Partyflock

Soixante Neuf

Soixante Neuf

Soixante Neuf (afbeelding)
Concept van RJB Events.
SiteSite soixante-neuf.nl
E-mailinfo@soixante-neuf.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Informatie
Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Soixante Neuf
22 bezoekersStudio A12Bunnik
Afro Bros, Berano, Branko, Don George, Emile Laurent, Equalz, EXCLU, George Felix, Gio Brown, Giordan Chase, Gunza, Irwan, Isaiah Rashad, Jay Dinestic, Joenes, John Kho, JustinTribe, Kelly Ross, Mike Rock, Nigel Dymez, en nog 8 andere artiesten →
Club KokomoGroningen
VersuzHasselt
Statistieken


x
183·feesten
3·in de toekomst
180·in het verleden
76·nieuwsberichten
10·video's
64·winacties
1336·bezoekers
742·unieke bezoekers
62Partyflockfans
15.3 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (164 stemmen)
Nieuws
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!
Op vrijdag 23 februari geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
All we want for christmas is you! Kerst komt er weer aan en die breng je natuurlijk door met je familie en vrienden.
Na de succesvolle, uitverkochte eerste editie van Urban Music Festival eerder dit jaar komt er een tweede editie op vrijdag 3 november.
Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album 'LITUATIE' brengt GLOWINTHEDARK dit najaar het album 'LITUATIE 2' uit op hun nieuwe eigen label 'Pagara Music Group'.
Soixante Neuf
22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
2017 wordt bigger en better! Op zaterdag 1 april komt Soixante neuf weer naar het mooie Groningen voor een keiharde festival editie! Ons vorige zwaar uitverkocht indoor festival in Groningen is jou vast nog wel bekend..
Soixante Neuf
16 februari 2017
Ja, Ja, Ja! Zaterdag 25 maart is het tijd om gezien te worden! Tijd voor het feest waar de 9 de 6 volgt, zoals de mooiboys de independant ladies volgen naar De loft xl te Hengelo. 1