Partyflock

MOJO

MOJO (afbeelding)
organisator
SiteSite mojo.nl
E-mailinfo@mojo.nl
AdresDelft
Nederland
PostadresPostbus 3121
2601DC
Delft
Telefoon+31 15 212 19 80
KvK27223030
Oprichting1969
Aanwezigheidfacebookpageinstagramlinkedintwittervimeoyoutube
Informatie
MOJO is al ruim 40 jaar de bekendste en grootste concertpromotor in Nederland. MOJO organiseert sinds 1969 concerten in zalen, festivals op weides en evenementen in stadions. Zo'n 200 shows per jaar, waarvoor ruim 1 miljoen mensen een kaartje kopen.

Wat in 1969 begon als een eenmansbedrijf op een zolderkamer in Delft, is uitgegroeid tot Nederlandse marktleider met een Amerikaanse wereldspeler (Live Nation) als eigenaar. Er is geen mega-ster te bedenken die niet door MOJO op een podium is gezet. Gedreven door liefde voor muziek en talent voor organisatie zetten 85 medewerkers op het hoofdkwartier in Delft zich dagelijks in om fans en artiesten een ultieme show te laten ervaren.
We Are Electric doet op nieuwe locatie fantastisch veel stof opwaaien · verslag van We Are Electric door Ruben Kwakernaak, 25 juli 2018
Het 'Brabantse' heeft sinds haar begin in 2013 altijd de ambitie gehad om de grenzen van de elektronische muziek te verleggen. Na vele succesvolle (en uitverkochte) edities in het Eindhovense Klokgebouw en legendarische weekenders op het E3-strand te Eersel, was het in het weekend van 6 juli tijd voor een nieuwe locatie: Velder Woods. Met artiesten als , , en wist het evenement een perfecte balans te vinden tussen de oude garde en de jonge honden op het gebied van elektronische muziek en in combinatie met een nieuwe locatie en een harde kern trouwe -fans, bewees het festival wederom dat het onomstotelijk de Parel van het Zuiden is.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda MOJO
1508 bezoekersWalibi HollandBiddinghuizen
De Jeugd van Tegenwoordig, De La Soul, The War On Drugs, The Wombats
1508 bezoekersWalibi HollandBiddinghuizen
1508 bezoekersWalibi HollandBiddinghuizen
47soul, Agar Agar, Alika & Nueva Alianza, Amber Run, Amenra, Amyl and The Sniffers, Arp Frique, Bazart, Blaudzun, BØRNS, Cabbage, Carista, Cartiez, Chase Atlantic, Christeene, Confidence Man, De Jeugd van Tegenwoordig, De La Soul, De Staat, Death From Above, en nog 55 andere artiesten →
uitverkocht10 bezoekersPatronaatHaarlem
Doe Maar
ADE25 bezoekersScheepsbouwloodsAmsterdam
Paul Kalkbrenner
uitverkocht40 bezoekersPoppodium 013Tilburg
Doe Maar
ADE29 bezoekersZiggo DomeAmsterdam
Hardwell, Metropole Orkest
38 bezoekersKlokgebouwEindhoven
Doe Maar
11 bezoekersAFAS LiveAmsterdam
Ronnie Flex
WIN1 bezoekersAFAS LiveAmsterdam
Odesza
Recreatiegebied De Groene HeuvelsEwijk
Recreatiegebied De Groene HeuvelsEwijk
Recreatiegebied De Groene HeuvelsEwijk
6 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
6 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
6 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
Statistieken


x
223·feesten
12·in de toekomst
211·in het verleden
111·nieuwsberichten
59·fotoshoots
8823·foto's
119·video's
1·actieve winactie WIN
8·winacties
58791·bezoekers
24147·unieke bezoekers
672Partyflockfans
179.4 KFacebooklikes
4170·albumfoto's
75·verslagen
3·opmerkingen
5·waarderingen
geweldig·stemresultaat (22355 stemmen)
Nieuws
Met een nieuwe locatie, een extra festivaldag en een aangrenzend bungalowpark pakt WOO HAH! dit jaar groter uit dan ooit.
Vandaag heeft Odesza het Europese deel van hun A Moment Apart Tour bekendgemaakt. Op 23 januari 2019 geven ze een show in AFAS Live Amsterdam.
Maar liefst 53.000 bezoekers (verdeeld over 3 dagen) naar Boxtel
Duitse DJ en producer Paul Kalkbrenner komt met een show naar het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event. De show vindt plaats op de openingsdag van ADE op woensdag 17 oktober in de NDSM Scheepsbouwloods in Amsterdam. 5
Vanwege de succesvolle kaartverkoop gaan er vandaag ruim 4000 extra kaarten in de verkoop voor het unieke ADE-concert dat Hardwell samen met het Metropole Orkest op donderdag 18 oktober gaat geven in de Amsterdamse Ziggo Dome. 2
Op donderdag 18 oktober 2018 geeft Hardwell een uniek concert met het Metropole Orkest in Ziggo Dome, Amsterdam. Tijdens 'Symphony: The Global Revolution of Dance' neemt de wereldberoemde dj, samen met 's werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. 5
Voor zijn vierde editie trekt WE ARE ELECTRIC Weekender alles uit de kast. De line-up van het internationale elektronisch cross-over festival is dit jaar met zo'n 112 optredens uit binnen-en buitenland groter en diverser dan ooit. Met de toevoeging van onder meer 19 nieuwe namen voor hiphop en bass stage Ride is de muzikale programmering voor 2018 compleet.
Vandaag worden er vier nieuwe stage hosts inclusief volledige line-up toegevoegd aan het programma voor we are eclectric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel.
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway.
We Are Electric
1 maart 2018
Het muzikale programma van de vierde editie van We Are Electric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel is vandaag met toevoeging van Martin Garrix, Mura Masa, plus de volledige line-up van vier nieuwe stage hosts -te weten Rampage, Heldeep, Netsky and Friends en Future House Music flink uitgebreid.
5 waarderingen
Frank-NL
Aaah Mojo. Respect voor het beste festival van Nederland! En ja, je kan er helaas niet omheen :)
Koffie-
Lowlands..(L)
chinch­illa:d­ood:H4­L
hoezo waardeloos????????
Geeeeert
Helemaal mee eens Noordeling, Waardeloze organisatie!
Auke ambulant
we kunnen helaas niet om ze heen.­ klojos

3 opmerkingen

Wat hoor ik nou toch in de gangpaden? Crookers op Lowlands'09??? :bounce: