Partyflock

STRAF_WERK

STRAF_WERK

organisator
SiteSite strafwerk.org
E-mailinfo@strafwerk.org
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloudspotifytwitteryoutube
Informatie
STRAF_WERK is all about the deeper sounds of house music.
We always try to bring acts from all over the world, new, upcoming (live) acts aswell as giving local talent the chance to show their magic.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda STRAF_WERK
ADE9 bezoekersKromhouthalAmsterdam
ANNA, Bas Dobbelaer, Denis Horvat, Eli Iwasa, Kölsch, Marcus Worgull, Recondite, Tiga
10 bezoekersKlokgebouwEindhoven
Statistieken


x
69·feesten
2·in de toekomst
67·in het verleden
30·nieuwsberichten
60·video's
1·video met alleen muziek
2·winacties
5125·bezoekers
2758·unieke bezoekers
625Partyflockfans
78.4 KFacebooklikes
6·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (796 stemmen)
Nieuws
Op 2 & 3 februari pakt STRAF_WERK groots uit voor haar tweede weekender in de Factory 010, Rotterdam en De Marktkantine, Amsterdam.
Vorig jaar werden ieders verwachtingen ruim overtroffen en mede daarom keert STRAF_WERK op 8 december terug naar haar geliefde Klokgebouw in Eindhoven. Leidend in deze rendez-vous zijn volgroeide artiesten als Seth Troxler, Pan-Pot, Damian Lazarus, Mind Against en Sidney Charles.
Vorig jaar werden ieders verwachtingen ruim overtroffen en mede daarom keert STRAF_WERK op 8 december terug naar haar geliefde Klokgebouw in Eindhoven. 1
Straf_werk host haar ADE tweedaagse in de vertrouwde Kromhouthal op 20 & 21 oktober en haalt hiervoor een wereldprimeur binnen: KiNK live2live Henrik Schwarz.
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus. Voor de vijfde editie zet het festival in op een gevarieerder aanbod van de energieke house-sound en toont op alle stages lef door locals te laten spelen op prominentere tijdsloten. Ook heeft het zomerse festival een primeur met de eerste Nederlandse stagehosting van Knee Deep In Sound.
STRAF_WERK Festival maakt voor de vijfde editie op zaterdag 19 augustus haar rentree op de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
Vandaag maakt STRAF_WERK haar ADE-line-up bekend. Voor het eerst zullen er niet één, maar twee eigen avonden op het programma staan. Op 21 en 22 oktober zal De Kromhouthal worden omgedoopt tot ADE thuisbasis van STRAF_WERK. Het veelbesproken label van Hot Since 82; Knee Deep In Sound wordt speciaal naar Amsterdam gehaald.
Na drie uitverkochte edities op Sportpark Riekerhaven was het tijd voor de volgende stap en is de organisatie opzoek gegaan naar een nieuwe thuisbasis. STRAF_WERK verhuist haar festival voor de komende jaren naar het Amsterdamse stadsstrand van Blijburg aan Zee! De vierde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatsvinden. Dit jaar heeft STRAF_WERK o.a. Jamie Jones, Joris Voorn, Hot Since 82, De Sluwe Vos en Tom Trago uitgenodigd.
1 waardering
STOLICHNAYA
Hyte