Partyflock
 

High Energy Events

High Energy Events
3 april 2020
organisator
SiteSite highenergyevents.nl
E-mailinfo@highenergyevents.nl
AdresZwolle
Nederland Nederland
Telefoon+31 38 453 7063
KvK8190518
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudxyoutube

Informatie

Toegewijd, vernieuwend en barstensvol energie. Dat is High Energy Events. In 2009 ontstaan vanuit een passie voor dance en een gebrek aan goede feesten in de regio. Uitgegroeid tot waardevolle speler op het gebied van dance in Nederland, met meer dan tien eigen events en gemiddeld twintig events per jaar.

Waar andere stoppen, gaat High Energy Events door. En met succes! Dankzij High Energy Events was er voor het eerst Hardstyle op bevrijdingsdag in Zwolle, opende de IJsselhallen na 15 jaar haar deuren weer voor dance liefhebbers en is er voor het eerst in de geschiedenis een Hardcore festival in Zwolle.

We doen dit vanuit toewijding voor dance muziek en onze bezoekers. Hierbij luisteren we goed naar de bezoekers en verbeteren we ons keer op keer. We doen er elke keer een schepje bovenop. Zodat we er zeker van zijn dat onze bezoekers optimaal uit hun plaat kunnen gaan op de beste, hardste en meest onvergetelijke feesten op de mooiste locaties. Want daar krijgen wij energie van!

Nieuws

Dance4Liberation 2024
17 januari 2024
Kris Kross Amsterdam, Frenna, Emma Heesters, DIØN, Gunz 4 Hire, Sub Zero Project en Rebelion. Dat zijn slechts een aantal van de headliners die op zondag 5 mei een fantastische show komen verzorgen tijdens Dance4Liberation Festival.
Hoe gruwelijk dik is dit?! Op 2 maart komen o.a. Aversion, Regain, Kruelty én BMBRJCK naar Hedon Zwolle om samen met jullie een nachtje flink te beuken tijdens RAWdefinition.
High Energy Events, organisator van o.a. Kingdance Festival, Dance4Liberation en RAWdefinition, komt met een gloednieuw hard-techno concept op de markt; TechNRG!
Op zaterdag 27 januari komen niemand minder dan Deadly Guns LIVE, Barber, Major Conspiracy en Elite Enemy naar Hedon Zwolle voor een knetterharde uptempo editie van Definition Hardcore.
Here we go again! Op zaterdag 11 november komen niemand minder dan Adjuzt, The Purge én o.a. Dual Damage naar Hedon Zwolle om samen met jullie een nachtje flink te beuken tijdens RAWdefinition.
Met nog enkele weken te gaan begint het bij ons nu toch wel echt te kriebelen. De zomerse temperaturen kruipen omhoog, het échte festival gevoel komt steeds meer naar boven en dat merken we ook aan de ticketverkoop want die gaat als een raket!
Kingdance Festival op 27 april (koningsdag) gaat 100% uitverkopen! 30.000 oranje partyfreaks komen op Koningsdag- en nacht naar Zwolle om er samen met een heleboel super vette artiesten twee fantastische dagen van te maken!
Antoon, Bilal Wahib, Brennan Heart, D-Sturb, Flemming, Freddy Moreira, Frenna en Sub Zero Project. Dat zijn slechts een aantal van de headliners die op vrijdag 5 mei een geweldig optreden komen verzorgen tijdens Dance4Liberation Festival.
Dit jaar kan je niet één maar twéé dagen volop knallen tijdens Kingdance Festival! Verdeeld over drie area's komen dit jaar weer de beste en meest populaire artiesten naar Zwolle om er samen met jullie oranje-freaks een onvergetelijke Koningsdag (27 april) én Koningsnacht (26 april) van te maken.
RAWdefinition
10 oktober 2022
Tickets gaan hard! Let op! De ticket verkoop gaat erg hard! Heb jij nog geen tickets maar wil je er wel bij zijn? Zorg dat je op tijd je tickets koopt om eventuele teleurstelling te voorkomen. Tickets kosten €19,50 ex. fee en zijn verkrijgbaar op de website van RAWdefinition. Buy Your Tickets Now
Dance4Liberation
24 februari 2022
Ronnie Flex, Brennan Heart, Bizzey, Antoon, Kris Kross Amsterdam, Gunz For Hire, Wildstylez, Bram Krikke en Emma Heesters. Dat zijn slechts enkele topartiesten die op donderdag 5 mei een optreden komen verzorgen tijdens Dance4Liberation! Bekijk hieronder de complete line-up, scoor je tickets nu nog voor slechts €17,50 (ex. Fee) en profiteer van die korting nu het nog kan!
Kingdance Festival 2022
17 februari 2022
Alsof het Nederlands elftal een WK goal scoort! Zo hebben we gisteren in onze oranje outfits het geweldige nieuws ontvangen dat wij volledig los mogen gaan op koningsdag 2022! Kingdance Festival 2022 gaat door met 30.000 party people, twee gigantisch dikke outdoor area's en alléén de beste artiesten van dit moment!
Op donderdag 5 mei 2022 vieren we met ruim 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation! En guess what? We verhuizen dit jaar naar de prachtige Wijthmenerplas in Zwolle waar we het festival flink kunnen gaan uitbreiden. Ja, je leest het goed; het grootste outdoor dancefestival op Bevrijdingsdag verhuist naar de Wijthmenerplas in Zwolle!
Kingdance, wat behoort tot een van de grootste dancefestivals op Koningsdag van Nederland, verhuist in 2022 naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Door de verplaatsing naar deze prachtige evenementenlocatie krijgt Kingdance een flinke upgrade en mag het zichzelf nu officieel een festival noemen. Hoe tof is dat; Kingdance wordt Kingdance Festival!
Dance4Liberation 2020
15 januari 2020
Op dinsdag 5 mei 2020 (dit jaar een officiële vrije dag) vieren we met ruim 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens in Zwolle! Net als afgelopen jaren krijgt het festival twee grote area's met de beste de artiesten en live-acts van dit moment. 1
Kingdance Zwolle 2020
14 januari 2020
Twee gigantisch dikke outdoor area's, super vette podiums, alléén de beste artiesten van dit moment, spectaculaire shows én dedicated bezoekers die keihard uit hun dak gaan. Dat zijn in 2020 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Zwolle!
Voor het 3 de jaar op rij komen Coen&Sander met een scala aan fantastische artiesten naar de Grote Voort in Zwolle voor het grootste, gezelligste en leukste\ Koningsnacht Spektakel van Nederland!
De gemeente Hellendoorn verleent geen vergunning voor een volgende editie van het Hardshock Festival in de bossen tussen Haarle en Hellendoorn. Volgens burgemeester Anneke Raven vormt drugsgebruik op het festival een gevaar voor de openbare veiligheid. 'Pure willekeur', volgens festivalorganisator Rob Telgenkamp. 20
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, Hardshock Festival! De organisatie heeft er super zin in, de locatie ligt er prachtig bij, het weer ziet er FANTASTISCH goed uit! Lees hieronder alle praktische informatie die jij als bezoeker moet weten!
Kingdance is volledig uitverkocht! Er zijn dus géén tickets meer verkrijgbaar en er is er ook géén deurverkoop. Vanuit heel Nederland komen dit jaar een record aantal bezoekers (30.000) naar Zwolle om er één groot oranje-feest van te maken!
Op zaterdag 1 juni 2019 komt Hardshock Festival na één jaar afwezigheid terug op de festival-kalender op dé ultieme hardcore locatie midden in de bossen van Hellendoorn! 7
Op zaterdag 1 juni 2019 komt Hardshock Festival na één jaar afwezigheid terug op de festival-kalender op dé ultieme hardcore locatie midden in de bossen van Hellendoorn! 1
Na zes edities te hebben georganiseerd op de mooiste recreatieplassen en stranden van Nederland vond de organisatie het hoogtijd om het roer volledig om te gooien. Er moest een nieuwe locatie gevonden worden voor Hardshock die helemaal past bij waar Hardshock écht voor staat; donker, duister, uniek én one-of-a-kind! The superior stronghold has been found in the woods! 28
Dance4Liberation 2019
11 januari 2019
Ook in 2019 heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste outdoor dance festival van Nederland te organiseren! Op zondag 5 mei 2019 vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation op locatie 'de Grote Voort' in Zwolle!
25.000 party people, 2 gigantisch dikke outdoor area's en alléén de beste artiesten van dit moment. Dat zijn in 2019 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Zwolle! 2
Coen&Sander presenteren op koningsnacht (26 april) wederom het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! In een avondvullend programma van 19:00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek-en party liefhebbers in Zwolle compleet uit hun dak gaan.
Kingdance Zwolle
12 januari 2018
25.000 Party People, twee hele dikke area's en alléén de beste House en Hardstyle artiesten.
Aanstaande vrijdag vieren meer dan 30.000 dance liefhebbers hun vrijheid op het grootse en dikste outdoor dance festival van Nederland; Dance4Liberation 2017!
Koningsdag 2017 komt nu wel héél dichtbij! Ben jij er al helemaal klaar voor?
Titan vs Regain vs Requiem, Kronos vs Outbreak en The Opposition. Dit zijn stuk voor stuk unieke en keiharde battles die jij op zondag 16 april kunt gaan bewonderen tijdens Megabase Outdoor - The RAW Battles op het Almere Strand! 1
Hardshock Festival
5 april 2017
Met nog een dikke week te gaan maakt de Hardcore scene zich op voor het meest besproken 100% Hardcore Festival van dit moment; Hardshock Festival! Hardshock Festival 2017! 10
Op zaterdag 15 april (Paasweekend) is het alweer tijd voor de zesde festivaleditie van het hardste hardcorefestival van nu; Hardshock Festival! Naast de dikste line-up release ooit komt de organisatie nu ook naar buiten met de official trailer, informatie, een preview van het anthem én een update over de nieuwe CD!
Megabase Outdoor
25 februari 2017
High Energy Events domineert in 2017 keihard het paasweekend met niet één, maar twéé gruwelijk dikke hardere stijlen evenementen. 1
Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste dance festival van Nederland te organiseren. Op vrijdag 5 mei, vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation! 2
Zoals de meeste van jullie wel weten is Hardshock écht een snoeihard festival en dat zal in 2017 niet anders zijn. Bekijk de gruwelijk dikke line-up van Hardshock Festival hieronder en spread the word! 19
Dance4Liberation 2017
6 januari 2017
Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het GROOTSTE DANCE FESTIVAL van Nederland te organiseren. Op vrijdag 5 mei, vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation! 1
Kingdance Zwolle 2017
5 januari 2017
Early Bird Alert! Na een onvergetelijke uitverkochte editie in 2016 verwacht de organisatie ook dit jaar weer volle bak tijdens Kingdance en om eventuele teleurstellingen te voorkomen willen we iedereen middels dit bericht informeren over de ticketverkoop.
