Partyflock

Give Soul

Give Soul

Give Soul (afbeelding)
SiteSite givesoul.nl
E-mailinfo@givesoul.nl
AdresRotterdam
Telefoon+31 6 57 54 53 70
Oprichting18 september 2011
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Informatie
Het was het einde van de zomer van 2011. Het uitgaansleven in Rotterdam kenmerkte zich door te weinig aanbod, zowel in aantal clubs als in leuke feestjes. En de feestjes die er georganiseerd werden, waren vaak slecht bezocht, misten sfeer of kwalitatief goede muziek. Tijd dus voor verandering, dachten twee jonge gasten uit de Maasstad. Tijd voor een frisse wind in de uitgaanswereld. Eigenlijk begon het met een grote groep vrienden die allemaal één voorliefde deelden, techno in de breedste zin des woords. Gezamenlijk draaiden zij vaak in het Bootleg dj café, een plaats waar veel jonge boys hun eerste platen draaien, en gaven ze Illegale feesten op plekken als de Kralingse plas...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Give Soul
85 bezoekersDe Graanbeurs, Breda
GoodLife, High Soundsystem, Jonathan Hoff, Karim Soliman, Rowen Clark
163 bezoekersPOPSHOP, Rotterdam
Bensco & Lemeus, Donovan Rivera, GoodLife, High Soundsystem, Jonathan Hoff, Karim Soliman, Rowen Clark, Sebaas
1381 bezoekersFactory 010, Rotterdam
Ansome, Bleaching Agent, Perc, Randomer, stranger
669 bezoekersMaassilo, Rotterdam
3Robi, Bizzey, Blaize, Darryl Antunez, Equalz, Full Crate, Gil the Grid, Jacin Trill, Mula B & LouiVos, Rachel Green, Rody G, Sammie Sedano, Sic Faux, StayFun (nog niet compleet)
2520 bezoekersMaassilo, Rotterdam
Amelie Lens, AnD, Ansome, Benny Rodrigues, Dax J, DeFeKT, Enrico Sangiuliano, Jorn Luka, Karim Soliman, Marwan Sabb_, Perc, Randomer, Reinier Zonneveld, Remco Beekwilder, Scalameriya, stranger, Tommy Four Seven, VSK (nog niet compleet)
954 bezoekersMaassilo, Rotterdam
Benny Rodrigues, Dann Colt, Industrialyzer, Juan Sanchez, Mr. Belt & Wezol, Noneoftheabove, TWR72 (nog niet compleet)
Statistieken


x
120·feesten
6·in de toekomst
114·in het verleden
32·nieuwsberichten
119·video's
9·winacties
6940·bezoekers · herkomst
2403·unieke bezoekers
253Partyflockfans · herkomst
18.7 KFacebooklikes
1·albumfoto
zeer goed·stemresultaat (1075 stemmen)
Nieuws
Na een uitverkocht festival keert Rotterdam Rave terug naar hun vertrouwde Maassilo, waar weer drie area's gevuld worden met de meest gerespecteerde techno artiesten van dit moment. 2
Op zaterdag 2 december komt Perc met zijn eigen label (Perc Trax) naar De Factory010, Rotterdam.
Rotterdam Rave Festival
16 augustus 2017
Al is Rotterdam een stad van de toekomst, het is een stad met een rijk verleden. Zo is Rotterdam in de jaren 90, tijdens de opkomst van house muziek, de geboorteplaats van de hardste variant van het genre. Het lijkt erop dat Rotterdam altijd al anders was dan andere steden: altijd al harder, altijd al rauwer.
Op vrijdag 5 mei wordt Stadion Woudestein in Rotterdam alvast opgewarmd voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord twee dagen later.
Op donderdag 13 april viert Give Soul haar verjaardag met een internationale line-up in de voor hun vertrouwde Maassilo.
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor de tweede outdoor festival editie 1
GLOW
2 december 2016
Het evenement Glow in the Dark slaat op 13 april 2017 een compleet nieuwe muzikale richting in met een nieuw evenement genaamd Glow. Waar voorheen de nadruk lag op elektronische muziek, wordt nu in samenwerking met diverse zaal-hosts de nadruk gelegd op het creŽren van 4 verschillende werelden.
Rotterdam Rave is op 4 maart 2017 terug met hun enige Indoor editie van dat jaar in de Maassilo. Met deze editie zal het 5 jarig bestaan van Rotterdam Rave worden gevierd samen met artiesten als Joris Voorn, Dave Clarke, Alan Fitzpatrick en AnD.
Op 24 februari 2017 keert Aventura terug in de Maassilo voor een tweede editie, welke dit keer in het teken zal staan van carnaval. Het is niet meer nodig naar het zuiden te reizen, dit keer halen de organisaties Let's Go en Give Soul het feest van over de rivieren naar Rotterdam.
Men zegt altijd dat je moet stoppen op je hoogtepunt. Dit is de reden waarom er is besloten dat de aankomende Glow in the Dark 'Halloween Special' de allerlaatste editie wordt.