Partyflock

Laundry Day

Laundry Day

Laundry Day (afbeelding)
SiteSite laundryday.be
E-mailinfo@laundryday.be
AdresLedeganckkaai 17
2000
Antwerpen
Oprichting1 september 1998
Aanwezigheidfacebookpageinstagramnetlogtwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Laundry Day
454 bezoekersMiddenvijver, Antwerpen
Statistieken


x
17·feesten
1·in de toekomst
16·in het verleden
6·nieuwsberichten
63·video's
3278·bezoekers · herkomst
2289·unieke bezoekers
203Partyflockfans · herkomst
141.3 KFacebooklikes
513·albumfoto's
goed·stemresultaat (1238 stemmen)
Nieuws
Café d'Anvers, vaste waarde in het Antwerpse en Belgische nachtleven, slaat deze zaterdag de handen in elkaar met het oer-Antwerpse Laundry Day. Het festival besloot om dit jaar koers te wijzigen en opnieuw oprichter Luc Carpentier aan boord te halen. In het kader van deze nieuwe, frisse wind, slaan de club en het festival dit jaar de handen in elkaar voor een nieuwe stage: Evoke. Zaterdag krijgt het publiek in Café d'Anvers alvast een voorsmaakje in ware Laundry Day-stijl.
In Nederland lezen we regelmatig over protesten en petities tegen evenementen. Maar ook bij onze Zuiderburen wordt geklaagd over dance-events. Twee buurtbewoners in Antwerpen hadden hun beklag gedaan over Summerfestival en Laundry Day. Maar, goed nieuw: ze kunnen gewoon doorgaan. De Raad van State heeft de vordering van de twee buurtbewoners afgewezen.
Na twee reeksen van in totaal tachtig namen met o.a. Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Laidback Luke en The Opposites, vervolledigt het festival vandaag de line-up met 55 nieuwe namen. De affiche van Laundry Day telt hiermee in totaal zo'n 135 artiesten.
Op zaterdag 1 september 2012 viert Laundry Day haar vijftiende verjaardag met een spirituele hoogmis op het Antwerpse festivalterrein Nieuw zuid! Volledig in lijn met de traditie maakt de organisatie er een mega-deluxe Belgische editie van. 1
Laundry Day 2012
16 april 2012
Op zaterdag 1 september 2012 viert zomerfestival Laundry Day haar vijftiende verjaardag met een spirituele hoogmis op het Antwerpse festivalterrein Nieuw zuid!
Laundry Day 2010
11 augustus 2010
Op zaterdag 4 september vindt de dertiende editie van Laundry Day plaats. Aan het Antwerpse Nieuw zuid (Ledeganckkaai) worden die dag alweer tienduizenden dance-liefhebbers verwacht die zullen worden verwend door meer dan 100 DJ's verspreid over 13 podia. 5