Hardshock Festival
16 november 2016
[language =nl]Voor iedereen die het nog niet wist, zaterdag 15 april 2017 (paasweekend) staat het hardste én meest originele hardcore festival weer op de agenda; Hardshock Festival! Met Almere Strand als nieuwe thuisbasis is dit voor de échte hardcore liefhebber een niet-te-missen festival! 3
Definition Hardcore
2 oktober 2016
De titel verklapt eigenlijk al wat er aankomende editie gaat gebeuren. 'Brutal Hardcore by Glamorous Women' oftewel; de vrouwelijke Hardcore DJ's hebben het dit keer volledig voor het zeggen! Natuurlijk zorgt High Energy Events traditiegetrouw voor een uitdagende, maar vooral kéiharde line-up. Zo kan je helemaal uit plaat gaan bij bijv. AniMe, die afgelopen jaar nog op de Mainstage van Hardshock Festival stond te beuken en hebben we de upcoming Queen of Hardcore 'Amada' weten te strikken.
Na diverse uitstapjes gemaakt te hebben keert RAWdefinition op zaterdag 15 oktober terug naar de locatie waar het allemaal is begonnen; Hedon Zwolle! Speciaal voor deze editie heeft High Energy Events een groot deel van de Theracords familie uitgenodigd oftewel 100% beuk-garantie 3
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!
Met nog ruim anderhalve week te gaan maakt de hardcore scene zich op een festival waar vele al maanden naar uitkijken; Hardshock Festival 2016! Check hieronder de complete timetable en scoor je tickets vandaag nog voor €44,50! 8
Hardshock Festival gaat dit jaar met meer dan honderd artiesten verdeeld over 6 area's geschiedenis schrijven op het Almeerderstrand! 100% Hardcore en harder, dat is waar dit festival om draait. Bekijk nu de officiële trailer, check gelijk de preview van het nieuwe anthem welke gemaakt is door N-Vitral en lees hieronder gelijk waarom jij Hardshock Festival dit jaar niet mag missen! 11
Twee kartels, één ultieme battle en één koelbloedige kingpin die door vriend en vijand wordt gevreesd... Het zijn deze artiesten die het beslissende gevecht met elkaar aan zullen gaan op het Almeerderstrand. Op 23 april wordt het duidelijk wie de langste adem heeft en wat de vernieuwde (live) act "The One Who Knocks" voor jullie in petto heeft. 12
Op zaterdag 16 april 2016 zal er keihard geschiedenis geschreven gaan worden door Hardshock Festival. Het vijfjarig jubileum van dit 100% Hardcore festival gaat namelijk groots gevierd worden op een nieuwe locatie; het Almere Strand! Ben jij een echte hardcore liefhebber? Dan mag jij 'Hardshock - The 5th Statement' echt niet missen! 29
High Energy Events heeft goed nieuws voor hardstyle liefhebbers! Megabase Outdoor, wat de afgelopen twee jaar groots heeft uitgepakt in Zwolle, verhuist in 2016 namelijk naar een van de mooiste strandlocaties van Nederland; het Almere Strand in Almere! 4
Pinkstereo pakt tijdens Pinksteren groots uit op de Wijthmenerplas in Zwolle. Met ruimte voor 15.000 mensen per dag, verdeeld over twee dagen, gaan alle verwachtingen overtroffen worden. Bereid je voor op een te gek weekend met heel veel fun, liefde, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Bekijk hieronder de line-up van beide dagen, trommel je vrienden op en scoor vandaag nog je 10-EURO tickets! Wist je trouwens ook al dat Pinkstereo toegankelijk is voor alle leeftijden? Be there! 4
Op zaterdag 16 april 2016 viert Hardshock Festival haar vijfjarig jubileum groots op een schitterende nieuwe locatie; het Almere Strand in Almere! Verdeeld over zes area's met méér dan 100 artiesten uit binnen- en buitenland gaat dit de hardste en dikste editie ooit worden… Ben jij er klaar voor?! 33
Op zaterdag 16 april 2016 zal er keihard geschiedenis geschreven gaan worden door Hardshock Festival. Het vijfjarig jubileum van dit 100% Hardcore festival gaat namelijk groots gevierd worden op een nieuwe locatie; het Almeerderstrand! Ben jij een echte hardcore liefhebber? Dan mag jij 'Hardshock - The 5th Statement' echt niet missen! 35
Zaterdag 17 oktober gaat voor de echte RAW-liefhebber een zaterdag worden die hij of zij niet snel zal gaan vergeten. Er staat namelijk een super dik A² Records event op de agenda met een überdikke line-up! High Energy Events en Scantraxx hebben de handen ineen geslagen en pakken aanstaande zaterdag groots uit met een kersverse editie van RAWdefinition: A² Records – Unstoppable! Check hieronder de trailer, de timetable en alle overige informatie die jij als bezoeker moet weten.
Na de ontiegelijk gave 'Where The Freq Are We?!' pré-party die op 31 juli heeft plaatsgevonden is het aanstaande zaterdag tijd voor het echte werk. High Energy Events presenteert RAWdefinition Outdoor op het Veluwemeer Strand in Kampen! 2500 échte liefhebbers, één stage, een keiharde line-up en maar liefst 12 uur lang maximaal uit je plaat gaan.
Op zaterdag 22 augustus organiseert High Energy Events nog een dik outdoor evenement waar jij als liefhebber écht bij moet zijn! RAWdefinition – Where The Freq Are We?! Een unieke samenwerking tussen High Energy Events en Frequencerz op een zeer exclusieve (strand)locatie. 2
De Overijsselse rechtbank oordeelde zojuist dat de geluidsgrenzen die de gemeente Zwolle hanteert te ruim zijn. De Rechter stelde dat 85 en 95 decibel voor doorsnee muziek en lage tonen te gortig is: Megabase mag zaterdag niet boven de 75 en 90 decibel uitkomen. Het festival moet het met de helft minder doen. 12
Met nog slechts anderhalve week verwijderd van een, misschien wel episch vervolg van vorig jaar, zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Zaterdag 30 mei is de datum dat het allemaal gaat gebeuren: Megabase presents: Digital Punk – Unleashed Outdoor! Dit jaar streven High Energy Events, Scantraxx en Digital Punk met zijn allen niet naar een herhaling, maar naar een vervolg wat vorig jaar écht moet gaan overtreffen.
Morgen kun je weer keihard gaan beuken in de Hedon! Met artiesten als Noize Suppressor, Mad Dog, DaY-már en Bodyshock in de line-up is stilstaan deze avond écht geen optie! 5
Met een onvergetelijke editie van Kingdance nog vers in het geheugen is de organisatie alweer druk bezig met de laatste voorbereidingen voor Dance4Liberation. Wist je dat Dance4Liberation met 20.000 bezoekers verdeeld over twee area's behoort tot één van de grootste outdoor dancefestivals op 5 mei van Nederland? Check hier de timetable en de laatste info die jij als bezoeker moet weten.
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2015! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer wat er voor aankomend weekend ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook? 22
De hoofdstad van Overijssel krijgt er dit jaar een spectaculaire attractie bij. Paleis Soestdijk wordt namelijk speciaal voor Kingdance volledig herbouwd op het parkeerterrein van de IJsselhallen in Zwolle. Dit prachtige paleis was vanaf 1937 de residentie van prinses en later koningin Juliana en prins Bernhard. Met de komst van dit paleis gooit Kingdance wederom hoge ogen. 4
Met nog een dikke week te gaan maakt de hardcore scene zich op een festival waar vele al maanden naar uitkijken; Hardshock Festival! Check alle belangrijke informatie en natuurlijk de timetable in dit bericht! 37
Met nog een paar weken te gaan maken duizenden Hardcore liefhebbers uit heel Europa zich op voor hét kick-off festival van dit hardcore festivalseizoen; Hardshock Festival! Check hieronder de officiële trailer, luister naar het anthem van dit jaar en bestel naast je festivaltickets ook direct nieuwe Hardshock merchandise! 'Real Hardcore without boundaries. Dedicated to those who stay true to our Movement...' 12
Afgelopen weken heeft Hardshock Festival al vier van de vijf area's met bijbehorende line-up aangekondigd en daar komt vandaag de Drum'n Bass/Crossbreed Area bij. Met o.a. Deathmachine, The DJ Producer, Innominate (I:gor vs Igneon System) en Thrasher is stilstaan in deze area ook écht géén optie! Check hieronder de complete line-up van Hardshock Festival 2015 en doe mee met de speciale win-actie! 15
De Mainstage, Industrial en Frenchcore/Terror Area zijn de afgelopen weken en naar buiten gebracht door de organisatie en daar komt vandaag de Early Hardcore/Millennium Area bij. Dit jaar heeft de organisatie opnieuw een aantal zeer speciale en exclusieve optredens weten te krijgen. Zo staat o.a. Marc Acardipane (live) op het programma, worden Rob Gee en Lenny Dee vanuit de USA overgevlogen voor speciale Early setjes en zullen Placid K en The Wishmaster een speciale D-Boy set neer gaan zetten. Check de Early Hardcore/Millennium line-up van Hardshock Festival 2015 hieronder en scoor je tickets vandaag nog! 22
Deze week staat volledig in het teken van knetterharde Frenchcore en oorverdovende Terror! Dat er veel Frenchcore/Terror liefhebbers zijn is bij Hardshock Festival bekend, vorig jaar barstte namelijk de tent bijna uit zijn voegen door het aantal grote aantal diehard fans. Voor aankomende editie heeft de organisatie goed nieuws voor alle freaks. 9
Het duurt nog even maar High Energy Events en Las Rosas zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen van Kingdance 2015 wat op zondag 26 en maandag 27 april op het parkeerterrein van de IJsselhallen Zwolle gaat plaatsvinden. Check hieronder de complete line-up verdeeld over de twee dagen en belangrijke informatie over de ticketverkoop.
