 2
Op zaterdag 2 december komt Perc met zijn eigen label (Perc Trax) naar De Factory010, Rotterdam.
Rotterdam Rave Festival
16 augustus 2017
Al is Rotterdam een stad van de toekomst, het is een stad met een rijk verleden. Zo is Rotterdam in de jaren 90, tijdens de opkomst van house muziek, de geboorteplaats van de hardste variant van het genre. Het lijkt erop dat Rotterdam altijd al anders was dan andere steden: altijd al harder, altijd al rauwer.
Op vrijdag 5 mei wordt Stadion Woudestein in Rotterdam alvast opgewarmd voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord twee dagen later.
Op donderdag 13 april viert Give Soul haar verjaardag met een internationale line-up in de voor hun vertrouwde Maassilo.
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor de tweede outdoor festival editie 1
GLOW
2 december 2016
Het evenement Glow in the Dark slaat op 13 april 2017 een compleet nieuwe muzikale richting in met een nieuw evenement genaamd Glow. Waar voorheen de nadruk lag op elektronische muziek, wordt nu in samenwerking met diverse zaal-hosts de nadruk gelegd op het creŽren van 4 verschillende werelden.
Rotterdam Rave is op 4 maart 2017 terug met hun enige Indoor editie van dat jaar in de Maassilo. Met deze editie zal het 5 jarig bestaan van Rotterdam Rave worden gevierd samen met artiesten als Joris Voorn, Dave Clarke, Alan Fitzpatrick en AnD.
Op 24 februari 2017 keert Aventura terug in de Maassilo voor een tweede editie, welke dit keer in het teken zal staan van carnaval. Het is niet meer nodig naar het zuiden te reizen, dit keer halen de organisaties Let's Go en Give Soul het feest van over de rivieren naar Rotterdam.