Partyflock
 
ALDA
12 juli 2018
organisator
SiteSite alda.nl
E-mailinfo@alda.nl
AdresAnthony Fokkerweg 61
1059 CP
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 7581060
KvK34284785
Linksfacebookpageinstagramlinktreeresidentadvisorsoundcloudxyoutube

Informatie

ALDA Events develops next level technical productions and complete, high-quality event brands from scratch. At ALDA we turn the world into a dance floor and create memories that last a lifetime.

Nieuws

Na eerder slechts het tipje van de sluier te lichten heeft Armin van Buuren gisteravond in A State of Trance Radio de volledige line-up van het gelijknamige festival bekendgemaakt. Naast Van Buuren zelf staat het affiche vol met zowel Nederlands toptalent als internationale supersterren binnen de trance en daarbuiten. A State of Trance kondigde eerder deze zomer hun aanstaande verhuizing naar Rotterdam aan met een spectaculair optreden in de Zalmhaventoren.
Een kleine twee weken na de Witte's iconische afsluiter tijdens Lowlands 2023 maakt festivalorganisatie ALDA bekend dat Charlotte de Witte wordt toegevoegd aan de AMF line-up als The Next Decade act. 1
Afgelopen zomer is er een nieuwe dj-combinatie opgestaan in de vorm van James Hype en Meduza. Speciaal voor 's werelds #1 club Hï Ibiza ontwikkelden ze hun eigen concept genaamd 'Our House'. Eerder dit jaar maakte de Ibiza-residency al een uitstapje naar The Brooklyn Mirage in New York voor een uitverkocht evenement. Vandaag kondigen ze een exclusieve Amsterdam Dance Event show aan. Op vrijdag 20 oktober op het Hembrugterrein in Zaandam.
A State of Trance, Armin van Buuren's wereldberoemde dance-event, verhuist in 2024 van de Jaarbeurs in Utrecht naar Ahoy in Rotterdam. A State of Trance vindt plaats op 23 en 24 februari en biedt daarmee het volledige weekend een uitgebreid dag- en nachtprogramma aan. Met DESTINATION als nieuwe thema zet Van Buuren Rotterdam wereldwijd op de kaart als het epicentrum van A State of Trance.
AMF, het grootste evenement tijdens Amsterdam Dance Event, slaat na tien jaar officieel een nieuw hoofdstuk in en kijkt vooruit. Door het programmeren van gevestigde namen als Afrojack en Armin van Buuren naast de immens populaire James Hype en Meduza laat AMF zien waar de toekomst ligt. AMF houdt voor de aankomende editie één headliner achter de hand, deze AMF-debutant wordt gedurende de zomer bekend gemaakt en staat symbool voor de richting van het merk in haar tweede decennium. AMF vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 oktober in de Johan Cruijff ArenA tijdens Amsterdam Dance Event. Tickets voor AMF zijn verkrijgbaar via amf-festival.com, ticketprijzen starten vanaf €89,00.
Het legendarische trance merk van Armin van Buuren 'A State of Trance' vierde afgelopen weekend haar 20-jarige jubileum in de Jaarbeurs in Utrecht. Wat ooit begon als een onschuldige radioshow is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dance merken ter wereld. Tijdens het 'Celebration Weekend' werd de mijlpaal van de duizendste radiouitzending gevierd, samen met maar liefst 55.000 bezoekers uit 95 verschillende landen.
Europa's grootste Latin en Caribbean festival keert 15 juli 2023 terug naar het Zuiderpark in Den Haag voor haar achtste-editie. Tijdens eerdere edities betraden onder anderen Bad Bunny, J Balvin en Maluma het Pal Mundo podium.
Ter ere van het 20-jarige jubileum van Armin van Buuren's A State of Trance zal het Our House Museum in Amsterdam van 25 februari tot 10 april volledig in het teken staan van het internationale concept – een eerbetoon aan het legendarische trance merk.
Tijdens zijn radioshow A State of Trance (ASOT) vanuit het Our House Museum in Amsterdam onthulde ster-dj Armin van Buuren donderdagavond de gloednieuwe huisstijl van A State of Trance. Tevens werd gedurende de avond de volledige line-up voor het A State of Trance 2023 Celebration Weekend bekendgemaakt, dat op 3 en 4 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier worden 55.000 fans uit binnen- en buitenland verwacht om twintig jaar A State of Trance te vieren. De finale sale start op zaterdag 21 januari om 11.00 uur. 1
Afgelopen zaterdagnacht betraden onder anderen Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en Afrojack & Nicky Romero als II=I het podium in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam voor de 10e editie van AMF. Het evenement was volledig uitverkocht en was het grootste evenement dat plaatsvond tijdens het Amsterdam Dance Event met meer dan 40.000 bezoekers. Gedurende de nacht werden de dj-sets van de internationale superster DJ's uitgezonden via AMF.tv, en in samenwerking met TikTok, ook via het AMF TikTok-kanaal. Honderdduizenden mensen van over de hele wereld hebben het evenement online gevolgd.
Armin van Buuren begint op zaterdag 22 oktober als nieuwe presentator van 538 Dance Department, live vanaf AMF. Van 21.00 tot 00.00 uur trakteert de 538-dj luisteraars op de grootste dancehits uit verschillende genres, terwijl verschillende dj's uit de line-up een bezoek aan de studio brengen.
Alle kaarten voor AMF, dat tijdens het Amsterdam Dance Event plaatsvindt, zijn officieel uitverkocht. 35.000 dancefans, waarvan 65% buitenlandse bezoeker, verzamelen op zaterdag 22 oktober in de Johan Cruijff ArenA om optredens van o.a. Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en Afrojack b2b met Nicky Romero te aanschouwen. Daarnaast vindt ook de jaarlijkse DJ Mag Top 100-ceremonie plaats tijdens AMF en wordt 's werelds nieuwe #1 DJ bekend gemaakt.
Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Organisatoren Insomniac en ALDA kondigen vandaag een nieuwe ADE-editie aan. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neerstrijken op het Hembrugterrein in Zaandam. Met op de line-up techno legendes als Marco Carola en Sven Väth, maar ook dé nieuwe generatie pioniers zoals Michael Bibi, HAAi en Patrick Topping.
Op zaterdag 22 oktober viert AMF haar tienjarig bestaan in de Johan Cruijff Arena, tijdens het Amsterdam Dance Event. Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, en AMF's eigen II=I concept: een exclusieve back to back set van Afrojack en Nicky Romero. AMF zal daarnaast opnieuw podium bieden aan de jaarlijkse DJ Mag Top 100-ceremonie, voor het tiende achtereenvolgende jaar wordt 's werelds #1 DJ onthuld tijdens AMF.
Meer dan 40.000 fans kwamen afgelopen weekend samen in De Kuip in Rotterdam voor de grootste editie van OH MY! Festival tot nu toe. Het festival vierde haar vijfde editie en maakte indruk met de nieuwe locatie en een imposante internationale line-up. Verdeeld over vier verschillende podia waren de allergrootste (internationale) artiesten in hiphop, rap en afrobeats geprogrammeerd. Op de Boohooman mainstage traden o.a. WizKid, DaBaby, Lil Baby, Lil Durk, Stefflon Don, Tory Lanez, Mabel, Rick Ross en Tyga op.
Pal Mundo Festival kondigt indrukwekkende fase 1 line-up aan met Maluma als tweede groter headliner. Naast Maluma verwelkomt Pal Mundo ook J Balvin, Anitta en Prince Royce maar ook Nederlandse sensaties Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.
Nederlandse techno gigant Reinier Zonneveld neemt met een 11 uur lange liveset het Hembrugterrein bij Amsterdam over met eigen Live NOW Festival op 27 augustus
Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het je je Zuiderpark, Den Haag.
OH MY! Festival doet haar status als grootste R&B, hiphop & afrobeats festival van de Benelux eer aan met een nieuwe aankondiging live-acts. De organisatie voegt maar liefst 18 nieuwe namen toe aan de line-up: Stefflon Don, Wizkid, Rick Ross, Mabel, Ty Dolla $ign, Ginuwine, King Promise, D-Block Europe, Major League Djz, Darkoo, Buju, Bilal Wahib, Jonna Fraser, Dopebwoy, Sigourney K, Idaly, Qlas & Blacka en Yxng Le.
Armin van Buuren's ASOT1000-show in Krakau op zaterdag 12 maart gaat door onder de naam #danceforukraine. Tijdens de avond wordt er geld ingezameld om de duizenden Oekraïners te helpen die veiligheid zoeken in buurland Polen. Opbrengsten van de show gaan rechtstreeks naar het Poolse Rode Kruis en trancefans wereldwijd kunnen helpen door te doneren via astateoftrance.com/donate. De 9-uur durende #danceforukraine show is via een global livestream te volgen.
Na twee volledig uitverkochte edities keert Pal Mundo terug met het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het Zuiderpark in Den Haag het decor voor het festival. Met J Balvin als eerste officiële headliner op de zaterdag, zal Pal Mundo wederom het magistrale Latin hoogtepunt van hopelijk een ongekend festivalseizoen worden.
OH MY! Festival, het grootste R&B, hiphop & afrobeats festival van de Benelux, kondigt Amerikaanse rapper DaBaby aan als eerste headliner.
Het grootste R&B, hiphop, rap & afrobeats festival van de Benelux verhuist van Amsterdam naar Rotterdam, tekent een 5-jarige deal met De Kuip én voegt een extra festivaldag toe
Op zaterdag 10 juli vindt de eerste en enige editie van T-Mobile Presents A Day At The Park: Blijdorp Edition plaats. Organisator ALDA heeft met het dance evenement de primeur om na sluitingstijd een select aantal muziekliefhebbers te laten feesten in het dierenpark. Muziek is er in de vorm van een silent disco: door het dragen van de draadloze koptelefoons kan iedereen los kan gaan op dj-sets van Franky Rizardo en Boris Ross zónder overlast te veroorzaken.
AMF keert op zaterdag 16 oktober 2021 terug naar de Johan Cruijff Arena voor een fysieke editie. Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, David Guetta, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic en AMF's eigen II=I (Two is One) concept: met dit jaar een exclusieve set van Afrojack samen met Nicky Romero. Ook de bekendmaking van de 'DJ Mag Top 100' met uitreiking van de award voor nummer 1 dj van de wereld vindt weer plaats tijdens AMF.
Eerder kondigde A Day at the Park al aan dit jaar voor de derde keer terug te keren naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Vandaag maakt organisator ALDA de volledige line up bekend. Ook deze editie focust het festival zich qua line up op een mix tussen techno, house en urban. Met headliners zoals Jamie Jones, Loco Dice, The Martinez Brothers, Bizzey en Kevin belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden.
After waiting on an official announcement in an effort to secure its 2022 dates, Ultra Music Festival has been forced to cancel for a second year in a row. Generally seen as the commencement of festival season, Ultra's 2021 cancellation effectively signals another gutted spring events circuit. Ticket holders were contacted by Ultra organizers to announce the cancellation, citing ongoing health concerns and COVID-19 protocols, as well as the announcement of 2022's dates.
Alle tickets voor het aankomende ASOT1000 Celebration Weekend zijn binnen vier uur tijd volledig uitverkocht. Hiermee is deze editie het snelst uitverkochte A State Of Trance evenement aller tijden. Maar liefst 55,000 fans uit 92 landen hebben kaarten weten te bemachtigen voor het grootste trance festival ter wereld. Met trance icoon Armin van Buuren als headliner van het evenement op 3 & 4 september in de Jaarbeurs in Utrecht, belooft het een onvergetelijk evenement te worden, waar trance fans wereldwijd maandenlang naar zullen naar uitkijken.
Today, Armin van Buuren has surprised his fans with the release of a brand-new mix album: the 'A State Of Trance 1000 – Celebration Mix'. The release of the album follows last week's 1000th episode of his radio show and yesterday's audiovisual trip down memory lane through the broadcast of the two-hour celebration mix, which combined the visuals of all ASOT events so far. For Trance fans worldwide, this celebration mix is the perfect way to relive their sweetest memories of the globally syndicated radio show.
Armin van Buuren heeft gisteren geschiedenis geschreven met de duizendste aflevering van zijn A State Of Trance-radioshow. Tijdens de historische, vijf uur durende aflevering, die samen met de daaraan voorafgaande countdownstream ruim 50 miljoen fans uit 121 verschillende landen heeft bereikt, lanceerde de vijfvoudige #1-dj ter wereld de officiële anthem voor ASOT 1000 (bereik verdeelt over 100 radio stations, YouTube, Twicht, Facebook en VK livestreams). Ook nam hij fans mee door de top 50 van de ASOT Top 1000 en onthulde hij zelfs zijn plannen voor een spectaculair ASOT 1000-weekend in september van dit jaar, waardoor deze legendarische mijlpaal nog lang in het geheugen van fans gegrift zal staan.
Het grootste trance festival ter wereld, A State of Trance (ASOT), heeft een monumentale mijlpaal bereikt en viert het bereiken van 1000 afleveringen van de wereldwijd bekende radioshow. Het langverwachte nieuws over de iconische editie van het ASOT 1000-festival werd zojuist door Armin van Buuren live aangekondigd tijdens een uitgebreide 5-uur durende 1000ste aflevering van de show. Het trance-icoon kondigde aan dat de speciale viering uitgebreid wordt tot een feestweekend met maar liefst twee shows. 10
Armin van Buuren heeft vandaag 950 tracks van de A State Of Trance Top 1000 aller tijden onthult in de aanloop naar de 1000ste aflevering van A State Of Trance, die op 21 januari plaatsvindt. Op 14 januari om 22.00, wanneer de uitzending van episode 999 eindigt, zal een zeven dagen lange A State Of Trance Top 1000-stream aftellen naar de 1000ste aflevering van Armin van Buuren's wekelijkse radioshow, waarvan de recent uitgebrachte 'A State Of Trance Year Mix 2020' momenteel bovenaan de Dutch Compilation Top 30 staat. 3
As the end of this year draws near, we are looking forward to celebrating all the great things 2021 has in store. Continuing on with the success of AMF's Top 100 DJs Award Show, we are hosting a very special digital celebration. This New Year's Eve we own the night as we look back on the many incredible editions of AMF that we have shared together. AMF New Year's Eve Top 20 will be a collection of your best AMF memories as voted by you! Starting today, you can vote for your favorite AMF sets of any edition and the results will be broadcast as a special free show on New Year's Eve. The unique show will give fans a chance to relive the best AMF moments in this year's New Year's Eve celebration.