Kom op zaterdag 30 mei 2015 naar Park de Wezenlanden in Zwolle en Beuk er samen met duizenden anderen kei- en keihard op los tijdens Megabase presents: Digital Punk - Unleashed Outdoor! Check hieronder de teaser, de complete line-up en scoor je Early Bird tickets alléén dit weekend (24/25 januari) voor slechts €24,50 ex. Fee! 2
Armageddon Project, Tripped, Synapse, Negative Audio LIVE en Rude Awakening, dat zijn slechts enkele namen die op 18 april de Industrial sounds vertegenwoordigen op Hardshock Festival. Dit jaar heeft de organisatie ook niemand minder dan Daisy weten te strikken die samen met Manu Le Malin een zeer exclusieve industrial-set gaat neerzetten. Check hieronder de complete Industrial line-up en scoor je tickets vandaag nog! 26
Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste dancefestival van Nederland te organiseren. Op dinsdag 5 mei, dit jaar een officiële vrij dag, vindt het bekende festival; Dance4Liberation weer plaats. Net als afgelopen jaar krijgt het festival twee grote area's op het parkeerterrein van de IJsselhallen met alleen de beste EDM/House en Hardstyle artiesten! Celebrate your freedom with...dance!
Met Hardcore als middelpunt, een super dikke internationale line-up, 5 verschillende area's en een prachtige recreatieplas in Zwolle als locatie, brengt Hardshock Festival duizenden Hardcore liefhebbers over de gehele wereld bij elkaar op één festival. Niks geen hokjes, niks geen vooroordelen, nee gewoon pure Hardcore in welke vorm dan ook! Een festival wat Hardcore ademt en die jij als liefhebber of diehard écht niet aan je voorbij mag laten gaan. Wacht niet langer, scoor je ticket nu op www.hardshockfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock en laat zien waar je voor staat! 32
De muziekstroming die nog steeds vele harten doet kloppen en mensen nog steeds de energie geeft om elk weekend helemaal los te gaan: hardcore! Dat is waar Definition Hardcore, het nieuwe concept van High Energy Events feitelijk om draait. Check hieronder de teaser, de timetable en het laatste nieuws en zorg dat jij er bij bent! 8
Om te beginnen wil High Energy Events alle hardcore-liefhebbers een knetterhard 2015 wensen! Hardcore is vandaag de dag still standing strong en High Energy Events is trots daar met o.a. Hardshock Festival een bijdrage in te leveren, ook in 2015. Op 18 april staat de vierde editie van het alsmaar groeiende Hardshock Festival namelijk weer op de agenda! Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival ook dit jaar weer elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. 54
'Breaking News' voor alle #unleashed fans! Op zaterdag 30 mei 2015 is het namelijk tijd om alle #unleashed soldiers opnieuw bij elkaar te brengen! High Energy Events en Digital Punk hebben ook voor 2015 de handen ineen geslagen en gaan de uitdaging aan om de geweldige 2014-editie van Digital Punk - Unleashed Outdoor te overtreffen. Megabase presents: Digital Punk Unleashed Outdoor! 1
MegaWatt Festival is een groot Indoor Dance Festival wat op 20 december van 22:00 tot 07.00 gaat plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle. Werkelijk alle facetten zijn deze editie aanwezig om er met z'n allen een onvergetelijke nacht van te maken. Met o.a. een scala aan top artiesten, prachtige podia, de nieuwste licht- en geluidstechnieken, special effects, visuals en vuurwerk is MegaWatt Festival hét Indoor Festival van 2014 wat jij écht niet mag missen! 3
Kingdance in Zwolle wordt in 2015 groter dan ooit! Waar vorig jaar ruim 20.000 dance liefhebbers het parkeerterrein van de IJsselhallen wisten te vinden, gaat High Energy Events in 2015 voor een compleet uitverkocht huis. Met een nóg dikkere line-up en een cheap-ass Early Bird ticketprijs van slechts €5,- (ex. fee) zet de organisatie Kingdance ook in 2015 weer keihard op de kaart! 13
Zet allemaal een groot kruis in je agenda op zaterdag 18 april, dan is het namelijk tijd om helemaal los te gaan in een compleet andere dimensie. Een dimensie waar alles draait om datgene wat jullie allemaal bij elkaar brengt…hardcore! It's time for Hardshock Festival – The Afterworld! 56
Op zaterdag 17 januari introduceert High Energy Events, organisator van o.a. Hardshock Festival, een nieuw mainstream Hardcore evenement in de Hedon. In Zwolle e.o. zijn er naast het bekende Hardshock Festival namelijk weinig goede Hardcore evenementen en daar moet verandering in komen. Met trots presenteert High Energy Events dan ook haar nieuwste concept: Definition Hardcore! 14
Waar Rudi a.k.a. Dr. Rude zich mentaal voorbereid door keihard te chillen in de USA, is Bass-D dag en nacht in zijn studio waar hij werkt aan nieuwe producties en al druk bezig is met zijn keiharde tracklist. Beide heren maken zich namelijk op voor 'The Battle of the Glory!' die op 15 november 2014 gaat plaatsvinden in de Hedon Zwolle! Ben jij een echte #hardcore en/of #freestyle liefhebber? Dan mag jij deze 4-uur durende battle écht niet missen! 4
Op zaterdag 20 december organiseert High Energy Events de tweede editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen Zwolle. Voor deze tweede editie gaat de organisatie letterlijk het roer omgooien. Zo krijgt het Indoor Festival een compleet nieuwe indeling, gaat Housteria als main-area fungeren en wordt het groter opgezet als vorig jaar. Zorg dus dat jij deze editie niet mist en scoor je tickets vandaag nog op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock! 14
Na een volledig uitverkochte editie in 2013 keert MegaWatt Festival, het grootste Indoor Dance Festival van Nederland in de maand december, terug naar de IJsselhallen Zwolle. Op zaterdag 27 september om 10.00 uur gaat op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock de Early Bird verkoop van start. Er zijn slechts 2000 Early Bird tickets beschikbaar en kosten €29,50 ex. fee. 5
Op zaterdag 18 oktober opent de Hedon opnieuw haar deuren voor alle RAW Hardstyle liefhebbers in Nederland. It's time for RAWdefinition - Part #2! High Energy Events organiseerde in maart dit jaar de eerste editie van dit concept en met groot succes. Radical Redemption, Thera en Deetox waren o.a. de artiesten die ervoor zorgden dat iedereen knetterhard uit z'n plaat ging en de vernieuwde Hedon in Zwolle werd omarmd door de bezoekers. Reden genoeg om de 2de editie in het leven te roepen! 5
Na het afsluiten van de Club r_AW avonden is de hoogste tijd daar voor The Third Movement om een nieuw hoofdstuk op papier te zetten. De insteek is zo eenvoudig dat hij geniaal is, de muziek gaat letterlijk door waar het toen gestopt is. Hop, tempo erop en gaan! Uptempo hardcore, hard en harder. Muziek waar je toch minimaal wel een beetje maf voor moet zijn. 19
This was Hardshock Festival 2014! High Energy Events wants to thank all the artists, crew, volunteers and of course all the visitors of this amazing and unforgettable edition of Hardshock Festival! Check the aftermovie here! 16
Op zaterdag 24 mei viert Megabase, hét hardstyle concept van High Energy Events, haar vijfjarig bestaan met een wel heel unieke editie in het Park de Wezenlanden in Zwolle. Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed! Een twaalf uur durend spektakel waarbij de muziek centraal staat. Ben jij een echte raw hardstyle liefhebber? Dan mag jij op 24 mei écht niet ontbreken! Check hieronder de trailer, de laatste info en last but not least, de timetable en bijbehorende battles! 10
Crypsis, Donkey Rollers (live), Atmozfears en Noize Suppressor zijn slechts enkele namen die je a.s. maandag 05 mei kunt bewonderen in Zwolle. Ben jij ook een echte liefhebber van de hardere stijlen? Dan mag jij 5 mei écht niet ontbreken op het grootste dance festival van Nederland. In Zwolle zijn namelijk op het parkeerterrein van de IJsselhallen twee gigantische area's gecreëerd waar hardstyle en house liefhebbers een hele dag keihard uit hun plaat kunnen gaan voor slechts €5. 11
Waar afgelopen weekend Zwolle nog helemaal blauw kleurde i.v.m. het behalen van de KNVB beker door PEC Zwolle, is dit weekend Oranje de kleur die sterk aanwezig zal zijn in de hoofdstad van Overijssel. Het is namelijk tijd voor Kingdance 2014! Ga twee dagen compleet uit je dak in twee area's met internationale house- en hardstyle artiesten, dikke lichtshows, goed geluid, top entertainment en duizenden andere dance liefhebbers!
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2014! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de eerste tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer voor een aankomend weekend er ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook? 33
Met nog een kleine twee weken te gaan maakt de hardcore-scene zich op voor een dag die mensen niet snel zullen vergeten. Op 19 april staat namelijk de derde editie van Hardshock Festival op de agenda én wat voor een editie! Hardshock Festival is een 100% hardcore festival met dit jaar meer dan 75 internationale DJ's en live acts verdeeld over 5 grote area's. 50
Ook dit jaar is Zwolle weer dé stad waar je moet zijn om je vrijheid te vieren op maandag 05 mei. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland keert namelijk ook Dance4Liberation, het grootste dancefestival op 5 mei, weer terug op het parkeerterrein van de IJsselhallen! In een twaalf uur durend spektakel met meer dan 25 artiesten verdeeld over twee area's, topentertainment, dikke licht- en lasershows, goed geluid en jou als ultieme partyfreak, gaan ze ervoor zorgen dat het een dag gaat worden om niet te vergeten. 5
Met nog een kleine week te gaan is High Energy Events druk bezig met de laatste voorbereidingen voor RAWdefinition wat aanstaande zaterdag 8 maart in de nieuwe Hedon in Zwolle gaat plaatsvinden. 'We gaan voor deze eerste editie écht uitpakken en onze trouwe aanhang eens flink verwennen. Er is op dit moment een complete run op tickets en alles wijst erop dat we gaan uitverkopen', aldus High Energy Events. Dus heb jij nog geen plannen voor aankomend weekend en wil jij een avond compleet los gaan? Kom dan naar RAWdefinition! 9
Kingdance Zwolle, hét dance event op koningsnacht- en dag in Zwolle! Op het parkeerterrein van de IJsselhallen gaat het weer een compleet gekkenhuis worden op 25 en 26 april. Ook dit jaar is er weer dik geïnvesteerd in de line-up, daarnaast krijgt Kingdance er ook nog eens een tweede area bij voor alle liefhebbers van de hardere stijlen. Check hieronder de complete line-up en scoor je tickets vandaag nog! 9
Hardshock Festival is hét festival voor de echte liefhebbers van Hardcore en harder! Een 12-uur durend festival dat anders wil zijn dan andere festivals en zich vooral wil onderscheiden van de rest. You name it, we changed it, met als uitblinker een line-up die nu al wordt bestempeld als beste hardcore festival line-up ooit. 18
Iedereen heeft het erover, de nieuwe Hedon. Na een lange periode van bloed, zweet en tranen is de verbouwing nu toch echt klaar en heeft de locatie haar deuren geopend voor bezoekers. Hét nieuwe poppodium van Zwolle waar kosten nog moeite bespaard zijn gebleven is niet alleen een perfecte locatie voor bands of popartiesten. 3
De organisatie heeft inmiddels vier van de vijf area's bekend gemaakt. De laatste area, de Drum'n Bass/Crossbreed, maakt de line-up 100% compleet. Deze area is nieuw dit jaar en heeft de raw hardstyle vervangen. Hardshock Festival wil een écht hardcore festival zijn en vind de nieuwe toevoeging dan ook beter bij haar imago en doelgroep passen. Check hier de complete line-up van Hardshock Festival 2014! 41
De vierde area die op Hardshock Festival in 2014 te vinden is, is de Early Hardcore area waar je in tegenstelling tot de Frenchcore/Terror wél van aardig wat artiesten van eigen bodem kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan Predator of Frantic Freak, Waxweazle of Cenobite-held Leviathan. Natuurlijk vind je ook in deze area wat buitenlandse artiesten, wat te denken van Rob Gee die onlangs nog een gruwelijk dik nummer met Neophyte en Tieum heeft gemaakt? Of Mark N uit Australië!? Ook alle early fans worden flink in de watten gelegd op Hardshock Festival! 39
De Mainstage en de Industrial area zijn de afgelopen twee weken al bekend gemaakt, deze week is de Frenchcore/Terror area aan de beurt. In deze area vind je slechts een paar Nederlanders, de meeste artiesten worden overgevlogen uit landen als Italië en Frankrijk. Op 19 april kun je onder andere genieten van een live optreden van Noisekick, een dikke battle tussen Plague en Smurf, F. NøIzE en niet te vergeten de Belgische Footworxx held Sandy Warez. Check in dit bericht de complete line-up van deze area. 51
Na vorige week de mainstage bekend gemaakt te hebben, staat deze week alles in het teken van de industrial area. Met een grote groep liefhebbers behoort de industrial area tot de vaste kern van Hardshock Festival. Mede door de toevoeging van de nieuwe drum'n & bass en crossbreed area is er deze editie extra ruimte gecreëerd voor groei van de industrial area en zal daarmee compleet onderscheidend zijn in zijn eigen stijl. Als echte fan van de industrial sound mag jij hier niet ontbreken! 65
Op zaterdag 24 mei 2014 slaan High Energy Events en Scantraxx de handen ineen om voor jou als echte liefhebber van raw/Hardstyle iets unieks neer te zetten. Met iets unieks, bedoelen de organisaties een écht uniek puur raw/hardstyle event. Niks geen bullshit over verschillende muziekstijlen, mensen waar je niks mee hebt, loze beloftes of pottenkijkers. Nee, gewoon één gruwelijk dik podium, duizenden liefhebbers van de raw sound die weten hoe ze los moeten gaan en een te zieke line-up! 17
Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. Deze week staat volledig in het teken van de Mainstage. De Mainstage is naast een echte eyecatcher ook het kloppende hart van het festival waarbij verschillende stijlen elkaar kruisen. Met een fenomenale line-up die je niet snel op een ander hardcore festival zal tegen komen biedt deze area jou 100% hardcore. Check hier de exclusieve line-up van de Mainstage van Hardshock Festival. 52
Vele van jullie hebben hem al als vaste prik in de agenda staan, de 3de editie van Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area's waar muziekstijlen als hardcore, frenchcore, industrial, terror en early hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock Festival hét hardcore-festival wat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene. Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. 57
Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik hardstyle evenement bij. 12
Het duurt nog even, maar High Energy Events en Las Rosas zijn er al druk mee bezig: Kingdance 2014! Kingdance is het grootste outdoor dancefestival rondom Koningsdag in Zwolle en omstreken. Dit jaarlijks terugkomende event, wat vorig jaar de naam Queendance droeg, gaat vanaf 2014 verder onder de naam Kingdance. 2
Voor de liefhebbers van de hardere stijlen is er goed nieuws. In het compleet vernieuwde Hedon in Zwolle gaat High Energy Events in 2014 namelijk de hardere stijlen voor zijn rekening nemen. Bezoekers die Hedon kennen weten wat dat betekent, snoeihard en loepzuiver geluid, en een geweldige sfeer! Op 8 maart is de officiële kick-off met de eerste editie van RAWdefinition. 15
Met nog een kleine week te gaan maakt High Energy Events zich op voor de eerste editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen te Zwolle. MegaWatt Festival is met meer dan 50 artiesten en 5 area's het grootste indoor festival van deze maand. High Energy Events gaat met deze eerste editie werkelijk waar alles uit de kast halen om jouw een onvergetelijke nacht te bezorgen. Verwacht dan ook grote licht- en lasershows, high-level entertainment en mede dankzij een dikke line-up een nacht waarbij stilstaan geen optie is. 5
Waar iedereen druk bezig is met het uitpakken of juist inpakken van cadeaus voor de feestdagen, is High Energy Events druk bezig met de laatste voorbereidingen voor MegaWatt Festival. MegaWatt Festival zal jou als bezoeker flink in de watten leggen op 21 december in de IJsselhallen in Zwolle. Verwacht dan ook een compleet omgetoverde locatie met dikke area's, vette licht- en lasershows, loepzuiver, maar vooral goed geluid en dat in combinatie met de beste artiesten van dit moment! 7
De derde editie van het groeiende Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area's waar muziekstijlen als hardcore, frenchcore, industrial, terror en early hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock het hardcore-festival dat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene. 93
The world shuts down...
19 november 2013
On December 21st… The world as you know it, will fade to black… No electricity… No energy… Nothing… 17
Op zaterdag 21 december organiseert High Energy Events MegaWatt Festival. MegaWatt Festival vervangt Fusion of Dance Indoor en gaat de weg die Fusion of Dance Indoor de afgelopen jaren bewandeld heeft, voortzetten. Hiermee legt de organisatie de lat nog hoger om jou als bezoeker echt een onvergetelijke nacht te bezorgen. Met een überdikke line-up verdeelt over maar liefst vijf area's gaat MegaWatt Festival verder waar Fusion of Dance Indoor is gestopt. 20
Wil jij jouw festivalseizoen op een goede manier afsluiten? Dat kan! Op zaterdag 12 oktober staat er namelijk iets groots te gebeuren in Ruinerwold (nabij Meppel). Op deze datum staat de eerste editie van Greenfields Festival op de agenda. Een nieuw dance festival waar nationale en internationale artiesten alles uit de kast gaan trekken om jou een unieke festival dag te bezorgen. 4
Over een paar weken is het al zover, dan is Ruinerwold (nabij Meppel) een groot dancefestival rijker, het nieuwe Greenfields Festival staat dan namelijk op de agenda. Met een scala aan topartiesten, verdeeld over vier area's waarvan drie daarvan verwarmde tenten zijn en diverse muzieksoorten zoals hardstyle, house, freestyle en techhouse, mag jij als danceliefhebber deze eerste editie van Greenfields Festival niet onopgemerkt aan je voorbij laten gaan. 4
Na jaren succesvolle edities van Fusion of Dance Indoor te hebben georganiseerd, gaat het roer om. Door een verschil in inzicht en visie hebben de beide organisaties, Studio Tas en High Energy Events, in goed overleg besloten gezamenlijk geen indoor festival van Fusion of Dance te organiseren. 45
Veel van jullie zullen het vast en zeker al ergens in de wandelgangen gehoord hebben. Ruinerwold (nabij Meppel) krijgt een nieuw dance festival! Op zaterdag 12 oktober hebben de organisaties High Energy Events en HuneFestival de handen ineen geslagen om een nieuw dance festival te organiseren genaamd Greenfields Festival! Meer dan 40 topartiesten verdeelt over vier area's, diverse muziekstijlen zoals hardstyle, house, techhouse en freestyle, top entertainment en nog veel meer! 8
