Partyflock

Soixante Neuf

 

Soixante Neuf

Soixante Neuf (afbeelding)
Concept van RJB Events.
SiteSite soixante-neuf.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Informatie
Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Soixante Neuf
Soixante NeufClub FelliniEnschede
als host: Holiday Jam Reunion1 AppicWinkel van SinkelUtrecht
Chippie, KidQ, Kubik LeFunk, Rodney Music
Soixante NeufClub KokomoGroningen
als host: Urban Music Festival · Kingsday1 PartyflockAmsterdam
Statistieken


x
194·feesten
4·in de toekomst
190·in het verleden
77·nieuwsberichten
11·video's
65·winacties
1336·bezoekers
743·unieke bezoekers
55Partyflockfans
15.2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (166 stemmen)
Nieuws
Soixante Neuf 050
14 december 2018
Get ready for christmas en zorg dat jij nu al je kerstoutfit compleet hebt, want op woensdag 26 december, tweede kerstdag, geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!
Op vrijdag 23 februari geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
All we want for christmas is you! Kerst komt er weer aan en die breng je natuurlijk door met je familie en vrienden.
Na de succesvolle, uitverkochte eerste editie van Urban Music Festival eerder dit jaar komt er een tweede editie op vrijdag 3 november.
Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album 'LITUATIE' brengt GLOWINTHEDARK dit najaar het album 'LITUATIE 2' uit op hun nieuwe eigen label 'Pagara Music Group'.
Soixante Neuf
22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
2017 wordt bigger en better! Op zaterdag 1 april komt Soixante neuf weer naar het mooie Groningen voor een keiharde festival editie! Ons vorige zwaar uitverkocht indoor festival in Groningen is jou vast nog wel bekend..