Last weekend we were all united worldwide as AMF presents Top 100 DJs showcased some of the best DJ talent and Amsterdam became our dancefloor. The magical night featured a very special show opening by a talented new artist and ever since, fans have been eager to find out more about the track and the artist behind it.
Evenementenorganisatie ALDA is een unieke samenwerking aangegaan met Pathé. De speciale show "AMF presents TOP100DJs Awards 2020", waarbij de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld wordt aangekondigd, zal worden vertoond in alle Pathé & Euroscoop bioscopen. Doormiddel van deze samenwerking kan er toch publiek aanwezig zijn tijdens de show en uitreiking.
Dolby Laboratories (NYSE: DLB), leider op het gebied van impactvolle entertainmentervaringen, kondigt vandaag aan dat de legendarische Nederlandse DJ Armin van Buuren een speciale heruitgave van zijn zevende studioalbum 'Balance' in een meeslepende Dolby Atmos® remix lanceert.
Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar binnen enkele minuten uit te verkopen: A Day at the Park Mini-festival. Vanmorgen gingen de kaarten in de voorverkoop en de animo bleek enorm. Alle tafels waren binnen mum van tijd uitverkocht.
Evenementenorganisatie ALDA heeft het voor elkaar gekregen om het enige Rotterdamse festival van dit jaar te mogen organiseren. Met het A Day at the Park mini-festival wordt het Kralingse Bos voor één dag omgetoverd voor een unieke festivalbeleving. Volledig ingericht op 'het nieuwe normaal' kan de bezoeker op zijn of haar privé dansvloer met tafel genieten van een muzikale show. ALDA neemt met de organisatie van dit mini-festival het voortouw in de festivalwereld.
Armin van Buuren gaat op zaterdagmiddag 23 mei een vijfde show houden in Ziggo Dome, Amsterdam. Deze speciale editie wordt een All Ages matinee show onder de noemer 'This is Blah Blah Blah'. Het maakt deel uit van de eerder aangekondigde Ziggo Dome shows 'This is Me' die binnen recordtijd uitverkocht waren. 'This is Blah Blah Blah' is de allereerste all ages show die Armin van Buuren host en het programma is aangepast op de wensen van zijn jonge fans.
Zaterdag nacht verzamelden meer dan 35.000 Trance-liefhebbers in de Jaarbeurs Utrecht voor het uitverkochte evenement 'A State of Trance 950' en vrijdagnacht bezochten 5.000 fans de officiële ASOT950 pre-party in Amsterdam. Dit is een record aantal bezoekers, dat deze editie tot de best bezochte ooit maakt. 1
Op zaterdag 25 juli vindt de allerlaatste editie plaats van het festival 'Electronic Family' in Den Bosch. Na tien jaar stopt het festival op haar hoogtepunt. Dit wordt gevierd met een grootse jubileum-editie, waarbij de Trance familie nog een keer samenkomt. Dj's Allen Watts, Ben Gold, Cosmic Gate, Jorn van Deynhoven, Markus Schulz, Rank 1 en Ruben de Ronde zijn de eerste namen die vandaag zijn aangekondigd. Binnenkort worden er nog meer namen aan de line-up toegevoegd. Het belooft een dag te worden met alle hoogtepunten en memorabele momenten van de afgelopen jaren op een rij. 1
Na een intensieve tour met vele uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals over de hele wereld zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, begint de Nederlandse techno legende Reinier Zonneveld aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière.
Armin van Buuren kondigt een vierde 'This Is Me'- show in de Ziggo Dome aan op zaterdag 23 mei 2020. Eerder deze maand bracht Armin van Buuren naar buiten dat hij in mei twee shows zou geven. Voor zijn meest loyale fans is er op woensdag 20 mei 2020 een exclusieve première avond toegevoegd. Hij maakte zojuist in de 538 Ochtendshow met Frank Dane bekend dat deze drie shows in de voorverkoop binnen recordtijd reeds volledig uitverkocht zijn. 2
Armin van Buuren komt met zijn meest persoonlijke en intieme show tot nu toe: 'This Is Me', dat maakte hij vandaag bekend op Radio 538 in de Coen & Sander show. Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei 2020 staat de wereldberoemde dj in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Exposed
11 oktober 2019
Sunnery James & Ryan Marciano: EXPOSED. 
Their biggest solo show to date with an exclusive 3,5-hour live set!
Zojuist heeft Don Diablo in RTL Boulevard aangekondigd dat hij volgend jaar de grootste solo optreden uit zijn carrière zal geven. Op zaterdag 9 mei presenteert hij een gloednieuwe show in de Amsterdamse Ziggo Dome: FOREVER XL. De Nederlandse DJ en producer brengt een geheel nieuwe visuele ervaring met nooit eerder vertoonde documentaire-opnamen, gecombineerd met muziek van zijn aanstaande album 'FOREVER' en al zijn klassieke hits in een extra lange set van minimaal 3 uur.
Op zaterdag 19 oktober staat de crème de la crème van de wereldwijde DJ-top in de Johan Cruijff ArenA, tijdens AMF 2019. Onder meer David Guetta, Armin van Buuren en Tiësto hebben hun komst naar AMF toegezegd. Daarnaast combineren de Australische Timmy Trumpet en het Nederlandse duo W&W hun talenten in het bekende AMF concept Two Is One. De twee acts slaan de handen ineen voor een uniek B2B-optreden. 2
A Day at the Park
19 augustus 2019
Onder meer Pan-Pot, Chris Liebing, Nicole Moudaber en De Sluwe Vos b2b Michel de Hey op affiche van eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park 3
De negende editie van Electronic Family was wederom een geweldige bijeenkomst van ruim 10.000 trance liefhebbers die vanuit de hele wereld naar de Autotron afreisden. Met wereldsterren zoals Above & Beyond, Ferry Corsten, Giuseppe Ottaviani en Marco V deed de 2019-editie eer aan de reputatie van het grootste outdoor trance festival van Europa.
Na een succesvolle, uitverkochte show in 2017 keren Sunnery James & Ryan Marciano dit jaar terug naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag 18 oktober lanceren ze daar hun nieuwe solo show genaamd Exposed.
De beste dj's zijn present tijdens de eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park op 21 september 2019 in het Kralingse Bos. Na de al eerder aangekondigde namen: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn er vandaag nog tientallen extra namen aan de line-up toegevoegd. 1
Het festival AMF heeft de eerste fase van de line-up bekendgemaakt. De namen liegen er niet om. De wereldberoemde dj's Alesso, Armin van Buuren, Jonas Blue en Tiësto maken hun opwachting in de Johan Cruijff ArenA op 19 oktober 2019. Hiermee belooft AMF nu al legendarisch te worden.
Met onder andere Above & Beyond, Ferry Corsten presents: System F en Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0.
A Day at the Park vindt op 21 september plaats in het Kralingse bos. Voor deze allereerste Rotterdamse editie is meteen groots uitgepakt. Op het festival maken Rotterdamse iconen zoals THEHUGHBRUNCH, 1NUL8, BRAM's, Give Soul, Kaapse Brouwers en Ter Marsch & Co op een bijzondere en eigen manier hun opwachting in het bos.
Trance liefhebbers uit meer dan 100 landen vonden zaterdagnacht hun weg naar het festival met tientallen grote acts in De Jaarbeurs Utrecht, aldus organisator ALDA. Het evenement was dit jaar ruim 7 weken van tevoren uitverkocht. 13
Met 35.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen die hun weg zullen vinden naar De Jaarbeurs in Utrecht voor de 900e editie van ASOT (A State of Trance), is het paradepaardje van Armin van Buuren nu - 6 weken vóór aanvang van het festival - volledig uitverkocht. 4
Armin van Buuren stijgt naar grote hoogtes tijdens ASOT 900 'Lifting You Higher' in de Jaarbeurs Utrecht 2
Het boutique dancefestival A Day At The Park vindt in 2019 plaats in Rotterdam.
De Nederlandse dance-organisator ALDA wil verder uitbreiden naar andere delen van de wereld.
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet!
Op zaterdag 20 oktober wordt tijdens AMF, het grootste festival van het Amsterdam Dance Event (ADE), de nummer 1 dj van de wereld bekendgemaakt in de Johan Cruijff ArenA.
Vandaag is de volledige line-up van AMF Amsterdam, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE), bekendgemaakt.
AMF, het grootste dancefestival tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), kondigt met David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike een nooit eerder vertoonde act aan. Op zaterdag 20 oktober zetten zij de Johan Cruijff ArenA op zijn kop tijdens een uniek en eenmalig back2back optreden. 3
Het slotakkoord van Electronic Family 2018 belooft een groot spektakel te worden, want op de mainstage zullen maar liefst vijf top dj's samen de meest ultieme trance hits aller tijden ten gehore brengen. 6
Na drie succesvolle edities van The Flying Dutch, het grootste open air dancefestival van Nederland, breidt het event uit naar een ander deel van ons Koninkrijk: Curaçao. In Nederland vindt de vierde editie van het festival plaats op zaterdag 2 juni in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. 1
Drie dj-talenten hebben de eer om het grootste open-air dance event van Nederland, The Flying Dutch, te openen. Op 2 juni staan tien van de grootste Nederlandse dj's – met onder anderen Afrojack, Armin van Buuren en Tiësto – op het podium in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.
De eerste DJ's van Electronic Family Festival 2018 zijn bekend! Iconen als Gareth Emery, Vini Vici, Ben Gold en KhoMha laten op zaterdag 28 juli de echte Electronic Family vibe weer tot leven komen op het festivalterrein van Autotron in Den Bosch.
Electronic Family
29 maart 2018
Na een geweldige editie van vorig jaar is het dit jaar tijd voor de 8ste editie van Electronic Family! Op zaterdag 28 juli 2018 wordt het Autotron-terrein in Den Bosch omgetoverd tot een plek waar je als echte trance-liefhebber je hart kunt ophalen. 2
Tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards in Miami zijn Armin van Buuren en Armada Music in de prijzen gevallen.
Om het nationale en internationale succes van de Nederlandse dance muziek te vieren en eren, gaat vanaf dit jaar de eerste zaterdag van juni de boeken in als de 'Dag van de Nederlandse Dance'. 7
Na een geweldige editie van vorig jaar is het dit jaar tijd voor de 8ste editie van Electronic Family! Op zaterdag 28 juli 2018 wordt het Autotron terrein in Den Bosch omgetoverd tot een plek waar je als echte Trance liefhebber je hart kunt ophalen. 19
Tijdens een perspresentatie in Rotterdam Ahoy hebben De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zojuist een unieke samenwerking aangekondigd. Vanwege de jubilea van beide evenementen zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! 3
Op 2 juni 2018 vindt de vierde editie van The Flying Dutch plaats met onder meer Armin van Buuren en Tiësto. Tijdens het festival, dat plaatsvindt in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, komt Nederland samen om het succes van de grootste Nederlandse dj's te vieren. 16
Als je Amsterdam Dance Event zegt, dan zeg je SLAM!. Ook dit jaar is het radiostation sterk vertegenwoordigd tijdens het ADE. 1
AMF, Amsterdam Dance Event's (ADE) grootste festival heeft vandaag bekend gemaakt dat de DJ MAG Top 100 DJs award show dit jaar plaatsvindt tijdens het festival in de Amsterdam ArenA op zaterdag 21 oktober 2017. 7
Radiostation SLAM! maakte zojuist bekend dat Oliver Heldens is toegevoegd aan de line-up van de SLAM! MixMarathon, vrijdag 20 oktober 2017 live in de Ziggo Dome.
De line-up voor Sunnery James & Ryan Marciano presents: Sexy By Nature is zojuist bekendgemaakt.
AMF, het grootste dance festival tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), kondigt met het verrassingsoptreden van Armin van Buuren en Hardwell op de Dam een nooit eerder vertoonde act aan. 6
De officiële kaartverkoop voor de SLAM! MixMarathon live in de Ziggo Dome is zojuist om 17:00 uur gestart.
Voor het vijfde jaar op rij host Grotesque een eigen stage op Electronic Family!
Sunnery James & Ryan Marciano keren dit jaar terug met hun Sexy By Nature show naar het Amsterdam Dance Event op 21 oktober.
Radiostation SLAM! heeft zojuist bekendgemaakt ook dit jaar een groots evenement te organiseren tijdens het Amsterdam Dance Event; SLAM! 5
Het uitverkochte Amsterdamse boutique-festival A Day at the Park (ADATP) heeft zaterdag met ruim 20.000 bezoekers de final edition succesvol afgesloten. Het festival vierde dit jaar haar tiende verjaardag.
Win en jaar lang gratis entree voor alle ALDA events!
Het Amsterdamse boutique-festival is bijna door haar kaartjes heen. 'Regular Tickets' (€ 49) zijn beschikbaar tot zaterdag 1 juli 12:00 uur.
De line-up van AMF Amsterdam, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE), is vandaag bekendgemaakt. Het publiek kan zaterdag 21 oktober los op grote acts als David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike en Marshmello. 15
Zaterdag 15 juli 2017 vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema 'Het Beste van 10 jaar ADATP' gaat het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.
Twee maal 40.000 fans uit 97 verschillende landen in een uitverkochte Amsterdam ArenA, een gigantisch LED-scherm van 1200m2, een crew van tweehonderd man, tweeduizend vuurwerkmomenten en nog zo veel meer.