Op zaterdag 12 oktober organiseert High Energy Events, bekenD van o.a. Fusion of Dance en Hardshock Festival, in samenwerking met HuneFestival het nieuwe Greenfields Festival in Ruinerwold (nabij Meppel). Met een ijzersterke line-up verdeelt over drie grote tenten, dik geluid, gave showelementen en entertainment hoopt de organisatie dit jaar met Greenfields Festival hoge ogen te gooien. 8
High Energy Events en Studio Tas willen alle bezoekers van Fusion of Dance Festival 2013 nogmaals ontzettend bedanken voor deze weergaloze vijfde editie. Een aantal dagen na het festival zijn direct honderden foto's geplaatst op het flickr kanaal. Je kunt ook eenvoudig via www.fusionofdance.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock alle foto's terugkijken. Natuurlijk heeft de organisatie ook een dikke aftermovie in elkaar weten te zetten. Check hem hier. 5
Voor alle dance liefhebbers uit (Noordoost) Nederland is er goed nieuws. Ruinerwold, gelegen naast Meppel, krijgt namelijk in oktober een nieuw groot dance festival! Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert High Energy Events, bekend van o.a. Fusion of Dance, samen met HuneFestival een nieuw dance festival genaamd Greenfields Festival. 21
Hardshock Festival 2013, een festival om nooit te vergeten! Met een zeer exclusieve line-up,vijf grote area's, een nog groter festivalterrein dan vorig jaar en knetterhard, loepzuiver geluid gaat Hardshock Festival ook dit jaar de boeken in als onvergetelijk! De organisatie wil dan ook alle bezoekers enorm bedanken, zonder jullie had Hardshock Festival nooit kunnen bestaan. Check de aftermovie en beleef Hardshock Festival 2013 nogmaals! 23
Met een passie voor het festival wordt de lat door High Energy Events en Studio Tas steeds hoger gelegd, zo ook op zaterdag 18 mei waar wij met z'n allen het vijfjarig bestaan van Fusion of Dance Festival vieren! Bekijk hieronder de timetable en laatste info die jij als bezoeker moet weten. We all come together and fuse as one...! 12
Aanstaande zondag, Bevrijdingsdag, gaat er een groot dancefestival plaatsvinden waarmee de dance weer terugkeert op deze legendarische dag in Zwolle. Zwolle staat bekend om het grootste bevrijdingsfestival van Nederland maar met de komst van het nieuwe outdoor dance festival, 'Dance4Liberation', op het parkeerterrein bij de IJsselhallen, wordt er nog groter uitgepakt dan ooit. 6
Het festival waar we met z'n allen dagen, weken en sommige zelfs al maanden op wachten gaat over enkele dagen dan echt werkelijkheid worden. Een festival waarbij de muziek voor de echte liefhebber centraal staat. Een festival op één van de mooiste recreatieplassen die Nederland rijk is en waarbij meer dan 75 artiesten te zien zijn verdeeld over vijf area's! Het gaat hier over het nu al meest besproken hardcore outdoor festival van 2013! 64
Op zaterdag 18 mei staat de vijfde editie van Fusion of Dance Festival op het programma. Met nog een kleine twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en jou als bezoeker helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid en dat alles op één van de mooiste recreatieplassen van Nederland, staat dit vijfjarige bestaan van Fusion of Dance in het teken van 'living the good life'. 7
De maand april is aangebroken, met nog een kleine vier weken te gaan maakt Nederland zich op voor het eerste officiële hardcore festival van 2013! De Wijthmenerplas in Zwolle, een van de mooiste recreatieplassen van Nederland, gaat namelijk op 27 april het decor zijn van de nu al legendarische tweede editie van Hardshock Festival. Check hier de trailer, line-up, info over het anthem release en nieuwe promomixen! 18
Op zaterdag 18 mei staat de vijfde editie van Fusion of Dance Festival op het programma. Met nog een kleine twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en jou als bezoeker helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid en dat alles op één van de mooiste recreatieplassen van Nederland, staat dit vijfjarige bestaan van Fusion of Dance in het teken van 'living the good life'. 1
Op zaterdag 18 mei staat de vijfde editie van Fusion of Dance Festival op het programma. Met nog dik twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen weer in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en jou als bezoeker helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid, en dat alles op een van de mooiste recreatieplassen van Nederland, staat dit vijfjarige bestaan van Fusion of Dance in het teken van 'living the good life' 13
Op zondag 5 mei gaat er een groot dance-festival plaatsvinden waarmee de dance weer terugkeert op deze legendarische dag in Zwolle. Zwolle staat bekend om het grootste bevrijdingsfestival van Nederland maar met de komst van het nieuwe outdoor dance-festival, 'Dance4Liberation', op het parkeerterrein bij de IJsselhallen, wordt er nog groter uitgepakt dan ooit. 6
18 mei, nu al een legendarische datum voor vele van jullie. Fusion of Dance viert dan namelijk haar vijfjarig jubileum op de Wijthmenerplas in Zwolle. Fusion of Dance Festival, wat na vijf jaar uit is gegroeid tot het grootste festival van Noordoost Nederland zal ook deze editie, welke dit jaar in het pinksterweekend valt, zichzelf van haar beste kant laten zien. 18
De afgelopen vier weken heeft de organisatie elke week een area met bijbehorende line-up bekend gemaakt. De Hardcore, Industrial, Early Rave en de Frenchcore/Terror area. Daarbij komt vandaag de Raw Definition area wat de line-up voor deze editie meteen compleet maakt! Check snel verder en bekijk de complete line-up voor Hardshock Festival 2013! 34
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle NL. 38
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle NL. 36
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle NL. 49
Met de indoor editie nog vers in het geheugen, is de organisatie al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de vijfde editie van Fusion of Dance Festival. Fusion of Dance Festival zal in 2013 vallen tijdens het pinksterweekend, namelijk op zaterdag 18 mei 2013. Tijdens deze jubileum editie van dit grootste dance festival van Noordoost Nederland zullen High Energy Events en Studio Tas wederom voor een unieke beleving zorgen op de Wijthmenerplas. 15
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Zoals je hebt kunnen lezen in het vorige persbericht gaat Hardshock Festival de komende vijf weken elke week een area met bijbehorende line-up bekendmaken. 47
Hardshock Festival, een uniek hardcore festival op een van de mooiste recreatieplassen die Nederland kent, de Wijthmenerplas in Zwolle. Met vijf grote area's met ieder haar eigen muziekstijl waaronder hardcore, early rave, industrial, frenchcore, terror en raw hardstyle zal ook deze tweede editie absoluut niet onopgemerkt aan je voorbij gaan. Ben jij klaar voor een keihard, rauw en underground festival? 58
Aanstaande zaterdag is het zo ver, dan is het eindelijk tijd voor Fusion of Dance Indoor 2012! Op dit moment worden de IJsselhallen in Zwolle volledig omgetoverd en worden de laatste voorbereidingen gedaan door de organisaties. Check hier de laatste informatie zoals de timetable , ticketinfo en overige weetjes. Fusion of Dance Indoor, het meest gevarieerde dance festival in de maand december. Jij bent er toch ook bij? 18
Zaterdag 15 december 2012 zal een dag worden die niet snel vergeten gaat worden. De twee grootste dance organisatoren van het Noordoosten zullen op deze datum weer eens laten zien waarom Fusion of Dance een begrip geworden is. Samen met duizenden andere muziekliefhebbers zal verdeeld over 5 area's, geschiedenis worden geschreven. Ben jij erbij? 9
De fanatiekelingen hebben het al opgemerkt, Hardshock Festival en Masters of Hardcore staan in 2013 op de zelfde datum gepland, namelijk 13 april. Wanneer beide evenementen op dezelfde datum plaatsvinden, zal er een keus gemaakt moet worden door de bezoeker tussen deze twee grote hardcore evenementen High Energy Events wil de hardcore liefhebber de mogelijkheid bieden om naar beide evenementen te kunnen gaan en verplaatst 48
Over twee maanden is het zover, dan is de derde editie van Fusion of Dance Indoor een feit. High Energy Events en Studio Tas gaan zoals gewend alles uit de kast halen om jouw een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de IJsselhallen als unieke locatie, een scala aan topartiesten, overweldigende shows, knallend vuurwerk, spectaculaire decors en jouw als middelpunt van de avond gaat de organisatie je meenemen naar 'A place between time and space'! 27
Op 15 december slaan Studio Tas en High Energy Events weer de handen in een, dan zal namelijk de derde editie van Fusion of Dance Indoor plaatsvinden. Net zoals de vorige edities vind ook deze editie plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Deze prachtige evenementenlocatie, welke op loopafstand ligt van het centraal station, zal van 22:00 tot 07:00 plek bieden aan duizenden danceliefhebbers! 20
Met de festivaleditie van Fusion of Dance nog vers in het geheugen, is de organisatie alweer druk bezig met de volgende editie van dit alsmaar groeiende evenement. Op zaterdag 15 december staat namelijk de Indoor editie van Fusion of Dance op de agenda. 14
Met nog een paar dagen te gaan is de organisatie er helemaal klaar voor, dan zal het vijfjarig jubileum van Fuze Outdoor los barsten. Met een dikke line-up, een prachtige locatie en natuurlijk een heerlijk zonnetje is het aftellen nu echt begonnen! Bekijk de timetable en lees nog even wat handige informatie. 13
Fuze Outdoor news update
5 september 2012
Wanneer bijna alle scholen weer zijn begonnen en iedereen terug is van vakantie, zijn Fuze Outdoor, High Energy Events en DanceVilla Entertainment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor een van de laatste festivals van het seizoen: Fuze Outdoor! 10
Hardshock Festival 2013
3 september 2012
April 2012, de maand waarin High Energy Events Hardshock Festival heeft gelanceerd. Een nieuw rauw hardcore festival op een van de mooiste festivalterreinen die Nederland rijk is, de Wijthmenerplas in Zwolle. Hardshock Festival, wat staat voor vernieuwing, biedt eenieder die van de hardste stijlen houdt een unieke festivaldag. Aan het begin van het festivalseizoen, met een line-up waar je U tegen zegt, was Hardshock Festival het ultieme festival op de juiste datum en locatie. 19
Megabase is al een paar jaar een begrip in Zwolle en omstreken, één van de grote trekkers op Fusion of Dance Festival. 15 september komt Megabase nogmaals terug met een outdoor stage op Fuze Outdoor in Veenendaal. Daarom biedt High Energy Events de vaste aanhang de mogelijkheid om gratis met de bus vanuit Zwolle naar Fuze Outdoor in Veenendaal te gaan. Dit geldt alleen voor de opstapplaats Zwolle. 6
