Partyflock

A Day at the Park

A Day at the Park

Concept van ALDA Events.
SiteSite adayatthepark.nl
AdresAmsterdam, Nederland
KvK34296336
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutubeyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda A Day at the Park
Laatste feest was op zaterdag 15 juli 2017: A Day at the Park, Amsterdamse bos, Amstelveen
Statistieken


x
11·feesten
11·in het verleden
16·nieuwsberichten
7·fotoshoots
1673·foto's
20·video's
2·winacties
3958·bezoekers · herkomst
2998·unieke bezoekers
492Partyflockfans · herkomst
41.2 KFacebooklikes
93·albumfoto's
1·verslag
3·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1162 stemmen)
Nieuws
Het uitverkochte Amsterdamse boutique-festival A Day at the Park (ADATP) heeft zaterdag met ruim 20.000 bezoekers de final edition succesvol afgesloten. Het festival vierde dit jaar haar tiende verjaardag.
Het Amsterdamse boutique-festival is bijna door haar kaartjes heen. 'Regular Tickets' (€ 49) zijn beschikbaar tot zaterdag 1 juli 12:00 uur.
Zaterdag 15 juli 2017 vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema 'Het Beste van 10 jaar ADATP' gaat het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.
De tiende editie van A Day at the Park is tevens de laatste. De organisatie kondigde aan met het festival te stoppen. 3
Het festival A Day at the Park breidt de line-up uit met Rudimental. De volledige band komt op 16 juli aanstaande naar het Amsterdamse bos. De Britse, elektronische pop act werd wereldwijd bekend met hun hit "Feel The Love" uit 2013 en stond afgelopen maart nog in een ramvolle Heineken Music Hall.
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park en ook dit jaar zijn er op het prachtig aangeklede terrein diverse area's met een flink aantal (inter)nationale live acts en DJ's. Vanaf 12.00 uur 's middags tot middernacht zijn o.a. Erick Morillo, Mr. Polska (live), Oliver $, Sunnery James & Ryan Marciano, Technasia, UMEK en de al eerder aangekondigde Zuid-Afrikaan Black Coffee, Franky Rizardo en HouseQuake van de partij. 4
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park. A day at the park is meer dan een line-up van kwalitatief goede dance-muziek van de bekendste internationale acts en DJ's. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor.
A Day at the Park vindt zaterdag 12 juli 2014 voor de zevende keer plaats in het Amsterdamse bos. Het gezelligste festival van Nederland biedt dit jaar maar liefst 5 areas met 38 nationale en internationale DJ's en live acts! 1
Aanstaande Moederdag zondag 12 mei wordt tijdens het Amsterdamse Bos Festival volop de Lente gevierd. In een woest aantrekkelijk programma komen alle kwaliteiten van het mooiste bos van Amsterdam aan bod. Ook festivalorganisatoren A Day at the Park, Loveland en Dekmantel doen een duit in het zakje.
Het Amsterdamse festival A Day at the Park maakt haar programma bekend. Het festival dat op zaterdag 13 juli in het Amsterdamse Bos wordt gehouden, presenteert een breed scala aan toonaangevende en spraakmakende artiesten. Verdeeld over vier area's wordt een zomers geluid gebracht door artiesten van internationale allure. Meest opvallende namen deze zesde editie zijn die van het Duitse duo Booka Shade, Chicago house-legende Derrick Carter, de uit Engeland afkomstige Ben 'What I might do' Pearce en het Noorse duo Todd Terje & Lindstrøm. 3
3 waarderingen
Cathalijna
Fijne relaxte sfeer!
Elithraniel
Te kleine doorgang en waardeloze organisatie bij de kluisjes aan het eind van het feest.­ Maar het feestje zelf was top!
Heartp­ressur­e
A Day At The Park 2010 alles voor 98% perfect geregeld! Wat mij betreft een TOP organisatie (Y)

3 opmerkingen

SUPER goed festival dit(Y)
Digweed &­ Cox!! YEAH!!!!