Partyflock

Groovmill

Groovmill

SiteSite groovmill.com
E-mailstefan@groovmill.com
AdresReigersbos 133
1107 EW
Amsterdam
Telefoon+31 6 29 32 24 08
KvK52083691
Oprichting18 februari 2011
Aanwezigheidfacebookpage
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Groovmill
eergisteren: uitverkocht431 bezoekersTivoliVredenburg, Utrecht
Fiesta Macumba DJ Team
uitverkocht491 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Fiesta Macumba DJ Team
107 bezoekersAnnabel, Rotterdam
Fiesta Macumba DJ Team, Lalo
233 bezoekersAIR, Amsterdam
Fegas, Fiesta Macumba DJ Team, IJF, Ruben Kello
111 bezoekersMelkweg, Amsterdam
Fiesta Macumba DJ Team, Lalo
316 bezoekersDoornroosje, Nijmegen
Fiesta Macumba DJ Team
85 bezoekersGebr. De Nobel, Leiden
Fiesta Macumba DJ Team, Lalo
66 bezoekersPoppodium 013, Tilburg
Fiesta Macumba DJ Team
Statistieken


x
136·feesten
8·in de toekomst
128·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·fotoshoots
251·foto's
7·video's
43·winacties
437·bezoekers · herkomst
280·unieke bezoekers
4Partyflockfans · herkomst
116Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (99 stemmen)
Nieuws
Oud en Nieuw vier je met vrienden. Precies om die reden komen Vunzige Deuntjes, het Partyfeest, FISSA by Desperados, Fat Kids Cake, Fiesta Macumba en Pineapple Club op 31 december in de Westerunie bij elkaar om er het feest van het jaar van te maken.
Vrijdag 4 september verenigen zeven Amsterdamse evenement organisaties zich met een gezamenlijk doel: het gat in de begroting van stichting Don Bosco Jonathan opvullen. Want ook deze vrijwilligers organisatie, voor en door jongeren, heeft last van de bezuinigingen. Jonge ondernemers slaan de handen in een om door middel van een evenement in de Melkweg geld op te halen voor deze stichting. 100% van de opbrengsten uit de kaartverkoop gaan naar de stichting.
Op zaterdag 20 juli presenteert de maandelijkse Latijns-Amerikaanse clubavond Fiesta Macumba een speciale, gratis openluchteditie waarbij twee latin bands uit Amsterdam zullen optreden in het Vondelpark Openluchttheater.
Na een te gekke eerste editie op zomerlocatie Noorderlicht staat er op zaterdag 22 juni weer een nieuwe Fiesta Macumba gepland! De temperaturen stijgen, de truien verdwijnen in de kast, sandalen komen tevoorschijn en de jurkjes worden korter.. Kortom, tijd voor deel twee van de Latin Summer!
Op 15 juli viert Fiesta Macumba haar driejarig bestaan op de locatie waar het latijns-amerikaanse feest haar oorsprong vindt: Pakhuis wilhelmina in Amsterdam. Speciaal voor de gelegenheid heeft Fiesta Macumba het Chileense 'Andean Bass' trio Matanza uitgenodigd om een live show te verzorgen. Antartek labelgenoot Green Pepper Boy is ook aanwezig om het tropische gehalte nog meer op te schroeven.