Partyflock

Melkweg Dance

Melkweg Dance

Melkweg Dance (afbeelding)
Concept van Melkweg.
AdresLijnbaansgracht 234a
1017 PH
Amsterdam
Telefoon+31 20 531 8181
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Concepten
Informatie
klinch is het Electronic Music Platform van de Melkweg. Al vijf jaar lang is het de plek voor relevante, vernieuwende elektronische muziek: van beukende techno en warme indie-electronica tot rauwe beats en bassgeluiden. klinch biedt diverse clubavonden: HOAX, Rara Aves, 50Hurtz, WIRED, Major League, Electric Deluxe, Gem Session, Balans en daarnaast verschillende showcases en label nights.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Melkweg Dance
gisteren: ADE892 bezoekersSugarfactory, Amsterdam
Anna of the North, LIMITS, Tm Tan, Vessels
gisteren: uitverkocht ADE1298 bezoekersParadiso, Amsterdam
Bruxas, Dazion, Dollkraut, Fatima Yamaha, Marie Davidson, Palmbomen, Suzanne Kraft
gisteren: video's ADE677 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Blinders, Brian Cross, Corey James, D.O.D, Dr. Shiver, Florian Picasso, Funkybeat, Kryder, Maximals, Navarra, Nicky Romero, Raiden, Sam Void, Stadiumx, Sunstars, SWACQ, Teamworx, Tom Staar, Tom Tyger (nog niet compleet)
nu: ADE892 bezoekersSugarfactory, Amsterdam
Chrome Sparks, Doldrums, Matias Aguayo
nu: ADE892 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Cubicolor, Elderbrook, Harrison Brome, Hercules & Love Affair, Nambyar, Phlake, Sinead Harnett, Youngr
uitverkocht ADE669 bezoekersMelkweg, Amsterdam
GoldFish, jackLNDN, Pontifexx
uitverkocht ADE617 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Markus Schulz
uitverkocht ADE688 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Deon Custom, Dimension, Le Malls, Netsky, San Holo, Sub Focus
575 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Gramatik
uitverkocht266 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Jordan Rakei
416 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Badklaat, Cod3x, Eptic, Karimooo, Pamb & Harsh, RedPill, SKisM, Trampa, Zombie Cats (nog niet compleet)
gratis27 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dexon, Manic Brothers, MiniTech Project, Stefano Richetta
24 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dario Sorano, Dexon, Irregular Synth, Jayzo, Meow
8 bezoekersMelkweg, Amsterdam
gratis19 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dave Sinner, Dexon, Lion, Ricardos Raphie
8 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Sick Boy, Young Wolf
445 bezoekersWarehouse Elementenstraat, Amsterdam
verdeeld over alle dagen: Donovan Kingjay, Dubkasm, Iration Steppas, King Shiloh, Masego Soundsystem (nog niet compleet)
445 bezoekersWarehouse Elementenstraat, Amsterdam
15 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dexon, Rick Dyno, Uakoz
28 bezoekersMelkweg, Amsterdam
AS.IF KID, Dapper, Eclypse, Ender, Garna, Gomes, Slimzee, Vader
Statistieken


x
444·feesten
19·in de toekomst
425·in het verleden
195·nieuwsberichten
5·fotoshoots
519·foto's
54·video's
128·winacties
67·kliks
19438·bezoekers · herkomst
8391·unieke bezoekers
156Partyflockfans · herkomst
9.6 KFacebooklikes
290·albumfoto's
4·verslagen
zeer goed·stemresultaat (7184 stemmen)
Nieuws
Red Axes 4, Chrome Sparks, Youngr, Sinead Harnett en meer toegevoegd aan de line-up van het tweedaags showcase festival in Melkweg, Paradiso en Sugarfactory, tijdens Amsterdam Dance Event.
ADE LIVE 2017: de tweede editie van het succesvolle showcase festival voor elektronische livemuziek in Melkweg, Paradiso en Sugarfactory
Om aan de top te komen is n. Om er vervolgens een paar jaar te blijven is uniek. Maar om al meer dan twintig jaar toonaangevend en vernieuwend te zijn, daar bestaan geen superlatieven voor.
Op 21 oktober staat Colin Benders, beter bekend als Kyteman, met zijn zelf gebouwde modulaire synthesizer in de intieme theaterzaal van Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event.
Sugarfactory maakt het programma van Amsterdam Dance Event 2016 compleet met een grote lijst nieuwe bevestigingen waaronder Pablo Nouvelle, Suuns, Blanck Mass, Carl Craig & Friends, Little Louie Vega, Jazzy Jeff, Cassy, Ellen Allien, Kenny Dope en meer. Van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober staat de zaal met maar liefst twaalf producties in de avond, nacht en ochtend, helemaal in het teken van het internationale dancefestival.
The Partysquad bestaat 10 jaar en viert dit jubileum met een eigen feest in de Melkweg op 23 september. Het belooft een memorabele show van het DJ-duo te worden waarin alle hits voorbij zullen komen en er gastoptredens zijn van onder andere Ali B, Jayh, Dio en SBMG. De kaartverkoop gaat zaterdag 13 augustus om 10:00 uur van start via www.10jaarthepartysquad.nl. en Ticketmaster. 3
Amsterdam Dance Event 2016 is de 21ste editie van 's werelds grootste dancemuziekconferentie. In een overvloed aan feesten die in oktober de hoofdstad gaan domineren mag 'Lost Frequencies & Friends', gehost door het Amsterdamse label Armada Music, natuurlijk niet ontbreken. 1
Amsterdam Dance Event (ADE) presenteert in samenwerking met Melkweg, Paradiso en Sugarfactory een tweedaags showcasefestival waar bezoekers en professionals de spannendste nieuwe elektronische live-acts kunnen ontdekken. De eerste editie van ADE Live vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober met o.a. RFS, Suuns, Jessy Lanza en CUT_.
De Australische producer en muzikant Flume geeft op vrijdag 4 november een concert in de Heineken Music Hall als onderdeel van zijn wereldtour. De kaartverkoop voor de show start donderdag 12 mei om 10.00 uur via Ticketmaster.
Traditiegetrouw heeft technolegende Dave Clarke weer als eerste de eer om zijn ADE-avond uit de doeken te doen. Na elf legendarische Dave Clarke Presents edities in de Melkweg, keert Clarke terug voor een nieuwe ronde, met "The Dirty Dozen": 12 jaar Dave Clarke Presents en 12 DJ's die 12 uur lang steenharde techno door de speakers jagen. Zo staan onder andere Luke Slater & [Phase], Marcel Fengler, Miss Kittin, Tommy Four Seven, Rebekah, Black Asteroid, Louisahhh en meer op het programma. 2