Partyflock

Metz

Metz (afbeelding)
Concept van Footclub.
SiteSite metzevents.nl
E-mailinfo@footclubevents.nl
PostadresPostbus 8160
3009 AD
Rotterdam
Telefoon+31 6 53460955
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Informatie
Metz on Sunday is met haar 15 jaar een van de langslopende dance concepten op de zondag uit de Rotterdamse uitgaansscène. Begonnen in het authentieke Prinsestheater heeft dit concept de laatste jaren volwassen stappen gemaakt. Zo streek Metz met veel succes neer in gerenommeerde locaties zoals Beachclub Royal in Hoek van Holland, Strandclub View in Rockanje, Blender, Club Vie, Hal 4.1, de Cruise Terminal in Rotterdam en organiseert het met Oud & Nieuw een eigen bootfeest met een geheel eigen Cruise over de Maas...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Metz
317 bezoekersRotterdam
Todd Terry (nog niet compleet)
61 bezoekersStrandclub ViewRockanje
Statistieken


x
174·feesten
2·in de toekomst
172·in het verleden
121·nieuwsberichten
76·video's
127·winacties
5494·bezoekers · herkomst
1677·unieke bezoekers
280Partyflockfans · herkomst
13.3 KFacebooklikes
559·albumfoto's
3·verslagen
zeer goed·stemresultaat (1532 stemmen)
Nieuws
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday.
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland.
Metz gaat XXL
19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
Lunapark invites Metz
21 augustus 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's; zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Metz On The Beach goes international! Eind juli bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sonny Fodera GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!