Partyflock
 

Nieuws

Grootste plannen worden werkelijkheid, want Kerst 2022 ga je dit jaar aftrappen en vieren met METZ in de Cruise Terminal! Tijdens Kerstavond van 21.00 tot 03.00 uur is deze bijzondere en historische locatie de meest prachtige plek om lekker een avond te komen dansen in maar liefst twee (!) area's.
Alle contracten zijn getekend en de nodige vluchten zijn geboekt. Het resultaat..? Een hele dikke line-up gevuld met enorm veel kwaliteit en talent. Het is nu daarom echt de tijd om Dagvlinder Festival definitief in je agenda te zetten voor zaterdag 8 oktober.
Lieve Vlinders
27 mei 2022
Pssst. daar zijn we weer… na een legendarische indoor editie, vorig jaar in oktober waar we veel te lang op moesten wachten, staan alle vlindertjes inmiddels weer te trappelen om zich te ontpoppen... de datum schreeuwen we alvast van de daken, want dat wij terug zijn met het dikste indoor festival van 010 en omstreken en mag iedereen weten: Dagvlinder Festival op 8 oktober 2022 in de onderzeebootloods, Rotterdam!
Vlindertuin, hét nieuwe outdoor evenement in Rotterdam. Dit festival is veel meer dan alleen een dance event. Voor iedereen is er wat te beleven bij het Sidelingepark.
Vlindertuin festival, staan voor duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en natuurlijk een nieuw soort beleving. Het draait niet alleen maar om de muziek, maar er wordt ook veel aandacht gestopt in andere kenmerken.
EINDELIJK! Na een afwezigheid van twee jaar van onze laatste echte grote editie van METZ, durven we dan eindelijk weer te dromen van een feest van formaat, samen met onze vertrouwde Metz'ers.
Joe joe, daar zijn we weer! Aller-eerst onze welgemeende excuses dat we een tijdje stil waren. Achter de schermen waren we druk bezig om te kijken hoe we alles in een goed vat konden gieten voor een nieuwe editie van ons festival en uiteraard het vinden van een gepaste datum. We hoeven jullie niet uit te leggen waar dit door kwam. Enfin, tijd om vooruit te kijken en tijd om te hunkeren naar de danspassen: zaterdag 13 november 2021 dan alsnog onze eerste versie van Kuipvrees: Winter Fest!
Morgen
26 februari 2020
Morgen liefhebbers! 'The talk of the town' is weer terug. gewoon keihard het leukste strandfeest van de regio, de start van het zomerseizoen 2020 met Morgen events bij Beachclub 7! Zetten jullie zaterdag 16 mei in de agenda want we kunnen maar beter goed beginnen en dat gaan we doen ook.
Lucky number 21, ja het is toch echt waar… 21 kaarsen op onze taart, we blazen ze uit op zaterdag 29 februari 2020 in De Doelen te Rotterdam. Magistraal en kolossaal, onze verjaring moet en zal groots gevierd gaan worden met een internationale en nationale programmering die nog aardig lang over de tong zal blijven rollen… maar er is meer.
Vlindertjes
3 februari 2020
Wij komen terug en dat is sneller dan verwacht. op zaterdag 11 april, heerlijk tijdens het begin van de lente, hebben wij een nieuwe indoor locatie gevonden in 010 voor een waanzinnige extra editie. een nieuwe locatie? Jazeker! Lekker hoor!
De leukste maand van het jaar komt er weer aan. december! En deze vier je natuurlijk met vrienden, vriendinnen, familie en. METZ! We zijn er namelijk op dinsdag 24 december tijdens Kerstavond voor een speciale 'classics of real house music' editie in Bink Rooftop (Den Haag) en uiteraard vertrouwd de Metz NYE Cruise in Rotterdam. Leuk als je erbij bent, bij een van de twee en allebei mag natuurlijk ook.
Metz · XXL
22 oktober 2019
Na een heerlijke zomer met intieme edities gaan we weer richting de herst / winter... het wordt weer eerder donker en wat grauwer buiten, dus tijd voor het 'clubbin' seizoen. Op zaterdag 16 november trapt Metz af met een grote XXL editie op een wel heel bijzondere locatie: Het Maasgebouw te Rotterdam, een plek waar we nog nooit samen met jullie hebben gedanst; gaaf!
Stuivend door het nachtleven, nieuwe creaties en bizarre verhalen. De opening van MUNCH is op vrijdag 8 november en stof zal het doen opwaaien. de aftrap is met een terugkerende factor in de naam van een onderscheidende nieuwe avond: OPIUM. De zwarte loper ligt uit om 22.10 uur en dan ben je welkom in onze 'eigen' vibe.
Metz NYE Cruise
9 oktober 2019
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Na de knallende editie van maart is latin lovers weer terug op zaterdag 22 juni in de Winkel van Sinkel. Deze keer met Diaz & Bruno. De boys staan garant voor mega entertainment met een heerlijke sound. Leroy Styles, bekend van zijn heerlijke Afro sounds. Natuurlijk mag hij niet ontbreken tijdens deze editie. Andrew Mathers inmiddels een vaste naam binnen Latin Lovers!.Door zijn energieke sets en eigen sound mag hij natuurlijk niet ontbreken.
Iedereen de agenda's en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten.
Het aftellen is begonnen, de ski's gaan uit het vet, de snowboards worden in de wax gezet en de outfits al in de wintersport koffer. Maar vergeet ook zeker je partymood niet, want het Dutchweek Festival 2019 is bijna een feit!
Op zaterdag 9 maart staat Metz at the Rooftop bij velen in de agenda voor onze editie in Den Haag. Omdat de toiletten van Club Bink in verbouwing zijn en wij helaas niet tot een gewenste oplossing zijn gekomen met de pandeigenaar, hebben we snel geschakeld en een zeer bijzondere, unieke locatie gevonden om het event gewoon door te laten gaan in hartje Den Haag: Het Regeringsgebouw! 1
20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker. en met deze mijlpaal schaart 'The Real House Event' zich in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland.
Metz at the Rooftop
28 januari 2019
Na het eerdere succes op de 5e verdieping van het Bink 36 gebouw, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.'The Real House Event' is op zaterdag 9 maart 2019 van 22.00 tot 03.00 uur terug 'at the Rooftop'.
In januari is de maand nogal saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Want op zaterdag 19 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met een editie in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Diaz & Bruno, Sam Blans, Andrew Mathers, Dominic Candela, Difesa, Gasparo, Jay Dinestic en MC Jonna!
Metz NYE Cruise
3 december 2018
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2018 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2019, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat maandag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het vijfde jaar achtereen op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 8 december 2018!
Latin Lovers is jarig
6 november 2018
Dertien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 13 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '13 Years Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag dan de locatie waar het ooit begonnen is, zeker niet ontbreken: Latin Lovers is terug in Villa Thalia, Rotterdam op vrijdag 9 november 2018!
Achter de schermen zit Metz 'The Real House Event' nooit stil. Na de zomer had dit concept het idee om weer eens verrassend uit de hoek te komen en dat is gelukt: zaterdag 8 december 2018 van 22.00 tot 03.00 uur een nieuwe locatie, op een nieuwe plek. Op nog geen 15 km.
Achter de schermen zitten wij nooit stil. Na de zomer hadden we het idee om weer eens verrassend uit de hoek te komen en dat is gelukt: zaterdag 8 december 2018 van 22.00 tot 03.00 uur een nieuwe locatie, op een nieuwe plek.
Metz NYE Cruise
17 oktober 2018
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2018 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2019, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Rotterdam is wakker, onze Havenstad is door elkaar geschud. Een nieuw idee werd een concept en dit mondde uit in een initiatief: Het Dagvlinder Indoor Festival! Op zaterdag 27 oktober zal dit indoor dag festival huisvesten vanaf 14.00 uur in De Onderzeebootloods gelegen in de robuuste omgeving van de Haven van Rotterdam, De Heijplaat en doorgaan tot 00.00 uur. We gaan er dus samen overdag op uit en de volgende dag is iedereen weer zo fris als fruit! 2
And off we go. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd! 4
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' is al geplant.
Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren... gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen.
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. 7
De spanning gaat net als het kwik naar een hoogtepunt deze zomer en het eerste 'zaadje' wordt al geplant. 3
De tweede Metz on the Beach deze zomer outdoor: "Let's go to the beach!" is ons thema en iedereen mag het weten.
Latin Lovers
26 juni 2018
And off we go. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd!
Latin Lovers
19 juni 2018
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tóch nog terug naar het Bloemendaalse strand!
Metz On The Beach
11 juni 2018
De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de 'outdoor' editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten.
Metz on Friday
23 mei 2018
Metz was al een aantal dagen 'the talk of the town'. Een nieuwe locatie, iets bijzonders, iets gaafs. maar wat? De spanningsboog werd gespannen en de locatie mag dan nu eindelijk de wereld in geslingerd worden.
Latin Lovers
26 april 2018
Na de knallende editie in maart met Biggi & Elton Jonathan zijn we nu weer terug met een andere topper uit de urban scène: Johnny 500! Want op zaterdag 23 juni keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de Winkel van Sinkel in Utrecht!
Morgen
26 april 2018
Morgen is weer terug deze zomer! Op zaterdag 26 mei zal dit zomerse event aan de prachtige Zevenhuizerplas het seizoen openen met een speciale 'Stat of the Summer edition'. Eindelijk weer naar Beachclub 7, de hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen.
Metz on the Beach
26 april 2018
No sunday without Metz. en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse & vrouwvriendelijke urban: Latin Lovers keert dit seizoen opnieuw terug naar het Bloemendaalse strand!
Wát een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 19 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier en grootse wijze gevierd worden.
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Latin Lovers
30 november 2017
Na het succes van de 12 years anniversary tour keert het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers terug naar Club Vie te Rotterdam!
Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday.
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
Twaalf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al 12 jaar!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers keert deze zomer voor de derde en tevens laatste keer dit seizoen terug naar het Bloemendaalse strand!
Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden op het Bloemendaalse strand!
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 18 februari 2017!
Seriously! Een mijlpaal voor 'the real house event' is een keihard feit: Metz bestaat maar liefst 18 (!) jaar en kroont zichzelf daarmee tot een van het langstlopende concept in Nederland.
Metz gaat XXL
19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
Elf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 11 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '11 Year Anniversary Tour' door Nederland.
Lunapark invites Metz
21 augustus 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's; zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.
Elf keer de handen omhoog, de toeters laten blazen en de bellen laten rinkelen, want Latin Lovers bestaat namelijk alweer elf jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware '11 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 september in Club Vie te Rotterdam waar de kick-off zal plaatsvinden van de landelijke tournee!
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van echte strandfeesten en zomergevoelens, want Latin Lovers keert weer terug naar de plek waar het tien jaar geleden haar eerste strandfeest ooit organiseerde: Jamm Beach in Ter Heijde op zaterdag 6 augustus!
Metz On The Beach goes international! Eind juli bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sonny Fodera GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 10 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'On The Beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up waar nu al superlatieven voor tekort komen… ROOG b2b Erick E met een twee uur durende closing set, Chris Rox b2b Jasper Clash met een exclusieve drie uur durende set, Diephuis, Yade die haar debuut maakt en maar liefst twee masters of ceremony namelijk MC Roga & MC Haits!
Hoe kun je een zomerse editie op een nog leukere locatie doen dan op het strand? Juist, op het water zelf! De Metz Cruise is weer terug in hartje zomer en wel op de datum van zaterdag 18 juni over de Rotterdamse wateren van de Maas. Omdat de organisatie intimiteit en kwaliteit belangrijk vindt, zijn er voor dit bootfeest een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar. Vol is dus ook echt vol!
Op zondag 15 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het een echte dikke beachparty op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 23 april is er weer een Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar april editie weer grootser dan groots. Ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een van de meest unieke locaties van Rotterdam: Het WTC! 'The Real House Event' is inmiddels een vaste gast in deze toffe hotspot na eerdere succesvolle en legendarische edities! Memories will be made again.
Leuk nieuws voor alle fans van sexy latinhouse, zomerse decoraties en nog veel meer tropische aspecten...Latin Lovers komt weer terug naar Club Mondial in Beek met een extra grote editie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland was al eerder te gast in deze fenomenale club tijdens haar negenjarige bestaan en komt nu dus weer naar Beek met een unieke lijst aan top artiesten voor een onvergetelijke avond uit met maar liefst drie area's: zaterdag 9 april it is!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening van het strandseizoen van Strandclub View in Rockanje op de Paaszondag van 27 maart.
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts. iedereen kent deze vaste kreet wel van een avondje Lunapark en ook in 2016 zal de term weer vaak genoeg terug komen. Lunapark is weer helemaal terug! Want wat ooit begon in 1995 leeft nog steeds voort en de datum die iedereen in zijn of haar agenda mag zetten in zaterdag 27 februari. Het roemruchte event gaat dit jaar haar 21e jaargang in en dat moet natuurlijk in een waanzinnige locatie waar Lunapark ooit eerder grote successen beleefde: Het Maasgebouw in Rotterdam.
Wat een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 17 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier gevierd worden.
Goed nieuws voor alle fans van Latin Lovers in Amsterdam en omstreken: het latinhouse concept van Nederland is weer terug in AIR! De datum die iedereen in zijn of haar agenda zet, na het superdebuut van vorig jaar in november, is zaterdag 20 februari. Latin Lovers in AIR is bij iedereen zo goed bevallen, dat er simpelweg een vervolg komt in de beste en mooiste club van Amsterdam!
Happy new year! Mag dat dan nog gezegd worden? Volgens Latin Lovers wel uiteraard! Want op zaterdag 16 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met de aller eerste editie van 2016 in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Shermanology, Stefan Vilijn, Difesa, Chris Rox, Jasper Clash, Dominic Candela en MC Gimmick!
Happy New Year! Tot wanneer mag je eigenlijk iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen? Wat Metz betreft, kan dit natuurlijk altijd, maar een betere gelegenheid dan op zondag 17 januari is er niet.
Het meest vrouwvriendelijke feest van Nederland keert weer terug naar het Zuiden van ons land met een 'On Tour' in de vernieuwde Club Palladio 2.0! Latin Lovers zorgt op zaterdag 16 januari in Helden voor tropische sferen, zomerse gevoelens en alles wat maar met latin te maken heeft. De artiesten van de avond draaien de lekkerste latinhouse zodat stilstaan absoluut geen optie is: Gregor Salto, Brian Chundro & Santos, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Jasper Clash en MC Gimmick!
Donderdag 31 december staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier uitverkochte NYE edities op rij in Club Cinema Exclusive in Rotterdam is dit een groot succes gebleken! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Club Cinema Exclusive & Footclub presenteren van 23.00 tot 05.00 uur: 'Mascarada NYE 2016'.
Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou, Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag, dus we mogen ook op een prima tijdstip beginnen en langer doorgaan, dus van 22.00 tot 04.00 weet jij waar je moet zijn!
Dutchweek 2016
17 november 2015
Wintersport -en feestliefhebbers! De winter is nagenoeg in aantocht en dus is dat de leukste tijd van het jaar. Onze ski's en snowboards kunnen weer uit het vet en iedereen weet wat dat betekent...het Dutchweek Festival 2016 komt er weer aan!
In een heerlijk verwarmde en in volledige kerstsfeer uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Christmas Edition met een line-up van zeer hoog muzikaal niveau: Benny Rodrigues (2 hour set) Chris Rox b2b Jasper Clash (3 hour set) Richard Penning en MC Patrick Brown!
Oud & Nieuw is voor velen de dag van het jaar. We laten het jaar 2015 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2016, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt speciaal voor deze feestdag met de Metz NYE cruise!
Metz on Sunday is back! Voordat al het kabaal los gaat barsten tijdens de XXL editie in het WTC te Rotterdam, houdt 'The Real House Event' nog even een tussenstop met een speciaal tintje. Wat dan? Nou, op zondag 1 november viert Metz namelijk de verjaardag van trouwe resident Chris Rox in de meest intieme club van Rotterdam: Blender! En laat nou net 'Mister Rox' jou uitnodigen om zijn verjaardag mee te vieren!
Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 28 november Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar november editie weer grootser dan groots. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op grootste wijze vieren met een ware '10 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. 1
Wat een mijlpaal! Latin Lovers bestaat dit jaar 10 jaar en zal dat gaan vieren met een '10 Year Anniversary Tour' door heel het land en uiteraard mag een stukje buitenland daarbij niet ontbreken. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland strijkt met haar karavaan maar al te graag neer in België en dan meteen in de dikste club van Antwerpen: IKON!
Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 10 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '10 Year Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: zaterdag 31 oktober is een feit!
Tienmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware '10 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 oktober in Club Vie te Rotterdam!
De strandfeesten zijn weer achter de rug, tijd om terug te gaan naar de club! Een nieuw seizoen breekt aan voor Metz on Sunday en dus ook een goede reden om te starten in een nieuwe locatie: zondag 20 september gaat METZ langs in de 'tunnel' van Rotterdam: Toffler! Een goed begin is het halve werk, vandaar dat er ook meteen een dikke line-up op het programma staat in de vorm van René Amesz, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Diephuis & MC Roga.
Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck. Uiteraard zal er ook gevaren worden en de beste latin beats komen van de artiesten Leroy Styles, Undercontrol, Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash en MC Patrick Brown!
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Metz On The Beach goes international! In augustus bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sam Divine GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 12 juli dan echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste beats: Latin Lovers komt op zondag 12 juli voor de tweede keer dit zomerseizoen naar Bloemendaal! Na een fantastisch debuut in april met een afgeladen Bloomingdale en topsfeer kan een nieuwe editie bij Nederlands bekendste beachclub niet uitblijven!