Aan het einde van de zomer, op een prachtige locatie in het midden van het land vindt jaarlijks het alsmaar groeiende Fuze Outdoor plaats. Op 15 september a.s. bestaat Fuze Outdoor vijf jaar en pakt tijdens dit lustrum grootser uit dan ooit! Met een totaal vernieuwde huisstijl, een open air hardstyle area en een vernieuwde House area zal het festival opnieuw naar een hoger level getild worden. Check hieronder de complete line-up, de area's en overige belangrijke informatie. 10
Op zaterdag 19 mei vond een succesvol Fusion of Dance Festival plaats georganiseerd door High Energy Events en Studio Tas. Aan de mooiste Festivallocatie van Nederland, de Wijthmenerplas, gaven meer dan 90 dj's verdeeld over 9 area's alle dance-liefhebbers datgene waar ze voor gekomen waren, namelijk een onvergetelijke en zonnige start van het festivalseizoen. 11
Op 19 mei barst het feest los op de Wijthmenerplas in Zwolle, dan is het eindelijk tijd voor Fusion of Dance Festival! De opbouw is inmiddels in volle gang en de organisatie heeft er veel zin in. Het belooft dan ook een uitzinnig festival te worden! Nog even een reminder: discount tickets zijn t/m zaterdag 12 mei verkrijgbaar voor slechts €39.50. 26
Fusion of Dance Festival gaat weer knallen op 19 mei! Met o.a. Audio Bullys, ROOG, Alex Under, Noisecontrollers, Zatox, Alex M.O.R.P.H., Pavo, Artento Divini, Luna en Michel de Hey zal ook 2012 een onvergetelijk editie worden. Lees in dit bericht meer over de nieuwe area's, line-up en een dikke winactie! 7
Op zaterdag 14 april 2012 heeft de eerste editie van Hardshock Festival plaatsgevonden. Met vijf areas vol hardcore- en hardstylegeweld was de Wijthmenerplas het decor voor vele uitzinnige Hardcore fans! De organisatie High Energy Events wil bij deze alle bezoekers bedanken voor deze eerste succesvolle en onvergetelijke editie van Hardshock Festival! 38
Op zondag 29 april en maandag 30 april is het weer zover. Dan is het Rodetorenplein wederom dé hotspot van Zwolle. High Energy Events organiseert in samenwerking met Las Rosas een knallende editie van Queendance Zwolle!. Waar vorig jaar iedereen compleet los ging op de vetste beats, hoopt de organisatie dit maximaal met jullie over te doen. 6
De eerste editie van Hardshock Festival is bijna een feit, nog een paar dagen en dan barst het geweld los op de Wijthmenerplas in Zwolle! De opbouw is inmiddels in volle gang, de organisatie heeft er gruwelijk veel zin in en het belooft een uitzinnig festival te worden! Check in dit bericht de indeling van het festival terrein, de timetable en de laatste info! 134
Na compleet los te zijn gegaan op de vetste sounds tijdens Fusion of Dance Festival kunnen de echte diehards de laatste restjes energie uit hun lichaam pompen op de meest dikke club, house en trance beats! 12
Over twee weken is het al zover, Hardshock Festival! Het nieuwste hardcore festival van Nederland! Alle voorbereidingen zijn getroffen, de area's zijn uitgetekend en de Wijthermerplas ligt er goed bij! High Energy Events is er dan ook van overtuigd dat dit een onvergetelijk festival gaat worden! 74
Hardshock Festival telt af. Nog maar een kleine drie weken te gaan voor het eerst echte Hardcore Festival van het seizoen! De meeste van jullie zullen nog wel brak zijn van Masters of Hardcore, maar vanaf vandaag staan de komende drie weken toch echt in het teken van Hardshock Festival: hét nieuwe hardcore festival van Nederland! 35
Zaterdag 24 maart wordt in De Loft XL in Hengelo de eerste editie van 100% Hardstyle On Tour gelanceerd. High Energy Events presenteert in samenwerking met Make You Dance Bookings een ware hardstylenacht voorzien van de mooiste gogo danseressen en de meest hotte paaldans acts. 5
Hardshock Festival, over zes weken is het zover, het nieuwste hardcore festival van Nederland! Om iedereen alvast een beetje in de stemming te krijgen hebben ze wat leuk nieuws dat ze graag met jullie willen delen. 118
Fusion of Dance Festival kijkt vooruit naar een daverende outdoor editie op zaterdag 19 mei in Zwolle. Negen area's, die zijn verspreid over de grasweiden, bossen, heuvels en stranden van de Wijthmenerplas, serveren ruim negentig dj's een keur aan dancestijlen op jullie bord. 45
De afgelopen twee weken heeft Hardshock Festival de complete line-up in fases online gezet. Meer dan 75 internationale, respecteerde artiesten heeft de organisatie weten te strikken voor het nieuwe hardcore festival van Nederland wat op 14 april 2012 plaats zal vinden in Zwolle! 47
Op zaterdag 25 februari gaat vanaf 22.00 uur het gas erop tijdens Harddefinition. Dan wordt er in De Loft XL een keiharde hardstyle-avond georganiseerd door High Energy Events in samenwerking met Theracords. Check hieronder de volledige timetable. 17
Binnen twee uur zijn alle 2000 early bird tickets voor Fusion of Dance Festival op zaterdag 19 mei uitverkocht! Al deze vroege vogels hebben het geluk dat zij slechts €32,50 voor een early bird ticket hebben betaald. Heb jij geen early bird ticket weten te bemachtigen? Niet getreurd, want tot 12 mei kun je een Discount Ticket aanschaffen voor €39,50. 5
De laatste line-up release van Hardshock Festival is die van de raw hardstyle. RAW Definition is het podium voor raw hardstyle, de meest rauwe en harde variant binnen de hardstyle scene. High Energy Events wil zijn trouwe hardstyle fans ook op dit festival een vorm van hardstyle bieden. Speciaal voor Hardshock Festival is het concept RAW Definition gelanceerd. 29
Hardshock Festival brengt early rave opnieuw naar een hoogtepunt, want Oldschool Madness zal namelijk op het hoogste punt van het festival plaats vinden. In samenwerking met Eastside Underground kunnen alle early rave liefhebbers op de enigste heuvel van de Wijthmenerplas he-le-maal los gaan! 67
De Dark-Forest area ligt letterlijk in het bos van de Wijthmenerplas. Dit gebied past perfect bij de frenchcore en terror die hier uit de speakers klapt. Met de meest donkere en snelste beats wordt dit een bos waar dé frenchcore- en terrorliefhebbers volledig los kunnen gaan. Twaalf uur lang worden de beats non-stop de bossen in gepompt. 44
Ook in 2012 laat Fusion of Dance Festival weer van zich horen op de Wijthmenerplas te Zwolle. Na wederom een uitverkochte editie in 2011 met 15.000 bezoekers, kijkt de organisatie uit naar de editie van 2012. 24
In de 100% Insane Bus Area gaat Hardshock bewijzen hoe lomp hard het industrial-gas erop gaat. Hardshock zoekt de creatieve randen van de industrial hardcore op. Verschillende internationale chauffeurs gaan keihard gas geven vanuit de 100% Insane Bus. 54
Vandaag maakt High Energy Events de line-up van de Hardshock Mainstage bekend. Vanaf nu worden er per week twee area's met de daarbij behorende line-up's bekend gemaakt. Bereid je voor op een vette stage met een loepzuiver en keihard geluid! Op de Hardshock Mainstage verzorgen de volgende internationale artiesten de beste Mainstream Hardcore met een vlijmscherpe rand. 97
Hardshock Festival
24 januari 2012
Nederland krijgt een nieuw hardcore-festival wat plaats gaat vinden op één van de mooiste recreatieplassen van Nederland. De Wijthmenerplas behoeft geen introductie meer, deze locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als perfect festivalterrein. Naast Fusion of Dance Festival gaat nu dus ook Hardshock Festival hier van zich laten horen en geschiedenis schrijven! 179
100% H.O.T.
24 januari 2012
Op zaterdagavond 24 maart komt High Energy Events met een nieuw concept naar De Loft XL in Hengelo. 100% H.O.T (Hardstyle On Tour), staat voor een hardstyle-nacht die bol staat van de spanning. 100% H.O.T. geeft je garantie op een erotische, stampende hardstyle-nacht. 3
Op 25 Februari organiseert High Energy Events het eerste hardstyle-event in De Loft XL in Hengelo: Harddefinition hosted by Theracords. De Loft XL is een geheel vernieuwde en zelfstandige uitgaansgelegenheid, gevestigd boven Discotheek New York in Hengelo. De locatie is voorzien van State of the art licht&geluid en in combinatie met een goed concept en goede samenwerkingsverbanden belooft dit een top avond voor de hardstyle liefhebber. 16
Op zaterdagavond 24 december staat een moddervette Hardcore line-up garant voor een avond kéihard rammen in De Loft XL in Hengelo. High Energy Events en oldschool Madness hebben de handen ineen geslagen om in deze nieuwe club hardcore-geschiedenis te gaan schrijven. Kerstavond zal nooit meer hetzelfde zijn...Check de volledige timetable! 20
Op zaterdag 17 december gaan vanaf 22.00 uur alle remmen los op Fusion of Dance Indoor. Hét dance event waar house, hardstyle, techno, trance, eclectic en lounge hun eigen area hebben. Méér dan vijftig dj's gaan jullie een stampende party-nacht bezorgen die je 's ochtends om 07.00 uur pas afsluit. Check nu de volledige timetable. 44
Op zaterdag 17 december 2011 zijn de IJsselhallen wederom de locatie voor een waanzinnig en spectaculair dance-event. Tijdens deze avond en nacht wordt het publiek van 22.00 uur tot 07.00 uur vermaakt met een line-up die alle vormen van dance zal doen samensmelten. Fusion of Dance verzorgt met dancestijlen als hardstyle, house, techno, trance en deep house een aanbod waar aan iedere danceliefhebber een plaats geboden wordt. 60
Op zaterdagavond 24 december, wanneer overal de kerstboom al flink is opgetuigd, wordt in De Loft XL in Hengelo de boel eens flink afgetuigd. High Energy Events zal dan samen met Eastside Underground een kers(t)verse Hardcore avond neerzetten Hardshock vs Oldschool Madness. 49
Ga op zaterdag 17 december van 22.00 tot 07.00 uur non-stop los in maar liefst 6 verschillende dance-area's waar de beste house, hardstyle, techno en trance sounds uit de speakers knallen. Dit jaar is uiteraard weer aan iedere partyliefhebber gedacht en pakt Fusion of Dance groots uit! 25
Zaterdag 17 december transformeren de IJsselhallen Zwolle in verschillende dance-area's. Dans non-stop van 22:00 tot 07:00 uur op de beats van de grootste nationale en internationale dj's van dit moment! Benieuwd naar de dj's? 15
Trap zaterdag 17 september af met onderstaande Fusion of Dance to do list, heel simpel, goed voor je partystemming en een gegarandeerd, niet geheel onbelangrijk, happy weekend! 6
Zaterdag 17 december aanstaande transformeren de IJsselhallen in Zwolle in verschillende sensationele dance-area's. Dans non-stop van 22.00 tot 07.00 uur op de beats van de grootste nationale en internationale dj's van dit moment! 25
Op zaterdag 21 mei 2011 vond de derde editie van Fusion of Dance Festival plaats aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Ook deze editie was wederom uitverkocht en meer dan 15.000 dance-liefhebbers gingen helemaal los bij de 9 verschillende podia. Hulde ook voor al deze bezoekers, die zorgden voor een ongekende euforische sfeer. Maar niet alleen de bezoekers lieten zich van hun beste kant zien, ook de weergoden waren met 25 graden en een heerlijk zonnetje positief aanwezig! 16