Fans of Armin van Buuren who weren't able to get a ticket for the sold-out 'The Best Of Armin Only' shows on May 12th and May 13th in the Amsterdam ArenA have been given a reason to smile again. 6
Op 19 mei brengt Tomorrowland in samenwerking met Cloud 9 Music de ultieme zomermix 'Tomorrowland Daybreak Sessions' uit. 1
Op zaterdag 6 mei geeft Armin van Buuren een sneak preview van the Best of Armin Only voor alle leeftijden in de Brabanthallen.
On Saturday August 26th, Armada Music will host the Trancetonia stage at Germany's very own New Horizons festival. 1
De tiende editie van A Day at the Park is tevens de laatste. De organisatie kondigde aan met het festival te stoppen. 3
AMF, het grootste dance festival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE), maakt de data van de vijfde editie bekend. 3
Er draaien maar liefst 150 artiesten van absoluut wereldniveau tijdens het nieuwe tweedaagse festival New Horizons. Hiermee is het de grootste dance line-up in Duitsland ooit. 1
Amsterdam, 16 februari 2017 T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 maakt een unieke headliner bekend: Gaia. 1
De eerste namen van T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 zijn bekend: Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney zijn drie van de headliners op het festival.
Ook dit jaar vindt The Flying Dutch weer plaats op drie verschillende locaties, maar wel tegelijkertijd en met dezelfde namen in de line-up. Bij het Olympisch Stadion, Ahoy Rotterdam en het Landgoed Duynenwater kun je dit jaar genieten van de volgende namen: 22
Armin van Buuren ontvangt tijdens The Best of Armin Only shows op 12 en 13 mei 2017 menig (inter)nationale special guest performance. De wereldberoemde DJ heeft voor deze bijzondere avonden zijn keuze laten vallen op onder anderen Kensington, Mr. Probz, Trevor Guthrie, Laura Jansen, Eric Vloeimans en zijn broer Eller van Buuren. 2
De data voor het meerdaagse festival Electronic Family: The Gathering zijn bekend. Op 5 en 6 augustus strijkt het outdoor trancefestival een weekend lang neer in Autotron Den Bosch.
Event-organisator ALDA lanceert op 4 maart 2017 een nieuw festival in RAI Amsterdam: Dillih.– The Biggest Mansion Party. Het festival, dat een fijne mix is van de hedendaags populairste muziekstromingen Urban en EDM, is een samenwerking met Creative Director Timor Steffens. De internationaal befaamde creatieveling werkte het afgelopen decennium samen met de allergrootste artiesten ter wereld en was onderdeel van de meest spectaculaire shows op alle continenten. Dit inspireerde hem om deze ervaringen samen te brengen in eigen creatieve, spectaculaire shows met internationale allure. 8
De Nürburgring in Duitsland krijgt op 25 en 26 augustus 2017 een nieuw bestemmingsplan. Dat weekend is het racecircuit het toneel van New Horizons, een tweedaags festival met ruim 150 DJ's uit de absolute wereldtop. De eerste namen zijn internationale topartiesten Tiësto, Chris Liebing, Don Diablo, DVBBS, Lost Frequencies, Pan-Pot, Sander van Doorn en Sunnery James & Ryan Marciano. De bezoeker kan zich een weekend lang onderdompelen in een ongekend creatieve en futuristische wereld waarin diverse muziekstijlen de revue passeren op zeven stages. Het is het eerste meerdaagse event in Duitsland van dance-organisator ALDA. 2
Op zaterdag 13 mei 2017 geeft Armin van Buuren zijn grootste soloshow ooit in zijn thuisland Nederland. Het is de eerste keer dat een DJ een eigen soloshow geeft in de Johan Cruijff ArenA. 16
De eerste editie van Unknown Festival vindt plaats op 26 december. Organisator ALDA heeft zich hiervoor laten inspireren door de klok-arena zoals te zien in filmreeks 'the Hunger Games'. Het klok-podium staat rondom het publiek, waardoor je als bezoeker middenin de beleving staat. 2
De volledige line-up van A State of Trance Utrecht is bekend. Onder anderen Aly & Fila, Astrix, Liquid Soul, MaRLo en Vini Vici treden naast de vijfmaal nr #1 DJ van de wereld Armin van Buuren op tijdens het event op zaterdag 18 februari 2017 in Utrecht. 15
AMF, verreweg het grootste festival tijdens het Amsterdam Dance Event, levert de Amsterdamse economie deze dagen bijna 28 miljoen euro op. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau GFK.
De DJ Mag Top100 DJs Poll krijgt voor het eerst in de geschiedenis een eigen avond tijdens AMF, het grootste festival van het Amsterdam Dance Event (ADE). Op woensdag 19 oktober wordt in de Heineken Music Hall in Amsterdam de nummer 1 DJ van de wereld bekend gemaakt. 8
Armin van Buuren heeft vandaag een gloednieuwe A State Of Trance-compilatie uitgebracht. 'A State Of Trance - 15 Years' is een verzameling van vijftien jaar hoogtepunten uit Armin van Buurens A State Of Trance-radioshow en zit boordevol Trance classics. 3
ALDA, wereldwijde ontwikkelaar en promotor van electronic music merken en DJ concepten, heeft recentelijk overeenstemming bereikt met SFX waarbij de oorspronkelijke aandeelhouders van ALDA, Allan Hardenberg en David Lewis, alle aandelen in ALDA hebben terug verkregen. ALDA kan hierdoor weer zelfstandig haar toekomst in. In 2014 kocht SFX 50% van de aandelen van ALDA.
De eerste namen van de line-up van A State of Trance op 18 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht zijn bekend. De vijfmaal nr #1 DJ van de wereld Armin van Buuren zal het podium delen met onder meer Berg, Bryan Kearney en Denis Kenzo. Voor Berg en Denis Kenzo is het hun debuut bij A State of Trance. Daarnaast zal Armin groots uitpakken met een speciale vinyl set. Komende weken worden er meer namen bekend gemaakt.
ALDA, marktleider binnen de Electronic Dance Music industrie, presenteerde vanmiddag in Myanmar een nieuw festival: We Are Connected. Hiermee speelt ALDA in op de vraag van nieuwe festival-markten in Azië. We Are Connected vindt 23 november 2016 plaats in Myanmar.
De langverwachte line-up van T-Mobile Presents AMF ArenA is vanmiddag bekend gemaakt door organisatoren ALDA en ID&T. Onder anderen David Guetta, The Chainsmokers, Armin van Buuren, Afrojack, en Dimitri Vegas & Like Mike betreden met nog ruim vijftien andere wereldberoemde DJ's op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober de Johan Cruijff ArenA. D 10
De volledige line-up van AMF Presents SLAM! MixMarathon is vanmorgen bij 'Joost = Wakker' op SLAM! bekend gemaakt. Tijdens het event op zaterdag 22 oktober in de Ziggo Dome schitteren onder meer wereldberoemde dj's Steve Aoki, NERVO, Deorro, Headhunterz en Don Diablo. Het is de eerste keer dat SLAM! een eigen event heeft tijdens AMF, het grootste festival van Amsterdam Dance Event (ADE). 8
Electronic Family, een van de grotere trancefestivals van Europa, breidt uit. Het evenement duurt vanaf volgend jaar niet één dag maar een heel weekend en verplaatst van Amsterdam naar Den Bosch. 45
DJ Hardwell maakt vandaag bekend dat een gedeelte van de opbrengst van zijn laatste show van de I am Hardwell – United We Are wereldtournee naar de 'United We Are Foundation' gaat die hij samen met zijn manager Anna Knaup, CEO Anna Agency, heeft opgericht. Zaterdag 27 augustus trakteert de nummer 1 DJ van de wereld zijn fans op de laatste show van de succesvolle wereldtournee in de Hockenheimring te Duitsland. Van elk verkocht ticket van Hardwell's laatste show gaat er een euro naar de foundation.
AMF wordt grootser dan ooit. Voorgaande jaren vond het dance-event nog plaats op één plek, nu is er gekozen voor maar liefst vijf dagen en drie locaties. Van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober wordt in de Johan Cruijff ArenA, de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome het grootste dancefestival van Nederland georganiseerd. 8
Het festival A Day at the Park breidt de line-up uit met Rudimental. De volledige band komt op 16 juli aanstaande naar het Amsterdamse Bos. De Britse, elektronische pop act werd wereldwijd bekend met hun hit "Feel The Love" uit 2013 en stond afgelopen maart nog in een ramvolle Heineken Music Hall.
Op 27 augustus is het tijd voor de laatste editie van één van de meest gerenommeerde muziekshows over de hele wereld. De I Am Hardwell - United We Are World Tour eindigt op de iconische Hockenheimring in Duitsland.
Na de zeer succesvolle editie van The Flying Dutch dat afgelopen weekend in verschillende Nederlandse steden plaatsvond, moet de organisatie nu tot haar spijt bekendmaken dat de Swedish Edition niet doorgaat. Deze Zweedse variant van The Flying Dutch zou op zaterdag 30 juli plaatsvinden in Den Haag, Nijmegen en Den Bosch. 42
SFX zal ALDA al haar aandelen teruggeven en betaalt 1,1 miljoen euro om verdere juridische stappen te voorkomen. De rechter heeft de deal al goedgekeurd. SFX wilde de inhoud geheim houden, maar aan die wens werd geen gehoord gegeven. En dus weten we nu de details van de schikking. 2
SFX en Alda zijn tot een schikking gekomen in een procedure die ging over ruim $23 miljoen. Dat meldt SFX aan Quote. Alda, organisator van de wereldtournees van Armin van Buuren en Hardwell en enkele festivals in Amsterdam, had beslag gelegd op aandelen en bankrekeningen van de Nederlandse bv's ID&T, SFX Europe en Sensation Brazil. 5
AMF het grootste dancemuziekfestival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) breidt nóg verder uit. Het festival is dit jaar niet twee, maar vijf dagen. Tevens zijn Heineken Music Hall en Ziggo Dome toegevoegd als festivallocaties. 24
Sunnery James & Ryan Marciano komen deze zomer exclusief naar Bloomingdale Beach met hun 'Sexy By Nature' concept. Bloomingdale Beach bestaat vijftien jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 17 juli.
Het grootste open air dance festival van Nederland The Flying Dutch heeft gisteravond de prijs voor de 'Beste Productie van het Jaar' in de wacht gesleept. Deze prijs is uitgereikt door 'Dutch Live Entertainment Production Awards', waarbij een vakjury bestaande uit professionals uit de live-entertainment industrie, The Flying Dutch tot winnaar hebben gekozen. 3
Op 29 en 30 april openen de Brabanthallen in Den Bosch de deuren voor een unieke sneak preview van de wereldtournee van Armin van Buuren: 'Armin Only Embrace'. Deze wereldtournee beleeft begin mei de première in Amsterdam, daarna gaan de show de hele wereld over. Fans van alle leeftijden krijgen nu als allereerste de kans om alvast een kijkje te nemen bij zijn nieuwe show. 15
The Flying Dutch was in 2015 een ongekend succes en het ziet ernaar uit dat de editie van 2016 niet zal onderdoen wat betreft bezoekers-enthousiasme. Het heeft de organiserende partijen doen inspireren de Dutch in de naam wat te laten varen en een feestje met een Zweeds tintje aan de evenementenkalender toe te voegen. 22
Je moest er wat langer op wachten, want door de aanslagen in Brussel besloot Electronic Family hun line-up announcement uit te stellen. Maar nu is ie er! 5
Armin van Buuren treedt dit jaar weer op in Leiden tijdens Koningsdag. Na het grote succes van vorig jaar vindt het feest 'Armin van Buuren presents Kingsday Leiden' dit jaar weer plaats op de Garenmarkt in de binnenstad van Leiden. Op dinsdag 27 april vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur kunnen oranje fans genieten van diverse optredens met als hoogtepunt een optreden van Leidenaar Armin van Buuren.
Paul van Dyk heeft aan het einde van zijn set op ASOT festival een nare val gemaakt waardoor de afsluitende vinyl set van Armin van Buuren is afgelast. 103
Vanwege de grote belangstelling is de capaciteit van het terrein in Rotterdam Ahoy Buiten iets vergroot, waardoor er vanaf nu nog een gelimiteerd aantal kaarten te koop zijn via www.theflyingdutch.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. De steden Amsterdam en Eindhoven zijn helemaal uitverkocht. 3
Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Tiësto en W&W. Dit zijn de 10 DJ's die op zaterdag 4 juni met helikopters over Nederland vliegen voor de tweede editie van het grootste open air dance festival van Nederland: The Flying Dutch. Een uniek moment gepresenteerd door ING; nog nooit eerder hebben deze DJ's samen op één festival opgetreden in Nederland. 33
Het bekende label Spinnin' Records zorgt dit jaar voor een extra reden om de Miami Music Week te bezoeken. Na meerdere succesvolle feesten tijdens het wereldberoemde Amerikaanse dance event, keert Spinnin' ditmaal namelijk terug met een alles overtreffend evenement: Spinnin' Hotel. Deze eerste editie van het Spinnin' Hotel staat voor vijf unieke 'poolside events', die plaatsvinden van 16 tot en met 20 maart in het nieuwe boutique hotel Nautilus aan het wereldberoemde Miami South Beach.
Armin van Buuren start zijn nieuwe wereldtournee 'Armin Only Embrace' op 6 en 7 mei 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de dj gaan ook Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel mee op tour. Met deze opvallende samenstelling van artiesten omarmt Van Buuren verschillende muziekstijlen in een live-entertainment dance concert. 17
ALDA opent als eerste Nederlandse dance-organisatie een eigen kantoor in Azië. Het bedrijf, dat onder meer de wereldtournees van Armin van Buuren en Hardwell organiseert, speelt daarmee in op de snel toenemende populariteit van dance-muziek in het werelddeel. 5
Hardwell heeft afgelopen weekend een Duits record gebroken. Voor 40.000 uitzinnige fans heeft de DJ een unieke solo-show gegeven. Dit was de grootste DJ solo-show die ooit in de geschiedenis van Duitsland heeft plaatsgevonden. Het decor van de recordpoging was de World Club Dome Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion van de voetbalclub Schalke04. 11
Spinnin' Sessions is terug! Na een daverende showcase in AIR Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) is het nu tijd voor Eindhoven. Op zaterdag 19 december staan meer dan 15 artiesten met een link naar het grootste platenlabel ter wereld op het podium in het Klokgebouw in Eindhoven.
