Partyflock

Metz

Metz (afbeelding)
Concept van Footclub.
SiteSite metzevents.nl
E-mailinfo@footclubevents.nl
PostadresPostbus 8160
3009 AD
Rotterdam
Telefoon+31 6 53460955
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Informatie
Metz on Sunday is met haar 15 jaar een van de langslopende dance concepten op de zondag uit de Rotterdamse uitgaansscène. Begonnen in het authentieke Prinsestheater heeft dit concept de laatste jaren volwassen stappen gemaakt. Zo streek Metz met veel succes neer in gerenommeerde locaties zoals Beachclub Royal in Hoek van Holland, Strandclub View in Rockanje, Blender, Club Vie, Hal 4.1, de Cruise Terminal in Rotterdam en organiseert het met Oud & Nieuw een eigen bootfeest met een geheel eigen Cruise over de Maas...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Metz
236 bezoekersThe Boathouse Kralingen, Rotterdam
Chris Rox, De La Montagne, Erick E, Roga, Vinny James
102 bezoekersOngespecificeerde boot, Rotterdam
Statistieken


x
172·feesten
2·in de toekomst
170·in het verleden
119·nieuwsberichten
76·video's
127·winacties
5414·bezoekers · herkomst
1655·unieke bezoekers
271Partyflockfans · herkomst
13.1 KFacebooklikes
559·albumfoto's
3·verslagen
zeer goed·stemresultaat (1515 stemmen)
Nieuws
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland.
Metz gaat XXL
19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
Lunapark invites Metz
21 augustus 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's; zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Metz On The Beach goes international! Eind juli bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sonny Fodera GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 10 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'On The Beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up waar nu al superlatieven voor tekort komen… ROOG b2b Erick E met een twee uur durende closing set, Chris Rox b2b Jasper Clash met een exclusieve drie uur durende set, Diephuis, Yade die haar debuut maakt en maar liefst twee masters of ceremony namelijk MC Roga & MC Haits!
Hoe kun je een zomerse editie op een nog leukere locatie doen dan op het strand? Juist, op het water zelf! De Metz Cruise is weer terug in hartje zomer en wel op de datum van zaterdag 18 juni over de Rotterdamse wateren van de Maas. Omdat de organisatie intimiteit en kwaliteit belangrijk vindt, zijn er voor dit bootfeest een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar. Vol is dus ook echt vol!