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, Fusion of Dance Festival opent dan haar deuren voor de derde editie! Negentig procent van de kaarten zijn inmiddels verkocht en het ziet er naar uit dat dit jaar Fusion of Dance Festival wederom uitverkocht raakt. Wanneer er veranderingen plaatsvinden zal de organisatue dat zelf via alle mogelijke berichten en uiteraard via de website bekendmaken. Hierbij een laatste update met handige info. 12
Het was al reeds bekend dat Fusion of Dance Festival op zaterdag 21 mei op een bordje van gras en zandstranden meer dan 70 DJ's en 8 verschillende podia op het menu had staan. Ook de bekendmaking van de heerlijke line-up deed menig festivalbezoeker watertanden. Maar met het serveren van de fijn samengestelde timetable en de plattegrond laat Fusion of Dance Festival zien een á la carte-menu te hebben samengesteld, dat om op te vreten is! 29
Om te onderstrepen dat Fusion of Dance Festival een beleving op zichzelf is, biedt de organisatie jou de kans om per helikopter samen met je favoriete artiest te landen op het festivalterrein. Win, en voel je VIP op je eigen festival. 4
fHet Rodetorenplein in Zwolle is op 5 mei de locatie om helemaal los te gaan in onze open lucht discotheek. High Energy Events zet dan in samenwerking met Las Rosas Events en 538 de grootste openluchtdiscotheek in Zwolle neer. 18
Niets mooier dan Bevrijdingsdag dit jaar te vieren met keiharde hardstyle in Hedon. Nu Liberator Indoor is gegaan in Hedon, is er toch nog de mogelijkheid om volop te stampen op dikke hardstyle beats op Bevrijdingsdag in Zwolle. 4
Wat betekent 29 april Koninginnenacht in Zwolle.. Een doldwaas verjaardagsfeest met de lekkerste hardstyle: Zentiments & The Vision B-Day Bash. De Hedon leent zich perfect voor een avond vol hardstyle geweld. Een intieme locatie met super geluid wat garant staat voor een geslaagd nachtje los gaan. Met nog ruim één week te gaan is het de hoogste tijd voor de timetable. 10
Queendance Zwolle
20 april 2011
Vorig jaar gingen 6000 mensen op Koninginnenacht en Koninginnedag helemaal los op het Rodetorenplein in Zwolle. High Energy Events wil in samenwerking met Las Rosas Events deze koninginnenacht én dag maximaal met jullie overdoen. De toegang is deze dagen uiteraard weer gratis! 15
De populaire Smirnoff Cube zal het komende festivalseizoen slechts enkele grote dancefestivals aan doen en de erende aftrap is bij Fusion of Dance. De Smirnoff Cube heeft het beste van Nederlands eclectische DJ's, die op hun beurt zorgen voor een ware explosie, die de Cube uit elkaar zal doen spatten. 12
Fusion of Dance Festival opent het festival seizoen op 21 mei aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Acht verschillende area's met meer dan zeventig dj's met house, trance, deephouse, techno, hardstyle en harddance. Check fusionofdance.nl voor de volledige line-up. 20
Met de bekendmaking van de gehele line-up kijkt Fusion of Dance Festival vooruit naar een daverend begin van het festivalseizoen. Want op 21 mei is het in Zwolle zover; verspreidt over acht area's schotelen ruim zeventig deejays een keur aan dancestijlen op jullie bord. In dit bericht een overzicht om in de juiste stemming te komen. 44
Dit jaar geen Liberator Outdoor op het Rodetorenplein in Zwolle. Dit vanwege veiligheidsaspecten die de gemeente té risicovol vond. In overleg met de gemeente en Hedon is er een alternatief gevonden. 14
Lentekriebels, kom er maar door, want het aftellen tot de derde editie van Fusion of Dance Festival is in Zwolle begonnen. Op zaterdag 21 mei is de Wijtmenerplas van twaalf tot twaalf de warme basis voor verfrissende beats op een unieke locatie. Met een groei naar vijftienduizend bezoekers kondigen nieuwe climaxen zich aan. 44
Zaterdag 21 mei is het weer zover, dan vindt het Fusion of Dance Festival weer plaats op de Wijthmenerplas in Zwolle. Voor deze derde editie kunnen de partygangers weer een groots spektakel verwachten en zal het festival wederom flink uitgebreid gaan worden. Zaterdag 29 januari 2011 zal de website-release zijn, maar zaterdag 22 januari 2011 om 13:00 start de verkoop van de Earlybird Tickets! Wees er snel bij, want zoals iedereen weet gaat de verkoop hiervan altijd erg hard. 25
De eerste indooreditie van Fusion of Dance is helemaal uitverkocht! Dat betekent dat er ook geen kaarten meer aan de deur verkrijgbaar zijn. Fusion of Dance maakt zijn succes van de outdoor editie dit jaar óók indoor waar! De opbouw in de IJsselhallen is ondertussen in volle gang. 45
Aanstaande zaterdag is het dan zover. De eerste editie van Fusion of Dance Indoor in de IJsselhallen in Zwolle. Grote namen uit de hardstyle-, house-, techno-, trance- en harddance-scene treden dan aan voor een onvergetelijke nacht die tot het ochtendgloren duurt. Op dit moment van schrijven zijn er nog maar een paar honderd tickets beschikbaar, Fusion of Dance Indoor gaat dus naar alle waarschijnlijkheid uitverkocht raken! 31
De organisatie van het grootste dance-event van Noordoost-Nederland en omstreken meldt dat de kaartverkoop van Fusion of Dance Indoor enorm goed gaat, nu zelfs ‘richting uitverkocht'. Getrokken door de krachtige line-up, een bijzondere locatie en de goede reputatie van het feest, toont het publiek massaal vertrouwen in een knallend begin van de kerstvakantie op 18 december in de IJsselhallen. 45
Fusion of Dance beboet
9 november 2010
Door een opmerkelijk hoog aantal bekeuringen in de eerste week van november 2010 lopen de gemoederen hoog op in de binnenstad van Zwolle. Dit heeft geleid tot een onafgebroken klachten stroom bij de politie Zwolle die zijn weerga niet kent. Waar vorig jaar in de eerste week van november maar een kleine veertig boetes uitgedeeld werden in Zwolle zijn dat er nu aanzienlijk meer. Dit jaar staat de teller al op een dikke 150 bekeuringen door de politie Zwolle. 71
Fusion of Dance Indoor laat bezoekers zelf hun dj kiezen op het tot nu toe geheimgehouden, zesde podium. In The Smirnoff Cube krijgen dj's de kans om alles uit de kast te halen in hun eigen area. Op fusionofdance.nl kunnen bezoekers een stem uitbrengen op hun favoriete dj. In Totaal gaan er 8 artiesten uit 4 verschillende muziek categorieen optreden in the Smirnoff Cube op 18 december in de Ijsselhallen. 44
Fusion of Dance indoor
11 oktober 2010
Nog voor de bekendmaking van de line-up van de eerste indooreditie van Fusion of Dance in de IJsselhallen, zijn binnen 72 uur de eerste duizend early bird tickets verkocht. Met The Prophet, Deepack, ROOG, Lucien Foort, James Ruskin, Miss Djax, Jochen Miller en Fausto is de toon gezet voor 18 december. De organisatie geeft het publiek waar het op hoopt; een groots indoor-dancefeest met maar liefst zes podia, een Fusion-waardige line-up en letterlijk knallend entertainment tot 07.00 's ochtends. 31
De kerstvakantie begint dit jaar in stijl; Fusion of Dance Indoor is een feit. Na twee succesvolle outdoor edities, wordt het gehele concept op zaterdag 18 december opgepakt, uitgebreid en verplaatst naar de IJsselhallen Zwolle. Het feest gaat los om 22.00 en sluit als de zon weer opkomt en de vogeltjes weer fluiten want de deuren sluiten pas om 07.00 's ochtends! 44
Vandaag heeft High Energy Events bekend gemaakt dat Hard Energy Festival op 4 september aan de Wijthmenerplas te Zwolle niet doorgaat. De reden hiervan is dat er veel te weinig kaarten zijn verkocht in dit stadium van de voorverkoop. Het lijkt erop dat er op dit moment niet genoeg animo voor is, zo aan het einde van het festival seizoen. 'Dit is voor ons een hele zure beslissing en wij willen als organisatie onze serieuze excuses maken aan iedereen die wel van plan was om op 4 september een dik feest met ons te bouwen', aldus de organisatie. 85
Op 4 september krijg je voor € 24,50 euro drie area's met de beste hardstyle, early rave, hardcore en harddance. De dj's worden per helikopter ingevlogen en landen achter de stages. Wil je meevliegen met je favoriete dj? Stuur dan een mail naar <helikopter@highenergyevents.nl> en geef aan met welke dj je wilt meevliegen én waarom. De beste inzending mag in de heli met zijn favoriete dj naar Hard Energy Festival. 32
Op zaterdag 4 september gaat Hard Energy Festival, presenting the harder stylez losbarsten aan de Wijthmenerplas in Zwolle. Hard Energy Festival is het tweede grote dancefestival wat op de Wijthmenerplas wordt gehouden. Deze uitstekende locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als evenementenlocatie. Mooie groene weiden, mooie zandstranden en waterpartijen maakt dit tot een ultieme partylocatie. Van 12.00 tot 00.00 zal een dikke line-up ervoor zorgen dat High Energy Events zijn naam waar maakt! 13
4 September is dé dag voor festivalliefhebbers van de hardere stijlen. Hard Energy Festival is dé afsluiter van het festivalseizoen. Drie area's met hardstyle, hardcore, early rave en harddance. Hard Energy Festival garandeert je een topsfeer op het mooiste recreatiegebied van Nederland: De Wijthmenerplas. 15
Closing down the Festival Season. Dat is wat High Energy Events op Hard Energy Festival gaat doen. De Wijthmenerplas is één van de mooiste recreatieplassen die Nederland rijk is. High Energy Events gaat dit gebied ombouwen tot een underground gebied met drie area's. Hard Energy Festival, presenting the harder stylez! Hierbij de laatste update van de line-up. 35
4 september is dé dag voor Festivalliefhebbers van de hardere stijlen. Hard Energy Festival in Zwolle is dé afsluiter van het Festivalseizoen. Drie area's Hardstyle, Hardcore en Harddance. Hard Energy Festival garandeert je een topsfeer op het mooiste recreatiegebied van Nederland... De Wijthmenerplas. 10
Vorige week maakten ze al de eerste namen bekend voor Hard Energy Festival en daar worden deze week nog meer namen aan toegevoegd die garant staan voor een vet feest. De duizend earlybird tickets zijn inmiddels allemaal uitverkocht! Maar Hard Energy Festival is méér dan een dikke line-up. High Energy Events staat bekend om zijn betaalbare feesten waar de sfeer altijd tóp is, dikke lasers, veel vuurwerk en een geluid dat loepzuiver én snoeihard is. De dj's die ze deze week bekend maken in de verschillende area's..... 13
Op 4 september zal aan de mooiste recreatieplas van Nederland Hard Energy Festival losbarsten. De Wijthmenerplas in Zwolle is dan dé locatie waar van 12.00 – 00.00 uur in drie verschillende area's, alleen maar snoeiharde beats zullen klinken. De eerste namen van de line-up zijn inmiddels bekend. De komende weken zullen elke week een aantal namen via Partyflock bekend worden gemaakt. 11