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Amsterdam, 7 september 2015- Nog nooit eerder heeft één DJ het voor elkaar gekregen om een volledig Duits stadion te vullen. Tot op heden. Op zaterdag 7 november gaat de nummer 1 DJ van de wereld, Hardwell, geschiedenis schrijven in Duitsland met zijn grootste 'I AM Hardwell – United We Are' stadion concert ooit. Binnen 72 uur waren alle 40.000 tickets voor dit evenement uitverkocht. 18
Nederlands trots Sunnery James & Ryan Marciano keren terug met een eigen show tijdens Amsterdam Dance Event. Het feest vindt plaats in de Escape op donderdag 15 oktober. Alhoewel de line-up voor het evenement tijdens ADE nog niet bekend gemaakt is, kan men zich voorbereiden op grote namen en opkomend talent uit de dj- en vriendenkring van Sunnery James & Ryan Marciano. 1
Veel nieuws deze maand! Zo is de ADE line-up bekend, wordt de Escape deLux zaal op dit moment grondig verbouwd en draait resident DJ Frederik Abas tien jaar bij Escape op zaterdag 12 september. En ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats!
De line-up van GenerationZ, het jongvolwassenen evenement dat gepresenteerd wordt door Amsterdam Music Festival, is bekend. Niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Don Diablo, Dannic, Wildstylez, FeestDJRuud, Sam Feldt en STUK komen optreden tijdens het grootste evenement voor 14- tot 17-jarigen in Nederland. Zoals eerder aangekondigd vindt GenerationZ plaats tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 16 oktober van 19.30 uur – 03.00 uur in de Ziggo Dome.
Op 27 februari 2016 keert het grootste trance-festival ter wereld: A State of Trance Festival terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dit kondigde Armin van Buuren gisteravond aan tijdens zijn radioshow. A State of Trance bestaat in 2016 15 jaar. Dit jubileum zal het hele jaar door gevierd worden en. natuurlijk ook tijdens het festival in Utrecht. Trouwe fans worden getrakteerd op alle muzikale hoogtepunten van de geschiedenis van A State of Trance. Op 27 juli aanstaande om 10.00 uur start de pre-sale voor dit evenement; 15 uur lang worden er een beperkt aantal jubileum tickets met 15% korting verkocht via astateoftrance.com. 3
Trancefestival Electronic Family presenteert de complete timetable. Het festival, dat op zaterdag 18 juli plaatsvindt in het Amsterdamse Bos, viert dit jaar zijn 5 Year Anniversary. Met de Family Stage, Grotesque Stage, Legends Stage en Anjunabeats Stage weet Electronic Family een breed spectrum uit de Trance scene op de bühne te brengen. Namen als Aly & Fila, Cosmic Gate, Markus Schulz, Arctic Moon, Alex M.O.R.P.H., Chicane (DJ set), Marco V, 16 Bit Lolitas, Andrew Bayer en Sunny Lax laten de bomen van het Amsterdamse Bos schudden. 2
Electronic Family is op zoek naar sterren voor de aftermovie. Het grote, jaarlijkse trancefeest in het Amsterdamse Bos viert op zaterdag 18 juli zijn 5 Year Anniversary en wil daarom trouwe bezoekers in het zonnetje zetten. Voorwaarde voor mensen die zich willen aanmelden voor een rolletje in de aftermovie is dat zij geen editie van Electronic Family hebben gemist. Ze worden kort geïnterviewd en ook op het festivalterrein zoekt de camera ze nog eens op. Kleine stukjes van deze opnames zijn uiteindelijk terug te zien in de aftermovie. 5
Na de aankondiging van de eerste namen in mei, presenteert Amsterdam Music Festival vandaag het volledige programma. De line-up bestaat uit alleen maar headliners met niemand minder dan Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Hardwell, Klingande, Martin Garrix, Oliver Heldens, Robin Schulz, Showtek, Tiësto, Vicetone en Yellow Claw. 16
Op vrijdag 16 oktober organiseert Amsterdam Music Festival voor de allereerste keer een speciale 'Under 18' editie in de Ziggo Dome, Amsterdam. Nadat Amsterdam Music Festival de eerste vier namen van de line-up een krappe maand geleden heeft aangekondigd, maakt de organisatie zojuist bekend dat er een speciale jongeren editie van het succesvolle festival komt. Amsterdam Music Festival Under 18 is het grootste 18- dance event in Nederland en tevens het eerste officiële evenement voor 14 t/m 17 jarigen tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Deze Under 18 editie zal, net zoals de fans van de volwassen editie gewend zijn, ook het podium vormen voor de beste DJ's van de wereld. 19
Het nieuwe dance festival The Flying Dutch was binnen een week uitverkocht, maar kan op 30 mei aanstaande wereldwijd live vanuit de eigen huiskamer gevolgd worden. Vanaf 17.00 uur zijn 10 van 's werelds beste Nederlandse DJ's live te zien en horen via de livestream op de website van het festival www.theflyingdutch.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. De livestream schakelt tussen Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam en brengt DJ optredens, backstage beelden, helikopters, interviews en festival sfeer in beeld. 3
De eerste namen voor Amsterdam Music Festival zijn bekend gemaakt in Café Nol te Amsterdam. Niemand minder dan Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto zullen tijdens het weekend van 16 en 17 oktober 2015 optreden in de Johan Cruijff ArenA. Een unieke combinatie: voor Armin van Buuren en Tiësto is het lang geleden dat zij samen te zien waren op een evenement in Nederland. 10
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park en ook dit jaar zijn er op het prachtig aangeklede terrein diverse area's met een flink aantal (inter)nationale live acts en DJ's. Vanaf 12.00 uur 's middags tot middernacht zijn o.a. Erick Morillo, Mr. Polska (live), Oliver Dollar, Sunnery James & Ryan Marciano, Technasia, UMEK en de al eerder aangekondigde Zuid-Afrikaan Black Coffee, Franky Rizardo en Housequake van de partij. 4
Het sfeervolle festival Electronic Family viert haar vijfde jubileum. Op 18 juli 2015 strijkt het festival wederom neer in het Amsterdamse Bos. Met muziek van hoog niveau, een nieuwe look & feel en vele andere surprises belooft deze jubileum editie memorabel te worden. Electronic Family mag dan ook absoluut niet ontbreken in de agenda voor deze zomer.
De tweede Koningsdag in de geschiedenis van Nederland wordt royaal bekroond met twee edities van Kingsland Festival. Het festival vindt dit jaar plaats in Amsterdam en Den Bosch. Beide locaties presenteren een line-up van Koninklijk niveau. Met in Amsterdam optredens van onder anderen Hardwell en Martin Garrix. In Den Bosch zal Armin van Buuren de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Deze Koningsdag, op maandag 27 april 2015, gaat grootser dan groots gevierd worden! 5
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park. A day at the park is meer dan een line-up van kwalitatief goede dance-muziek van de bekendste internationale acts en DJ's. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor.
Afrojack, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Yellow Claw. 's Werelds beste DJ's van Nederlandse bodem komen op 30 mei samen tijdens de eerste editie van het open air dance festival 'The Flying Dutch' dat op 3 verschillende locaties tegelijkertijd plaatsvindt: in het Olympisch Stadion in Amsterdam, in Ahoy Buiten in Rotterdam en op Strijp-S in Eindhoven. 65
SFX Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat zij 50% van Alda Holding BV overgenomen heeft. ALDA Events zal blijven opereren als een zelfstandige onderneming onder haar huidige CEO Allan Hardenberg en zal verantwoordelijk worden voor de 'tourdivisie' van SFX. 35
Oh, Amsterdam Dance Event wat houden we van je! Nieuwtjes en roddels razen sneller voorbij dan je Uber-taxi voor komt rijden. Vanmiddag werden we door Hardwell ontboden in Pathé City Amsterdam voor een persco. Over hemzelf en wat hij allemaal in de pijpleiding heeft zitten. Leest u mee.... 1
Armin van Buuren heeft gisteravond in zijn gelijknamige radioshow A State of Trance Festival aangekondigd. In 2015 zal er voor het eerst in de historie van A State of Trance, geen celebration tour, maar een celebration weekend plaatsvinden. Vervolgens zal A State Of Trance Festival de komende drie jaar een aantal vaste bestemmingen in de wereld aandoen, waar festivals met meerdere podia worden georganiseerd. 7
Meer dan 300.000 bezoekers waarvan ruim 5000 muziekprofessionals, 300+ clubavonden op 80 verschillende locaties, 2000 dj's en een dagprogramma dat bestaat uit een meerdaagse conferentie: dat is het Amsterdam Dance Event! En zoals elk jaar is Escape Club één van de grootste clubs in hartje centrum waar het gebeurt. 1
Nadat ze vorig jaar duizenden fans een onvergetelijke avond bezorgden tijdens Amsterdam Music Festival en in februari de Heineken Music Hall op z'n grondvesten deden trillen, is ADE 2014 hét moment voor Sunnery James & Ryan Marciano om al hun fans nogmaals te trakteren op de onmiskenbare Sexy By Nature experience.
Op zaterdag 18 oktober zullen ALDA en ID&T opnieuw de krachten bundelen tijdens een gloednieuwe editie van Amsterdam Music Festival. Zwaargewichten als Armin van Buuren, Dash Berlin, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Wildstylez en W&W zullen het podium betreden en daarmee belooft de komende editie van Amsterdam Music Festival uniek te worden! 10
Spinnin' Sessions wordt een van de blikvangers van het Amsterdam Dance Event 2014. Het event, dat eind juni nog voor een uitverkochte AIR zijn Nederlandse debuut beleefde, neemt op vrijdag 17 oktober de Heineken Music Hall (capaciteit 5.500) over. 4
Armin van Buuren kondigde vanavond tijdens zijn closing set op Electronic Family de laatste show van zijn Armin Only Intense wereldtoernee aan. ALDA, verantwoordelijk voor het concept, de ontwikkeling en de uitvoering van de gehele wereldtournee, bevestigt dat de 'Final Show' van deze Intense tour plaatsvindt op 5 december in de Ziggo Dome Amsterdam. De locatie waar het allemaal begonnen is. 7
PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA. 4
De wereldwijd toonaangevende electronic music producer en DJ, Hardwell heeft de Noord Amerikaanse data voor zijn I Am Hardwell wereld tournee aangekondigd. De vorig jaar gekroonde #1 DJ van de wereld brengt zijn electric live show naar verschillende steden in de Verenigde Staten en Canada, waaronder New York City, Los Angeles, San Francisco, Vancouver, Miami en Chicago. 12
's Werelds grootste muziek poll, de DJ Mag Top 100 DJs poll, keert terug in 2014 en trapt af met een launch event op zaterdag 12 juli om de start van de campagne van dit jaar te vieren. 22
De nummer 1 DJ van de wereld en elektronisch zwaargewicht, Hardwell kondigt de volledige line-up van zijn I am Hardwell residency komende zomer in Ushuaïa Ibiza aan. Vanaf 24 juni zal Hardwell iedere dinsdag de openlucht locatie Playa d'en Bossa overnemen om zijn muzikale visie via een wekelijks I am Hardwell show in Ibiza met alle aanwezige muziekliefhebbers op het eiland te delen. 8
Spinnin' Sessions, het succesvolle wekelijkse radioprogramma en showcase event van platenlabel Spinnin' Records, wordt dankzij de nieuwe samenwerking met E&A Events en ID&T nu ook wereldwijd uitgerold. Het live concept, dat ieder voorjaar de Miami Music Week in vuur en vlam zet, beleeft op zaterdag 28 juni in de AIR in Amsterdam zijn wereldpremière in deze nieuwe vorm. 10
Op donderdag 29 mei zal ALDA wederom een nieuwe editie van Citymoves Den Bosch organiseren. Het dancefestival, dat ook dit jaar op de Pettelaarse Schans plaatsvindt, zal plaats bieden aan drie podia in totaal. Hier kunnen bezoekers op Hemelvaartsdag van 13h00 tot 22h00 gaan dansen op- en genieten van de allerbeste dance beats van dit moment. 6
ALDA en ID&T zullen ook dit jaar tijdens de aankomende editie van ADE de krachten bundelen voor een nieuwe editie van Amsterdam Music Festival. De twee internationale zwaargewichten uit de dancewereld zullen op zaterdag 18 oktober 2014 liefhebbers van over de gehele wereld samenbrengen in de Johan Cruijff ArenA om hen te laten genieten van het allerbeste dat de dance-scene te bieden heeft. 34
Op zaterdag 19 juli strijkt Electronic Family opnieuw neer in het sfeervolle Amsterdamse Bos. Dit roemrijke en tevens grootste trance-festival ter wereld beleeft alweer haar vierde editie. Liefhebbers van over de gehele wereld vierden vorig jaar een zonovergoten editie en dit jaar belooft het festival wederom groots en vooral memorabel te worden. Eén ding is zeker: de line-up is er één die zijn weerga niet kent. 6
De line-up van Kingsland was al redelijk 'impressive' met topnamen als Armin van Buuren, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, maar er stond nog een Mystery Guest vermeld. Deze mocht nog niet aangekondigd worden, maar waar mensen werken worden fouten gemaakt....dus kunnen we melden dan niemand minder dan Afrojack de line-up van Kingsland completeert. 13
Met een zonovergoten zomerseizoen in het vooruitzicht is Hardwell zeer enthousiast over de aankondiging van zijn officiële, eerste residency in Ushuaïa Ibiza. Hier zal hij met een zomerse variant van zijn I Am Hardwell show waarmee hij momenteel de gehele wereld over reist, met duizenden fans delen. 4
Een koning in plaats van een koningin dit jaar én een nieuwe datum, maar nog steeds bij uitstek de dag waarop samenhorigheid en gezelligheid de boventoon voeren. Op 26 april aanstaande, de dag waarop Nederland haar eerste Koningsdag in de geschiedenis zal vieren, zal de Oranjekoorts in Nederland ongetwijfeld weer tot ongekende hoogte stijgen. 15
A Day at the Park vindt zaterdag 12 juli 2014 voor de zevende keer plaats in het Amsterdamse Bos. Het gezelligste festival van Nederland biedt dit jaar maar liefst 5 areas met 38 nationale en internationale DJ's en live acts! 1
De Nederlandse DJ en producer Hardwell, in oktober verkozen tot de nummer 1 DJ wereldwijd, zal tijdens zijn wereldtournee ook België veroveren. Na steden als Singapore, Mumbai, Mexico City, Sao Paulo en Londen, krijgt ook Antwerpen nu de eer om de talentvolle DJ voor de eerste keer te ontvangen in het Sportpaleis. 4
Het DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano verzorgde afgelopen zomer wekelijks een show op Ibiza en stond afgelopen oktober in een stampvolle RAI met een eigen stage tijdens het Amsterdam Music Festival. Nu is het tijd voor de volgende stap: een eigen show in de Heineken Music Hall. 6
Ja, de winter moet nog komen, toch kijken we nu al reikhalzend uit naar het festivalseizoen. Mag ook wel, Electronic Family overtrof zichzelf dit jaar, een waanzinnig zonovergoten dagje met de beste trance, dj's en partycrowd, dan kan een beetje dagdromen over de volgende editie natuurlijk geen kwaad. 2
Duizenden handen zijn op 15 en 16 november de lucht ingegaan voor wereldsensatie Armin van Buuren tijdens zijn strak uitverkochte Armin Only: Intense. BNN was er bij om verslag te doen van één van dé evenementen van 2013. BNN Presents: Armin Only 2013 is zaterdag 23 oktober om 22:30 uur te zien bij BNN op 3. 10
De week van het Amsterdam Dance Event is een uitgelezen mogelijkheid om een persconferentie over mijn tour te beleggen, moet Armin gedacht hebben. Heel de (dance)wereldpers is immers bij elkaar. Partyflock is ook uitgenodigd om, in intieme setting met slechts twee banken en een videoscherm, te horen wat Armin te vertellen heeft. 11
Een van 's werelds grootste DJ en producer Sander van Doorn start op 16 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event met zijn Doorn Label Nights World Tour.