Let's get white! Het is weer tijd voor een nog specialere editie van Metz, namelijk een white edition en dan ook nog eens op een exclusieve locatie, namelijk met de Metz Cruise op de Rotterdamse Maas! Metz is normaal altijd On Sunday, maar op zaterdag 20 juni wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
Op woensdag 13 mei is The Real House Event weer terug in haar Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en MC Roga zijn in het huis!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Na twee succesvolle edities kan Latin Lovers er weer een vaste locatie toevoegen aan de inmiddels al toch zo imposante lijst: Noxx Antwerpen! Op zaterdag 23 mei keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar België met een heerlijke line-up: Genairo Nvilla, 2Dirty, Jasper Clash, Chris Rox, Bryan Dalton en MC Patrick Brown staan te trappelen om er een super nacht van te maken!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste beats: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden in Bloemendaal! Dit jaar is gekozen voor Beachclub Bloomingdale als locatie voor de zomerse 'on the beach' edities op het Bloemendaalse strand. De eerste editie kun je meteen in je agenda zetten: zondag 19 april 2015!
Lekker hoor! Het is weer april en dus is het voorjaar in volle glorie. Ideaal voor de liefhebbers van zomerse taferelen! Maar voordat we met onze badlakens richting het strand kunnen is er nog een periode van heerlijk dansen in de club met je cocktailjurkje aan, je nieuwe kapsel en natuurlijk met een drankje in je hand.
De tweede Koningsnacht van Nederland staat dit jaar voor de deur en op welke manier kun je deze het beste vieren en beleven? Juist, met Metz natuurlijk! The Real House Event host op zondag 26 april tijdens Koningsnacht de unieke locatie van het WTC (World Trade Center) in Rotterdam met een extra dikke editie van (inter)nationale allure. De termen klasse en hoog niveau springen er meteen uit, want met het beste publiek van Nederland staat dit feest nu al als legendarisch in de boeken!
Gaaf, uniek, nieuw en toch oud? Dat is de nieuwe editie van Metz on Sunday op zondag 15 maart. Waarom? Nou, deze avond heeft The Real House Event namelijk een wel heel bijzonder thema: Vinyl Edition! 1
Wauw! Zestien maal hoera, want Metz bestaat namelijk 16 (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 21 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het 16 jarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. De verjaring zal dit keer gevierd worden op een exclusieve locatie, namelijk met de 'Metz 16 Years Anniversary Cruise' op de Rotterdamse Maas!
Geweldig nieuws voor iedereen die Latin Lovers een warm hart toedraagt, nieuwsgierig is om eens te komen kijken en voor de liefhebbers van Utrecht: het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is terug in de Domstad op zaterdag 28 februari!
Goed nieuws voor iedereen in de omgeving van Haarlem: Latin Lovers komt weer op bezoek en ditmaal weer in de vernieuwde De Lichtfabriek! Heel Haarlem maakt al jaren kennis met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in het Patronaat maar net als vorig jaar gaat Latin Lovers weer een dikke editie bouwen in De Lichtfabriek. Dit keer op zaterdag 14 februari met een speciale 'Valentine Edition'. De helden achter de draaitafels zijn niemand minder dan: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Marlldexx, Chris Rox, Jasper Clash en MC Jolly Good!
Een nieuw jaar moet je altijd goed beginnen en op wat voor manier kan dat het beste? Juist, met Latin Lovers natuurlijk! Op zaterdag 24 januari keer het meest vrouwvriendelijke concept terug in de club waar het zich altijd meer dan thuis heeft gevoeld: Club Vie in Rotterdam! Aan de Maasboulevard is Latin Lovers natuurlijk geen onbekende meer, want jaren heeft het zich daar gehuisvest met spectaculaire edities waarbij iedereen op de dansvloer zich waande in tropische atmosferen!
Happy New Year! Mag dat nog steeds? Wat de organisatie van Metz on Sunday betreft wel! Waarom? Nou, omdat zij op zondag 18 januari 2015 de leukste 'New Years Drink' organiseren in Blender te Rotterdam. Aan de Schiedamse Vest verwelkomt 'The Real House Event' naast alle trouwe Metzers ook nog eens een line-up met helden achter de draaitafels die het afgelopen jaar (en jaren) een warm hart toedragen.
Wat te doen met NYE? Een groot feest of een indoor festival? Nee natuurlijk niet, gewoon gezellig in Club Cinéma te Rotterdam! Want op woensdag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur en uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren!
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want de start van de feestdagen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande drie jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op Kerstavond, namelijk op woensdag 24 december!
Oud & Nieuw moet ieder jaar natuurlijk goed gevierd worden en daarom mag Metz zeker niet ontbreken. 'The Real House Event' is altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende locaties om het concept, de sfeer en de jaarwisseling van 2014 naar 2015 voor iedereen legendarisch te maken. Na het succes van de XXL editie in het WTC (World Trade Center in Rotterdam) is ervoor gekozen om hier, samen met het fantastische publiek, Metz NYE te vieren op woensdag 31 december!
Op zondag 23 november is The Real House Event na een legendarische editie in het WTC te Rotterdam terug in haar favoriete intieme locatie: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur.
Negenmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk negen jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels gewend is, dit natuurlijk groter dan grootst vieren en wel op zaterdag 29 november. Latin Lovers sluit dan haar '9 Year Anniversary Tour' af in de stad waar het allemaal is begonnen en komt met een verrassende locatie uit de hoge hoed waar iedereen meteen enthousiast over is: WTC Rotterdam!?
Negen maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk negen jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '9 Year Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: zaterdag 25 oktober!
Negen maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 9 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '9 Year Anniversary Tour' door Nederland en nu ook zelfs in België: zaterdag 25 oktober in Noxx, Antwerpen met Stefan Vilijn, Marlldexx, 2Dirty, Chris Rox, Jasper Clash en MC Gimmick!
Het is zo ver. Op zaterdag 25 oktober gaat Metz XXL. Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens zijn oktober editie weer groots uitpakken. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor deze XXL editie wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. Wie herinnert zich het 15 jarig bestaan niet en ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een nieuwe locatie voor Metz in Rotterdam: het WTC.
Op zondag 21 september is The Real House Event na een spectaculair zomerseizoen weer terug in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur. Met opnieuw een heerlijke line-up en het beste publiek zal dit concept op deze datum opnieuw zichzelf gaan bewijzen waarom dit het leukste feest op de zondag is!
In september komt de zomer aan haar einde maar geen paniek, bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Op zaterdag 13 september is het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland dan ook meer dan terug in de Winkel van Sinkel en dit keer met een wel heel speciale gast(en) die speciaal voor Latin Lovers zijn set compleet aan gaat passen: Vato Gonzalez & MC Tjen!
Goed nieuws voor de liefhebbers van Latin Lovers en bootfeesten, want het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt nu met haar Summercruise naar Rotterdam: zaterdag 16 augustus!
Augustus bereikt zijn hoogtepunt met Latin Lovers samen met de artiesten Benny Rodrigues, Brian Chundro & Santos, Marlldexx, Chris Rox, Jasper Clash, Miel Brandt en MC Dirty B
Sinds twee weken is Club La Mer in Noordwijk een nieuwe richting op gegaan en met succes! Iedere zaterdag vindt er nu een nieuw concept plaats in deze exclusieve club in Noordwijk! Latin Lovers, We All Love 80's 90's & 00's, Snorro, Power Flower en The White House passeren willekeurig op de zaterdag voorbij! Iedere zaterdag een ander thema, de beste deejays, het gaafste decor en natuurlijk nog veel meer verrassingen.
Met de internationale editie van vorig jaar nog vers in het geheugen om het zomerseizoen af te sluiten, komt The Real House Event op zondag 24 augustus weer met een internationale twist naar Strandclub View in Rockanje. Niemand minder dan DJ Rae zal pronken tijdens de sluiting van de On The Beach editions deze zomer.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zwoele strandfeesten en de fans van Latin Lovers: ze zijn weer terug in Scheveningen! Daar waar Latin Lovers een aantal jaren Brunotti iedere zomermaand op op zijn kop zette met legendarische avondjes, keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar deze heerlijke kustplaatst.
Metz on the Beach, inmiddels terecht uitgeroepen tot een van het leukste en tofste strandfeest van Nederland, gaat op zondag 10 augustus wel iets heel bijzonders en speciaals doen: Housequake!
Na weken iedereen in spanning gehouden te hebben kan 'The Real House Event' dan eindelijk haar extra On The Beach editie bekend maken aan iedereen met een enorme liefde voor de echte strandfeesten zoals ze altijd bedoeld zijn geweest: zaterdag 21 juni, Metz on the Beach bij de mooiste en nieuwste strandtent van Scheveningen: Beachclub BLISS!
Latin Lovers komt deze zomer opnieuw met iets leuks! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft namelijk haar enige echte eigen 'Summercruise'! Deze boot, geheel in Latin Lovers stijl, zal op vrijdag 11 juli aanmeren in Zwijndrecht aan de Uilenkade. Vanaf 21.30u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck.
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 20 juli echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
Na een heerlijke editie met Pasen is Latin Lovers met Pinksteren terug in Strandclub Danz! Op zondag 8 juni zal het Latin Lovers team Hoek van Holland weer compleet transformeren naar een tropische Latin Lovers wereld met de artiesten Gregor Salto, Brian Chundro & Santos, Jasper Clash, Le-on Decks & MC Jolly Good!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 8 juni is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Op woensdag 28 mei is The Real House Event weer terug voor een Special Late Night Edition in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij i.v.m. Hemelvaartsdag). Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Greg van Bueren, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown zijn in het huis!
Op vrijdag 25 april en zaterdag 26 april zet Metz in samenwerking met Master Rent, Café Hofman, Karma, Filemon & Baucis, 't Pakhuis en restaurant Brass het Janskerkhof in Utrecht volledig op zijn kop. Met een gaaf podium in de openlucht met dik geluid, een vette lichtshow en natuurlijk de beste artiesten waaronder Stefan Vilijn, Chris Rox, DJ Denniz en MC Patrick Brown!
Latin Lovers heeft er een supergave, nieuwe locatie bij en wel in het zuiden van Nederland in het hartje van het gezellige Maastricht: Bonbonnière Theater! Deze locatie heeft een authentieke status en kan in Maastrichtse begrippen in het rijtje hotspots geplaatst worden.
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want Pasen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje namelijk op de Paaszondag van 20 april. In een heerlijk verwarmde (als het nodig is) en met dik geluid en decor uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Easter Sunday met een sterkere line-up dan ooit tevoren.
Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij in Eindhoven en wat voor één... 12 april gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland haar debuut maken in één van de grootste poppodia, namelijk in de Effenaar!
Metz is a Feeling
24 februari 2014
Na het vieren van ons unieke 15 jarig bestaan en het succes en de vele enthousiaste reacties op de nieuwe locatie van metz on sunday heeft 'The Real house event' weer een nieuwe datum geprikt: zondag 16 maart 2014! Een intieme editie die menig bezoeker weer terug doet denken aan het vertrouwde Prinsestheater, dat is de nieuwe hotspot van Metz op de zondag in het hartje van Rotterdam: Blender!
Wintersport -en feestliefhebbers! De winter is nagenoeg in aantocht (?) en dus is dat de leukste tijd van het jaar. Onze ski's en snowboards kunnen weer uit het vet iedereen weet wat nog meer betekent. het Dutchweek Festival 2014 komt er weer aan! 1
Op zaterdag 22 maart gaat het meest vrouwvriendelijke concept weer eens groots uit uitpakken met een XXL editie en in welke locatie kan dat het beste? Juist, in de Matrixx in Nijmegen! Al eerder deed Latin Lovers daar met veel succes een unieke grote editie en deze datum wordt alles weer uit de kast getrokken met oa La Fuente, Gregor Salto, ROOG, Chris Rox & Jasper Clash, Brian Loui John, Timothy Fall en MC Haits!
Na het succes van vorig jaar keert Latin Lovers opnieuw terug naar Zwijndrecht met haar enige echte eigen cruise! Deze boot, geheel in Latin Lovers stijl, zal dit keer aanmeren aan de Uilenkade en wel op vrijdag 7 maart. Vanaf 21.00u zal de loopbrug naar de Cruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck.
Op zaterdag 8 maart gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland 'On Tour' naar de gezelligste discotheek van Ouddorp, namelijk De Kreek! De Latin Lovers karavaan zal de gehele locatie van top tot teen aankleden in de zomerse en tropische stijl van het concept met natuurlijk de beste deejays: Gregor Salto, Jasper Clash, Marlldexx, Bryan Dalton en MC Jolly Good!
Eenmalig gaat Latin Lovers weer een dikke editie bouwen in De Lichtfabriek met ROOG, Franky Rizardo, Jasper Clash, Chris Rox, Georgio Weis en MC yaNto op de vocals! Zet dus zaterdag 15 februari vast in je agenda!
Metz on Sunday gaat iets leuks doen en wel op een zeer bijzondere locatie. Op zondag 2 februari strijkt 'The Real House Event' neer in een van de mooiste plekken die Utrecht rijk is, namelijk bij Het Gele Kasteel. Deze locatie is gevestigd aan het prachtige Janskerkhof en heeft een authentieke uitstraling, perfect dus voor Metz! 2
Dinsdag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur. Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier uitverkochte NYE edities op rij in het Prinses Theater is het concept afgelopen jaar verhuisd naar Club Cinéma in Rotterdam en dit is een groot succes gebleken!
Vijftien maal hoera, want Metz bestaat namelijk vijftien (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 22 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het vijftienjarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
Na het succes en natuurlijk de vele enthousiaste reacties op de nieuwe locatie van Metz on Sunday heeft 'The Real House Event' weer een nieuwe datum geprikt: zondag 19 januari 2014! Een intieme editie die menig bezoeker weer terug doet denken aan het vertrouwde Prinsestheater, dat is de nieuwe hotspot van Metz op de zondag in het hartje van Rotterdam: Blender!
Op zaterdag 11 januari start Latin Lovers het nieuwe jaar met knallende kurken en een spetterende editie in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Uiteraard gaan ze de eerste Latin Lovers van 2014 weer keihard uitpakken zoals iedereen gewend is van dit meest vrouwvriendelijke concept.
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want kerst vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op kerstavond, dinsdag 24 december.
Wat doe jij met de kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op tweede kerstdag (donderdag 26 december) is er een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers on the Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
'The Real House Event' is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer van dit succes concept. De jaarwisseling schreeuwt om een unieke locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden en in haar zoektocht is Metz uitgekomen op een nu al legendarisch bootfeest.
Na het succes tijdens afgelopen zomer van de Latin Lovers Summercruise gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland gewoon door met het organiseren van legendarische bootfeesten. Op zaterdag 14 december meert de enige echte Latin Lovers Cruise aan in Utrecht!
Op zaterdag 30 november staat er weer iets leuks in de agenda van party-minded Nederland: Mascarada is weer terug! In Beachclub Royal aan de kust van Hoek van Holland gaat dit gemaskerde feest weer een dik feest produceren! Muzikaal is het weer van hoog niveau met oa Benny Rodrigues en Roul and Doors!
Na een waanzinnige editie op de zaterdag in de Cruise Terminal Rotterdam is het tijd om weer terug te keren naar de dag waar het allemaal op begon. Zondag 24 november komt Metz on Sunday naar de Rotterdamse hotspot Blender voor weer een ouderwets avondje uit.
Op zaterdag 9 november van dit jaar zal het meest roemruchte feest van Rotterdam, Lunapark, terug zijn op een unieke manier. Na het succes van de 'On The Beach' editie deze zomer gaat Lunapark nu met een eigen cruise varen over de Maas en alle Lunaparkers kunnen daar bij zijn! Vanaf 23.00 uur zal de loopbrug naar de Lunapark Cruise dalen bij de Esch in Rotterdam om iedereen te verwelkomen op het deck.
Na het succes tijdens afgelopen zomer van de Latin Lovers Summercruise gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland gewoon door met het organiseren van legendarische bootfeesten. Op zaterdag 26 oktober meert de enige echte Latin Lovers Cruise aan in Oud Beijerland!
Het einde van de herst, het begin van de winter, zo denkt Latin Lovers over november. Tijd voor een beetje zon, tropische warmte en zwoele avonden toch? Zaterdag 9 november kan iedereen in zijn of haar agenda zetten, want dan is het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer terug in de Winkel van Sinkel.
De zaterdag op 28 september is een datum die iedereen in zijn of haar agenda moet zetten met een dikke zwarte stift. Waarom? Nou, want dan komt Latin Lovers voor de tweede keer Zwijndrecht in vuur en vlam zetten!
Achtmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk acht (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels gewend is, dit natuurlijk groter dan grootst vieren op zaterdag 12 oktober en komt met een verrassende locatie uit de hoek komen waar iedereen meteen enthousiast over is: Cruise Terminal Rotterdam! 1
Wie de zomer goed begint, moet hem ook goed afsluiten. Dat is het motto van de laatste on the beach editie van dit jaar. Metz gaat namelijk voor een speciale Summer Closing editie naar de beste strandclub van Nederland: Beachclub Royal in Hoek van Holland! 2
Na het succes van de eerste Summercruise in Zwijndrecht en de tweede in Hellevoetsluis, is het op veler verzoek alweer tijd voor de derde! Latin Lovers zal namelijk voor de derde keer met haar eigen bootfeest gaan varen op zaterdag 31 augustus van Alblasserdam!
