Partyflock

Metz

Concept van Footclub.
SiteSite metzevents.nl
E-mailinfo@footclubevents.nl
AdresRotterdam
Nederland
PostadresPostbus 8160
3009 AD
Rotterdam
Telefoon+31 6 53460955
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Informatie
Metz is met haar 19 jaar een van de langslopende dance concepten uit de Rotterdamse uitgaansscène. Begonnen in het authentieke Prinsestheater heeft dit concept de laatste jaren volwassen stappen gemaakt. Zo streek Metz met veel succes neer in gerenommeerde locaties zoals Beachclub Royal in Hoek van Holland, Strandclub View in Rockanje, Blender, Club Vie, Hal 4.1, de Cruise Terminal, het WTC in Rotterdam en organiseert het met Oud & Nieuw een eigen bootfeest met een geheel eigen Cruise over de Maas...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Metz
1 PartyflockStrandclub ViewRockanje
Benny Rodrigues, Chris Rox, Jasper Clash, Kim Kaos, Patrick Brown, Rae
WINBeachclub RoyalHoek van Holland
WINStrandclub ViewRockanje
Statistieken


x
179·feesten
3·in de toekomst
176·in het verleden
126·nieuwsberichten
76·video's
2·actieve winacties WIN
133·winacties
5641·bezoekers · herkomst
1703·unieke bezoekers
287Partyflockfans · herkomst
13.5 KFacebooklikes
559·albumfoto's
3·verslagen
zeer goed·stemresultaat (1585 stemmen)
Nieuws
Metz On The Beach
11 juni 2018
De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de 'outdoor' editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten.
Metz on Friday
23 mei 2018
Metz was al een aantal dagen 'the talk of the town'. Een nieuwe locatie, iets bijzonders, iets gaafs. maar wat? De spanningsboog werd gespannen en de locatie mag dan nu eindelijk de wereld in geslingerd worden.
Metz on the Beach
26 april 2018
No sunday without Metz. en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Wát een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 19 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier en grootse wijze gevierd worden.
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday.
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.