Armin van Buuren kondigde gisteravond tijdens een speciale aflevering van zijn A State of Trance radioshow de eerste vijf bestemmingen van zijn aankomende A State of Trance 650 wereldtournee aan. De radioshow die wereldwijd via meer dan 50 radiostations uitgezonden wordt en door meer dan 20 miljoen mensen wordt beluisterd, bereikt dit jaar de mijlpaal van de 650ste aflevering. Om dit te vieren zal A State Of Trance 650 in februari 2014 voor de kick-off van deze wereldtournee afreizen naar Jekaterinburg, waarna Utrecht, Buenos Aires, Jakarta en Miami aan de beurt zullen zijn. 24
Dankzij headliners als Armin van Buuren, Sander van Doorn, Fedde le Grand, The Shapeshifters, Sidney Samson, Kenny Dope én Roger Sanchez kan je vijf nachten op rij los en genieten van de beste muziek, de indrukwekkendste visuals en dikste shows in de mooiste locatie! Amsterdam Dance Event @ Escape: los van 16 tot en met 20 oktober! 1
ALDA zal tijdens de komende editie van ADE groots uitpakken op verschillende locaties in de stad. Naast het eerder aangekondigde Amsterdam Music Festival (19 oktober, RAI), zal de evenementenorganisator ook op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 oktober verschillende locaties in de stad tot dance walhallas omtoveren. Zowel de vele internationale als Amsterdamse fans kunnen daar uitgebreid gaan genieten van het allerbeste dat de dance wereld te bieden heeft. 4
ALDA en ID&T zullen tijdens de aankomende editie van ADE samen een compleet nieuw festival lanceren: Amsterdam Music Festival. De twee zeer gevestigde namen uit de Nederlandse dance industry bundelen hun krachten en brengen op zaterdag 19 oktober dance-liefhebbers van over de hele wereld samen in de RAI. 41
Na de uitverkochte kick off van zijn wereldtour afgelopen april in Amsterdam, heeft Hardwell vandaag ook de eerste acht wereldwijde bestemmingen bekend gemaakt. De immens populaire Nederlandse DJ, die momenteel de internationale hitlijsten bestormd, zal in september zijn wereldtournee aftrappen in Jakarta, Singapore, Bangalore en Mumbai om later dit najaar Kaapstad, Johannesburg, Mexico City en Tel Aviv aan te doen. 6
Het is de droom van menig Djs wereldwijd: Een eigen avond in een van de mooiste clubs, op het meest populaire party eiland ter wereld. Elke woensdagavond zullen Sunnery James & Ryan Marciano hun eigen avond hosten in Ibiza's nieuwe club: Booom! 2
Zaterdag 20 juli vindt in het Amsterdamse Bos het populaire Electronic Family plaats! Het grootste trance festival van de wereld groeit dit jaar naar vier stages en biedt net als voorgaande jaren een veelzijdige selectie topartiesten uit de trance scene. PT Events is één van de organisaties die het voorrecht geniet om met Grotesque een eigen stage te hosten. Na het immense succes van het eigen Indoor Festival lijkt de Brabantse organisatie de weg naar succes te zijn ingeslagen. 6
Citymoves keert terug naar Deventer. Nadat het gratis dancefeest in het verleden al eens neerstreek in de Hanzestad maakt het op zaterdag 25 mei een glorieuze comeback. Er zal een groot podium verrijzen op het Singelplantsoen, waar van 13.00 tot 22.00 uur meerdere dj's de boel op zijn kop gaan zetten. 4
Aanstaande Moederdag zondag 12 mei wordt tijdens het Amsterdamse Bos Festival volop de Lente gevierd. In een woest aantrekkelijk programma komen alle kwaliteiten van het mooiste bos van Amsterdam aan bod. Ook festivalorganisatoren A Day at the Park, Loveland en Dekmantel doen een duit in het zakje.
Het wordt de gloednieuwe solo show van 's werelds #1 dj, vernoemd naar zijn album dat begin mei verschijnt. En zoals je van hem gewend bent staat er iets bijzonders gepland. Armin Only Intense zal meer dan ooit draaien om show en theater, een schouwspel waarmee de Leidse dj al zijn eerdere concerten wilt overtreffen, uiteraard met de beste muziek die je van hem kunt verwachten. 15
Picture this... zaterdag 20 juli, het Amsterdamse Bos. Een strakblauwe hemel, gezellige mensen om je heen. Een biertje in je hand, wijntje mag ook. Een mooi ingedeeld en prachtig versierd terrein, nergens wachtrijen. En op de meeslepende melodieën van 's werelds meest gewilde artiesten op trancegebied kruisen blikken elkaar en is er weer dat vertrouwde mooie familiegevoel dat Electronic Family zo kenmerkt! 13
Het Amsterdamse festival A Day at the Park maakt haar programma bekend. Het festival dat op zaterdag 13 juli in het Amsterdamse Bos wordt gehouden, presenteert een breed scala aan toonaangevende en spraakmakende artiesten. Verdeeld over vier area's wordt een zomers geluid gebracht door artiesten van internationale allure. Meest opvallende namen deze zesde editie zijn die van het Duitse duo Booka Shade, Chicago house-legende Derrick Carter, de uit Engeland afkomstige Ben 'What I might do' Pearce en het Noorse duo Todd Terje & Lindstrøm. 3
Citymoves heeft haar complete line-ups bekendgemaakt. Zonder twijfel presenteert het gratis festival in Den Bosch haar grootste editie ooit. Er staan ditmaal namelijk drie podia op de Pettelaarse Schans, elk met een eigen programma, toonaangevende hosting partners en headliners van formaat. Citymoves Leiden, als vanouds op Koninginnedag, gaat voor een grotere locatie én uitermate dikke line-up. 4
Kingsland Festival
15 maart 2013
Als de grenzen van feest en saamhorigheid verdwijnen, dan moet het wel 30 april zijn. Elke levende ziel op aarde kent deze dag alleen als Koninginnedag, maar dit jaar brengt onze aanstaande koning daar verandering in. De Amsterdamse viering van deze huldiging is niet compleet zonder de komst van een nieuw fenomeen: Kingsland! 10
Het was het onbetwiste hoogtepunt van vijf jaar A Day at the Park, de manier waarop het festival vorig jaar haar verjaardag vierde. Een zonovergoten Amsterdamse Bos, een programma dat gevarieerder was dan ooit, publiek dat er zin in had. Zaterdag 13 juli keert het festival terug voor nieuwe avonturen! 6
Citymoves is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van Nederlands meest geliefde stadsfestivals. Zorgt de Koninginnedag-editie in Leiden al jaren voor uitzinnige taferelen, ook in Den Bosch gaat het steevast los. Zodoende keert het evenement dit jaar terug in superieure vorm; een gloednieuwe locatie aan de ene kant, meer areas aan de andere. 1
Alda Events is genomineerd voor een de Internationale Dance Music Awards (IDMA) in de categorie Beste Event Promoter wereldwijd. IDMA is een belangrijke award show voor de dance en elektronische muziekindustrie 4
I am Hardwell
28 januari 2013
Hardwell gaat dit jaar grenzen doorbreken. Zoals de wereldberoemde DJ vandaag aankondigde tijdens de 100e uitzending van zijn Hardwell On Air radioshow, dit jaar zal hij nieuwe gronden gaan verkennen met een baanbrekend soloproject, toepasselijk getiteld I am Hardwell.