The Real House Event houdt haar naam eer aan en komt met een speciale Spanish Edition terug met een internationale line-up die wordt gesierd door maar liefst drie (!) Spaanse dj's: Nick & Danny Chatelain en Jesse Garcia!
Na het succes van de eerste Summercruise in Zwijndrecht, is het op veler verzoek tijd voor een vervolg! Latin Lovers zal namelijk voor de tweede keer met haar eigen bootfeest gaan varen op zaterdag 3 augustus en zal dan aanmeren in Hellevoetsluis! Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen opnieuw te verwelkomen op het deck. 1
In de mooiste en beste strandtent van Nederland, Beachclub Royal in Hoek van Holland, strijkt het Real House concept uit Rotterdam neer voor een onvergetelijke en legendarische zondag met onder anderen de populaire dj Rae uit de UK!
Het is nu toch echt officieel, want de zomer is begonnen! Natuurlijk schijnt bij Latin Lovers altijd de zon, maar op het strand is het toch wel even net iets lekkerder. Zo ook op zondag 28 juli, dan gaan we ervan uit dat er weer een heerlijke outdoor editie plaats kan vinden op het Bloemendaalse strand.
Het zomerseizoen is nu officieel begonnen en dat betekent dat het stoerste real house concept van Nederland weer de befaamde stranden gaat opzoeken. Metz on the Beach begint het strandseizoen, traditioneel en zoals al drie jaar het geval is, op zondag 21 juli bij Strandclub View in Rockanje aan de Tweede Slag.
Latin Lovers en Anno in Almere slaan op zaterdag 22 juni hun handen ineen voor het eerste echte grote Outdoor Festival op de Grote Markt in Almere: Latin Lovers Annohouse Festival! Met een indrukwekkend en vooral leuk podium zal Latin Lovers het bekendste plein voor de Anno aan alle hoge verwachtingen voldoen.
Latin Lovers komt deze zomer met iets unieks en maakt haar debuut op een wel heel bijzondere, zomerse locatie. Latin Lovers heeft namelijk haar enige echte eigen 'Summercruise'! Deze boot, geheel in Latin Lovers stijl, zal voor het eerst aanmeren in Zwijndrecht en wel op vrijdag 5 juli. Vanaf 21.30u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck.
Latin Lovers is in juli weer terug tussen de Utrechtse grachten en zal volledig uitpakken! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is, zoals voor iedereen nu gewend, om de maand in de fantastische locatie de Winkel van Sinkel en de datum is een feit: zaterdag 13 juli!
In juni is het toch echt zomer in Nederland en dat betekent reden voor een tropisch feestje. Laat nu net het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland hier onwijs goed in zijn?
Op zondag 9 juni is Metz on Sunday weer terug in Rotterdam met een wel heel speciale en exclusieve editie: de befaamde White edition! The Real House Event strijkt dan uiteraard weer neer in haar nieuwe thuisbasis en tevens de mooiste en beste club van Nederland: Club Vie!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 19 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Het succesvolle vrouwvriendelijke concept Latin Lovers gaat het strand opzoeken. Strandclub View is zaterdag 25 mei the place to be! Latin Lovers viert dit nieuwe begin in Rockanje groots!
Zondag 21 april gaat een memorabele dag worden. Nadat de afgelopen weken via de mediakanalen met kleine stapjes de line-up is prijsgegeven, mag nu iedereen het weten. Na twee succesvolle edities in de vernieuwde Club Vie met oa Rae is er nu gekozen voor een ware legende: Michel de Hey!
Na een heerlijke editie met Pasen is Latin Lovers met Pinksteren terug in Strandclub Danz! Op zondag 19 mei zal het Latin Lovers team Hoek van Holland weer compleet transformeren naar een tropische Latin Lovers wereld. Van 22:00 tot 04:000 uur zal Strandclub Danz speciaal voor deze Pinksterdag een ware transformatie ondergaan.
Op zondag 21 april vindt de Grand Opening van Latin Lovers plaats bij Beachclub Fuel op het meest populaire party strand van Nederland: Bloemendaal. Dat betekent dat Latin Lovers weer het Bloemendaalse strand gaat opzoeken met heel veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte! 1
Op zaterdag 13 april trekt de Latin Lovers on Tour karavaan voor de zesde maal richting Helden. De fenomenale locatie de Palladio zal tijdens deze nacht opnieuw dé place to be zijn waar je heerlijk los kan gaan in een warme latin jungle. 2
Jullie hebben er even op moeten wachten maar het is zover, 12 april is Latin Lovers terug in Club Vie! Nadat Club Vie een maand lang haar deuren heeft gesloten voor een grootse verbouwing is Latin Lovers nu weer terug in de mooiste club van Rotterdam.
Wat doe jij dit jaar met Pasen? Latin Lovers weet het wel! Wat dacht je van een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers op eerste Paasdag, zondag 31 maart? Latin Lovers komt weer terug in de mooiste locatie in Hoek van Holland, Strandclub Danz!
Op zondag 31 maart vieren we Metz'n allen Pasen en natuurlijk springt het stoerste feest op de zondag daar op in: Metz on the Beach in Strandclub View, Rockanje! Speciaal voor deze mooie dag zal Metz natuurlijk weer uitpakken.
Groot nieuws voor alle ski- en snowboard liefhebbers die in de week van 2 tot en met 8 maart in Val Thorens, Frankrijk hun vakantie geboekt hebben. Niemand minder dan de internationale top DJ Afrojack komt naar Val Thorens op 5 & 6 maart! In samenwerking met de organisatie Footclub zal Afrojack twee keer een waanzinnige show neerzetten.
Latin Lovers is in maart weer terug tussen de Utrechtse grachten en zal opnieuw volledig uitpakken deze editie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is zoals voor iedereen nu gewend, om de maand in de fantastische locatie de Winkel van Sinkel en de datum is een feit: zaterdag 9 maart!
Na het succesvolle debuut van Metz on Sunday in Club Vie, gaat 'the real house event' in februari verder met haar tour. Op zaterdag 16 februari strijkt het stoerste house-feest van Rotterdam en omstreken neer bij Strandclub View in Rockanje.
Tijdens de Birthday Bash van Leroy Styles zal het er gewoon heet aan toegaan. Leroy zal samen met zijn guest dj's jouw meenemen op een trip rond de meest zomerse eilanden ter wereld, allemaal geïnspireerd door de bekende latin sound zoals je van Club Vie gewend bent.
Metz gaat 'On Tour' en op zondag 20 januari strijken ze dan ook neer in de mooiste club van Rotterdam onder de Willemsbrug: Club Vie!
Ook in 2013 gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland door met haar wervelende en vooral spectaculaire Clubnight in de beste venue van Nederland: Club Vie! Iedere zaterdag in januari een exclusieve zaterdagavond uit in een stoere omgeving met de mooiste mensen op de dansvloer!
Het aftellen is begonnen naar de avond waar iedereen naar uitkijkt NYE! Latin Lovers komt op de leukste avond van het jaar met een dikke NYE special op een nieuwe locatie: Oud & Nieuw in poppodium P3 in Purmerend! De altijd spectaculaire NYE avond en nacht vier je natuurlijk gewoon met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Latin Lovers!
Zaterdag 26 januari in het nieuwe jaar 2013 is het meest sexy en vrouwvriendelijke concept weer terug in Patronaat Haarlem: het gaat natuurlijk over Latin Lovers! Een heerlijk zomers en tropisch avondje uit, midden in de winter, dat willen we toch allemaal?
Wederom komen ze naar Anno Almere en wel op Kerstavond: Latin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een tikkeltje oogverblindende kerstdecoratie!
Wat doe jij dit jaar met de Kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Wat dacht je van een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag (woensdag 26 december) in de tofste locatie in Hoek van Holland: Strandclub Danz? 1
Net als vorig jaar komt Metz ook dit jaar op kerstavond, maandag 24 december 2012, naar het strand van Rockanje. Deze avond opent Strandclub View net als iedere zomer zijn deuren voor Metz en deze keer met een heerlijke Kersteditie.
Mascarada NYE in Cinema
16 november 2012
Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Footclub & Cinéma presenteren 'Rotterdam Mascarada NYE 2013'.
Latin Lovers NYE in P3
15 november 2012
Latin Lovers komt op de leukste avond van het jaar met een dikke NYE special op een nieuwe locatie: Oud & Nieuw in poppodium P3 in Purmerend! De altijd spectaculaire NYE avond en nacht vier je natuurlijk gewoon met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Latin Lovers!
Metz NYE
2 november 2012
Mooier kan de overgang van 2012 naar 2013 niet verlopen, want op deze avond is het Metz gelukt om de twee absolute toppers van het afgelopen Metz jaar samen te brengen op de NYE - Welcome 2013 Edition. DJ Rae zal op deze avond een speciale 2 uur set draaien en samen met haar zul je het 24.00 uur moment gaan beleven.
November is altijd een echte herfstmaand, maar daar trekt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zich natuurlijk niks van aan. Iedere zaterdag in de maand november, zorgt Latin Lovers er met een tropische en zomerse gloed voor dat de zon altijd schijnt in haar thuisbasis: Club Vie!
Ook in de maand november is het Metz gelukt om weer een buitenlandse topper naar Rotterdam te halen. Afgelopen zomer stond ze iedere week op het eiland Ibiza en tevens is zij het gezicht van Defected in the House. Voor het eerst komt ze naar Rotterdam en dat zullen jullie weten. Zet Zondag 18 november maar met een dikke stift in je agenda!
Zaterdag 3 november is het weer zover. De Latin Lovers artiesten stormen het Patronaat weer binnen voor een avond vol met trommels, tribals en sexy danceable tracks!
Latin Lovers is weer compleet on fire tussen de Utrechtse grachten en zal dat iedere keer weer gaan bewijzen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt om de maand terug naar de fantastische locatie de Winkel van Sinkel en de volgende datum staat op zaterdag 10 november!
Latin Lovers
27 september 2012
Yes, leuk nieuws! Want op zaterdag 24 november komt Latin Lovers opnieuw naar Eindhoven! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft haar stukje in de uberdikke club Bermuda inmiddels feilloos gevonden en gaat na het succes van haar eerdere edities vrolijk verder!
Metz on Sunday blijft na dertien jaar nog steeds vernieuwend voor zijn bezoekers en in de maand oktober heeft Metz zelfs twee primeurs. Na het succes van Metz on Sunday & Metz on the Beach is tijd voor een vervolg en dat is Metz on the River!
Oktober is altijd al een speciale maand geweest voor Latin Lovers en natuurlijk ook voor Club Vie. In deze maand bestaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland namelijk exact zeven jaar en daarom staat oktober geheel in het teken van de Latin Lovers 7 Year Anniversary! Maar er is meer...
Zondag 23 september is de dag dat Metz weer terug gaat keren in Rotterdam. HAL4 aan de Maas opent op die dag om 18.00 uur zijn deuren om ook deze avond weer te fungeren als gastheer voor Metz on Sunday.
Op dinsdag 2 oktober (ja, je lees het goed, op een dinsdag) is inCasa in Leiden op de Lammermarkt jouw place to be met een heerlijke zomerse Latin Lovers avond.
Waar de zon langzaam in de zee verdween en de temperatuur dalende was, bleef de temperatuur op de dansvloer maar stijgen. De juli editie van Latin Lovers bij Beachclub Fuel was er absoluut weer eentje voor in de boeken, om door een( Olympisch) ringetje te halen! En dat wordt op zondag 19 augustus natuurlijk weer dunnetjes over gedaan! 4
Wil jij Bloemendaal beleven zoals het vroeger was... Met de sound die Bloemendaal op de kaart heeft gezet? Dat kan want op zondag 5 augustus strijkt Metz, dat bekend staat om zijn Realhouse sound, neer in Bloemendaal en zal men weer volop kunnen genieten van de sound, maar vooral ook het gevoel waar Bloemendaal ooit berucht om was!
Latin Lovers komt voor de tweede keer naar Eindhoven! De intieme en vooral exclusieve locatie Bermuda in het hartje van Eindhoven is op Zaterdag 22 september het decor voor een hete maar vooral heerlijke jungle van Latin Lovers.
Op zaterdag 8 september is het wat Latin Lovers betreft nog steeds zomer en dat gaan ze natuurlijk gewoon vieren. Tussen de gezellige grachten van het Utrechtse centrum ligt de mooiste locatie van deze Domstad: De Winkel van Sinkel!
Latin Lovers heeft de tombola weer laten draaien en wie worden er uit de hoge hoed getoverd voor deze editie?
Zondag 22 juli worden bij Beachclub Fuel alle registers open getrokken want twee concepten die al jaren voor succesvolle strand (en clubfeesten) zorgen, gaan de krachten éénmalig bundelen: Taste-it! versus Latin Lovers! 3
Is de zomer al begonnen? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zaterdag 28 juli vanaf 18.00 uur is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers on the Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz! 1
Wat een mooi faxbericht kwam er afgelopen week uit de fax lopen bij de organisatie. Met enige trots kan het Metz Team dan ook zeggen dat het gelukt is. Op zondag 19 augustus komt DJ Rae (Defected in the House / Live DJ Set + PA) namelijk naar het strand van Rockanje voor een 3 uur set tijdens Metz on the Beach bij Strandclub View. 2
Soms heb je van die dagen dat je als organisatie weer een persbericht moet gaan schrijven en ben je opzoek naar inspiratie. Maar bij het ontstaan van dit persbericht was de inspiratie al vrij snel aanwezig. Nadat Metz 13 jaar geleden het levenslicht zag in Rotterdam en het de laatste jaren neerstreek op de stranden van Rockanje en Hoek van Holland is het nu dan eindelijk zover.
Zondag 22 juli zal Beachclub Fuel worden omgetoverd tot de hottest place on earth! Alle registers worden open getroken want twee concepten die al jaren voor succesvolle strand (en club) feesten zorgen gaan de krachten eenmalig bundelen: Taste-it! versus Latin Lovers!
De bekende en populaire Latin Lovers Clubnight gaat vanaf 30 juni iets nieuws doen. Speciaal voor de zomer presenteert Latin Lovers: Summer in the City! 1
Nog maar net bekomen van een uitverkochte pinkster editie bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de editie van juni al weer op de agenda. Zondag 24 juni worden de palmbomen weer opgebouwd voor de derde strand editie van Latin lovers vol met zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen.
Na een succesvolle opening van het strandseizoen voor Latin Lovers bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de volgende speciale editie al weer op de agenda. Pinksterzondag 27 mei zal Latin Lovers opnieuw het Bloemendaalse strand verwelkomen met een extra dikke zomerse editie bij Beachclub Fuel.
Met open armen wordt Latin Lovers door haar fans ontvangen in Haarlem en daarom doen ze graag iets terug met opnieuw een heerlijke programmering: Shermanology, Baggi, Jasper Clash, Alex Cruz en MC yaNto tillen het muzikale niveau omhoog!
Latin Lovers heeft opnieuw bewezen weer keihard terug te zijn in Utrecht. Het is allemaal ooit begonnen in de fantastische Winkel van Sinkel en een uitverkochte Nachtwinkel bij de vorige editie was het glimmende resultaat.
Zondag 29 juli 2012 trekt de Metz karavaan naar Hoek van Holland. Voor het tweede achtereen volgende jaar komt Metz in de zomer naar deze vooral bij Rotterdammers geliefde kustplaats. Beachclub Royal aan de Zeekant is ook dit keer weer de locatie waar het gehele Metz circus neer gaat strijken op deze datum.
Na het succes van vorig jaar heeft Metz het wederom voor elkaar en gaat samen met jullie op 8 juli de zomervakantie beginnen op een onvergetelijke manier! Was het in 2011 het strandfeest van het jaar! Dit jaar doen <e het nog beter nog dikker en nog harder! 1
Op 20 mei is het weer zover. Op die dag komt ROOG weer thuis en zal hij HAL4 aan de Maas weer omtoveren tot zijn woonkamer waar iedereen weer kan meegenieten van een drie uur set. ROOG & Metz is een combinatie die al een lange tijd samenwerken en die van elkaar weten wat ze in house hebben. 1
Wat doe jij dit jaar met Pinksteren? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zondag 27 mei vanaf 16.00 uur is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
Latin Lovers in 013
15 april 2012
Na het succes en het debuut van Latin Lovers in Tilburg komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland maar weer al te graag terug in een van de beste poppodia van Nederland: 013! Opnieuw zal de gehele 013 magisch omgetoverd worden tot een ware jungle vol tropische sferen die je doen denken aan die fantastische zomervakanties.
Het Dutchweek Festival 2012 wordt ieder jaar weer groter en groter. Dit is niet alleen te zien aan het aantal bezoekers dat het jaarlijks trekt, maar ook aan de line-up en het festivalterrein, wat ieder jaar weer groter wordt. 4
Latin Lovers heeft de geweldige eer om een Grand Opening af te trappen van een van de nieuwste strandclub sensaties in Scheveningen: Beachclub Fonk Beach! Voorheen was dit bij iedereen bekend als de Brunotti Beach House, maar zij gaan verder met een compleet verbouwde en unieke strandclub.
Wat past er beter bij Latin Lovers dan zomer, zon, cocktails, tribal en trommels, palmbomen en strand. Zomaar enkele steekwoorden die matchen zoals vuur & werk en slag & room. Oftewel: Latin Lovers zal het Bloemendaalse strand weer verwelkomen met alleen maar zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen! 22 april 2012 zal de eerste editie op het Bloemendaalse strand plaatsvinden bij het herboren en almaar populairder wordende Beachclub Fuel!
Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij! De intieme en vooral exclusieve locatie Bermuda in het hartje van Eindhoven is op vrijdag 20 april het decor voor een hete maar vooral heerlijke jungle van Latin Lovers.
Al jaren behoort hij tot de top van de Nederlands DJ's en al jaren weet hij iedere keer weer verassend en vernieuwend uit de hoek te komen. Metz on Sunday is dan ook blij dat Erick E, want daar heeft Metz het natuurlijk over, weer langs gaat komen om een heerlijke 2 uur set te draaien.
Het was al tijden een wens van de organisatie nadat deze haar hadden gezien op Ibiza en nu gaat het er dan ook echt van komen! Direct vanuit de Defected stal staat DJ Rae (DJ & Live PA) op Queensnight op Metz on Sunday in HAL4 aan de Maas te Rotterdam. Deze dame is een ware sensatie in de DJ Booth want Rae draait niet alleen op volle toeren maar ook haar vocals zullen te horen zijn. 2
Op zaterdag 31 maart trekt de Latin Lovers On Tour karavaan voor de tweede maal richting Helden. De fenomenale locatie van de Palladio zal tijdens deze nacht opnieuw dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
Wat doe jij dit jaar met Pasen? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op Eerste Paasdag (zondag 8 april) is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
Nadat Metz on the Beach vorig jaar door diverse portals is verkozen tot het beste real house strandfeest van 2011 staat de eerste grote zomereditie alweer op de agenda. Op Zondag 8 juli strijkt Metz neer bij Strandclub View op de 2e Slag van Rockanje. 2
Voor de allereerste keer in Club Merlijn te Hengelo: Latin Lovers On Tour! Deze exclusieve locatie zal deze nacht dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
Latin Lovers gaat na het succes van de vorige editie voor de tweede maal XXL en dat kan natuurlijk maar in één locatie van Nederland en die is in Nijmegen: Club Matrixx! De datum is vast geprikt op zaterdag 24 maart en nu al loopt iedereen warm voor deze tropische maar vooral vrouwvriendelijke en sexy avond in de koude Nederlandse winter.
Ondanks dat het vriest dat het kraak brengt Latin Lovers zaterdag 11 februari de zomer naar één van de mooiste poppodia van Nederland: het Patronaat in Haarlem. 2
Latin Lovers is weer compleet on fire in de enige echte Domstad en tussen de Utrechtse grachten! De Winkel van Sinkel was in januari volledig uitverkocht en dat resulteerde in een onvergetelijke nacht en is er geschiedenis geschreven op de dansvloer!
Op 18 maart is het weer tijd voor het leukste zondagsfeestje van Rotterdam. En op deze avond staat Full Colour centraal. Haal dus op deze avond je meest kleurrijke outfit uit de kast en kom genieten van de beste Real House Music op de zondag!
Ja het is weer zover. Waar andere pas in de zomer naar het strand toe trekken blijft Metz ook in de wintermaanden zijn bezoekers in de Regio WestVoorne trouw en komt zij op zaterdag 4 februari wederom met een indrukwekkende line-up naar Strandclub View in Rockanje.
Na een geweldig zomerseizoen 2011 en een heerlijk winterseizoen 2011/2012 staat het voorjaar alweer voor de deur! En op eerste paasdag start het strandseizoen 2012 en komt Metz on the Beach met een geweldige line-up naar zijn vaste locatie Strandclub View.
Voor de tweede keer in Anno Almere op zaterdag 25 februari: Larin Lovers on Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht voor de tweede keer dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
Grand Chique staat voor stijl en klasse maar ook als je jezelf kunt zijn is dit zeer chique. Metz toont al jaren aan dat hun bezoekers zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen op 1 van de langstlopende feesten van Rotterdam. 1
Goed nieuw voor alle fans in het Zuiden van Nederland: Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij! Op zaterdag 11 februari strijkt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland neer in de tofste locatie van Tilburg en omstreken: 013!
Op zaterdag 21 januari trekt de Latin Lovers On Tour karavaan richting Helden. De fenomenale locatie de Palladio zal tijdens deze nacht dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
Het zat er al aan te komen maar pas nu kan Metz on Sunday het officieel bekend maken. Metz gaat zijn tweede leven beginnen tijdens de 'Second Live Edition' en wel in een nieuwe locatie, HAL4 aan de Maas te Rotterdam. 1
Nederland komt langzaam in de kerstsferen, de organisatie van Latin Lovers heeft inmiddels een volgeladen arrenslee klaar staan om voor het allerlaatst (de Waerdse Tempel sluit 31-12-2011 haar deuren definitief) in de Waerdse Tempel neer te strijken op kerstavond.
En ook in 2012 zal Latin Lovers haar meest intieme en sexy edities onderbrengen in een van de gaafste locaties in Nederland: Club Rex! Heel Hilversum loopt nu alweer warm met dit goede nieuws in het vooruitzicht. Op zaterdag 28 januari zal het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers de intieme club geheel ombouwen tot een waar tropisch en zomers oor met haar kleurrijke decor. De Latijnse jungle giert door de club heen, VIP tafels zitten vol met leuke mensen en de dj's hebben het naar hun zin! Dit keer zijn het Lucien Foort, Jasper Clash, Matt Styles en MC Haits die met de eer mogen strijken!
Na vele uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt op kerstavond HET gemaskerde feest van Nederland: Mascarada, voor het eerst naar het Patronaat in Haarlem. Kerstavond is traditiegetrouw een zeer druk bezochte uitgaansavond in Haarlem en zal dit jaar middels Mascarada van een flinke pot Glitter & Glamour worden voorzien. 1
Tijdens de Kerstdagen is natuurlijk het gezellige Plein in Den Haag dé plek waar jij moet zijn. In Luden vindt namelijk op Tweede Kerstdag het altijd zomerse Latin Lovers plaats. De karavaan van het meest vrouwvriendelijke en ook zomerse en tropische feest van Nederland maakt haar debuut!
Latin Lovers is weer helemaal terug in het vertrouwde Utrecht tussen de grachten. Met een spetterende tweede editie en een tot de nok toe gevulde Winkel van Sinkel met fantastisch publiek is Latin Lovers meer dan terug en met veel liefde in de armen gesloten in de locatie waar het voor Utrechtse begrippen allemaal ooit begon.
Op maandag 26 december is het tweede kerstdag en daar springt Latin Lovers natuurlijk meteen op in. In de trouwe locatie Panama staat er voor de echte fans die de hele dag thuis kerst gevierd hebben weer een echte Latin Christmas Eve op het programma.
Goed nieuws voor alle Latin Lovers fans in Haarlem en omstreken: het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt weer met de gehele jungle en Karavaan naar het Patronaat!
Na drie uitverkochte Mascarada NYE edities op rij strijkt het beste gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer in Delfshaven, te Rotterdam. Mascarada en het Prinsestheater hebben bewezen de ultieme combinatie te zijn voor een unieke wisseling van het jaar. Dit jaar valt 31 december 2011 gunstig op de zaterdag en dat is alle reden voor weer een unieke editie! 1
Metz en Strandclub View slaan na een geslaagd zomerseizoen van 2011 nog één keer dit jaar de handen ineen en organiseren op kerstavond Zaterdag 24 december Christmas on the Beach. Vanaf 20.00 gaan de deuren weer open en zullen er weer een rij aan top dj's klaar staan om samen met jullie de Kerst van 2011 op een geweldige manier in te luiden! Kerst vier je met je vrienden en niet thuis op de bank. Dat kan die dagen erna nog wel.
Metz on Sunday
2 november 2011
Zet zondag 18 december maar met een dikke stift in je agenda want na een geweldig jaar 2011 sluit Metz het seizoen af met een knaller! ROOG b2b Greg van Bueren (Hardsoul) sluiten seizoen 2011 af! 1
Wat doe jij met de kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op Tweede Kerstdag (maandag 26 december) is er een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers on the Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz! 2
Latin Lovers on tour
29 oktober 2011
Op zaterdag 19 november trekt de Latin Lovers On Tour Karavaan richting Almere. De exclusieve locatie Anno zal op de avond dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de Palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen. 2
Op kerstavond 24 december 2011 zal Latin Lovers met haar volgeladen arrenslee voor het allerlaatst (de Waerdse Tempel sluit 31-12-2011 haar deuren definitief) neerstrijken aan het strand van Luna waar een wervelende Latin Lovers show uit de kersthoed zal worden getoverd.
Want in deze tijd van crisis is het tijd om weer eens te lachen en te genieten op Rotterdams heerlijkste housefeestje. Op deze dag staat de Keep Smiling Edition van Metz on Sunday op het programma. De eerste 100 tickets kosten maar €,50 en dat is eigenlijk al een lachertje! 1
Latin Lovers is jarig
29 september 2011
Dit wordt wel een héél bijzonder weekend voor iedereen en natuurlijk ook voor Latin Lovers. Het meest vrouwvriendelijke concept bestaan dit weekend namelijk precies 6 jaar en dat is natuurlijk meer dan een reden voor een uitbundig feest. 1
Dutchweek festival 2012
22 september 2011
De Dutchweek Festival van dit jaar zit nog bij iedereen vers in het geheugen. Na een meer dan legendarische week en het succes van dit jaar is de organisatie achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Dit mag natuurlijk niemand missen en daarom worden de krachten gebundeld om met alle Dutchweek fans af te tellen naar volgend jaar. 2
Goed nieuws voor de echte houseliefhebbers in combinatie met livemuziek. Op zondag 16 oktober is het weer de derde zondag van de maand en dus tijd voor Metz on Sunday. Deze editie staat in het teken van de dj's in combinatie met livemuziek: Metz on Sunday presents The live Edition!
Latin Lovers XXL
9 september 2011
Latin Lovers gaat XXL en wel op zaterdag 15 oktober in een super locatie: Matrixx Nijmegen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland bestaat tevens de maand oktober zes (!) jaar en dus zal deze avond compleet in het teken staan van de officiele 6 Year Anniversary: nóg meer feest dus! De gehele Matrixx zal compleet worden aangepakt en zal worden omgetoverd tot een jungle vol tropische atmosferen, zomerse decoraties en dat resulteert in een hete maar vooral kolkende dansvloer. 1
Latin Lovers komt met goed, leuk en bijzonder nieuws voor alle fans in Utrecht. Tijd voor verfrissing en een nieuwe zomerse wind. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland keert namelijk terug naar de locatie waar het ooit in Utrecht allemaal begonnen was...de Winkel van Sinkel. Op zaterdag 10 september is meteen de aftrap en knallen we de kurken op een nieuw seizoen aan de Oudegracht. Met de artiesten ROOG, D-Rashid, Jasper Clash, Undercontrol en MC Haits zijn we er alweer helemaal klaar voor... jullie toch zeker ook?
September wordt gezien als de enige echte "after summer" maand en deze heeft ook nog eens een heel bijzonder tintje. Iedere zaterdag host Latin Lovers in de meest extravagante club aan de Maasboulevard haar altijd spectaculaire en vrouwvriendelijke clubavond. Club Vie bestaat op 17 september ook nog een 5 (!) jaar en dat wordt natuurlijk keihard gevierd samen met Latin Lovers! September staat voor ons nog een klein beetje in het teken van de zomer die we niet gehad hebben.
Metz on the Beach
21 augustus 2011
Zondag 4 september vindt de 3e editie van Metz on the Beach plaats. Op deze dag strijkt het gehele metz on sunday circus neer voor de Final Beach Edition bij Strandclub View op het strand van Rockanje.
Metz on Sunday
14 augustus 2011
Zondag 18 september is het zover, en keert Metz na een geslaagd zomerseizoen op het strand terug naar het Prinses Theater. Tijdens deze Grand Opening van het nieuwe indoorseizoen komen weer een aantal topdj's langs om samen met de Metz bezoekers de terugkeer in hun vertrouwde Rotterdamse omgeving naar een hoogtepunt te tillen. 2
Op zaterdag 20 augustus staat er een wel heel bijzondere Latin Lovers Clubnight op het programma in Club Vie. Deze avond staat namelijk compleet in het teken van de Miss Latin Lovers verkiezing! Dat betekend dat alle modellen natuurlijk op de avond aanwezig zullen zijn om het feest meer dan ooit compleet te maken. Ook maken ze deze nacht de grote winnares bekend en dus zal Miss Latin Lovers 2011 onthuld worden!
Friends of Brunotti
5 augustus 2011
Op vrijdag 19 augustus staat er vanaf 17.00uur iets unieks te gebeuren aan het strand van Scheveningen. Bij de altijd gezellige beachhouse van Brunotti is er deze zonnige dag het debuut van Friends Of Brunotti! Niet zomaar een vrijdagborrel maar een echte leuke avond met enthousiaste artiesten zoals onder andere niemand minder dan DJ ROOG!
Latin Lovers is deze zomer populair in Scheveningen en dat resulteert in een knallende afsluiting van het 'on the beach' zomerseizoen. Op zondag 4 september zal Latin Lovers nog één keer Brunotti Beach House omtoveren tot een waar paradijs. Het begint dit keer om 16.00uur omdat het op een zondag is en gaan door tot middernacht (of misschien wel iets langer?). 1
Aankomende zaterdag 30 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig met haar wekelijkse succesvolle clubnight en dan in de vorm van een geweldige afterparty!
En weer heeft Latin Lovers heerlijk nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers gaat voor de tweede maal naar de mooiste kust van Nederland: Bloemendaal aan Zee! De nieuwste Beachclub Fuel zal op zondag 24 juli hét decor zijn van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in Bloemendaal. 1
Latin Lovers voelt zich al jaren thuis in Club Monza en zal op zaterdag 23 juli, in het heetst van de zomer, meer dan alleen de spreekwoordelijke bloemetjes buiten zetten.
En weer heeft Latin Lovers heerlijk nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers gaat voor de tweede maal naar de mooiste kust van Nederland: Bloemendaal aan Zee!
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is.
Een unieke happening zal plaats vinden tussen de eeuwen oude grachtenpanden van de historische stad Utrecht. Midden in het centrum staat Club Monza op zaterdag 25 juni precies zeven (!) jaar te pronken als een van de meest invloedrijke clubs in de geschiedenis.
Latin Lovers
9 juni 2011
Met een extra dikke line-up komt Latin Lovers weer naar de meest felbegeerde Beachhouse van Scheveningen: Brunotti! Op zaterdag 30 juli is het lekkerste en meest vrouwvriendelijke strandfeest weer prominent aanwezig in deze badplaats. Latin Lovers hoort thuis op het strand en met twee vorige super edities in de pocket kijkt iedereen alweer uit naar de volgende.
Voor de Tweede keer dit seizoen gaat de organisatie van Metz naar het Strand van Rockanje. Metz on the Beach heeft wederom gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is. Strandclub View is gelegen aan het lange zandstrand van Rockanje, wat bekend staat om de mooiste zonsondergang van Nederland. Na Rockanje Part1 & Hoek van Holland sluit Metz dus dit strandseizoen af op Rockanje Beach. 1
Op zondag 19 juni 2011 staat de laatste indoor editie van dit seizoen op het programma en bestaat Metz twaalfenhalf jaar. Afgaand op het succes van het afgelopen jaar gaat dit slot feest weer een knaller worden en zal het Prinses Theater op een waardige manier zijn deuren sluiten voor het zomerseizoen.
Op zondag 12 juni is het Pinksteren en dus is iedereen op maandag vrij. Om dit te vieren zal Strandclub Danz voor het eerst het tropische decor worden voor een extra Latin Lovers On The Beach.
In de voorbereiding op de komst van Metz on the Beach Edition 2 op Zondag 14 augustus 2011 in Beachclub Royal te Hoek van Holland wordt niets aan het toeval overgelaten. De organisatie van Metz met onder andere ROOG (3 uur set), Marc MacRowland, Mr. Metz, Charlie Da Farma, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee & MC Haits in de gelederen gaat dan ook zorgen dat deze editie weer een echte beach knaller gaat worden.
Met een spectaculaire opening tijdens de Paaszondag in de pocket, kijkt Latin Lovers alweer vooruit naar de volgende On The Beach editie. Op zaterdag 28 mei staat er namelijk weer een bijzondere hete zomerse nacht op het programma. Brunotti Beach House is namelijk weer hét decor voor een uitgedost strandfeest met als klap op de vuurpijl en het neusje van de zalm, heeft Latin Lovers de twee populairste deejays weten te strikken voor een legendarische set op het strand van Scheveningen
Latin Lovers
27 april 2011
Tussen de grachten van het eeuwenoude Utrecht staat er op zaterdag 21 mei weer een grond, voeten -en billenschuddend concept klaar om Club Monza te veroveren: Latin Lovers. Een zeer bijzondere editie, want deze staat namelijk compleet is het teken van jou. Een avond voor jou, compleet door ons verzorgd met een unieke en nog nooit vertoonde winactie wil Latin Lovers iets terug doen voor haar fans. Hoe of wat? Lees hieronder snel verder voor meer informatie.
Metz on Sunday
26 april 2011
Na een paar weken rust is het weer tijd voor de 3e Zondag van de maand dus tijd voor een avondje vol Real House Music in het Prinsestheater te Rotterdam. Want op 15 mei is het tijd voor Metz on Sunday – The Aftershock! Een dag na de Quake zorgt Metz dat er 1 iemand is die zijn Rotterdamse Fans alsnog komt trakteren op een welverdiende 2 uur set. Natuurlijk is het DJ ROOG (2 uur set), aangevuld met het talent Charlie Da Farma, Mr Metz Rolini, LeBlom, Golden Wonderboy & Vocals by Mo MC zullen zij zorgen voor wederom een heerlijk eind van een druk weekend!
