Partyflock

Straf_werk

Straf_werk

Straf_werk (afbeelding)
SiteSite strafwerk.org
AdresAmsterdam
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Medewerkers
Informatie
STRAF_WERK is all about the deeper sounds of house music.
We always try to bring acts from all over the world, new, upcoming (live) acts aswell as giving local talent the chance to show their magic.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
52·feesten
1·in de toekomst
51·in het verleden
28·nieuwsberichten
60·video's
1·video met alleen muziek
3·winacties
1302·kliks
4765·bezoekers · herkomst
2567·unieke bezoekers
813Partyflockfans · herkomst
73.4 KFacebooklikes
6·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (749 stemmen)
Nieuws
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus.
STRAF_WERK Festival maakt voor de vijfde editie op zaterdag 19 augustus haar rentree op de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
Vandaag maakt Straf_werk haar ADE-line-up bekend. Voor het eerst zullen er niet één, maar twee eigen avonden op het programma staan. Op 21 en 22 oktober zal De Kromhouthal worden omgedoopt tot ADE thuisbasis van Straf_werk. Het veelbesproken label van Hot Since 82; Knee Deep In Sound wordt speciaal naar Amsterdam gehaald.
Na drie uitverkochte edities op Sportpark Riekerhaven was het tijd voor de volgende stap en is de organisatie opzoek gegaan naar een nieuwe thuisbasis. Straf_werk verhuist haar festival voor de komende jaren naar het Amsterdamse stadsstrand van Blijburg aan zee! De vierde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatsvinden. Dit jaar heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Joris Voorn, Hot Since 82, De Sluwe Vos en Tom Trago uitgenodigd.
Zondag 3 juli strijkt Straf_werk neer bij Woodstock in Bloemendaal voor haar tweede strandeditie. Eerder dit jaar zorgde een grote brand ervoor dat Woodstock volledig werd verwoest maar inmiddels zijn zij weer uit de as herrezen en klaar voor een nieuw seizoen waar Straf_werk voor één dag de dienst zal uitmaken.
Koningsdag komt eraan! Over iets meer dan twee weken barst het los rondom het Olympisch stadion. Hiermee is natuurlijk ook het moment aangebroken om de timetable naar buiten te brengen. Met meer dan twintig artiesten, verdeeld over vier area's belooft deze eerste editie een waar spektakel te worden.
Straf_werk presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na drie onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De vierde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatvinden. Voor deze editie heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Joris Voorn en Hot Since 82 uitgenodigd. 1
Op 12 februari keert Straf_werk terug in de Amsterdamse Marktkantine. De tickets voor deze kersverse editie gaan als een speer. Nadat de Rotterdam editie binnen één dag was uitverkocht dreigt nu ook de eerste Straf_werk van 2016 uit te verkopen.