Gisteren werd officieel het pand geopend waarin onder meer 538 en SLAM! met hun studio's gevestigd zijn. Armin van Buuren maakte live zijn radioshow 'A State of Trance' en Hardwell vierde een eigen feestje vanwege zijn 100ste 'Hardwell On Air' en aankondiging van de kickoff van zijn wereldtour. Partyflock was erbij! 3
Opgelet, family business! Vrijdagochtend gaan de Early Bird tickets voor Electronic Family in de verkoop, wees er snel bij! Net als vorig jaar vliegen deze tickets waarschijnlijk in razend tempo de deur uit, vooral nu ze slechts €35 (ex fee) kosten. Dus bij deze een belangrijke reminder: vrijdagochtend 25 januari om precies 00.01 uur gaat de Early Bird verkoop los! 17
Het was de ultieme gathering van de trancefamilie, vorig jaar in het Amsterdamse Bos tijdens de tweede editie van Electronic Family. Trance in haar meest veelzijdige vorm, verspreid over twee podia, met een geweldig publiek dat er helemaal voor ging. Dit jaar zoekt EF de overtreffende trap met meer stages en een nóg dikkere line-up. Zet in de agenda: zaterdag 20 juli 2013, Amsterdamse Bos. 23
Na maanden en maanden van speculaties, anticipatie en campagne voeren, onthulde Armin van Buuren gisteren de eerste data en steden van de A State of Trance 600 wereldtournee die in 2013 gaat plaatsvinden! In februari en maart zal 'The Expedition' steden als Kuala Lumpur, Beiroet, Den Bosch, Mexico City, Sao Paulo en New York aandoen. 24
Vrijdag 19 oktober wordt een spannende nacht. Alle ogen zullen zijn gericht op de Convention Factory in Amsterdam, waar tegen een feestelijk decor de DJ Mag Top 100 bekend zal worden gemaakt. Naast de officiële presentatie van de top 10 en, uiteraard, de nummer 1 van dit jaar, heeft ALDA ook een paar wereldberoemde dj's uitgenodigd om tot in de kleine uurtjes door te halen. Check nu de timetable van deze nacht. 30
Met het Amsterdam Dance Event om de hoek is het hoogste tijd om een van de hoogtepunten daar voor te bereiden. Sander van Doorn @ Escape speelt niet voor niets een centrale rol in de openingsavond van het ADE, het optreden van Nederlands nieuwste dj superster belooft iets bijzonders te worden. En de timetable is klaar, tijd om je op te maken voor woensdag 17 oktober, dé start van ADE 2012. 1
Vorig jaar maakten Sunnery James & Ryan Marciano een waanzinnig debuut in de Passenger Terminal Amsterdam tijdens het grootste dancespektakel ter wereld, het Amsterdam Dance Event. Dit jaar keert het dj-duo terug naar plaats delict voor een nóg dikkere show, inclusief een van hun spraakmakende dj-sets en support optredens van Jaz von D en Randy Vicious. 3
Met Sander van Doorn @ Escape brengt onze dance-grootheid op woensdag 17 oktober een spetterend vervolg op zijn jarenlange uitverkochte clubavonden. Hier presenteerde hij steevast de nieuwste muziek op en rond zijn label Doorn Records, excursies makend langs de meest uiteenlopende stijlen, van house tot techno, altijd een frisse blik werpend op de hedendaagse EDM. 5
Keert Armin van Buuren terug op de troon, na vorig jaar door David Guetta te zijn verslagen? Of wordt het toch weer de populaire Fransman, die ook afgelopen jaar alomtegenwoordig was in de internationale dancescene? Of tja, het zou ook zomaar een van de new kids on the block kunnen zijn, Skrillex, Avicii of Afrojack? 27
Als er iemand dit jaar niet mag ontbreken op het Amsterdam Dance Event, is het wel dj Hardwell. Neerlands snelst rijzende ster is inmiddels een waar dj-fenomeen, afgelopen zomer eeuwige roem scorend met gigs op de meest internationale podia en remixen voor een aantal van de grootste namen uit de wereldwijde muziekscene. Terwijl zijn Revealed labelavonden zich uitbreiden over talloze landen, krijgt het ADE eveneens een unieke editie voorgeschoteld -jawel, het gaat spoken, donderdag 18 oktob 4
Het duurt weliswaar nog maanden voordat de grootste dance conferentie ter wereld losbarst, ALDA is nu al trots om een serie hoogwaardige avonden aan te kondigen voor het Amsterdam Dance Event 2012. Vijf feesten staan er dit jaar op het programma, stuk voor stuk evenementen die het publiek omver moeten blazen met wereldberoemde artiesten en labels, alsook de ongetwijfeld meest besproken ceremonie in de huidige EDM-scene, alles gehost door de welbekende gezichten van ALDA. 8
Over ruim twee weken is het zover. Op zaterdag 30 juni komt de 'Electronic Family' voor de tweede keer bij elkaar in het Amsterdamse Bos om de zomer te vieren. Dat gebeurt met een ongekend programma van wereldsterren en de helden van morgen. En omdat de weersdeskundigen het erover eens zijn dat alle regen nu wel gevallen is in juni belooft het in meerdere opzichten een stralende dag te worden! 20
Nog maar een paar weken voordat de complete familie weer bij elkaar komt. Zaterdag 30 juni beleeft Electronic Family haar tweede editie, eentje die zonder twijfel het debuut van vorig jaar gaat overtreffen. Aan de gastheer die op het nu al beruchte trancefestival als bindende factor zal dienen zal het niet liggen, met trots presenteert ALDA mister Christian Burns! 8
Nu de lente definitief is doorgebroken presenteert A day at the park haar enige echte trailer. Geen reguliere video om simpelweg de festivalkriebels aan te wakkeren, maar een klassiek geschoten clip waarin de historie van het festival in één soepele flow voorbij komt. Gemaakt door voormalig MTV-producers Arne van Terphoven en Maurice Hickendorff laten de heren zo het verjaardagsgevoel welig tieren! 5
Het mag inmiddels duidelijk zijn, Citymoves Den Bosch gaat volgende week een duizelingwekkende editie beleven. 4
Na een landelijke zegetocht beleeft Citymoves nu ook in Den Bosch haar eerste jubileum. De vijfde editie van het openlucht dancefeest is dit jaar daarom gratis te bezoeken en wordt een spektakel zoals die nog nooit is opgevoerd. De organisatie van Citymoves meldt met trots de line-up, waarop ondermeer Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell en Partysquad prijken. 4
Mooie traditie in Leiden, het jaarlijkse Citymoves spektakel waarbij Armin van Buuren het zomerseizoen opent met zijn eigen stadgenoten. Ook dit jaar wordt het gratis feest weer opgevoerd op Koninginnedag, place to be uiteraard de Garenmarkt. Verwacht dj-sets van Armin, maar ook Sunnery James & Ryan Marciano en Jochen Miller. 6
A day at the park vormde de laatste jaren menig hoogtepunt in het zomerseizoen. Nu bestaat het kleurrijke festival in het Amsterdamse Bos vijf jaar en trekt hierbij alles uit de kast voor een grootse jubileumeditie op zaterdag 21 juli. Met trots presenteert A day at the park daarom vandaag haar line-up, verwacht een uitzinnig verjaardagsfeest 8
Het wordt weer een overvol festivalseizoen, eentje waar Citymoves wederom een speciale plek in zal nemen. Want het welbekende stadsfestival presenteert dit jaar twee gratis edities in Leiden en Den Bosch, beide met een paar killer line-ups in de planning. Meer info hierover volgt binnenkort, houd in ieder geval Koninginnedag en Hemelvaart vrij in de agenda, Citymoves heeft grote plannen! 5
Op zaterdag 31 maart vindt het grootste indoor trancefestival van de wereld plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. De kaartverkoop van A State Of Trance 550 loopt nu echter op haar hoogtepunt, fans van Armin van Buuren en al die andere dj-grootheden die langs gaan komen wordt nu aangeraden de laatste tickets te scoren! 33
Omcirkel de zaterdag 30 juni 2012 met fel rood in je internationale festivalkalender. Dit is de dag waarop de tweede editie van het Electronic Family festival in het Amsterdamse Bos neerstrijkt. De perfecte locatie om als één elektronische familie samen te komen en de liefde voor trance met elkaar te delen. 26
Zaterdag 18 februari is de verkoop van de reguliere Electronic Family tickets gestart. Vanaf 24 februari wordt de line-up bekend gemaakt! 24
Aanstaande zaterdag 11 februari start de early bird actie voor de tweede editie van het Electronic Family festival. Een week lang zijn tickets via de 538Ticketshop te koop voor € 42,50 ex fee (€ 10 korting!). Met deze early bird actie stap je dus als vroege vogel sowieso met het goede been uit bed. 17
ALDA is trots om de officiële datum bekend te kunnen maken voor de tweede editie van Electronic Family. De dag dat trance ons wederom doet samenkomen! 12
Tijdens zijn de afgelopen radioshow heeft Armin van Buuren de extra 5 evenementen van zijn A State of Trance 550 viering aangekondigd. Naast events in Belgrado, Moskou en Kiev, wordt de 550ste episode van de radioshow ook in Los Angeles en Miami gevierd. 20
A State of Trance 550
21 oktober 2011
The true trance addict has been waiting for it.. And now the time has come.. ALDA is very proud to announce that A State of Trance 550 is landing on earth in 2012. And it's coming with a bang! 55
Het festivalseizoen is nu inmiddels wel afgesloten, toch? Nee, niet helemaal waar. Het Citymoves festival strijkt aanstaande zondag nog één keer neer in Zwolle op Park de Wezenlanden, om het festival seizoen af te sluiten en het 'werk/school'-seizoen in te luiden. De organisatie is er helemaal klaar voor, maar niet zonder jullie te voorzien van de laatste belangrijke info. 9
Tussen 19 en 22 oktober neemt het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event (ADE) circus weer bezit van de hoofdstad met het neusje van de zalm op het gebied van elektronische muziek. De zomer is zijn laatste fase ingegaan en ADE is altijd de perfecte start voor het winterseizoen, waarin we weer overdekt gaan feesten. 2
De officiële line-up van Armada Night tijdens Amsterdam Dance Event is onthult. Op vrijdag 21 oktober, in de Passenger Terminal van Amsterdam, hosten Armada Music en ALDA DJ's als Armin van Buuren, BT, Roger Shah, Sied van Riel, Dabruck & Klein & Klein en Matisse & Sadko. In twee verschillende areas presenteert het label enkele van 's werelds beste DJ's uit de trance, house en progressive scene. 8
Van 19 t/m 22 oktober is onze hoofdstad tijdelijk het epicentrum van de mondiale dancescene, als ruim 100.000 liefhebbers zich onderdompelen in het Amsterdamse uitgaansleven. De grootste elektronische muziekconferentie op het vasteland vindt voor de zestiende maal plaats in Base-Booming Amsterdam. Organisatie ALDA organiseert tijdens het grootschalige festival naar goed gebruik drie spraakmakende feesten. 1
In de periode van 19 t/m 22 oktober vindt er een dance-invasie van ongekende omvang plaats met Amsterdam als muzikaal middelpunt van de wereld. De talrijke feesten rondom het internationale Amsterdam Dance Event (ADE) zijn inmiddels een begrip en kunnen ieder jaar op meer bezoekers rekenen. Traditiegetrouw is ALDA van de partij om de hoofdstad en ADE met 3 exclusieve feesten van het nodige vuurwerk te voorzien. Let's rock! 13
Het Citymoves peloton is aan de laatste etappe van de Nederlandse tour begonnen, met op zondag 11 september een super feestelijke finish in Zwolle. H 12
Vorige week is er al een informatiebericht verstuurd naar iedereen, maar omdat de organisatie graag de puntjes op de -i zet vindt ze het nodig om op enkele punten nog even een verduidelijking/toelichting te geven. Dit na het inzicht dat afgelopen week is opgedaan tijdens het festival 'A day at the park' op dezelfde locatie. 30
Electronic Family's A State Of Trance podium is een viering van de onvergetelijke ASOT500 continententour eerder dit jaar, met alle familieleden, vrienden en bekenden. Op 30 juli staat een 'gathering' van de elektronische familie op de internationale partykalender, waarbij Alex M.O.R.P.H., Aly & Fila, Gabriel & Dresden, Bolier, Rank 1, Setrise, Sied van Riel en Simon Patterson jullie muziekgidsen in het trancebos zijn. 14
Er schijnen allerlei verschillende opleidingen te zijn voor meteorologen. Best zware opleidingen ook nog, waar je echt heel veel moet leren over het correct voorspellen van het weer. Waar de Nederlandse weermannen en vrouwen precies hun opleiding hebben genoten kan niet met zekerheid gezegd worden, maar dat ze waarschijnlijk hun diploma op Curaçao hebben gehaald lijkt een serieuze optie, want wat zaten ze ernaast afgelopen weekend. Het zou namelijk vreselijk slecht worden, regen, koud, wind, noem maar op. Ook voor aankomend weekend liegen de voorspellingen er niet om, maar dit keer doet men er beter aan de officiële voorspellingen maar voor lief te nemen. Doe liever een zonnedansje om de goden gunstig te stemmen en ga massaal naar Beachclub Vroeger voor "I am Hardwell". Want weer of geen weer, de zon gaat keihard schijnen tijdens dit nieuwe concept van Dance VibeZZ. 2
Zondag 19 juni kunnen de Duitse toeristen hun spulletjes pakken. Deze zondag, met de nadruk op zon, neemt de Nederlandse dance scene het strand van Bloemendaal namelijk over. 1
Trance bezingt alle emoties en raakt je hart in de roos. Trance tilt je op tot in de zevende hemel, alsof de wereld niet meer bestaat. Trance is een sterke schouder om op te leunen, maar laat je vooral stralen van geluk. Trance is de herinnering aan zoveel mooie momenten, met de ogen dicht en de armen hoog in de lucht. Trance is een 'soulmate' voor het leven, die het gevoel geeft samen één te zijn. 9
Op donderdag 2 juni is Den Bosch het stralende middelpunt van Brabant als het reizende stadsfestival Citymoves halt houdt op de Pettelaarse Schans. Het stedenfeest komt iedereen in 's Hertogenbosch letterlijk tegemoet, met een zonnige parade van de beste Nederlandse dance- en popartiesten. Op het Citymoves dance podium draaien tussen 13:00 en 22:00 uur: Bjorn Wolf, Funkerman, Hardwell, Erick E, Marco V en Sunnery James & Ryan Marciano. Op het L!VE podium zijn tussen 14:30 en 21:00 uur optredens van: Waylon, Partysquad, Hermes House Band, Joshua, Mr Z en Madness, Dreamcast. 2
