Partyflock
 

Funkadelic

Funkadelic
21 december 2022
concept
SiteSite funkadelic.nl
E-mailinfo@funkadelicevents.nl
AdresSuze Robertsonstraat 29
1318 LZ
Almere
Nederland Nederland
KvK32138745
Oprichting2008
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudtelegramxyoutube
Ook herkend als
  • Funkadelic Events
Medewerkers

Uitgaansagenda Funkadelic

Laatste feest was op zaterdag 1 april 2023: Funkadelic, Het Witte Huis, Almere

Nieuws

De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief.
Alle Funky partypeople uit Nederland opgelet! De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief. 1
Aanstaande zaterdag viert Funkadelic haar zevenjarig bestaan in de absolute hotspot van dit moment Club Cell in Almere. Naast een superline-up met dj's van wereldklasse kan je nog veel meer verwachten zoals sexy entertainment, spectaculaire licht & laser show, LED, Co2, confetti en de mooiste partypeople uit het hele land... 1
De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu is het dan toch echt definitief. Noteer zaterdag 4 april 2015 met grote uitroeptekens in je agenda, want Funkadelic komt na veler verzoek eenmalig terug naar de stad waar het succes allemaal is begonnen.
Aanstaande zaterdag is het zover! Het zesjarig bestaan van Funkadelic in The Sand Amsterdam met een ijzersterke line-up. De deuren gaan al om 22:00 uur open en de show start om stipt 01:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd binnen bent!
Noteer zaterdag 21 juni 2014 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat er wat moois te gebeuren in onze hoofdstad. Het exclusieve house-concept Funkadelic viert op die dag haar zesjarig bestaan groots op toplocatie The Sand in Amsterdam. 1
Alle housefreaks opgelet, want op zaterdag 8 februari 2014 staat de eerste editie van House Rituals dit jaar gepland in de hotspot van Amsterdam, Discotheek Panama. Na een superdebuut in 2013, met succesvolle edities in onze hoofdstad en een eerste 'on tour' editie in Almere, zijn de verwachtingen voor 2014 zeer hoog. 2
Two brothers with one hell of a sound and they go by the name of Village Brothers, komen op zaterdag 30 november 2013 met hun superconcept House Rituals naar de enige echte hotspot van Almere: Club Anno!
Noteer zaterdag 7 december 2013 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de laatste editie van Funkadelic in 2013 op het programma in één van de mooiste discotheken van Amsterdam, Panama, die je zeker niet mag missen.
Op zondag 8 september a.s. keert Funkadelic voor de tweede keer dit seizoen terug op de grootste Beachclub van Nederland 'Beachclub Vroeger' te Bloemendaal! In deze megadrukke closingmaand van de Bloemendaalse stranden zal Funkadelic weer alles uit de kast halen om er een onvergetelijke dag van te maken.
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief: omcirkel 21 september 2013 in je agenda, want na meer dan een jaar te zijn weggeweest keert Funkadelic eenmalig terug naar 'The town where it all started' Almere.
De jong getalenteerde producers Arsenio Lamsberg & Seranio Peroti, (two bothers, one hell of a sound and they go by the name of the Village Brothers), presenteren de grand opening van House Rituals. De avond wordt georganiseerd door het magische duo zelf, die hun eigen ritueel aan het publiek kenbaar wil maken. 2
Funkadelic bestaat dit jaar vijf jaar en terwijl iedereen uitkijkt naar het Funkadelic Beach Festival op zondag 7 april aanstaande op Beachclub Vroeger Bloemendaal, staat het officiële vijfjarig bestaan van Funkadelic alweer klaar.
Funkadelic
18 februari 2013
Op zondag 7 april staat er een speciale editie van Funkadelic op het programma. Met 'Funky at the beach festival' maakt Funkadelic haar debuut op the place to be iedere lente/zomer opnieuw: de Bloemendaalse stranden!
Op zaterdag 6 april a.s. staat de 1e editie van Phenomenal deejays dit jaar op het programma in de absolute hotspot van dit moment Panama A'dam
2013 Belooft een spectaculair jaar te worden met mooie vooruitzichten, zoals twee edities op Nederlands grootste en populairste Beachclub Vroeger, het vijfjarig bestaan en om te beginnen een over the top editie in één van de populairste discotheken van Amsterdam Panama. Noteer zaterdag 2 februari 2013 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de eerste editie van Funkadelic in het nieuwe jaar gepland.
Het zat er al een beetje aan te komen, maar dat het zo snel zou gebeuren had Funkadelic Events alleen kunnen dromen. Zet vrijdag 7 december 2012 maar vast met grote letters in je agenda want dan is het eindelijk zover, een dag die de boeken in gaat als historisch. In samenwerking met K.I.T. Agency maakt Funkadelic Events haar internationale debuut en niet zomaar een. Het super concept 'Phenomenal Deejays' zal afreizen naar 1 van Europa's populairste discotheken Pacha London!
Funkadelic
14 oktober 2012
Op zaterdag 8 december 2012 staat de laatste editie van Funkadelic dit jaar gepland. 2012 Was een zeer succesvol jaar voor Funkadelic en om deze in stijl af te sluiten heeft Funkadelic voor een nieuwe, stijlvolle, chique en funky locatie gekozen. De absolute hotspot van dit moment 'Little Buddha' in A'dam (Leidseplein) zal op deze dag omgetoverd worden tot een funkyplace.
Phenomenal Deejays
17 juli 2012
Zaterdag 21 juli aanstaande staat alweer de derde editie van Phenomenal Deejays op het programma in Club Anno Almere. Phenomenal Deejays is een concept wat is uitgerold door de bedenkers van het succesvolle 'Funkadelic' en zal maandelijks terugkeren met elke keer een ander thema.
Noteer zaterdag 8 september 2012 met grote uitroeptekens in je agenda want 'Funkadelic' komt na 9 maanden keihard terug naar de hoofdstad op toplocatie Arena voor de Take Over Part 2.
Op zaterdag 31 maart viert Funkadelic haar vierjarig bestaan in Almere in de populaire en altijd zo gezellige Club Anno.
Op zaterdag 10 december 2011 maakt Funkadelic haar debuut op Amsterdamse bodem. Na bijna 4 jaar succesvol te zijn op thuisbasis Almere, met bezoekers uit het hele land is de tijd rijp om een uitstapje te maken naar de hoofdstad. 1
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, het veelbesproken 'Funkadelic Indoor festival' zal dan plaatsvinden op de Grote Markt in Almere in een grote, geheel overdekte, tent. De laatste voorverkoop tickets zijn alleen verkrijgbaar via www.funkadelicevents.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock en landelijk via alle Free Recordshops.