Partyflock

Rust Roest Producties

Rust Roest Producties

Rust Roest Producties (afbeelding)
organisator
AdresStolwijkstraat 32 HS
1059 XX
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 207370704
KvK54899966
Aanwezigheidtwittervimeoyoutube
Concept
Medewerkers
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Rust Roest Producties
4 bezoekersWoodstock 69Bloemendaal aan zee
Jackmaster, Mino Abadier, Paramida (nog niet compleet)
Statistieken


x
64·feesten
1·in de toekomst
63·in het verleden
26·nieuwsberichten
34·video's
9·winacties
2643·bezoekers
1357·unieke bezoekers
15Partyflockfans
goed·stemresultaat (475 stemmen)
Nieuws
Cartel keert op vrijdag 27 april voor de derde keer terug naar het Westerpark voor de langste Koningsdagviering van Amsterdam.
Cartel keert op vrijdag 27 april voor de derde keer terug naar het Westerpark voor de langste Koningsdagviering van Amsterdam. 1
Dance-organisatie Cartel en de Westerunie organiseren voor het tweede achtereenvolgende jaar het langstdurende Koningsdagfeest van Amsterdam met een onafgebroken dag- en nachtprogramma dat zowel binnen als buiten plaatsvindt. Het programma bestaat uit lokaal talent en gevestigde namen als Hunee, Marcel Fengler, Mr G, Prosumer en Mike Servito.
Cartel gaat een samenwerking aan met De WesterUnie en viert na een jaar afwezigheid Koningsdag weer met een gratis feest. Het evenement vindt overdag plaats voor de deur van de WesterUnie, op het Klonneplein in Amsterdam. Aansluitend gaat het feest tot 05.00 's nachts door in de WesterUnie, WesterLiefde en het Transformatorhuis.
Cartel en Amsterdam Roest organiseren sinds 2013 Vrijland Festival. Een gevarieerd Amsterdams bevrijdingsfestival voor jongeren dat jaarlijks plaatsvindt op 5 mei. Vrijheid wordt vaak voor lief genomen. Op Vrijland Festival dansen, feesten en delen we onze vrijheid en realiseren we ons dat we dit moeten koesteren.
Op vrijdag 18 december wordt het vijfjarig bestaan van Cartel gevierd in de Melkweg. Al 5 jaar lang brengt eventorganisatie Cartel de beste pakhuisfeesten, raves, strand partijen, Koningsdag vieringen, (uitverkochte) festivals en vaste recidencies in verschillende clubs. Met als resultaat: heel veel liefde en onvergetelijke herinneringen. Op vrijdag 18 december vieren ze de afgelopen vijf jaar, maar werpen ze ook een blik op hun goudkleurige toekomst.
Verscholen tussen de bergen van het Bulgaarse hoogland, omringd door woeste bossen en blauwe luchten, ligt de prachtige Troyan-vallei. Deze pittoreske omgeving zal van woensdag 22 tot en met zondag 26 juli het decor zijn van IZTOK Festival: een nieuw Nederlands initiatief, dat garant staat voor vijf dagen feest, avontuur, vrienden, vakantie en bovenal vrijheid.
Na hun Nachtfestival samen met VBX op ADE'13 is Cartel terug op 's werelds grootste muziek wereld! Wederom hebben de heren een ongewone locatie weten te strikken om een feestje te geven! De Stadsschouwburg/Stanislavski was het doelwit en de heren hebben deze zo ver gekregen haar deuren te open voor een flink house-feestje.
Na een uiterst succesvolle eerste editie tijdens Bevrijdingsdag 2013, bundelen Amsterdam Roest en Cartel wederom hun krachten en presenteren op 5 mei voor de tweede keer Vrijland Festival. Samen met partners Backstage, Thump en Moderne Hippies nodigt Vrijland jonge Amsterdammers uit om gezamenlijk hun vrijheid te vieren, temidden van kunstzinnige en muzikale acts, performers en de lentezon. 2
Feestorganisatie Cartel is jarig. De organisatie, die de pure house terugbracht op het Amsterdamse uitgaansmenu, viert op 23 november in Studio 80 dat zij al drie jaar het zweet van het plafond laat komen. Je verjaardag vier je met vrienden. De line-up is daarom een verzameling van artiesten waar Cartel een speciale band mee heeft.