Na de oranje seizoenopening tijdens Koninginnedag in Leiden, zet het reizende stadsfestival Citymoves koers richting het Noord-Hollandse Alkmaar. Op zondag 22 mei vindt op het Evenemententerrein Olympiaweg tussen 13:00 en 22:00 uur een uniek buitenfeest plaats, met de beste dance- en popartiesten van eigen bodem. Op de Citymoves Mainstage draaien Jochen Miller, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Marco V, Erick E en Taras van de Voorde. Citymoves L!ve is het podium van Alain Clark, The Partysquad, Dreamcast, One Two Trio, Mr.Z & Madness Band, Joshua en Impact. 15
Na de briljante Koninginnedag op de Garenmarkt vorig jaar houdt de Citymoves Karavaan voor de achtste maal halt in Leiden tijdens het gezelligste volksfeest van het jaar. Op 30 april 2011 is de Sleutelstad volgens traditie decor voor het reizende stadsfestival Citymoves, dat op bezoek komt met een half dozijn Hollandse helden. De nummer één van de wereld Armin van Buuren draait zijn geboortestad vanaf 13:00 uur samen met Marco V, Sunnery James & Ryan Marciano, Erick E en Randy Collé in een uitzinnige oranje feeststemming. 9
Zaterdag 30 juli wordt een speciale dag op de internationale festivalkalender. ALDA presenteert dan 'Electronic Family', het eerste grote outdoor trancefestival ter wereld. Op een magische plek in het Amsterdamse Bos komen de groten der aarde op trancegebied samen. 29
In het geruchtencircuit gonst het al een tijdje. Er staat iets spannends te gebeuren in het Amsterdamse Bos op 30 juli. Dat kan bij deze bevestigd worden, want ALDA (bekend van 'Armin Only'en 'A State Of Trance') lanceert dan Electronic Family, het eerste grootschalige outdoor zomerfestival waarop trance centraal staat. 7
A State of Trance 500
15 februari 2011
Trance familie opgelet! Om de wereldtour van A State of Trance 500 te begeleiden is er een speciaal team met vijf karakters in het leven geroepen. Elk van de vijf heeft een eigen werelddeel toegewezen gekregen. Samen zullen ze bezoekers overal op de wereld met elkaar verbinden tijdens de A State of Trance 500 World Tour 29
Intuition Winter Festival 2011 is een muzikale zekerheid in het monumentale decor van de Westerunie en WesterLiefde. Op zaterdag 22 januari verlicht Menno de Jong's Intuition Recordings het Cultuurpark Westergasfabriek met een oersterke tranceprogrammering. In de Westerunie staat een internationale line-up bestaande uit de Zuid-Afrikaanse hanenkam Shane Halcon, Intuition brein Menno de Jong, trancereus Rank 1, Paul van Dyk's Italiaanse protegé Giuseppe Ottaviani en de New Yorkse Zwitser Sean Tyas. In de WesterLiefde tast het Hollandse supertrio Francesco Pico, 16 Bit Lolitas en Eelke Kleijn de grenzen van de (progressive) trance af. 1
Op zaterdag 22 januari 2011 vindt het jaarlijkse Intuition Winter Festival plaats in de Amsterdamse WesterUnie & WesterLiefde, twee eigentijdse clubs ondergebracht in prachtig verbouwd industrieel erfgoed. 6
Ruim een maand voor Armin Only 2010 - Mirage in de Jaarbeurs in Utrecht, zijn alle kaartjes voor dit concert van Armin van Buuren al uitverkocht. 15.000 Armin fans en tranceliefhebbers staan klaar om 13 november de aftrap van de Armin Only 2010 wereldtour mee te maken. 11
Goed nieuws voor de tranceliefhebbers! Ter gelegenheid van de 500e editie van ‘A State of Trance' trekt ALDA op 9 april alles uit de kast. De populaire radioshow, wekelijks gepresenteerd door Armin van Buuren, bestaat tien jaar en heeft meer dan vijftien miljoen luisteraars in 26 landen. Geen wonder dat deze mijlpaal gevierd wordt. De Brabanthallen in Den Bosch vormen het decor voor het grootste trancefeest ter wereld! 87
Escape verwacht in oktober opnieuw de grootste namen uit de wereldwijde dancescene. Niemand minder dan Armin van Buuren, Paul van Dyk en Roger Sanchez doen de grootste club in hartje Amsterdam aan met hun eigen concepten. Want van woensdag 20 tot en met zondag 24 oktober kan je genieten van de crème de la crème qua dj's en live acts, verspreid over verschillende avonden in alle zalen van het Escape Club complex tijdens het Amsterdam Dance Event. 4
Intuition Sessions 2
27 september 2010
In deze showcase zal zoals verwacht Intuition het beste van opkomend talent van de trance- en de progessive-scene ten gehore brengen, samen met diverse speciale gasten. Naast het feit dat het de vijftiende editie is van het Amsterdam Dance Event valt er meer te vieren! Namelijk de lang verwachte release van Menno de Jong's mixalbum: 'Intuitions Sessions 2: Rio de Janeiro'. In de Escape Studio worden magische momenten verwacht door grootheden als Nic Chagall, Woody van Eyden en natuurlijk Menno de Jong himself! 1
Armada at ADE 2010
15 september 2010
Op woensdag 20 oktober trapt Armada Music de 15de editie van het Amsterdam Dance Event af met een speciale ADE editie van Armada Night in de Escape. De platenmaatschappij opent het jaarlijkse festival met Armin van Buuren, Markus Schulz US, Sean Tyas CH en vele andere bekende Armada DJ's op de line-up. 18
Aanstaande zaterdag, 11 september, presenteert Armada Music wederom een editie van Armada Night in de WesterUnie! Met het beste DJ talent van nu op de line-up, wacht het label je op met knallende setjes van Ørjan Nilsen, Tenishia, RAM en ElSandro. Dus ben je in de buurt van Amsterdam, of heb je zin in een topavond, dan ziet Armada jou zaterdag op de dansvloer! 9
Op zaterdag 11 september vindt er weer een nieuwe editie van Armada Night in de Amsterdamse WesterUnie plaats! Dance liefhebbers zijn uitgenodigd om dj's Tenishia, Ørjan Nilsen, dj RAM en ElSandro te komen aanschouwen. 5
Nog een paar nachten en dan barst het feest los op het Bloemendaalse strand. Hoogste tijd voor het Intuition Summer Festival 2010! 7
Nog een paar nachten te gaan, en dan zal het Citymoves Festival in Deventer losbarsten. De laatste Citymoves editie van dit seizoen! De voorbereidingen zijn in volle gang zodat niets jou in de weg kan staan voor een fantastisch festival. In deze nieuwsbrief vind je de allerlaatste info over zondag 15 augustus aanstaande. 11
Op de Headquarters zijn we er klaar voor om er 1 augustus een onvergetelijke Citymoves Festival editie van te maken. Want zondag aanstaande is Park de Wezenlanden omgetoverd tot een locatie waar jij 10 uur lang kan genieten van de beste artiesten, coolste sounds en fijne festivalvoorzieningen. Lees dit bericht goed door voor de allerlaatste info! 18
Op zaterdag 24 juli host Studio 80 de officiële afterparty van het A day at the Park festival tijdens haar eigen Resident night A day at the park festival after. De organisatie heeft Karotte (Cocoon) weten te strikken om voor de tweede keer dit jaar Studio 80 te komen rocken. Samen met de Nederlandse residents Unders, Naald & Draad en Eva Maria belooft deze zaterdag weer een prachtige editie van de Resident night A day at the park festival after te worden. 4
Het is inmiddels een drukte vanjewelste op de Grote Speelweide in het Amsterdamse Bos. Alles wordt in gereedheid gebracht om samen met het publiek van de derde editie van A day at the park opnieuw een groot succes te maken. Het is daarom van groot belang dat alle bezoekers goed geïnformeerd zijn over de gang van zaken op de dag zelf. Vandaar dit informatiebericht. 13
Echte fans van Armin van Buuren weten het allang; er komt dit jaar weer een artiestenalbum uit. Dat is de perfecte reden voor een nieuwe ‘Armin Only'; een wereldtour die natuurlijk ook Nederland aandoet. Pak je agenda en zet een grote rode cirkel om zaterdag 13 november! Die dag presenteert ALDA weer Armin Only in de Utrechtse Jaarbeurs onder de veelzeggende titel ‘Mirage'. 39
Zondag 15 augustus is het Singelplantsoen in Deventer de plek waar je moet zijn! Want hier vindt de allerlaatste editie van het Citymoves 2010 seizoen plaats. Na de succesvolle edities in 2008 en 2009 mag het stadsfestival in het mooiste en gezelligste park van Overijssel zeker niet ontbreken. Voor de laatste keer dit seizoen pakken we groots uit en presenteren ze naast het beste aan trance en house de komst van Di-rect. 12
De edities in 2008 en 2009 waren een weergaloos succes en dus komt Citymoves dit jaar terug in Zwolle! Op zondag 1 augustus zal Park de Wezenlanden veranderen in een festivalparadijs voor dance en rock/pop liefhebbers. Want op Citymoves zijn dit jaar niet alleen dancebeats te horen. Het stadsfestival kiest voor een breder muzikaal aanbod en presenteert naast het beste aan trance en house de komst van Di-rect! 12
Zaterdag 29 mei belooft het weer een heerlijke Armada Night te worden in de Amsterdamse WesterUnie. Dus heb jij nog geen ticket gekocht? Kom dan snel in actie en zorg dat je deze Armada Night niet mist! 3
De lente is gearriveerd, het vogelgezang is niet van de lucht, de bloemen schieten uit de grond en in het Amsterdamse Bos vullen de bladeren in rap tempo de bomen. Nog even en de Grote Speelweide, waar op 24 juli de derde editie van A day at the park plaatsvindt, ligt midden in een grote groene oase. Is er een mooiere locatie denkbaar om je een dag te verstoppen? 60
Citymoves is terug in Den Bosch! Op donderdag 13 mei strijkt Citymoves voor de derde keer neer op de Pettelaarse Schans. Tijdens Hemelvaart kan je maar liefst tien uur lang genieten van de beste trance en house van dit moment. Net als vorig jaar is Armin van Buuren de grote headliner, maar op Citymoves zijn dit jaar niet alleen dancebeats te horen. Het stadsfestival kiest voor een breder muzikaal aanbod en presenteert met gepaste trots de komst van ‘Kane', de meest gewilde band van Nederland! 23
De koude en donkere wintermaanden zijn verleden tijd en de zon laat zich voorzichtig zien; het is eindelijk lente! Dat betekent ook dat het nieuwe festivalseizoen voor de deur staat. Hoogste tijd dus voor Citymoves, dat traditiegetrouw aftrapt op Koninginnedag in Leiden. ALDA heeft alles in werking gesteld om voor de 7e keer uit te kunnen pakken in de Sleutelstad, op één van de mooiste dagen van het jaar: 30 april! 4
Na een lange en koude winter wordt het hoog tijd dat het kwik in de thermometers gaat stijgen en kunnen de meesten niet wachten tot de lente begint. Maar voor het zover is hebben ze nog iets moois voor je in petto: het Intuition Winter Festival op zaterdag 13 maart in de WesterUnie & WesterLiefde in Amsterdam. Dus kom uit die winterslaap en zorg dat jij dit seizoen waardig afsluit met een verpletterend verjaardagsfeest ter ere van het vijfjarig bestaan van Intuition! 22
Intuition bestaat vijf jaar en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom zal deze verjaardag groots gevierd worden met het Intuition Winter Festival op zaterdag 13 maart in de WesterUnie en WesterLiefde te Amsterdam. Wat voor heerlijks staat je deze avond te wachten? 6
Alle feestdagen zijn achter de rug zijn en iedereen heeft langzaam aan het jaartal 2010 kunnen wennen. En dus wordt het tijd om het nieuwe jaar op gepaste wijze in te luiden! Op zaterdag 30 januari vindt dan ook in de Amsterdamse WesterUnie de allereerste Armada Night van 2010 plaats. 4
Ben jij iemand die tijdens de meest sublieme dj-sets niet stil kan blijven staan? Wil jij alle ruimte hebben om je heupen goed los te gooien en compleet los te kunnen gaan? En wil jij Armin van Buuren en Markus Schulz van heel dichtbij meemaken om zo nóg intenser te kunnen genieten van hun unieke trance-sound? 188
Het moest er een keer van komen! Nu ze zo dichtbij elkaar in de wereldtop staan gaan Armin van Buuren en Markus Schulz op 5 december samenwerken om datgene te doen waar vele fans al lange tijd om vragen. Een avondvullend programma waarin Armin en Markus centraal staan en beide heren in hun eigen kenmerkende stijl het publiek zullen betoveren en het beste van zichzelf geven. Is er een toepasselijkere titel denkbaar dan ‘The Best of Both Worlds’? 62
Langdurig overleg tussen organisator ALDA, de Jaarbeurs en de gemeente Utrecht heeft niet mogen baten. Het evenement Essence, dat op 5 december op de agenda stond om op herhaling te gaan na de geslaagde start vorig jaar, kan geen doorgang vinden. Belangrijkste struikelblok bleek een negatief advies van de politie als gevolg van een gebrek aan politie-inzet. Op 5 december wordt de wedstrijd Utrecht – Ajax gespeeld en deze is aangemerkt als risicowedstrijd. 69
Famous
29 september 2009
Famous is terug tijdens het Amsterdam Dance Event. Het clubconcept staat sinds 2004 voor de beste progressive housesound van Amsterdam. Famous, georganiseerd in Panama en Odeon, brengt een speciale editie met nationale en internationale sterren naar de sfeervolle en knusse Club Home 3
Armada Night
26 september 2009
Neem maar vast vrij voor de donderdag en zorg dat je op tijd bent met tickets bestellen, want woensdag 21 oktober bevind jij je in de Amsterdamse Escape. 8
Neem maar vast vrij voor de donderdag en zorg dat je op tijd bent met tickets bestellen, want 21 oktober bevind jij je in de Amsterdamse Escape. 9
Nog twee edities te gaan en dan zit het Citymoves seizoen er alweer op. Als de organisatie stiekem nu al terugkijkt is zij ontzettend tevreden met 2009. Nieuwe steden, nieuwe dj’s maar nog steeds de leukste bezoekers van NL! Maar zover is het nog niet.. De volgende twee edities staan nog op de agenda. 6
Nog een paar dagen te gaan voordat je gaat knallen in Zwolle! Het Citymoves Circus strijkt op zaterdag 8 augustus voor de tweede keer neer op Park de Wezenlanden in Zwolle. Het wordt een Citymoves weekend want op zondag 9 augustus staat de gehele productie in Leiden. 24
Citymoves Deventer
20 juli 2009
Deventer is de laatste stad die Citymoves dit seizoen op zijn kop gaat zetten! Op 30 augustus zullen we voor de laatste keer de decors, de dj’s en natuurlijk de feestende bezoekers uit de kast trekken! Net als in 2008 vind dit fantastische minifestival plaats in Deventer op het Singelplantsoen. Vanaf 14:00 uur zal het feest los barsten en doorgaan tot in de late uurtjes. 5
Genoeg toffe feesten, festivals en beachparties deze zomer, maar Armada Music kijkt stiekem toch het meest uit naar het einde van de zomer. Vlak na zonsondergang op 12 september vindt namelijk de tweede Armada Night van 2009 plaats. Andy Moor, Josh Gabriel, Robert Nickson en ElSandro zijn de 'lucky 4' om deze warme zomer met een nog heter hoogtepunt af te sluiten. 9
