Partyflock

Melkweg Dance

Melkweg Dance

Melkweg Dance (afbeelding)
Concept van Melkweg.
AdresLijnbaansgracht 234a
1017 PH
Amsterdam
Telefoon+31 20 531 8181
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Concepten
Informatie
klinch is het Electronic Music Platform van de Melkweg. Al vijf jaar lang is het de plek voor relevante, vernieuwende elektronische muziek: van beukende techno en warme indie-electronica tot rauwe beats en bassgeluiden. klinch biedt diverse clubavonden: HOAX, Rara Aves, 50Hurtz, WIRED, Major League, Electric Deluxe, Gem Session, Balans en daarnaast verschillende showcases en label nights.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Melkweg Dance
eergisteren: 59 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dexon, Jean e la Plastique, MiniTech Project, Tom Hades
192 bezoekersMelkweg, Amsterdam
C-Jay, John Digweed
18 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Brutuzz, Franky Nuts, Ibbenz, Obey
gratis48 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dexon, Gabriele Peveri, Jayzo, Loco & Jam
gratis45 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dauphin ka, Dexon, Frank Kvitta, Seek One
72 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Alberto Ruiz, Dexon
195 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Flowdan, General Levy, Goth-Trad, Ibbenz, J(AY).A.D., Kapitein Donsbaard, Noam Kamal, Priti Pangi, Radikal Guru, RSD, Sun Collective, The Bug, Twilight Circus, T_!, Zen Rockers
38 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Jameszoo, Jarreau Vandal, Lunice
gratis37 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dexon, Vegim, YEZPR, Ziv Avriel
221 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Frontliner
gratis37 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Dexon, Jayzo, SAMA
306 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Bukez Finezt, D-Jahsta, Gentlemens Club, Heavix, Hedex, Ibbenz, Kaiser, Karimooo, Obey, Sadhu, SampliFire, Sweepa, Tjek
127 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Gramatik
Statistieken


x
417·feesten
13·in de toekomst
404·in het verleden
193·nieuwsberichten
5·fotoshoots
519·foto's
52·video's
128·winacties
67·kliks
18841·bezoekers · herkomst
8152·unieke bezoekers
140Partyflockfans · herkomst
9.4 KFacebooklikes
290·albumfoto's
4·verslagen
zeer goed·stemresultaat (7139 stemmen)
Nieuws
Om aan de top te komen is n. Om er vervolgens een paar jaar te blijven is uniek. Maar om al meer dan twintig jaar toonaangevend en vernieuwend te zijn, daar bestaan geen superlatieven voor.
Op 21 oktober staat Colin Benders, beter bekend als Kyteman, met zijn zelf gebouwde modulaire synthesizer in de intieme theaterzaal van Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event.
Sugarfactory maakt het programma van Amsterdam Dance Event 2016 compleet met een grote lijst nieuwe bevestigingen waaronder Pablo Nouvelle, Suuns, Blanck Mass, Carl Craig & Friends, Little Louie Vega, Jazzy Jeff, Cassy, Ellen Allien, Kenny Dope en meer. Van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober staat de zaal met maar liefst twaalf producties in de avond, nacht en ochtend, helemaal in het teken van het internationale dancefestival.
The Partysquad bestaat 10 jaar en viert dit jubileum met een eigen feest in de Melkweg op 23 september. Het belooft een memorabele show van het DJ-duo te worden waarin alle hits voorbij zullen komen en er gastoptredens zijn van onder andere Ali B, Jayh, Dio en SBMG. De kaartverkoop gaat zaterdag 13 augustus om 10:00 uur van start via www.10jaarthepartysquad.nl. en Ticketmaster. 3
Amsterdam Dance Event 2016 is de 21ste editie van 's werelds grootste dancemuziekconferentie. In een overvloed aan feesten die in oktober de hoofdstad gaan domineren mag 'Lost Frequencies & Friends', gehost door het Amsterdamse label Armada Music, natuurlijk niet ontbreken. 1
Amsterdam Dance Event (ADE) presenteert in samenwerking met Melkweg, Paradiso en Sugarfactory een tweedaags showcasefestival waar bezoekers en professionals de spannendste nieuwe elektronische live-acts kunnen ontdekken. De eerste editie van ADE Live vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober met o.a. RFS, Suuns, Jessy Lanza en CUT_.
De Australische producer en muzikant Flume geeft op vrijdag 4 november een concert in de Heineken Music Hall als onderdeel van zijn wereldtour. De kaartverkoop voor de show start donderdag 12 mei om 10.00 uur via Ticketmaster.
Traditiegetrouw heeft technolegende Dave Clarke weer als eerste de eer om zijn ADE-avond uit de doeken te doen. Na elf legendarische Dave Clarke Presents edities in de Melkweg, keert Clarke terug voor een nieuwe ronde, met "The Dirty Dozen": 12 jaar Dave Clarke Presents en 12 DJ's die 12 uur lang steenharde techno door de speakers jagen. Zo staan onder andere Luke Slater & [Phase], Marcel Fengler, Miss Kittin, Tommy Four Seven, Rebekah, Black Asteroid, Louisahhh en meer op het programma. 2
Het openingsconcert van Amsterdam Dance Event wordt dit jaar verzorgd door de samenwerking tussen producer/componist/artiest Henrik Schwarz en het toonaangevende niet-klassieke Metropole Orkest. Het concert, genaamd 'Scripted Orkestra', vindt plaats in de Melkweg op 19 oktober. Op zaterdag 23 april start de kaartverkoop.
Muziek verenigt, vlot over landsgrenzen heen! Daarom steken de Melkweg en haar Belgische collega, Ancienne Belgique (Brussel) de koppen bijeen om vaderlands talent op elkaars podium te serveren. En dat in de vorm van een tweedaags minifestival (28/05 in AB en 29/05 in de Melkweg) voorzien van een gevarieerde en uiterst spannende line-up! Al jaren staan de muzikale neuzen van beide concertzalen in dezelfde richting. Een logische uitwisseling dus van 's lands muzikale sterkhouders, met de hulp van Europe By People en Liveurope.