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat de zomer toch écht beginnen! Latin Lovers opent namelijk met veel trots aanstaande Paaszondag 24 april (de volgende dag is idereen lekker allemaal vrij!) het strandseizoen van Scheveningen én de officiele opening van Brunotti Beach House! Er gaat dit jaar veel bijzonders gebeuren op het strand en dit wil Latin Lovers natuurlijk graag met alle fans delen!
Latin Lovers
20 april 2011
Latin Lovers keert vanaf nu om de maand op de laatste zaterdag terug in een van de meest felbegeerde clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum. Op zaterdag 28 mei is het hartje lente en staat er een bijzondere editie gepland van het meest zomerse concept in Nederland. Het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden. Latin Lovers is compleet verliefd op Rex en dat is ook andersom zo. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland voelt zich thuis in deze exclusieve club en het fantastische publiek dat komt voor goeie muziek geeft iedere keer weer de doorslag.
Fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers maakt dit jaar haar debuut langs de mooiste kust van Nederland, namelijk aan Bloemendaal aan Zee!
Tussen de grachten van het eeuwenoude Utrecht staat er op zaterdag 16 april weer een grond, voeten -en billenschuddend concept klaar om Club Monza te veroveren: Latin Lovers!
Wat een geweldig nieuws voor iedereen die het voorjaar groots wil vieren! Latin Lovers gaat het strandseizoen in Scheveningen en haar eerste strandfeest van 2011 groots openen in het Paasweekend en wel op zondag 24 april, want de dag erna zijn jullie allemaal vrij! 2
Metz on the Beach
3 april 2011
Zondag 10 Juli is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in de mooiste badplaats van Nederland. Na twee uitverkochte edities in 2010 strijkt strijkt Metz on the Beach op deze datum weer neer voor een uniek strandfeest in Strandclub View op het strand van Rockanje.
Metz on the beach
1 april 2011
Zondag 10 Juli is het zover! Het Beachlife gevoel komt ultiem tot leven in de mooiste badplaats van Nederland. Na twee uitverkochte edities in 2010 strijkt Metz on the Beach op deze datum weer neer voor een uniek strandfeest in Strandclub View op het strand van Rockanje. Als we de weersvoorspellingen nu al mogen geloven wordt het een hete Zomer en Metz on the Beach mag dan ook niet ontbreken in jouw partyagenda! 4
Metz on Sunday
27 maart 2011
Op Zondag 17 april is er maar één plek waar je moet zijn! In het 'PrinsesTheater' in Rotterdam voor de Spring Edition van Metz on Sunday. Ondanks dat deze maandelijkse avond al 12 jaar bestaat, is het elke maand weer een happening en is deze avond niet meer weg te denken uit het Rotterdamse uitgaansleven. Elke maand ontvangt Metz on Sunday een zeer enthousiast publiek dat compleet los gaat op de allerbeste gevestigde en aanstormende dj-talenten, die gezamenlijk voor een 'Perfect Sunday' zorgen.
Soms zijn er van die dagen die je niet wilt missen en vrijdag 1 april is er zo eentje. Op deze dag staat de 3e editie van de metz on friday drink in hal4.1 te Rotterdam op de agenda. Na twee succesvolle edities wordt ook deze editie er weer eentje waar de vonken vanaf zullen spatten. Vanaf 17.00 uur staan de deuren open van hal4.1 en kun jij rechtstreeks vanaf je werk aan de borrel en de hapjes die dan voor je klaar staan.
Na het ongekende en legendarische succes van alle tien de voorgaande jaren, moest er dit jaar wel weer een elfde Dutchweek Festival komen. Traditie getrouw zal deze er dus ook dit jaar weer zijn in het fantastische ski gebied van Val Thorens in Frankrijk, natuurlijk bij het altijd gezellige 360 Bar / Chalet de Thorens / Mes & vork. Het Dutchweek Festival 2011 start zoals altijd met Koninginnedag en de daarop volgende eerste week van mei. Dus zet snel 30 april t/m 6 mei met een dikke stift in je agenda. 9
Mascarada
9 maart 2011
Na drie uitverkochte Oud & Nieuw edities strijkt het populaire gemaskerde concept 'Mascarada' voor een extra editie neer in het Prinses Theater te Rotterdam. 1
Liefde is de factor wanneer Latin Lovers op zaterdag 12 Maart weer neerstrijkt in de Manhattan te Arnhem. De zon zal zijn stralen laten neerdwalen in deze moderne club. Latin Lovers is voor deze avond een zwoele verkoeling en de dames komen in hun mooiste jurkjes en de mannen in hun klasse outfit. Het Braziliaanse Carnaval staat centraal en daarom een extra dikke vette en te erge line up om van te dromen. 1
Nu was de Metz on Friday Drink in Hal4.1 al geen standaardborrel, maar de aankomende editie op vrijdag 1 april 2011 wordt er nog een schepje bovenop gedaan!
Metz on Sunday
6 maart 2011
Er is de afgelopen weken al veel over geschreven en veel over gepraat, maar op Zondag 20 maart is het toch echt zover: dan komt Lucien Foort langs voor een 3 uur set op Metz on Sunday. Metz on Sunday vindt al 12 jaar plaats op elke 3e Zondag van de maand in het karakteristieke PrinsesTheater te Rotterdam!
Opnieuw goed nieuws voor alle trouwe Latin Lovers Fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de enige echt Latin Vibe. Op zaterdag 19 maart is het weer tijd voor Latin Lovers in Club Monza tussen de authentieke en gezellige grachten van Utrecht
De magische maand maart wordt ook wel de lentemaand genoemd. De zon begint zich weer stilletjes te vertonen en de bloemetjes beginnen voorzichtig te bloeien. De temperatuur begint iets aangenamer te worden, maar is nog lang niet op een tropische warmtegraad zoals het hoort te zijn.Gelukkig voor ons allen zijn daar de Latin Lovers Clubnights voor.
Latin Lovers
18 februari 2011
Iedereen in Haarlem en omstreken opgelet! Ook in 2011 zal Latin Lovers alle fans van exotische en opzwepende house tunes niet vergeten. Op zaterdag 5 maart keert dit sprankelende concept namelijk terug in het Patronaat en zullen alle smachtende fans weer getrakteerd worden op een Oase van tropische verrassingen en opzwepende beats. 2
Op zaterdag 19 februari komt Latin Lovers weer met een glimlach, veel plezier, trommels, Palmbomen en allerlei verschillende tropische dieren in Karavaan naar Club Monza tussen de grachten van Utrecht. 1
Metz on Sunday
12 februari 2011
Op Zondag 20 maart is het tijd om to be dreadified. Op deze dag zal Lucien Foort jou meenemen op een 3 uur durende muzikale experience tour. 1
Latin lovers
23 januari 2011
Op zaterdag 19 maart gaat er iets groots plaatsvinden...groter dan dit is namelijk nog nooit gebeurd: Latin Lovers in combinatie met de Waerdse Tempel in Heerhugowaard!
Metz on sunday
11 januari 2011
As Zondag is het dan eindelijk zover en viert Metz on sunday in hun 12 jarig bestaan hun 100ste Editie! Er zijn maar weinig feesten die dit aantal bereiken en daar is de organisatie dan ook best trots op! Speciaal voor deze 100ste editie heeft Metz een aantal toppers uitgenodigd om er een legendarische avond van te maken die je als vaste Metz bezoeker niet mag missen! 1
Opnieuw goed nieuws voor alle trouwe Latin Lovers in Arnhem en omgeving! Latin Lovers komt terug de zomerse koers voort te zetten in de dikste club van Arnhem: Manhattan! Na het succes van de voorgaande keren, de goeie vibe, de heerlijke sfeer en vooral goeie latin muziek kon er vervolg natuurlijk niet uitblijven. 2
Mascarada
28 december 2010
Mascarada keert weer terug naar Club Monza in Utrecht. Op zaterdag 22 januari 2011 komt dit unieke gemaskerde concept uit Rotterdam weer deze exclusieve locatie tussen de Utrechtse grachten op stelten zetten. Al eerder zorgde Mascarada voor top feesten in bijzondere locaties zoals het Prinsestheater, Winkel van Sinkel, op het strand bij Brunotti & View en zelfs in de Franse Alpen van Val Thorens. Sinds een jaar is Mascarada op speciale gelegenheden te gast in Club Monza en heerst er een hele vibe om het feest.
Latin Lovers
27 december 2010
Op zaterdag 15 Januari vliegt Latin Lovers vliegensvlug terug naar Club Monza. Het concept dat iedere derde zaterdag van de maand de zon laat schijnen in Utrecht. De Toppers in line-up verrassen de bezoekers keer op keer. Ook deze maand zullen er weer toppers achter de DJ booth plaats nemen.
Na het succes van de eerste borrel die werd gehouden in December is het tijd om de datum bekend te maken van de tweede Metz on Friday Drink die wordt gesponsord door FITTZ Menswear. Op deze tweede editie staan de deuren van de unieke locatie HAL4 aan de Maas te Rotterdam weer open vanaf 17.00 uur en kun je onder het genot van een drankje en een hapje de week afsluiten of juist het weekend beginnen.
Metz on sunday
22 december 2010
Stel je eens een feestje voor waarbij je je niet druk hoeft te maken over een dresscode, waar je als vrouw niet alsmaar wordt benaderd door alleenstaande mannen, waar bijna alles draait om de muziek, de locatie super is, de bediening professioneel en vriendelijk, het geluidsysteem subliem is.
Na 2 uitverkochte NYE edities van Mascarada strijkt dit unieke gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer tijdens de nieuwsjaarsnacht in Delfshaven, te Rotterdam op 31 december. 2
Latin Lovers gaat samen met Club Vie al jullie koude handen, voeten en oren eens lekker verwarmen tijdens deze extra editie. Want op Eerste Kerstdag slaan zij weer de handen ineen voor een gouden combinatie wat nu al resulteert in een onvergetelijke kerst! 1
Metz on Sunday
4 december 2010
De decembermaand is altijd druk, duur en donker.maar ook een maand vol met feesten en nog eens feesten! En dan is het ineens januari en dient er natuurlijk geproost te worden op het nieuwe jaar. Metz on Sunday opent daarom op 2 januari de deuren van het Prinses Theater te Rotterdam voor een extra editie.
Latin Lovers
2 december 2010
Een unieke happening in Rotterdam tijdens de meest besproken dag (en vooral nacht) van het jaar. Club Vie presenteert met heel veel trots de allereerste Latin Lovers! Vrijdag 31 december is de laatste dag van 2010 en op welke manier kun je deze nou het beste afsluiten? Precies...gewoon met Latin Lovers in Club Vie!
Latin Lovers
30 november 2010
Latin Lovers komt weer snoeihard terug met een warme wind door de kou in het Utrechtse Monza. Zaterdag 18 december staat weer geheel in het teken van zomerse jurkjes, cocktails, bloemen in de haren, zonnebrillen en heel veel lekkere ritmische Latin House. 2
Latin Lovers
25 november 2010
Het is weer december en dus is dat de gezelligste tijd van het jaar. Allerlei leuke dingen komen deze winterse maand op je pad zoals Sinterklaas, Kerstmis en natuurlijk Oud & Nieuw. Maar...tussen al deze gigantisch leuke feestdagen door zitten er nog genoeg zaterdagen voor allemaal andere leuke dingen, namelijk de eigen Clubavond van Latin Lovers, iedere zaterdag in het de vaste thuisbasis: Club Vie Rotterdam. Op de zaterdagen van 4, 11 en 18 december weet jij in ieder geval al waar je moet zijn... 1
Metz on Sunday
23 november 2010
De laatste loodjes en dan is dit jaar ook weer verleden tijd. Zo is er voor de organisatie Metz on Sunday ook heel veel gebeurd. 2010 was een top jaar met diverse uitverkochte edities en langere dj sets van de headliners. 2010 was ook het jaar waarin zij voor het eerst in het meer dan 10 jarig bestaan naar het strand ging. In Rockanje zorgde deze twee beach editions dat deze badplaats vanaf nu kan concureren met Bloemendaal en Scheveningen. Meer dan 1000 man per editie wisten hun weg te vinden naar Metz on the Beach. 1
Na 2 uitverkochte NYE edities van Mascarada strijkt dit unieke gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer tijdens de nieuwsjaarsnacht in Delfshaven, te Rotterdam op 31 december. Mascarada en het exclusieve Prinses Theater hebben bewezen een unieke combinatie te zijn voor een ultieme wisseling van het jaar. Om de trouwe bezoekers te verwennen, pakt dit nu al legendarische oud & nieuw event dit jaar extra uit. 3
Latin Lovers
14 november 2010
De koude en vooral natte herfstmaand november is weer aangetreden is ons land en dat betekend dat iedereen weer op zoek gaat naar warmte. Latin Lovers geeft jou nog véél méér dan warmte en wel iedere zaterdag tijdens de unieke clubnights in Club Vie te Rotterdam
Metz on Sunday
12 november 2010
De laatste loodjes en dan is dit jaar ook weer verleden tijd. Zo is er voor de organisatie Metz on Sunday ook heel veel gebeurd. 2010 was een top jaar met diverse uitverkochte edities en langere DJ sets van de headliners. 2010 was ook het jaar waarin zij voor het eerst in het meer dan 10 jarig bestaan naar het strand ging. In Rockanje zorgde deze twee beach editions dat deze badplaats vanaf nu kan concureren met Bloemendaal en Scheveningen. Meer dan 1000 man per editie wisten hun weg te vinden naar Metz on The Beach. 1
Het wordt weer langzaam herfst en iedereen pakt zijn extra deken uit de kast, haalt zijn winterjas van stal en de mutsen en handschoenen vliegen over de toonbanken in de winkels. Het wordt weer koud en niemand in Nederland houdt daar eigenlijk van. Ook Latin Lovers is geen voorstander van de kille kou en brengt dus maar al te graag wat extra zonnestralen voor jouw weekend! 2
Latin Lovers keert vanaf nu om de maand op de laatste zaterdag terug in een van de meest felbegeerde clubs van Nederland: Club Rex in Hilversum! Op zaterdag 27 november staat de derde editie geplanned en het beloof ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden! Latin Lovers is compleet verliefd op Rex en dat is ook andersom zo. 1
Zaterdag 6 november keert Latin Lovers weer terug in een van de mooiste poppodia van Nederland: De Patronaat in Haarlem. Deze unieke locatie past precies in het rijtje clubs die Latin Lovers altijd bezoekt voor haar fantastische bezoekers. Met een zeer muzikale line-up die goed tot zijn recht komt in deze exclusieve locatie belooft dit een meer dan hete nacht te worden in het “hotte” Haarlem! 2
Metz on sunday
21 oktober 2010
Op Zondag 21 november staat de Back to the Beach Edition op het programma. Op deze avond gaat Metz on sunday terug naar de twee uitverkochte Beach Editions. Erick E (3 uur set), Mr. Metz, Charlie Da Farma, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion en Vocals by I/Fan zorgen in deze koude wintermaand weer voor de nodige zonnestralen. 1
Latin Lovers komt ook naar de Domstad om haar vijfjarig bestaan te vieren. Op zaterdag 30 oktober staat deze editie gepland en het beloofd ook dit keer weer een hele sexy, intieme avond te worden! Strand, palmbomen, tropische sferen en niet te vergeten een waanzinnige line-up zullen jouw gemis van de zomer even aan de kant zetten. 1
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van Latin feestjes houdt! Latin Lovers bestaat in oktober 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op 23 oktober viert Latin Lovers dit met de gehele Latijnse karavaan in de Manhattan te Arnhem. Deze fantastische club wordt speciaal voor deze gelegenheid volledig omgebouwd om dit heugelijke feit samen met jullie te vieren.
Metz on Sunday
22 september 2010
Zondag 17 oktober. Ogenschijnlijk een doodnormale, saaie zondag voor de buis. Lekker om 17:00 beginnen op de bank met de middagshow van RTL4, gevolgd door Studio Sport om 19:00 uur. Een hele aantrekkelijke programmering van de zondagavond. Maar het kan natuurlijk ook heel anders want op de 3e zondag van de maand is er altijd nog Metz On Sunday. Al 10 jaar lang zorgt Metz vanaf 18.00 uur voor een top avond in zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam.
Vijf maal een keiharde hoera voor Latin Lovers. Al vijf jaar lang spant Latin Lovers de gouden kroon wanneer het gaat om sexy, spontane, energievolle en knallende vrouwvriendelijke feesten door heel Nederland. Latin Lovers bestaat het eerste weekend van oktober gelukkig vijf jaar en dat gaat natuurlijk een supergroot feest worden. 1
Club Vie
14 september 2010
Na een spetterende verbouwing met een legendarisch openingsweekend achter de rug, is Club Vie nog steeds de hotspot van Rotterdam. De Maasboulevard pronkt al vier jaar lang met de meest exclusieve club van Rotterdam en nu zij vier jaar lang bestaat moet dit natuurlijk op een bijzondere manier geVIErd worden! In het weekend van 16, 17 en 18 september is Club Vie jarig en wordt zij alweer VIEr jaar jong. In de afgelopen VIEr jaar heeft de club zich in de Havenstad neergezet als hotspot, marktleider en place to be in het uitgaansleven. Internationale sterren kwamen in deze VIEr jaar met veel plezier en genoegen naar Club Vie om hun sets te draaien voor het iedere week weer uitzinnige uitgaanspubliek, zoals oa Roger Sanchez, Fedde le Grand en Sebastian Ingrosso.