Nog anderhalve week te gaan en de tweede editie van A day at the park is een feit! Op een tijdelijk nieuw terrein in het Amsterdamse Bos gaat op 25 juli veel moois gebeuren! In deze update wat nieuwe wetenswaardigheden. Dat het uitverkocht is bijvoorbeeld. Er zal ook geen kaartverkoop aan de deur zijn. 23
Nog iets meer dan drie weken te gaan en dan komt hét Ibiza gevoel naar Bloemendaal. Op zaterdag 8 augustus a.s. wordt Bloomingdale gevuld met 12 uur muziek. Van 13.00 tot 01.00 uur brengen de dj’s een overvloed aan muziek met invloeden van over de hele wereld. 13
Naast Utrecht is er nog een verrassende nieuwkomer die binnenkort afgevinkt mag worden van de Citymoves to do lijst. Na Leiden wordt Zoetermeer de tweede stad in Zuid-Holland waar de Citymoves karavaan naar toe trekt. Op het evenemententerrein naast de SilverDome wordt op zondag 23 augustus hét gratis rondreizende zomerfestival van Nederland geparkeerd. 7
Citymoves Leiden
1 juli 2009
Citymoves Leiden is al jaar en dag de aftrap van het zomerseizoen. Ook dit jaar was dit het geval op Koninginnedag, helaas heeft de organisatie toen op last van de gemeente het evenement moeten beëindigen. Veel (oranje geschminkt) teleurgestelde gezichten en ook de organisatie en dj’s die geprogrammeerd waren vonden het, op zijn zachts gezegd, ontzettend jammer toen ze het bericht kregen dat het feest niet doorging. Dit kon toch niet? Geen Citymoves Leiden in 2009? Maar samen met de gemeente van Leiden heeft de organisatie hard gewerkt om dit jaar nog een datum te krijgen om alles nog één keer dunnetjes over te doen. En dit is gelukt! 18
Citymoves Zwolle wordt verschoven van zondag 2 augustus naar zaterdag 8 augustus. Dat is in samenwerking met de gemeente Zwolle vandaag besloten. Door de verschuiving kunnen op de vertrouwde locatie in ‘Park de Wezenlanden’ de beste artiesten worden geprogrammeerd waaronder ’s wereld tot nr. 1 verkozen DJ Armin van Buuren. De rest van de nu alvast beloofde top line-up zal in aanloop naar het evenement bekend gemaakt worden. 13
Er is een extra stad aan de Citymoves tour 2009 toegevoegd! Niet Zwolle maar Utrecht is vanaf nu de eerst volgende stad op de agenda van Citymoves. Op Zondag 28 juni opent het gratis openluchtfestival vanaf 14:00 uur haar deuren op universiteitsterrein ‘De Uithof’. Het is voor Citymoves haar eerste bezoek aan de domstad, een leuke primeur! 18
De grote Markt in Groningen is een waanzinnige locatie en bied ook dit jaar weer locatie aan Citymoves 2009. Midden in de oude binnenstad naast de Martinitoren en het stadhuis zullen ook dit jaar weer duizenden bezoekers de Noordelijkste editie van Citymoves bezoeken. 13
Vanwege de verwachte drukte tijdens Citymoves Den Bosch op donderdag 21 mei wordt het festivalterrein op de Pettelaarse Schans dit jaar flink uitgebreid. Vorig jaar trok de eerste editie van festival al een groot aantal bezoekers naar het door groen omgeven terrein naast het Provinciehuis, dit jaar worden er echter nog meer bezoekers verwacht. 41
Het Intuition Summer Festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip en tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse stranden. Klein begonnen in Scheveningen streek het concept twee jaar geleden in Bloemendaal neer en ontpopte zich tot één van de best bezochte feesten van het strand van Bloemendaal! Op zaterdag 8 augustus van dit jaar zal Bloomingdale van 12:00 tot 01:00 weer het decor vormen voor een ‘Intuition Summer Festival’ met maar liefst 13 uur muziek! 21
Het is weer lekker buiten! De lente is volop aanwezig, de natuur staat in bloei, de vogels zitten op hun nestjes en het zonnetje schijnt. Dit betekent ook dat de zomerfestivals zich laten gelden. Op het kantoor van A day at the park is het 25 juli wat de klok slaat. Dan staat de tweede editie van dit sfeervolle festival in het Amsterdamse Bos op het programma. Nu de website (www.adayatthepark.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock) is voltooid weer wat dingetjes van feestelijke aard. 15
Nu het kwik in de thermometers omhoog schiet en de bloemen in de perkjes in bloei staan is de tijd aangebroken waarop de zomerfestivals met hun programma naar buiten komen. Nu zou je denken dat dit voor ‘A day at the park’ snel een bekeken zaak was. Immers staat er op 25 juli in het Amsterdamse Bos maar 1 grote stage. Maar toch bleek het nog een lastige zaak! 38
Tickets A State of Trance 400 uitverkocht Wegens grote belangstelling voor de 400ste radioshow van Armin van Buuren is het hier omheen georganiseerde evenement in de Maassilo op zaterdag 18 april uitverkocht. 22
De officiële line-up van de Armada Night op 16 Mei in de WesterUnie te Amsterdam is zojuist bekend gemaakt. John O'Callaghan, Dash Berlin en ElSandro zullen het geluid van platenlabel Armada Music vertegenwoordigen. 11
Met stip kwam ‘A day at the park’ afgelopen jaar binnen in de jaarlijkse top 10 van leukste grote evenementen van Amsterdam en omstreken. Vol trots zagen Alda en Evotions dat hun kindje tussen grote feesten als Koninginnedag, de Gay Parade en de Uitmarkt stond. En dus wordt nu ook met veel verwachting uitgekeken naar de tweede editie van dit bijzondere festival in het Amsterdamse Bos! Deze staat in de agenda genoteerd op 25 juli. 19
De award-winnende, wekelijkse radioshow ‘A State of Trance’ van DJ Armin van Buuren beleeft alweer bijna zijn 400ste uitzending. Met ruim 30 miljoen luisteraars wereldwijd, is de radioshow binnen 8 jaar uitgegroeid tot een begrip binnen de Dance scene. Deze 400ste uitzending wordt dan ook groots gevierd. 42
Essence settijden bekend
27 november 2008
Nog maar een paar dagen en de Jaarbeurs zal toneel bieden aan de allereerste editie van Essence. Volgende week zaterdag op 6 december pakt Essence uit met een hele dikke doorsnede van het beste aan DJ's. Op de website van Essence kan je uiteraard alle uitgebreide informatie over het evenement vinden maar de belangrijkste nieuwtjes geven ze hier alvast prijs! 44
Nog maar een dikke twee weken te gaan tot 6 december en de allereerste Essence in de Jaarbeurs! Essence pakt uit in maar liefst vijf zalen waarvan drie zalen gevuld zullen zijn met een hele dikke doorsnede van het beste aan DJ’s. Essence staat voor vernieuwen en dat brengt uiteraard verschillende primeurs met zich mee… 20
Essence website live
22 oktober 2008
De nieuwe Essence website staat live! Op deze interactieve website kun je jouw eigen Essence vormgeven. Ook kun je hier jouw ‘essentie’ invullen en zie je deze, mits natuurlijk leuk en origineel genoeg, terug op één van de levensgrootte schermen in de Jaarbeurs! Nieuwsgierig?! 13
Op zaterdag 6 december 2008 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs het gloednieuwe Dance event Essence plaats. Verspreid over maar liefst vijf hallen van het imponerende Jaarbeurscomplex zullen de beste DJ’s optreden. 76
Essence in de Jaarbeurs
8 september 2008
December is traditiegetrouw de feestmaand bij uitstek. Vandaar dat ALDA uitpakt met een nieuw concept! Op 6 december staat de Utrechtse Jaarbeurs in het teken van een nieuw en groots indoorevenement met de veelzeggende naam Essence. 16
Armin Only Hasselt
20 augustus 2008
Anno 2008 kan Armin van Buuren namelijk één van de meest succesvolle DJ’s aller tijden genoemd worden en verkoopt hij met zijn optredens complete stadions uit. Miljoenen fans luisteren naar zijn muziek en volgen hem over de hele wereld. Afgelopen zaterdag, op 16 augustus 2008, ging de kaartverkoop van Armin Only van start. Vanaf exact 00.00 konden er al kaarten gekocht worden voor deze spectaculaire show. 14
Beachfreaks
8 augustus 2008
Al eerder dit jaar werd Beachfreaks georganiseerd bij Beachclub Vroeger en deze voorgaande editie was een doorslaand succes. Op zondag 10 augustus kun je vanaf 16:00 wederom terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. In de grootste Beachclub van Europa, met een sfeervolle zomerse ambiance, staat Beachfreaks garant voor een party sfeer met gezelligheid en lekkere muziek. Kortom, een lekker strandfeestje! Er is gezorgd voor de beste dj’s op 10 augustus. 2
Beachfreaks
10 juli 2008
De zomer is eindelijk officieel begonnen en dat betekent zon, zee, strand en Beachfreaks. De eerste editie met Sander Kleinenberg en ROOG was een groot succes, nu dus op naar de volgende!! Op zondag 13 juli kun je vanaf 14:00 terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Uiteraard is er weer gezorgd voor een sfeervolle zomerse ambiance op de grootste Beachclub van Europa. Kortom, een lekker strandfeestje!
De tijd tikt langzaam weg. En met elke seconde komt de eerste editie van A day at the park dichterbij. Zaterdag is het al zover en de verwachtingen zijn hooggespannen! Inmiddels is de opbouw begonnen op het Arena terrein. Vandaag zijn de rijplaten gelegd om het terrein te beschermen, morgen wordt het V-Dosc geluid ingehangen en zaterdag om 11.00 uur gaan dan eindelijk de poorten open en kan A day at the park toch echt beginnen! 72
Nog een kleine twee weken en de kick off van A day at the park dat op 14 juni op het Arena terrein van het Amsterdamse Bos wordt gehouden is een feit. Op de kantoren van Alda en Hihat/Evotions is het een drukte van jewelste. Alles wordt er aan gedaan om van 14 juni een magische dag van te maken waarin de beleving van een zomerse dag in het park helemaal tot zijn recht komt. 10
Op zondag 25 mei komt Citymoves naar ‘s Hertogenbosch. De Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch is dé locatie waar ALDA het nieuwe gratis dance event zal neerzetten. 23
Armada@thebeach
13 mei 2008
Vorig jaar was Armada@thebeach al een groot succes. Deze zomer kan Armada@thebeach dan natuurlijk ook niet op de Nederlandse stranden ontbreken. Op zondag 1 juni kun je vanaf 16:00 uur bij Beachclub Vroeger terecht voor een spectaculaire nieuwe editie. 25
Beachfreaks
6 mei 2008
Het zomerseizoen is weer begonnen en dat betekend zon, zee en strand. Ook dit jaar is Beachclub Vroeger weer DE locatie aan het strand van Bloemendaal. Waren ze vorig jaar al de grootste Beachclub van Nederland en Europa, dit jaar is er gewoon weer uitgebreid!! Dit schreeuwt natuurlijk om een grootse opening, en die komt er ook… Op zondag 18 mei opent Vroeger officieel haar deuren met de kickoff van een nieuw ALDA concept op de Nederlandse stranden; Beachfreaks!! 3
Op donderdag 1 mei wordt vanuit club Noxx in Antwerpen vanaf 20:00 uur de 350ste Radioshow van Armin van Buuren wereldwijd naar meer dan 40 FM radiostations uitgezonden. Vorig jaar werd zijn 300ste show nog met een spectaculair festival in ’s-Hertogenbosch gevierd, ditmaal wordt er uitgeweken naar onze zuiderburen. 17
A day at the park
12 april 2008
Op 14 juni staat het Amsterdamse Bos in het teken van een uniek open air dance concert met de veelomvattende naam ‘A day at the park’. Op de open plek in het bos, dichtbij het Wagener stadion, klinken van 11.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds de vrolijke klanken van house, techhouse en melodieuze techno. 48
Citymoves
7 april 2008
Citymoves is een nieuw gratis buitenevenement dat de hele zomer op verschillende locaties in Nederland te vinden is. Het kersverse concept zal zich op de prominente plekken van diverse grote steden in Nederland scharen en neemt DJ’s als Armin van Buuren, Erick E, ATB, Marco V, Markus Schulz, Menno de Jong en nog vele andere met zich mee. 9
Citymoves
1 april 2008
Citymoves is een nieuw gratis buitenevenement dat de hele zomer op verschillende locaties in Nederland te vinden is. Het kersverse concept zal zich op de prominente plekken van diverse grote steden in Nederland scharen en neemt DJ’s als Armin van Buuren, Erick E, ATB, Marco V, Markus Schulz, Menno de Jong en nog vele andere met zich mee. 10
Famous
19 februari 2008
Op vrijdag 7 maart kun je eigenlijk niets anders doen dan naar de Odeon in Amsterdam toekomen. Famous en Playboy hebben voor deze speciale editie de handen in één geslagen en geven samen een spectaculair feest in de mooiste locatie van onze hoofdstad. 4
Een wel zeer bijzondere samenwerking is onlangs in het leven geroepen. ClockWrks; een fonkelnieuw feest georganiseerd door de mensen achter ALDA (producent van o.a. de Armada, Intuiton en Famous feesten), Sneakerz (marktleider op het gebied van house events) en First Vision (organisator van Lakedance, Flavour e.a. evenementen bij Beachclub Sunrise, Aquabest). Met veel enthousiasme gaan ze de krachten bundelen. Ambitieuze plannen zijn direct concreet gemaakt en omgezet in een groots event. Dinsdag 29 april, Koninginnenacht 2008, vindt het gezamenlijke feest van de nieuwe gelegenheidspartners plaats: ClockWrks - The Orange Issue, in het industriële Klokgebouw te Eindhoven. 15
Armin Only 2008
13 december 2007
Armin van Buuren, 's werelds nummer 1 DJ, zal op zaterdag 19 april 2008 tijdens de 3de editie van Armin Only een negen uur durende set draaien die de menselijke zintuigen zal prikkelen en uitdagen. Na twee eerdere succesvolle edities in de Ahoy vindt Armin Only Imagine dit jaar voor de eerste keer plaats in de Jaarbeurs. Tijdens deze editie zal de nummer 1 DJ wederom terzijde worden gestaan door een keur aan gastmuzikanten. 79
Op zaterdag 11 november vindt voor het tweede keer het grote Armin Only evenement plaats in de Rotterdamse Ahoy. De première in 2005 was in meerdere opzichten een daverend succes, zodat een vervolg niet kan uitblijven. Ruim 12.000 bezoekers waren getuige van een memorabele avond die het best te omschrijven was als een betoverende muzikale reis met onderweg talloze verrassingen. 86
Na Armin van Buuren’s waanzinnige set tijdens Dance Valley op zaterdag 6 augustus zijn de verwachtingen voor het evenement Armin Only op 12 november in Ahoy’ Rotterdam hoog gespannen. Het belooft dan ook een gedenkwaardige nacht te worden in Rotterdam, omdat nummer drie van de wereld momenteel in topvorm is. 153
Op 16 juni 2003 schrijft Armin van Buuren geschiedenis met de release van zijn album ‘76’ 10