Partyflock

DGTL

DGTL (afbeelding)
SiteSite dgtlfestival.com
AdresAmsterdam
Oprichting30 maart 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwittervimeoyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
39·feesten
3·in de toekomst
36·in het verleden
16·nieuwsberichten
65·video's
3·video's met alleen muziek
6778·bezoekers · herkomst
2385·unieke bezoekers
637Partyflockfans · herkomst
122.6 KFacebooklikes
12·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (894 stemmen)
Nieuws
For the third time DGTL brings its industrial concept to the Catalan Capital, announcing an extended line up of over 60 artists spread over four stages and adding Tale of Us, Adriatique, Jackmaster, DVS1, Paco Osuna next to the likes of previously announced Jeff Mills, Solomun and Recondite [live] on the bill of DGTL Barcelona 2017.
Op 6 mei 2017, zal DGTL in de grootste stad in het zuidelijk halfrond neerdalen. Na vier festivals in Amsterdam, en twee in Barcelona, was 'Sampa' de ideale keuze voor onze volgende avontuur.
DGTL has announced the full line up per stage for its 2017 Amsterdam festival. Next to an outstretched selection of the finest in electronic music, this year will hold an overarching theme surrounding the stage plan called 'Modularity'. 3
In het Paasweekend van 2017 keert DGTL Amsterdam terug voor haar vijfde editie, met een brede selectie aan vooraanstaande artiesten uit alle hoeken van het dance-circuit.
Het Amsterdam Dance Event host tijdens de aankomende editie de eerste globale hackathon voor de dance scene. In een speciale marathonsessie werkt een groep van honderd geselecteerde deelnemers aan slimme oplossingen voor vraagstukken rondom de thema's veiligheid, festivalbeleving, reisgedrag en festivallogistiek.
DGTL heeft zijn indrukwekkende ADE programma voor 2016 bekendgemaakt. Tijdens drie opeenvolgende nachten biedt DGTL met toonaangevende hosts Mosaic, Paradise en Kompakt een speciaal programma. Verwacht de grootste artiesten uit de stal van de partners. In totaal zullen meer dan 30 artiesten optreden in de vertrouwde indoor thuisbasis van DGTL: de Scheepsbouwloods op de NDSM-Docklands.
Terwijl de spanning in de afgelopen maanden is opgebouwd na de bekendmaking van de volledige line-up gevolgd door een ongekend vroege loop op tickets door verlangende feestzoekers kondigt DGTL Festival nu ook zijn volledige stage-programmering aan voor hun editie in 2016, die plaats zal vinden tijdens het Paasweekeinde. Het programma belooft een overweldigende muzikale ervaring, gekenmerkt door een zorgvuldige selectie per stage die bezoekers trakteert op de beste artiesten die underground dance muziek te bieden heeft anno nu.
DGTL Festival, het jaarlijkse pronkstuk van evenementenorganisatie DGTL, heeft zojuist de eerste details omtrent hun vierde editie bekendgemaakt. Wederom zal het welbekende Amsterdamse festival plaatsvinden tijdens het Paasweekend (26 + 27 maart, 2016). Voor de internationale bezoekers-community die de afgelopen drie edities is opgebouwd, zal ook deze keer weer een uitmuntende line-up gepresenteerd worden.
Op 14 en 15 augustus is het Parc del Forum in Barcelona het eerste buitenlandse toneel van een weekend lang DGTL Festival. Met 2 dagen festival, 3 podia per dag en ca. 40 artiesten komen liefhebbers van alle diepe elektronische muziekstijlen aan hun trekken. De line-up is een mix geworden van grote internationale headliners, lokale helden en een drietal Nederlandse artiesten: Job Jobse, Tom Trago en De Sluwe Vos.
Tijdens DGTL op 4 en 5 april aanstaande te NDSM-Werf Amsterdam, introduceert het festival de DGTL Powerwharf. Een duurzame proeftuin waar de eerste stappen richting 100% groene festivalstroom worden gezet. Een van die stappen is het Greenchoice Electric Hotel. Daar kunnen mensen hun mobieltjes makkelijk en veilig laten 'logeren' en opladen met 100% groene stroom.