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers keert na de eerste succesvolle editie met de gehele Latijnse Karavaan terug in Club Rex in Hilversum. 1
Op Zondag 19 september keert Metz terug op zijn vaste locatie het Prinses Theater te Rotterdam. Deze avond is dan ook het startsein voor weer een aantal spetterende Metz Edities in het Rotterdamse!
Latin Lovers
3 september 2010
Na een spetterende Grand Opening tijdens het openingsweekend en een uiterst succesvolle tweede editie heeft Latin Lovers bewezen waarom het iedere zaterdag thuis hoort in de nieuwe en verbouwde Club Vie. De eigen clubavond van Latin Lovers wordt door alle trouwe en vaste fans enorm goed opgepikt en de formule straalt meer dan alleen succes uit. De combinatie en de chemie van het meest vrouwvriendelijke feest van Nederland en de exclusieve club aan de Maasboulevard geeft als resultaat dat er eindelijk weer een échte zaterdagavond is in Rotterdam.
Opnieuw Latin Lovers
25 augustus 2010
Opnieuw goed nieuws voor alle trouwe Latin Lovers Fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de enige echt Latin Vibe. Op zaterdag 18 september is het weer tijd voor Latin Lovers in Club Monza tussen de authentieke en gezellige grachten van Utrecht. 1
Ben je niet op vakantie geweest en heb je de zon gemist? Of ben je juist wel geweest en heb je heimwee naar het zonovergoten Ibiza of Kreta? Nergens voor nodig, want Latin Lovers on the Beach geeft jou op 11 september in Brunotti Beach House het ultieme zomergevoel. Strand, palmbomen, tropische sferen en niet te vergeten een waanzinnige line-up zullen jouw gemis of heimwee even aan de kant zetten.
Men neemt een toplocatie in Amsterdam, een tropisch decor, mooie mensen, liefde en warmte, stopt dit in een mixer en men serveert de heerlijkste Latin Lovers cocktail die er bestaat. Genieten van de bovenste plank kan weer op 4 september in Panama. Vaste ingrediënten zullen er voor zorgen dat dit een nacht wordt om te smullen! Gregor Salto, René Amesz, Chris Rox & Jasper Clash en MC Haits, zullen je doen vragen om meer!
Geweldig nieuws voor alle vaste Latin Lovers fans en de trouwe Club Vie aanhang. Na de heropening van een compleet verbouwde Club Vie, zal de meest exclusieve club van Rotterdam het concept Latin Lovers hosten. Verwacht alle ervaring van 5 jaar Latin Lovers en een 2 jaar sterke partnerschap tussen Latin Lovers en Club Vie, gestopt in 1 bruisende avond met een nog uitgebreider decor, meer beleving en echt entertainment ondersteund met de vlijmscherpe visuals op een nog nooit eerder vertoonde manier. 1
Op zaterdag 21 augustus zal Strandclub Zwoel het tropische decor worden voor een extra Latin lovers on the beach. Strandclub Zwoel was deze winter al het decor van heerlijke strandfeesten voor alle fans die maar geen genoeg konden krijgen van de strandedities en daarom speciaal voor de Latin Lovers fans een heerlijke zomerse editie in Strandclub Zwoel! Met ROOG, Baggi, Chris Rox, Jasper Clash, Helguera & Dominicus en MC Haits staat er weer een echte zomerse line-up voor iedereen klaar! 2
Grand opening Club Vie
15 augustus 2010
Het is al een aantal weken het gesprek van de dag. De verbouwing van Club Vie en wat er precies gaat gebeuren. Om jullie niet langer in onzekerheid te laten, zal alles duidelijk worden uitgelegd in het onderstaande bericht, met betrekking tot het nieuwe Vie Café en de nieuwe programmering. 6
Midden in de zomer gaat het meest vrouwvriendelijke strandfeest van Nederland gewoon tussen alle zonnestralen keihard door. Na twee uitverkochte edities is de volgende datum bekend: zaterdag 14 augustus. Dan zal opnieuw de fantastische strandtent Brunotti Beach House in Scheveningen het decor zijn voor een heerlijk heet avondje Latin Lovers on the beach! Met opnieuw een heerlijke line-up om op je slippers van mee te genieten, inclusief een rosé of een cocktail op de trommelplaten van ROOG, Baggi, Chris Rox, Jasper Clash en Mitch Crown! Jij komt toch zeker ook in je zomerse outfit? 1
Op zaterdag 31 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig en dan in de vorm van een geweldige afterparty met als thema Brazilie! Het jaarlijkse Zomercarnaval in Rotterdam zal deze dag door vele mensen uitbundig worden gevierd en vanaf 23.00uur staan de deuren van Club Vie dan ook open voor iedereen die niet kan stoppen met dansen op de ritmische samba's! Met de beste dj's in een secret line-up, fantastisch decor in de sferen van Brazilie, sexy carnval entertainment en nog veel meer verrassingen! 1
Na de eerste beach editie van dit jaar op Zondag 18 juli komt Metz voor de tweede maal terug naar het strand van Rockanje. Op Zondag 15 augustus is er natuurlijk weer gekozen voor de meest bijzondere strandtent in deze omgeving: Beachclub CinQ Club de Plage. Door de uitermate gunstige ligging en vaak de mooiste zonsondergangen staat Rockanje Beach bekend als het enige strand van Nederland wat op het zuiden ligt, perfect voor de juiste sfeer voor een strandfeest. Met het zand tussen je tenen en de golvende Noordzee op de achtergrond brengt Metz je het ultieme zomergevoel en met de artiesten ROOG, DJ Denniz (Hed Kandi), Mr. Metz, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion en Vocals by I/Fan blijft kwaliteit voorop staan. 4
Latin Lovers
11 juli 2010
Opnieuw goed nieuws voor alle trouwe Latin Lovers die van cocktails houden tijdens een zwoele zomer. Op zaterdag 24 juli is de 2nd Cocktail Edition van Latin Lovers in Club Monza tussen de authentieke en gezellige grachten van Utrecht. Na het super succes en alle lovende woorden over de exclusieve Latin Lovers cocktail die alleen in Club Monza te verkrijgen is, zullen opnieuw alle eerste 100 dames deze cocktail gratis mogen proeven. Maar naast cocktails drinken mag er ook gedanst worden. Bij Latin Lovers is er altijd nét een beetje meer en dat zul je ook terug zien in het fantastische zomerse decor. In ieder geval staan Gregor Salto, Bingo Players, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC MC voor je klaar om net dat beetje extra te brengen! 1
Zondag 18 juli, de dag na Extrema Outdoor, vindt de 1e editie van Metz on the Beach plaats. Op deze dag strijkt het gehele Metz on Sunday circus neer op het strand van Rockanje en hoe kan het ook anders dat dit bij Beachclub Cinqclub de Plage plaatsvindt. Cinq is bij uistek de hotspot op het strand van Rockanje. Goed, je moet het laatste stukje door het zand, maar de sfeer die je dan bereikt is het meer dan waard.
Heet avondje Latin lovers on the beach in Scheveningen! 30 graden, een rosétje of cocktail in je linkerhand, je rechterhand hoog in de lucht, je nieuwe strandjurkje of korte broek, met je slippers of blote voeten in het zand en je nieuwe zonnebril op je bruine gezicht, dat is pas genieten van een heerlijk strandfeest. En dat gaat gebeuren! Zaterdag 10 juli is het Latin Lovers die jouw deze top nacht gaat geven bij Brunotti Beach House in Scheveningen. In hartje zomer gaan de zwoelste latin trommels over de duinen denderen in een heerlijke setting met tropisch decor, dik geluid, sexy entertainment en met een heerlijke zwoele line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash en MC Akash zijn de heren die in korte broek de dikste tribals op komen zetten, jij komt toch zeker ook in je zomerse outfit?
Latin Lovers
15 juni 2010
Juli is de maand dat de zomer het hoogst staat in ons land en daar speelt Latin Lovers graag op in. Op zaterdag 3 juli mag je rechtstreeks van het strand door naar in Panama te Amsterdam want de zomerse dag gaat daar gewoon verder! In een warme club met airco, ijskoude cocktails, een zomers decor en de beste artiesten. Zie jij jezelf al op de dansvloer staan omringd door palmbomen, kokosnoten, parasolletjes en bamboe met rondvliegende vlinders? In ieder geval zagen ROOG, Tom de Neef, Chris Rox, Jasper Clash & MC Roga dit wel zitten en die zijn er gelukkig sowieso bij! 1
Metz on Sunday
14 juni 2010
Voor alle liefhebbers die een mooi zonnig weekend willen afsluiten is het deze zondag weer tijd voor het beste zondags feestje in het Prinses Theater te Rotterdam: Metz on Sunday!
Latin Lovers & club Monza presents: the cocktail edition! Goed nieuws voor alle liefhebbers van overheerlijke cocktails en fijne danspasjes: Latin Lovers komt met een exclusieve editie in Club Monza te Utrecht op zaterdag 19 juni, The Cocktail Edition! Alle eerste 100 dames die binnen zijn zullen een gratis Latin Lovers Cocktail ontvangen. Deze cocktail is alleen exclusief te verkrijgen in Club Monza dus dames, zorg ervoor dat jullie op tijd zijn! Maar, het draait natuurlijk niet alleen om cocktails deze avond. Bij Latin Lovers is er altijd meer te doen en dus zul je ook meer krijgen. Met een speciale line-up die bestaat uit Erick E, Daniel Bovie & Roy Rox, Chris Rox & Jasper Clash, Matt Styles en Mitch Crown wordt dit een zeer unieke editie waar zelfs de zomer jaloers op zal zijn! 1
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers spreid haar vleugels wijder en vliegt met de gehele Latijnse Karavaan naar Club Rex in Hilversum. Deze fantastische club past perfect in het rijtje thuis bij Latin Lovers en daarom komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland om de maand terug in de meest fantastische club van Hilversum en omstreken. Latin Lovers zal Club Rex weer magistraal omtoveren tot een heerlijke jungle waar jij je thuis voelt. En de line-up zal er ook zeker niet om liegen: Baggi, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash & MC Akash.
Het is weer hartje zomer in juni en dat laat Latin Lovers niet zomaar aan haar voorbij gaan. Op zaterdag 5 juni komt het meest sexy en vrouwvriendelijke concept weer met heel veel plezier en een brede glimlach naar Panama in Amsterdam. De kokosnoot valt ook dit keer niet ver van de palmboom en Latin Lovers komt voor deze zomerse editie met een een extreem hete line-up: Daniel Bovie & Roy Rox, René Amesz, Chris Rox, Jasper Clash, Zawdi MC MC en Boom Brasil voor in de studio. Dat wordt zweten... ;-)
Na diverse uitverkochte edities in Rotterdam, Rockanje en Utrecht strijkt het populaire gemaskerde concept neer in Scheveningen. Zaterdag 29 mei is het tijd voor "Mascarada on the Beach", en deze keer komt het concept met de volgende artiesten met veel kwaliteit naar Brunotti Beach House aan het mooiste strand van Scheveningen: Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox, Chris Rox, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits.
Latin Lovers voelt zich helemaal thuis op de laatste zaterdag in Club Vie. De vorige editie was er met de Opening Summer Season 2010 een primeur in Rotterdam en met een uitverkocht huis kijkt Latin Lovers nu alweer uit naar de volgende editie aan de bruisende Maasboulevard! Deze zal plaatsvinden in hartje lente namelijk op zaterdag 29 mei. Palmbomen, vlinders, papegaaien, rondslingerende apen, fluitjes, sambas, trommels en nog meer Braziliaans geweld, het komt allemaal voorbij!
Mascarada
14 mei 2010
Voor de derde keer strijkt het populaire gemaskerde concept neer in deMonza. Zaterdag 22 mei is het tijd voor "Mascarada ", het gezelligste house feest vol pracht en praal en de beste house muziek met dit keer in de line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi, Chris Rox b2b Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits
Voor de eerste keer in zijn bestaan gaat de organisatie van Metz naar het Strand! En niet zomaar een strand! Metz on the Beach heeft gekozen voor 1 van de mooiste locaties die het Nederlandse strand rijk is. Cinq club de Plage is gelegen aan het lange zandstrand van Rockanje, wat bekend staat om de mooiste zonsondergang van Nederland. 2
Latin Lovers Live
19 april 2010
Met veel oorverdovend kabaal, fluitjes, samba's en trommels maakt Latin Lovers dit geweldige nieuws bekend: Latin Lovers opent het zomerseizoen met een speciale editie in Club Vie! Vanaf nu verhuisd Latin Lovers namelijk van de eerste vrijdag naar iedere laatste zaterdag van de maand in Club Vie, Rotterdam!
Het is weer Mei en dus leggen alle vogeltjes.. Nee, dan is het Latin Lovers in Panama! Op zaterdag 1 mei zet het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland alle palmbomen en kokosnoten voor de deur van de club en mogen alle eerste 100 vrouwen gratis naar binnen! Een speciale actie van Latin Lovers dus, op deze heerlijke zwoele zaterdagavond. Het belooft weer een kolkende editie te gaan worden want ook dit keer heeft Latin Lover weer een heerlijke line-up om je vingers bij af te likken: ROOG, Baggi, Chris Rox & Jasper Clash, Mc Roga en Cherokee on percussion zullen iedereen laten zweten tot in de holst van de zwoele warme nacht die je tegemoet zult gaan. 1
Wat een geweldig nieuws voor iedereen die het voorjaar groots wil vieren! Latin Lovers gaat het strandseizoen in Scheveningen groots openen op zaterdag 17 april! In de geweldige en heerlijke strandtent Brunotti Beach House staat voor iedereen een groots spektakel te wachten. Heel Scheveningen en de rest van Nederland kijkt al meer dan een jaar uit naar de grote opening van het zomerse strandseizoen aan de Noordzee.
Metz
12 april 2010
Elke editie van Metz on Sundayis op zich al bijzonder, maar de editie van zondag 16 mei in homebase Het Prinses Theater zal weer een unieke belevenis op zich gaan worden. ? Geen zwart, geen rood, geen geel, geen blauw en geen oranje maar na het grote succes van vorig jaar is het deze maand tijd voor de legendarische White Edition! met een top line up zoals je dat van Metz on Sunday gewend bent;
Met veel oorverdovend kabaal, fluitjes, samba's en trommels maakt Latin Lovers dit geweldige nieuws bekend: Latin Lovers opent het zomerseizoen met een speciale editie in Club Vie! Vanaf nu verhuisd Latin Lovers namelijk van de eerste vrijdag naar iedere laatste zaterdag van de maand in Club Vie, Rotterdam! Op zaterdag 24 april is het midden in de lente en dus staat de zomer voor de deur! Latin Lovers zou haarzelf niet zijn als zij dit zomaar aan haar voorbij liet gaan, dus dat wordt groot gevierd! Ben jij klaar voor een zomerse zaterdagnacht inclusief Latin Lovers? Mis dan deze hete happening zeker niet want ook deze editie zit vol met verrassingen en secret line-ups en draait dus helemaal om jouw zomer!
Voor de tweede keer strijkt het zonnige concept Latin Lovers neer in Haarlem en opnieuw in één van de mooiste poppodia van Nederland: Patronaat! Na de succesvolle eerste editie (januari 2010) kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven en hunkeren alle fantastische bezoekers weer naar zo'n legendarische zwoele zomernacht in Haarlem!
Zondag 18 april gaan de remmen weer los in het meest sfeervolle theater van Rotterdam. Voorzien van een top line-up en een verbazingwekkende spetterende licht & video show worden er dromen gecreëerd. Metz on Sunday neemt je wederom mee op reis langs alle uithoeken van de House muziek. Al 10 jaar lang is dit het beste zondags feest wat Rotterdam te bieden heeft. Nadat hij 2 maanden geleden zorgde voor een uitverkochte editie komt hij terug om wederom een twee uur set neer te zetten dat is natuurlijk DJ ROOG. Naast ROOG staan op deze editie de volgende toppers ook in de line up: Jasper Clash, Mr. Metz, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion & “Your Friend” Chappell. 5
Latin Lovers gaat nog één keer voor de enige echte warme zomer aanbreekt het dak eraf blazen in de winter bij Strandclub Zwoel in Hoek van Holland! Vanaf nu schrijft iedereen de datum zaterdag 27 maart met zijn handen in het zand en iedereen mag het weten! De tweede editie was er een voor in het stoffige archief onder het kopje "legendarisch" en met zo'n sfeer wil iedereen natuurlijk meer. Daarom voor de derde keer nog een keer de winter vergeten en geen strenge wind en natte kou, maar een heerlijk warm zomers strandfeestje in maart met Latin Lovers on the Beach! De heren die de straalkachels en andere apparatuur bedienen zijn Gregor Salto, Lucien Foort, Jasper Clash, Chris Rox & Zawdi MC MC!
Mascarada
10 maart 2010
Na vier maanden van afwezigheid keert Mascarada weer terug in De Viersprong. Deze editie met een nog impulsievere line-up dan voorgaande edities! Headliners Sunnery James & Ryan Marciano die in februari nog de Heineken Music Hall in Amsterdam vol wisten te trekken tijdens hun 'Amazone Project', staan nu met een debuut in de intieme lokatie De Viersprong. 2
Latin Lovers
3 maart 2010
Er lijkt maar geen einde te komen aan de strenge wind, de forse sneeuwbuien en de vrieskou dat te zien is aan het kwik. Gelukkig is er dan altijd nog Latin Lovers om jou al die rillingen over je lijf te doen vergeten en te laten verlangen naar meer zon, veel warmte en vooral vakantie! De Rotterdamse thuisbasis Club Vie is nog steeds iedere eerste vrijdag van de maand het toneel van Latin Lovers en daar wordt ook grondig gebruik van gemaakt! Vrijdag 5 maart zal deze bijzondere editie weer volledig in het teken staan om jou!
