Partyflock

STRAF_WERK

 

STRAF_WERK

STRAF_WERK (afbeelding)
organisator
SiteSite strafwerk.org
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudspotifytwitteryoutube
Informatie
STRAF_WERK is all about the deeper sounds of house music.
We always try to bring acts from all over the world, new, upcoming (live) acts aswell as giving local talent the chance to show their magic.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda STRAF_WERK
STRAF_WERK4 bezoekersDe MarktkantineAmsterdam
ANOTR, Chris Stussy, Gerd Janson, Joren Edwards, Kerri Chandler
STRAF_WERK Festival2 Partyflock
Statistieken


x
71·feesten
2·in de toekomst
69·in het verleden
31·nieuwsberichten
62·video's
1·video met alleen muziek
2·winacties
5132·bezoekers
2759·unieke bezoekers
580Partyflockfans
79 KFacebooklikes
6·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (810 stemmen)
Nieuws
STRAF_WERK
23 november 2018
Op 9 februari is STRAF_WERK terug in De Marktkantine met een enerverende line-up als altijd. Ze brengen namen die dicht bij STRAF_WERK liggen maar ook artiesten die hun debuut maken. 1
Op 2 & 3 februari pakt STRAF_WERK groots uit voor haar tweede weekender in de Factory 010, Rotterdam en De Marktkantine, Amsterdam.
Vorig jaar werden ieders verwachtingen ruim overtroffen en mede daarom keert STRAF_WERK op 8 december terug naar haar geliefde Klokgebouw in Eindhoven. Leidend in deze rendez-vous zijn volgroeide artiesten als Seth Troxler, Pan-Pot, Damian Lazarus, Mind Against en Sidney Charles.
Vorig jaar werden ieders verwachtingen ruim overtroffen en mede daarom keert STRAF_WERK op 8 december terug naar haar geliefde Klokgebouw in Eindhoven. 1
Straf_werk host haar ADE tweedaagse in de vertrouwde Kromhouthal op 20 & 21 oktober en haalt hiervoor een wereldprimeur binnen: KiNK live2live Henrik Schwarz.
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus. Voor de vijfde editie zet het festival in op een gevarieerder aanbod van de energieke house-sound en toont op alle stages lef door locals te laten spelen op prominentere tijdsloten. Ook heeft het zomerse festival een primeur met de eerste Nederlandse stagehosting van Knee Deep In Sound.
STRAF_WERK Festival maakt voor de vijfde editie op zaterdag 19 augustus haar rentree op de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
Vandaag maakt STRAF_WERK haar ADE-line-up bekend. Voor het eerst zullen er niet één, maar twee eigen avonden op het programma staan. Op 21 en 22 oktober zal De Kromhouthal worden omgedoopt tot ADE thuisbasis van STRAF_WERK. Het veelbesproken label van Hot Since 82; Knee Deep In Sound wordt speciaal naar Amsterdam gehaald.
1 waardering
STOLICHNAYA
Hyte