Fusion of dance festival is nog maar net geweest, maar de voorbereidingen voor Hard Energy Festival zijn alweer in volle gang. Ook Hard Energy Festival zal op de Wijthmenerplas plaats gaan vinden. Iedereen die op Fusion of Dance festival geweest is, weet dat dit een hele vette lokatie is. Voor 4 september is er gekozen voor een totaal andere opzet om het festival een eigen identiteit te geven. Hard Energy Festival gaat iets heel bijzonders worden. 25
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, Fusion of Dance Festival opent dan haar deuren voor de tweede editie! Voor degenen die een gerucht hebben gehoord over het uitverkochte Fusion of Dance festival; de kaarten zijn nog steeds in de verkoop. Wanneer er veranderingen plaatsvinden zal de organisatie dit zelf via alle mogelijke berichten en uiteraard via de website bekendmaken. Hierbij een laatste update met handige info; they hope to see you on Saturday 22 may at the Wijthmenerplas in Zwolle! 3
Het recreatiegebied de Wijthmenerplas wordt omgetoverd voor een festival dat één wordt met de wijde omgeving. Op deze dag worden festivalgangers door Studio Tas en High Energy Events getrakteerd op een muzikale ovatie waar je twaalf uur lang van kan genieten. Het festival bevat vier stages met meer dan acht verschillende dance-stijlen en meer dan veertig dj's! 5
In een eerder bericht was het festival High Energy festival genoemd, deze naam was echter al geclaimd door een andere organisatie. Na goed overleg is er voor gekozen om deze naam aan te passen. 8
Grote namen zijn te bewonderen tijdens dit festival en om dat levendig te maken heeft de organisatie D-Block & S-te-Fan en de Noisecontrollers geïnterviewd. Ze hebben serieuze en hilarische vragen aan ze kunnen stellen en beide gaven ze op een eigen manier antwoord. D-Block & S-te-Fan benoemen ze als ‘kort maar krachtig' en de Noisecontrollers kunnen benoemd worden als vrolijk en ‘truly in love with hardstyle'! 6
Na het grote succes van Fusion of Dance Festival is de tijd rijp voor een eigen festival voor de hardere stijlen in Noord-Oost Nederland. Op zaterdag 4 september zal de eerste editie van High Energy Festival, presenting the harder stylez losbarsten aan de Wijthmenerplas in Zwolle. High Energy Festival is het tweede grote dancefestival wat op de Wijthmenerplas wordt gehouden. Deze uitstekende locatie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als evenementenlocatie. Mooie groene weiden, mooie zandstranden en waterpartijen maakt dit tot een ultieme partylocatie. 15
Was de line-up al wel bekend, nu kun je de timetable in je broekzak steken! Plan daarom nu jouw ideale festivaldag met jouw favoriete dj's langs de dance-area's van Fusion of Dance. Fusion of Dance belooft sowieso naast het muzikaal geweld van de dj's een verrassend een groots festival te worden. Want ook het festivalterrein wordt uitgebreid en krijgt een grotere opzet. 17
Alle lichten staan op groen om op 5 mei een knallend Hardstyle Bevrijdingsfeestje te vieren! Het Rodetorenplein in Zwolle zal omgetoverd worden in een dikke hardstyle dance-arena waar je de hele dag vermaakt wordt door de hardstyle liberators. De weersvoorspelling belooft zon. Lekker uit je dak gaan in het zonnetje op het nieuw aangelegde Rodetorenplein dat aan het water ligt! 6
Klokslag 19.00 uur zal het Rodetorenplein veranderen in een vette oranje dance-arena. Deze Koninginnenacht zal er een groovy house sound uit de boxen stromen. Tot 01.00 uur gaat het door. Van vorige edities weet de organisatie inmiddels dat de koninginnenacht onder danceminnend Zwolle erg populair is! Cuzco, Zanzi, G-Roon, Curteez én Mark LaRocca nemen plaats in de djbooth van High Energy Events. Dan wordt het Koninginnedag... 9
Net als vorig jaar, staat Fusion of Dance festival dit jaar ook weer op de festivalagenda! Het Megabase podium van High Energy Events was vorig jaar ‘the place to be' op dit opkomende dancefestival in het oosten van het land. De dj's, sfeer, het spectaculaire podium en het uitzinnige publiek zorgden ervoor dat de grond continu aan het trillen was! Ook dit jaar is Megabase weer te vinden op Fusion of Dance, net als de unieke geluidsset die vorig jaar aanwezig was bij het Megabase podium. 6
In eerdere berichten in de media is gesuggereerd dat Liberator Outdoor op 5 mei op het Rodetorenplein in Zwolle mogelijk niet zou doorgaan in verband met het niet kunnen garanderen van de veiligheid in de toestroom van bezoekers. Door het introduceren van guarantee tickets á €10,00 die vooraf verkocht worden kan Liberator Outdoor toch doorgaan. Het bedrag van je entree ticket krijg je bij de ingang terug in consumptiemunten. 9
Liberator outdoor, the free hardstyle festival mag niet door gaan tot 01:00 zoals eerder gemeld was. Op 5 mei met Bevrijdingsdag stopt alles in Zwolle om 00:00. Het grote bevrijdingsfestival in het Weezelandenpark en ook de outdoor evenementen in de binnenstad van Zwolle. Dit om een grote stroom mensen tegen te gaan die vanuit het weezelandenpark richting het Centrum gaan. 4
Queendance Zwolle
6 april 2010
Het hart van Zwolle zal op Koninginnenacht én Koninginnedag ingenomen worden door danceliefhebbers uit Zwolle en wijde omgeving! In samenwerking met de HESZ en de Stichting Centrale Commissie Oranje organiseert High Energy Events een gratis dance party 'Queendance, we love all stylez' op het Rodetorenplein in Zwolle. 4
De eerste editie van het uitverkochte Fusion of Dance festival was vorig jaar een groot succes. 7500 Bezoekers hebben aan de Wijthmenerplas genoten van de verschillende stijlen muziek, de heerlijke zon en een knallend vuurwerk als afsluiter. High Energy Events en Studio Tas zijn ook dit jaar weer gefuseerd en gaan op zaterdag 22 mei het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ's, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek. 3
Eindelijk, de volledige line-up van het outdoor dance-event Fusion of Dance Festival is compleet! Meer dan 40 DJ’s en artiesten zullen op zaterdag 22 mei op de Wijthmenerplas te zien en bovenal te horen zijn. De afgelopen weken zijn al de nodige grote en spectaculaire namen bekend gemaakt en hier dan de allerlaatste update en de volledige line-up. 14
Zaterdag 22 mei het grootste outdoor dancefestival van het Noordoosten, Fusion of Dance Festival, pakt het dit jaar weer groots aan; geen feestbeest mag deze gebeurtenis aan de Wijthmenerplas missen! 4
Staat zaterdag 22 mei 2010 al in je agenda genoteerd? Zoals vorige week al op Partyflock vermeld stond, wordt het prachtige recreatiegebied, de Wijthmenerplas, omgetoverd tot een enorm festivalterrein. Hier zal de 2e editie van Fusion of Dance festival plaats gaan vinden. Geen enkele danceliefhebber mag deze gebeurtenis missen!
De eerste editie van het uitverkochte Fusion of Dance festival was vorig jaar een groot succes. 7500 Bezoekers hebben aan de Wijthmenerplas genoten van de verschillende stijlen muziek, de heerlijke zon en een knallend vuurwerk als afsluiter. High Energy Events en Studio Tas zijn ook dit jaar weer gefuseerd en gaan op zaterdag 22 mei het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ’s, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek. 6
Een week voordat Hardshock uitbarst, maakte de organisatie een rondje langs de DJ’s. Welk strooigoed hebben ze voor ons in petto? Wat krijgt Zwolle voor pakjesavond? Gaat de roe door de WRZV Hallen? Wie speelt er voor Goedheiligman? Als er al een roe door de zaal gaat, dan zal het een muzikale zijn. Eentje die in hoog tempo door de geluidsinstallatie dendert, ondersteund door heftige lasers en knallend vuurwerk. 5
Timetable Hardshock
24 november 2009
De timetable is bekend, 5 december wordt de avond van Hardshock in de WRZV Hallen in Zwolle. Vanaf 21.00 zorgt High Energy Events ervoor dat deze sporthal verandert in een 100% hardcoretempel. High Energy Events wil nu de hardcore liefhebber in Zwolle en verre omstreken aan zijn trekken laten komen. 4
Hardshock
20 november 2009
Met de Sint in het land en pakjesavond voor de deur, staat ook de hardcore-vulkaan Hardshock op het punt van uitbarsten. Nog twee weken tot de absolute climax op 5 december in de WRZV Hallen, die in een tijdelijke hardcoretempel met oorverdovende decibellen en oogverblinde effecten zal veranderen. 9
Makker staakt uw wild geraas. Sinterklaasavond wordt nooit meer hetzelfde in Zwolle, met de debuuteditie van het knallende Hardshock op 5 december in de WRZV Hallen. Een must voor de hardcoreliefhebber. Verwacht niet alleen oorverdovende decibellen, maar tevens oogverblinde effecten. 18
Tranceliefhebbers opgelet
14 september 2009
Vrijdag 25 september vind de eerste editie van Sound of Energy plaats in de WRZV hallen in Zwolle. Sound of Energy is het trance/hardtrance concept van High Energy Events. Welkom in de wereld van de trance, stevige energieke beats, melodieuze sounds of te wel Sound of Energy! 7
MegaBase is back
25 augustus 2009
Na het grote succes van Megabase op Fusion of Dance kon een vervolg natuurlijk niet uit blijven. En de datum is bekent. 26 september zal Megabase weer van zich laten horen, en wel in de WRZV Hallen in Zwolle. Een schitterende locatie waar alle aspecten m.b.t. Megabase tot uitvoering kunnen komen. 14
Vrijdag 25 september verandert de WRZV hallen in Zwolle in het mekka van de trance . Sound of Energy heeft bevestigd, een speciaal eenmalig optreden van het duo. Het Duo heeft voor het laatst samen in 2004 opgetreden, en na een solo periode nu dus voor het eerst weer samen op Sound of Energy. Een avond waar de trance centraal staat, naast Svenson & Gielen zullen ook Cor Fijneman en Tommygoff optreden. Samen zullen zullen zij een waar trancefeest maken. 15
Op zaterdag 23 mei 2009 is het eindelijk zover. Het eerste outdoor-dancefestival van Zwolle, Fusion of Dance, zal dan van start gaan op de Wijthmenerplas. Welke dj’s er bij Fusion of Dance zullen draaien was al bekend, maar nu heeft de organisatie ook de time-table bekend gemaakt. 15
Het gemeentebestuur heeft laten weten geen reden te zien om de vergunning voor het dance event Fusion of Dance te weigeren. 'In ons evenementenbeleid staat dat ook bij de Wijthmenerplas een grootschalig evenement gehouden mag worden. Met circa vijfduizend bezoekers is Fusion of Dance niet eens grootschalig', aldus burgemeester Henk Jan Meijer. 25
Fusion of Dance
8 april 2009
Wijthmenerplas in Zwolle is op zaterdag 23 mei 2009 de locatie voor de eerste editie van Fusion of Dance, het eerste Zwolse outdoor dancefestival. 11