Na drie maanden de Nederlandse meteorologische treurnis te hebben moeten doorstaan gaat dan eindelijk het zonnetje schijnen, want op 21 maart begint de lente en staat de volgende editie van Metz on Sunday invites op het programma. Elke maand staan er diverse top DJ’s in de line up en zorgen zij voor de uplifting housebeats in het zo “house”lijke Prinses Theater. Denk aan nationale toppers als ROOG. Erick E, Groovenatics, Marcella etc Maar ook Internationale DJ’s zoals ATFC en Robert Owens. Deze maand is het tijd om de Rotterdammers eens te laten genieten van de echte Rotterdamse House Mafia! Wat dachten jullie van René Amesz, Baggi, Chris Rox, Mr. Metz Rolini, LeBlom, Golden Wonderboy en de vocalen van I/Fan. 1
Na het daverende succes van de eerste editie gaat Latin Lovers heerlijk door in Strandclub Zwoel te Hoek van Holland! De datum die iedereen nu al in zijn of haar agenda, iPhone of blackberry zet is zaterdag 20 februari. Ook in 2010 blijft Latin Lovers dus iedereen in de winter doen verlangen naar die heerlijke zomer met haar On The Beach edities! De eerste editie was een uitverkocht succes en daar gaat Latin Lovers als een vloedgolf door in deze unieke strandclub. Met een top line-up zal iedereen met een big smile op de dansvloer staan: Erick E, Baggi, Chris Rox, Stefan Vilijn & Dominggos, Helguera & Dominicus en allemaal ondersteund door MC Akash!
Latin Lovers komt weer snoeihard terug met een warme wind door de kou in het Utrechtse Monza! Zaterdag 20 februari staat weer geheel in het teken van zomerse jurkjes, cocktails, bloemen in de haren, zonnebrillen en heel veel lekkere ritmische Latin Lovers muziek! De kou is streng en daarom gaat Latin Lovers iedereen verwennen en verrassen!
Welcome to Metz on Sunday invites. Na een paar weken rust is het weer tijd voor de 3e Zondag van de maand dus tijd voor een avondje vol real house Music in het Prinsestheater te Rotterdam. Wie verlangt er, in deze koude dagen, niet naar een warme zomerse avond? Of anders gezegd, wat is er beter dan de volgende editie van Metz on Sunday invites in hartje winter?
Een nieuwe locatie en wát voor één! Vrijdag 22 januari maakt Latin Lovers haar welverdiende debuut in een van de mooiste poppodia van Nederland: Patronaat in Haarlem. Deze unieke locatie past precies in de zomerse puzzel die Latin Lovers altijd legt voor haar fantastische bezoekers. Met een zeer muzikale line up die goed tot zijn recht komt in deze exclusieve locatie belooft dit een meer dan hete nacht te worden in het fijne Haarlem!
Metz on Sunday
6 januari 2010
De weersverwachtingen liegen er niet om, Zondag 17 januari wordt de heetste avond van de maand januari. En met heet bedoelt Metz heel zweterig heet. Dan strijken namelijk de meest sexy vrouwelijke DJ’s neer in de normaal zo gemoedelijke stad Rotterdam. Met een nieuwe, Metz on Sunday Girlpower NY edition wordt de zondag in Rotterdam weer op een positieve manier geüpgrade zoals men dat van Metz in de afgelopen jaren gewend is.
Mascarada
19 december 2009
Mascarada keert met dikke line-up terug naar de Monza in Utrecht Voor de tweede keer strijkt het populaire gemaskerde concept neer in de Monza. Zaterdag 23 januari is het tijd voor “Mascarada“, het gezelligste house feest vol pracht en praal en de beste house muziek met dit keer in de line-up: Sunnery James & Ryan Marciano (2hour set), Baggi, Chris Rox b2b Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Jessie K. 1
Op zaterdag 2 januari is iedereen natuurlijk allang weer bijgekomen van al het gefeest tijdens de verplichte feestdagen en de duurzame Oud & Nieuw. 2 januari valt dit jaar gunstig op de zaterdagavond en daarom is het natuurlijk genoeg reden voor een heerlijk zomers feestje in deze toch al veels te koude winter!
Latin Lovers
15 december 2009
Latin Lovers heeft de smaak weer lekker fris te pakken tussen de Utrechtse grachten! Met een uitverkochte editie op zak stroomt het meest sexy en vrouwvriendelijke concept van onze Domstad vrolijk verder met warme invloeden richting de koude feestmaand december. Zaterdag 19 december is de datum die jij gaat opschrijven en onthouden naast Sinterklaas en Kerst want Latin Lovers breng nóg meer feest in Club Monza! Met de komst van Sunnery James & Ryan Marciano, Benny Rodrigues, Chris Rox, Jasper Clash & MC Roga heeft Latin Lovers aan iedereen bewezen dat de secret line up de vorige keer bestond uit grote namen en top artiesten uit de scene die samen met iedereen het feest snoeihard rockte! Ook de nieuwe editie staan er weer een aantal toppers op het programma, wie dat zullen zijn houden we nog even geheim, maar we kunnen wel alvast verklappen dat er wéér grote namen bij zitten!
Met de feestmaand voor de deur kan je niet anders verwachten van Club Monza dan dat zij alles uit de kast trekt om een hele maand los te gaan. De populairste club van Midden Nederland belooft vijf weken lang de aller beste feesten en events. Van een speciale 80’s en 90’s Sinterklaasavond tot een Sappig met Laidback Luke en als afsluiter een overweldigend Alll Inclusive NYE feest. 1
De datum is bekend, de locatie staat altijd al vast, dus zet hem in je agenda. Want op 20 december is het zo ver, Metz on Sunday viert op deze derde zondag van de maand haar legendarische “Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition". Onder het credo “ als ze het doen, doen ze het goed” zullen ook deze keer weer Top Dj’s hun kunsten vertonen in het Prinses Theater. Kortom een absolute top editie die de voorgaande jaren ruim van te voren was uitverkocht.
De december maand is voor iedereen een groot feest, en naast alle feestdagen is er één waar nu al iedereen naar uitkijkt. Om nog één keer te knallen dit jaar sluit Mascarada 2009 af en zorgt voor een spetterende start in 2010. Na het succes van vorig jaar, waarbij het feest dagen van te voren was uitverkocht, kon een vervolg van de Oud & Nieuw editie van Mascarada niet uitblijven!
Goed en vooral leuk nieuws voor iedereen uit Arnhem en omstreken: Latin Lovers komt weer terug. Zaterdag 5 december zal jouw pakjesavond nooit meer hetzelfde zijn met dit heerlijke warme zomerse concept in de dikste club van Arnhem: Manhattan.
Een zwoele wind en een zwoele zonnestraal, deze twee kernwoorden combineren het meest bij het leukste en warmste strandfeestje in de winter. Latin Lovers on the Beach doet haar poorten open in de mooiste strandclub van Hoek van Holland: Strandclub Zwoel! Op zaterdag 5 december ga jij gewoon direct na je pakjesavond rechtstreeks door naar deze intieme strandtent, want zelfs in december weet Latin Lovers on the Beach als geen ander om samen met jou de zon te laten schijnen en de temperatuur in deze toch al zo koude wintermaand keihard te laten verhogen! Warme trommetjes komen van onze topartiesten pur sang zoals Gregor Salto, Leroy Styles, Bingo Players, Chris Rox & MC Roga! 9
Metz on Sunday
24 oktober 2009
Metz on Sunday is een event met eigen (wijze)stijl, smaak, een internationale sound en identiteit. Mede ontstaan vanuit onvrede over de sound in de hedendaagse clubscene, is dit al jaren een event met een revolutionair karakter. Geen ‘easy’ music maar ‘credible’ en volwassen tunes! De sound die je hoort in de clubs van Londen, New York en Ibiza, is al jaren elke maand te beleven in het Prinses Theater te Rotterdam. 1
Latin Lovers
3 oktober 2009
Het meest sexy en vrouwvriendelijke house evenement van Nederland zoekt haar grenzen op en strijkt neer op Internationale grond. Belgisch meest imponerende en internationale club Stereo Sushi is het exclusieve terrein voor Nederlands heetste Latin Lovers. Met een wereldwijde clubsound vol met baselines, drums, trommels, tribals, conga's en bijzonder mooie vocalen, zal Latin Lovers jouw gids zijn deze nacht.
Vier maal een keiharde hoera voor Latin Lovers. Al vier jaar lang spant Latin Lovers de gouden kroon wanneer het gaat om sexy, spontane, energievolle en knallende vrouwvriendelijke feesten door heel Nederland. Latin Lovers bestaat het eerste weekend van oktober gelukkig vier jaar en dat gaat natuurlijk een supergroot feest worden. De verjaardag wordt gevierd op twee locaties in Nederland zodat alle Latin Lovertjes van alle uithoeken in Nederland deze fenomenale nacht mee kunnen maken.
Latin Lovers totally in love with Haarlem! Met heel veel liefde, passie en trots komt Latin Lovers met nog meer plezier (eindelijk) terug naar De Lichtfabriek in Haarlem! De twee eerdere edities in de Lichtfabriek waren een groot succes met een geweldige sfeer en bovenal een fantastisch publiek! Een vervolg kon dus niet uitblijven. 2
Na de legendarische eerste beach editie van dit jaar komt Mascarada voor de tweede maal terug naar het strand van Rockanje. Op zaterdag 5 september is er natuurlijk weer gekozen voor de meest bijzondere strandtent in deze omgeving: Beachclub View.
Zondag 20 september is het zover, het 10 jarig bestaan van Metz on Sunday gaat dan plaats vinden. Het Prinses Theater in Rotterdam gaat keihard gerockt worden op deze dag! Tijdens deze Super editie zullen een tal van Nederlands top Djs samen met hun eigen MCs ieder een 2 uur set neerzetten! Deze unieke samenwerking tussen DJ en MC zorgt ervoor dat dit 10 jarig bestaan een van de muzikale hoogtepunten in de scene van de afgelopen tijd gaat worden. Dus een goede reden om deze editie in jullie agenda te zetten. Vanaf 17.00 uur in de avond lekker beginnen met een rosé-tje of een heerlijke cocktail? Wil je meemaken wat al 10 jaar lang Metz zo bijzonder maakt? Kom dan op deze zondag Franco Rolini en zijn team feliciteren en geniet van die onvergetelijke Metz sound met hoogstaand entertainment in Het Prinses Theater te Rotterdam. De avond gaat al vroeg van start.
Het populairste latin concept uit Rotterdam dat inmiddels Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem en aan het strand Ter Heijde en Scheveningen aan het veroveren is, komt naar Arnhem! Latin Lovers host namelijk voor het eerst dit jaar Rio aan de Rijn! Het bekende Arnhemse zomer carnavalis ieder jaar dé mega happening in de binnenstad! Drie dagen lang wordt Arnhem omgetoverd tot een waar Braziliaans straatfeest en Latin Lovers gaat hier op vrijdag 21 augustus het centrum van Arnhem op zijn kop zetten! In het midden van de Korenmarkt zal een groot podium staan van Latin Lovers dat natuurlijk met haar Braziliaanse temperamenten perfect aansluit bij Rio aan de Rijn! Bovendien is het event gratis en dus toegankelijk voor iedereen! Latin Lovers zal dus de hele binnenstad laten schudden met haar dikke trommelplaten en die worden uit de speakers geknald door de artiesten Gregor Salto, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe, Barry Barrylas, Norman Soares on percussion & MC Mitch Crown! 3
Op zondag 16 augustus staat de 2e Summer Edition van Metz on Sunday op het programma. Was het vorige maand nog de Ibiza Sound die het theater volledig in vuur en vlam zette. Dit keer zullen de real house klanken het voor het zeggen hebben. Dus een goede reden om deze editie in jullie agenda te zetten. Vanaf 19.00 uur in de avond lekker beginnen met een rosé-tje? Genieten van het zomergevoel dat deze Metz editie bij je oproept?
Na de kick off van de vernieuwde aanpak en nieuwe koers die Latin Lovers gaat varen in Vie mag er oprecht gesproken worden van een groot succes! In een zeer bijzondere en vooral verrassende avond werd het publiek continue getrakteerd op surprise acts van danseressen, vocalisten, special effects, de beste dj’s en natuurlijk de goodies! Vrijdag 7 augustus is de nieuwe datum voor Latin Lovers in Vie en ook dit keer is alles weer een verrassing.
Latin Lovers komt weer terug naar Panama! Na het succes van de eerste editie strijkt het meest populaire en sexy trommelconcept weer naar de dikste club van Amsterdam. Op zaterdag 1 augustus is de datum dat de palmbomen weer naar de sterrenhemel zullen schieten! Op deze dag is heel Amsterdam afgeladen tijdens de fameuze Gay Pride dus dat betekend een on-officiele afterparty voor Latin Lovers in Panama. Vaar jij mee met ons? Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Michael Mendoza, Norman Soares & MC Roga gaan in ieder geval mee, jij ook?
Rio aan de Rijn
19 juli 2009
Vanaf donderdag 20 augustus is Arnhem weer het toneel voor het jaarlijkse driedaagse spektakel Rio aan de Rijn. Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote happening met festiviteiten door de hele binnenstad met een bonte parade, de jaarlijkse Miss Rio verkiezing en swingende Latin muziek. 6
Latin Lovers boekt voor de tweede maal een vlucht naar Amsterdam! En wel op de dikste locatie die er in Amsterdam te vinden is, namelijk naar Escape Club! Voor de tweede keer in haar rijke geschiedenis van de beste clubs en strandtenten in Nederland strijkt het meest sexy concept Latin Lovers neer in deze te gekke club. Midden in de zomer weet Latin Lovers wel raad met deze bizarre locatie midden in het centrum van onze hoofdstad. Alle palmbomen zullen voor de tweede keer op vrijdag 14 augustus uit de grond schieten en de vlinders zullen vrolijk over de dansvloer heen vliegen! Latin Lovers komt naar je toe deze zomer en dat kun je beleven in Escape Club samen met Erick E, Baggi, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Cherokee on percussion & MC Mitch Crown!
Een ondergaande zon, dansen op je slippertjes, genieten van een cocktail en dat allemaal op de sound van Latin Lovers! In een zeer korte tijd is iedereen in Scheveningen van Latin Lovers gaan houden en daarom is iedereen nu niet meer te houden! Op vrijdag 10 juli presenteert de organisatie met trots de derde editie die alle zandkorrels richting de Scheveningse pier zullen blazen! Brunotti Beach House is de plek waar het concept thuishoort en ook bij de derde editie gaan we los met zonnebril op op de beats van ROOG, Benny Rodrigues, Chris Rox, Jasper Clash & Andy Sherman!
Voor de tweede maal gaat Rocking Rio weer geschiedenis schrijven in Escape Amsterdam. Een extra vlucht vanuit het warme Rio de Janeiro richting Amsterdam op vrijdag 3 juli gaat alles samba mannen en vrouwen van de daken doen vallen in onze hoofdstad.
Met veel inspiratie en sfeer in overvloed zet Latin Lovers de toon in hoge hoogte door in Vie! Op vrijdag 5 juni is de vierde editie alweer een fenomeen in Rotterdam!
Het populairste gemaskerde concept van Nederland gaat na Rotterdam, Utrecht, 's-Gravenzande en Rockanje ook Amsterdam veroveren! De meest indrukwekkende en bijzondere locatie Escape Club wordt een uitmuntend decor voor Mascarada op vrijdag 5 juni! Met een internationaal tintje brengt Mascarada met veel plezier de beste artiesten naar Amsterdam, namelijk Abigail Bailey wordt rechtstreekts vanuit de UK overgevlogen naar Amsterdam! Deze Engelse blondine gaat een nog nooit in Nederland vertoonde exclusieve DJ & MC set neerzetten! Verder kun je genieten van de beste kwaliteits house muziek van de echte Nederlandse kenners Benny Rodrigues, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits! 1
Mascarada komt voor de tweede keer terug naar de meest bijzondere locatie die Rotterdam rijk is: Het Prinses Theater! Na de succesvolle eerste editie tijdens je nieuwjaarswisseling van 2008 naar 2009 is het tijd voor een vervolg! Op woensdag 20 mei (de dag voor hemelvaart) kun je in het intieme Historisch Delfshaven genieten van een compleet, uniek gala van kwaliteits housemuziek voor iedere liefhebber van vroeger en van nu!
Latin Lovers gooit met zonnebrillen en slippers! Op vrijdag 15 mei heeft iedereen de zomer alweer hoog in zijn bol zitten! Monza wordt omgebouwd tot een ware strandtent vol met het beste zomerse ingredient: Jij! En samen met Benny Rodrigues, Leroy Styles, Hardwell, Chris Rox, Jasper Clash & MC Akash we dance the night away!
Latin Lovers
23 april 2009
Latin Loves the beach! Wat een zomerse taferelen bij de opening van Latin Lovers On The Beach bij Brunotti Beach House in Scheveningen. De eerste editie was meteen een succes in deze te gekke strandtent. Het vervolg staat daarom ook gepland en geschreven in het zand op vrijdag 22 mei. Scheveningen is compleet in de ban van de sexy trommels en conga's van Latin Lovers. Het strand is de plek waar Latin Lovers thuishoort en ook bij de tweede strandeditie gaan we in korte broek of jurk los op de percussies van Gregor Salto, Sidney Samson, Chris Rox, Jasper Clash en de vocals Andy & Dorothy Sherman!
