Partyflock

Pleasure Island

Pleasure Island

Concept van Crazyland.
SiteSite pleasureislandfestival.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Informatie
Pleasure Island is een ondeugend festival in Nederland. Het wordt overdag gehouden. In een paar jaar tijd heel veel naam gemaakt en mede doordat het een midden groot festival van rond de 15.000 man is het ook zeer gezellig. Niet meters lopen voor de volgende tent. Nee lekker alles dichtbij en voor iedereen wat wils. Altijd op een locatie rond Amsterdam.
Zo hebben we al eerder op Spaarnwoude gezeten. De laatste tijd wordt het weer op het Java eiland gehouden midden in Amsterdam. Er is geen dressocde en je hoeft ook niet als man met een vrouw naar binnen. De sfeer is ultiem zeker als de zon schijnt.
Pleasure Island staat altijd garant voor een top line-up met de grootste nationale acts en internationale toonaangevende jocks...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Pleasure Island
video's 2392 bezoekersBalkenhaven, Zaandam
Billy the Kit, Bingo Players, Darkraver, Des Santos, Dr. Rude, Faustino Dos Santos, Freestyle Maniacs, Ko-c, La Fuente, Maus, Mike S, Panic, Quintin, Ruben Vitalis, Ruthless, Sjaak Koning
Statistieken


x
14·feesten
1·in de toekomst
13·in het verleden
78·nieuwsberichten
6·fotoshoots
1754·foto's
24·video's
8·winacties
3085·kliks
27864·bezoekers · herkomst
17372·unieke bezoekers
160Partyflockfans · herkomst
2.8 KFacebooklikes
7488·albumfoto's
14·verslagen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (8445 stemmen)
Nieuws
Pleasure Island Crazy Wonderland heeft een grote toestroom van bezoekers die dit feest echt niet willen missen zo blijkt dit jaar. Wij liggen tussen de 500 en 750 kaarten voor op vorig jaar legt de organisatie uit.
Pleasure island Crazy Wonderland 2017 loopt een aardig stukje voor op vorig jaar met de voorverkoop. Dat is voor de organisatie een veelzeggend teken. Oa dat de mensen het vorig jaar super vonden en dat de mensen er nu al veel zin in hebben.
Pleasure island Crazy Wonderland komt met een grandioze line up voor de main met een echte headliner als afsluiter! We hebben niemand minder dan Bingo Players kunnen krijgen als afsluiter! 1
Pleasure island is in 2017 een festival om niet te missen. Na een reeks super edities de laatste jaren merkt de organisatie dat het festival helemaal terug is op de kaart.
De voorverkoop is gestart van een van de meest leuke en veelzijdige festivals van Nederland: Pleasure Island Crazy Wonderland festival! In een dag waren alle 500 super super early bird tickets al uitverkocht.
Nog een kleine 2 weken en dan komt er weer een heel leuk festival in Nederland. En dat mensen het feest leuk vinden, blijkt uit de voorverkoop die als een speer gaat. Het feest gaat honderd procent zeker uitverkocht en dat is geen verkooptruc! Iedereen die Crazyland kent, weet dat hun feesten allemaal uitverkocht raken. Nu al is 95% van de kaarten verkocht dus er zijn nog maar een paar kaarten en voor ze helemaal op zijn! 12
Pleasure Island festival is nu al voor zo'n 90% uitverkocht. De Early bird kaarten zijn er allemaal doorheen en het gaat harder dan vorig jaar en dat is bijzonder. Met alle tegenvallend verkopende festivals in 2016 is Pleasure Island gezegend dat de voorverkoop nog harder loopt. Ook dit keer gaat de organisatie er alles aan doen om het jullie naar je zin te maken. Zo komen er nog meer area's en er komen leuke extra attracties bij. Een festival waar de sfeer ongekend is. Afgelopen Dance Valley heeft Crazyland al laten zien wat sfeer maken betekent en dat gaan ze 10 september mooi nog een keer overdoen.
Wie ooit op Crazyland is geweest weet als geen ander dat de grote achterzaal bomvol staat en er niemand meer bij kan. Lekker stampen en uit je dak gaan tot de late uurtjes in de Hemkade. Wie heeft dat nou niet ooit gedaan? Dit jaar heeft de organisatie buiten hun eigen Crazyland sound ook heel veel hardere stijlen area's op Pleasure Island.
Wil je bij Pleasure Island zijn op 10 september? Dan is het nu tijd om je kaarten te gaan inslaan. Het festival is er al over drie weken en de kaarten gaan nu in een recordtempo. De early bird VIP is nu helemaal uitverkocht en de early bird van €30 is bijna helemaal op. Nog maar 200 early bird kaarten te gaan! Daarna wordt het de normale prijs van €35. Dit jaar gaan de kaarten van Pleasure island festival als zoete broodjes over de toonbank, vorig jaar was het festival van te voren uitverkocht en dit keer gaan de kaarten nog harder. Koop jouw kaartje vandaag nog!
Tegenwoordig zijn mensen kieskeurig en kiezen ze voor kwaliteit, want je kunt je geld maar Ún keer uitgeven en daar plukt Pleasure Island festival de vruchten van. Dit jaar is voor veel festivals een tegenvaller. De hoge entreeprijzen worden niet meer geaccepteerd. Ook de kwaliteit werd minder en minder en daarom was 2016 een strop voor veel organisaties. Mensen willen waar voor hun geld. Pleasure Island festival is een festival met wel normale prijzen. Nu nog steeds kan jij je kaartje kopen voor maar €30 in de early bird. De normale prijs wordt €35. Ook de servicekosten zijn van een normaal niveau. Wil je als VIP met de onderstaande extra's?
1 waardering
gracia
Goede organisatie, laatste maal kon beter ivm de avondkaarten)