Partyflock

Metz

Concept van Footclub.
SiteSite metzevents.nl
E-mailinfo@footclubevents.nl
PostadresPostbus 8160
3009 AD
Rotterdam
Telefoon+31 6 53460955
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Informatie
Metz on Sunday is met haar 15 jaar een van de langslopende dance concepten op de zondag uit de Rotterdamse uitgaansscène. Begonnen in het authentieke Prinsestheater heeft dit concept de laatste jaren volwassen stappen gemaakt. Zo streek Metz met veel succes neer in gerenommeerde locaties zoals Beachclub Royal in Hoek van Holland, Strandclub View in Rockanje, Blender, Club Vie, Hal 4.1, de Cruise Terminal in Rotterdam en organiseert het met Oud & Nieuw een eigen bootfeest met een geheel eigen Cruise over de Maas...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Metz
139 bezoekersBeachclub RoyalHoek van Holland
Chris Rox, Dennis Quin, Erick E, GoodLife, Jasper Clash, Patrick Brown, ROOG
Statistieken


x
175·feesten
1·in de toekomst
174·in het verleden
123·nieuwsberichten
76·video's
129·winacties
5630·bezoekers · herkomst
1700·unieke bezoekers
289Partyflockfans · herkomst
13.5 KFacebooklikes
559·albumfoto's
3·verslagen
zeer goed·stemresultaat (1568 stemmen)
Nieuws
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Wát een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 19 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier en grootse wijze gevierd worden.
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday.
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland.
Metz gaat XXL
19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
Lunapark invites Metz
21 augustus 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's; zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.