Latin Lovers beukt hem stevig door in Club Vie! Vrijdag 3 april is de nieuwe editie een feit en dit wordt wel een heel bijzondere editie! Latin Lovers Live is namelijk terug en dat betekend nog meer interactie, nog meer entertainment, nog meer artiesten en een nog dikker decor. Club Vie en Latin Lovers hebben elkaar gevonden en de club en het concept stralen dat ook beiden uit. 3
Met heel veel passie, trots en plezier wordt het volgende nieuws bekendgemaakt: Latin Lovers gaat dit seizoen weer naar het strand! Vrijdag 10 april mag Latin Lovers het strandseizoen openen in een van de populairste badplaatsen van Nederland, namelijk in Scheveningen! Brunotti Beachhouse is met afstand de vetste strandtent aan de kust en daar weet Latin Lovers wel een feestje te bouwen. Samen met Erick E, Benny Rodrigues, Baggi, Chris Rox, Jasper Clash & MC Mitch Crown wordt het strandseizoen keihard geopend! 1
Mascarada
31 maart 2009
Het gemaskerde concept MASCARADA heeft er een nieuwe locatie bij! Met trots kan de organisatie het grote nieuws brengen vanaf nu ook een avond te gaan doen in de legendarische Winkel van Sinkel in Utrecht. Op zaterdag 18 april is al de eerste editie op deze fameuze locatie, de Domstad is aan de beurt! 1
Latin Lovers
17 maart 2009
GIVE ME SOME EXTRA LATIN LOVERS Nog meer trommels, nog meer percussies, nog meer lichten en nog meer speakers! Latin Lovers wil gewoon steeds meer en het publiek ook! Met nog meer vogels, vlinders en palmbomen in Club Monza bombardeerd Latin Lovers op 20 maart opnieuw de bamboepalen op de dansvloer in Utrecht! Met nog meer exclusiviteit en nog meer specials is de organisatie klaar voor de toetredende zomer! Weg met al die vieze motregen en harde wind, we kijken uit naar de zwoele zomernachten! En om alvast een voorproefje te geven, geeft Latin Lovers in maart net iets meer! Wat te denken van Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi, Chris Rox, Jasper Clash en een zeer unieke en nooit vertoonde tribal latin set van het most upcoming duo: Shermanology! Beter bekend als de hippe kippen Andy & Dorothy Sherman!
Vrijdag 6 maart 2009 is weer een unieke datum voor in je agenda! Het concept Latin Lovers strijkt dan namelijk met veel liefde neer in de dikste toplocaties die Nederland rijk is: Club Vie Rotterdam en Escape Amsterdam! Met een arsenaal aan topartiesten in de latinhouse sferen als Benny Rodrigues, ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Baggi, Chris Rox, Jasper Clash, Andy Sherman, Zawdi MC MC en het Engelse duo Prok & Fitch dat speciaal wordt overgevlogen is Latin Lovers volledig on fire!
Aankomend weekend strijkt het concept Latin Lovers vloeiend neer in de steden Utrecht en Den Haag! Waar aankomende vrijdag 20 februari in de Monza te Utrecht de palmbomen letterlijk uit de dansvloer naar het plafond schieten, zo pompen de percussies en trommels door je oren op zaterdag 21 februari in Club Le Paris in Den Haag!
Latin Lovers
12 februari 2009
Latin Lovers celebraties valentine in Haarlem! De tweede editie van Latin Lovers in de Lichtfabriek is een feit! Na het stormlopende succes van tweede kerstdag heeft Latin Lovers opnieuw een leuke datum in petto voor jullie! Zaterdag 14 februari is het Valentijnsdag en dus ook Latin Lovers in Haarlem! Met heel veel liefde, romantiek, lust en valentijn bouwt Latin Lovers de Lichtfabriek om tot een stomende liefdevolle club! De artiesten die jullie harten nu al gaan veroveren zijn Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox, Jip Deluxe, Jasper Clash, Alex Cruz & MC Mitch Crown!
Latin Lovers
6 februari 2009
Latin Lovers goes Vie in 2009! Wekenlang lieten we iedereen in spanning wat nou de nieuwe locatie zou worden van Latin Lovers in Rotterdam voor het jaar 2009. Met trots kunnen we jullie dan eindelijk het grote nieuws onthullen Latin Lovers gaat vanaf nu naar Vie! En we zijn er trots op! 2
De tweede editie van Latin Lovers in de Lichtfabriek is een feit! Na het stormlopende succes van tweede kerstdag heeft Latin Lovers opnieuw een leuke datum voor jullie in petto! Zaterdag 14 februari is niet alleen Valentijnsdag, maar ook de tweede editie van Latin Lovers in Haarlem! Met heel veel liefde, romantiek, lust en Valentijn bouwt Latin Lovers de Lichtfabriek om tot een stomende liefdevolle club! 2
Metz on Sunday Invites
21 januari 2009
De Metz on Sunday party's in het Rotterdamse Prinses Theater bestaan al ruim negen jaar. Het is voor velen een maandelijks avondje volwassen zondagavondplezier met een christelijke eindtijd. De gratis hapjes zijn er lekker, het personeel is sympathiek en er komen mooie mensen die staan te dansen alsof het zaterdagnacht is. Deze feesten hebben een vaste kern van enthousiaste bezoekers met regelmatig verse aanvullingen. Metz on Sunday is het feest dat in de afgelopen jaren al vele house vrienden heeft gemaakt. Elke editie wordt iedereen verwelkomd door onze vrolijke portiers en krijgt iedereen een welkomstdrankje. Ook aan de decoratie wordt altijd alle aandacht besteed. Dit alles draagt mede bij aan de sfeer die al jaren behoort tot de top van de Sunday parties. Zelfs voor de vaste metzers is het een verrassing wat er op deze editie weer uit de hoge hoed wordt getoverd. 3
Latin Lovers
15 januari 2009
Maximum Winter Edition with Latin Lovers! Wat een kou en wat een wind! Iedereen praat over het weer en iedereen klaagt erover...behalve Latin Lovers! Met een zeer speciale "Maximum Winter Edition" brengt Latin Lovers jullie al het goede van de winter! Vrijdag 20 februari wordt een koude avond en vooral een coole happening! Club Monza in Utrecht is het terrein voor deze gladde avond en zo maximaal mogelijk als we kunnen zijn bevinden we ons op glad ijs met de winterkampioenen Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC MC! 1
Latin Lovers
6 januari 2009
Latin Lovers 2009 in Le Paris! Ook in het nieuwe jaar is Latin Lovers weer meer dan present in de intieme en warme club Le Paris in het centrum van Den Haag. Zoals jullie gewend zijn strijkt Latin Lovers iedere derde zaterdag van de maand neer om van Le Paris een tropische club te maken, zowel met decor als met muziek! De palmbomen schieten opnieuw uit de grond op zaterdag 24 januari. Samen met de helden Benny Rodrigues, Skitzofrenix, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC MC komt Latin Lovers Den Haag overdonderen met keiharde trommels in Le Paris! 3
Waar Latin Lovers Rotterdam, Utrecht, Den Haag en het strand al volledig hebben bestormd met hun vrouwvriendelijke trommels en sexy latinhouse, is het nu klaar voor een zeer unieke en uiterst speciale 2e kerstdageditie in de Lichtfabriek in Haarlem! Vrijdag 26 december is de datum die je in je kerstagenda moet noteren voor een exclusieve avond Latin Lovers in een zeer unieke setting in een supertoffe locatie! 2
Wat voelen we de liefde, en wat voelen we de energie! Latin Lovers gaat met succes door in Utrecht en dat hebben we allemaal te danken aan ons fantastische publiek! Al om 00.00uur stond de dansvloer van de Monza vol en deze ging pas om 05.15uur leeg! De organisatie keek haar ogen uit met zoveel leuke mensen in deze toplocatie! Latin Lovers houdt van jullie net zoals jullie van haar houden en daarom gaan we vlak voor kerst nog een keer volledig uit onze plaat met de artiesten Gregor Salto, Groovenatics, Chris Rox & Jasper Clash feat. Norman Soares & A3 Abbo On Percussion en met MC Mitch Crown vs. a mystery guest...
Wie snijd de cake aan? Wie schenkt de cappuccino in? Latin Lovers natuurlijk! Op donderdag 18 december neemt het populairste feest van Rotterdam de toko Club Vie over! Alle tafels, stoelen, banken en krukjes gaan aan de kant want Latin Lovers komt op de koffie met een zeer unieke editie bij VI-SI-TE!
FOOTCLUB WILL BANG YOUR BOX! Trillende speakers, dikke bassen en warme lichten vloeien over de dansvloer van de Thalia! Zaterdag 13 december zie alleen jij het vetste decor en de beste dj's in The Thalia wanneer Footclub weer een feestje doet in de oude bioscoop in het centrum van Rotterdam! Wat dacht je van recht voor je raap de artiesten ROOG, Skitzofrenix, Baggi, Chris Rox & Zawdi MC MC! Continue kwaliteit en echte house op een ouderwetse zaterdagavond stappen! Dat willen we toch allemaal? Gezellige mensen in de club, mooie vrouwen en goeie gasten! Daarom, speciaal voor jou, Footclub in The Thalia!
Latin lovers takes over Haarlem! Waar Latin Lovers Rotterdam, Utrecht, Den Haag en het strand al volledig hebben bestormd met hun vrouwvriendelijke trommels en sexy latinhouse, is het nu klaar voor een zeer unieke 2e kerstdageditie in de Lichtfabriek in Haarlem! Vrijdag 26 december is de datum die je in je kerstagenda moet noteren voor een exclusieve avond Latin Lovers in een prachtige en unieke locatie!
Absolutely Stereo
28 november 2008
Utrecht has Absolutely Stereo! Absolutely Stereo zet de toon in Utrecht! De intieme, warme en sfeervolle Winkel van Sinkel is zaterdag 20 december opnieuw het podium voor DE clubnight van Holland’s leading female dj Miss Monica. Met een groot aantal fans groeit Absolutely Stereo steeds harder in het hart van Utrecht, Monica staat dan ook alweer te trappelen om naar de Winkel van Sinkel te komen. De vetste ongecensureerde house, techhouse en techno in haar puurste vorm worden op deze derde editie gepresenteerd door uiteraard Miss Monica zelf met aan haar zijde MC Jessie K en haar special guests…deze keer: Leroy Styles en Chris Rox! 2
Footclub
6 november 2008
Footclub hits your spot! Dubbel en dwars keert Footclub keihard terug in haar thuisbasis Villa Thalia in Rotterdam op zaterdag 8 november! Met een vette, warme intieme, en uitverkochte vorige editie op zak hebben we er meer dan zin in! We presenteren in hartje herfst tijdens de donkere koude en vooral natte dagen, een droge, lichte en vooral warme Footclub editie!
Latin Lovers
5 november 2008
Fresh fruit, Fresh Latin Lovers! Wat een feest was het vorige maand tijdens het 3 jarige jubileum van Latin Lovers: Ongelooflijk! In een uitverkochtte Villa Thalia ging het compleet los op de dansvloer maar ook daarbuiten, niet normaal! Latin Lovers bedankt daarom ook iedereen die erbij was want dankzij jullie is het een topfeest geworden! 1
Absolutely Stereo
29 oktober 2008
Absolutely Stereo bounces the Thalia! De tweede editie van HET zielekindje van Hollands leading female dj Miss Monica is een keihard feit! The Thalia in Rotterdam is op zaterdag 1 november opnieuw het podium voor een vette nacht vol met de vetste ingesensureerde house, techhouse en techno in haar puurste element!
Latin Lovers
26 oktober 2008
Fresh fruit, fresh Latin Lovers! Wat een feest was het vorige maand tijdens het 3 jarige jubileum van Latin Lovers: ONGELOOFELIJK! In een uitverkochtte Villa Thalia ging het compleet los op de dansvloer maar ook daarbuiten, niet normaal! Latin Lovers bedankt daarom ook iedereen die erbij was want dankzij jullie is het een topfeest geworden! Super! Samen met jullie heeft Latin Lovers bewezen dat ze nog lang niet klaar is! Daarom dendert Latin Lovers ook fris door naar de volgende editie, here we goooo! 2
Footclub
23 oktober 2008
Footclub HITS YOUR SPOT! Dubbel en dwars keert Footclub keihard terug in haar thuisbasis The Thalia in Rotterdam op zaterdag 8 november! Met een vette, warme intieme, en uitverkochte vorige editie op zak hebben we er meer dan zin in! We presenteren in hartje herfst tijdens de donkere koude en vooral natte dagen, een droge, lichte en vooral warme Footclub editie! Met onze eigen jongens is het opnieuw een gezellig avondje Thalia! In de dj booth zien we daarom dj's van kwaliteit verschijnen, en daarom presenteren we jullie graag op ons blaadje Baggi, Jasper Clash, Nick Base, Marc MacRowland en het gareel wordt bij elkaar gehouden door Neerlands beste MC, Gee! 1
Latin Lovers trekt opnieuw het hele land door met haar samba's, salsa's, trommels, vette deco's, de beste dj's met entertainment en natuurlijk met het allerbeste en mooiste publiek! Aankomende vrijdag 17 oktober bombardeert Latin Lovers de Monza in Utrecht voor de tweede maal! Ook aankomende zaterdag 18 oktober kan iedereen weer los op het nieuwe geluid van Latin Lovers. Namelijk in Club Le Paris te Den Haag staat de organisatie te trappelen voor een tweede editie in deze intieme en warme club!
Absolutely Stereo is back! Ze zijn terug in Rotterdam! Absolutely Stereo is vanaf nu iedere eerste zaterdag van de maand met de vetste sound, lights en effects terug te vinden in The Thalia. Zet met een dikke zwarte stift zaterdag 4 oktober in je agenda of op je voorhoofd, want de opening en kick-off zal zeer spectaculair worden! Absolutely Stereo is natuurlijk HET zielenkindje van Hollands leading female DJ: Miss Monica. 2
Happy, happy, happy birthday! Drie keer hoera voor Latin Lovers, ze is jarig! En dit laten ze natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Vier (of drie) dit grandioze festijn mee want ze gaan keihard los! De datum is vrijdag 3 oktober en JIJ bent van harte uitgenodigd! De organisatie zal dit keer groter dan grootst uitpakken met een dik decor en special effects! Ze zijn trots dat ze al drie jaar lang keihard feesten in de thuisbasis in Rotterdam en daarom vieren en drieën ze hun verjaardag ook in The Thalia! Op deze verjaardag komen met feestmuts en fluit in ieder geval ROOG, Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox, Jasper Clash en MC Andy Sherman op bezoek! Jij komt toch zeker ook met 3 vrienden ;-) 1
Latin Lovers
19 september 2008
Latin Lovers bacl to The Hague! Latin Lovers komt terug naar Den Haag en wel in de intieme club Le Paris! Vanaf september is de organisatie iedere 3e zaterdag van de maand te vinden in deze intieme warme club! Le Paris en Latin Lovers knallen dus samen de kurken op zaterdag 20 september voor een nieuw en knallend seizoen! 1
LATIN LOVERS MADNESS! Een spektakel gaat het worden in Rotterdam! Latin lovers pakt uit op vrijdag 5 september met trompetten en trommels, rondvliegende vogels en vlinders in The Thalia! Zoals je gewend bent van Latin lovers bouwen we deze avond weer een gezellig decor in de oude bioscoop en je voelt je even thuis op een Zuid Amerikaans continent! Ze zomer is nog zeker niet voorbij en daarom nemen we jullie mee langs een trip van de mooiste kusten ter wereld! Onze reis begeleiders van deze stomende avond zullen zijn Lucien Foort, Leroy Styles, D-Rashid, Quintino, Jasper Clash en als gezagvoerder MC Mitch Crown!
Op 6 september 2008 neemt de Club cruise weer acte de presence in de Rotterdamse binnenstad. De bekende dance klassieker ‘Music is the Answer’ van house goeroe Danny Tenaglia zegt het al, de organisatie van de Club cruise voert het uit. Muziek in al zijn vormen is namelijk de verbindende factor van dit verfrissende evenement. Eén kaartje is genoeg voor een tour langs de beste en nieuwste poppodia en clubs van Rotterdam. Laat je gratis en stylish verantwoord afzetten bij de club van je keuze.
Wat een geweldige avond op het strand hebben we met z'n allen gehad! Know Your Classics On The Beach was een uitverkocht succes! Intiem en terug in de tijd! Gillende, fluitende mannen en springende vrouwen, wat een kneiter van een feest! Tijd dus voor een vervolg! De tweede editie uiteraard weer in de vetste strandtent van het Westland: JAMM BEACH! Zaterdag 2 augustus is de datum dat we met z'n allen weer terugkeren naar onze roots, ga mee terug in de tijd en kijk of jij je klassiekers nog kent!
Know your classics gaat door in de zomer en dat betekend naast oude platen ook de slippers uit de kast trekken! Op het strand van Ter Heijde in het Westland doet Know Your Classics een extra editie bij Jamm Beach! 10
Wat een vibe, wat een toffe mensen en wat een muziek! Latin Lovers On The Beach trapte af bij een uitverkochte Beachclub Jamm en daarom wordt nu het vervolg bekend gemaakt. Zaterdag 28 juni is de nieuwe datum en dit keer mogen we een zeer speciale gast ontvangen! Helemaal vanuit New Jersey US komt Dennis Ferrer op zijn slippers naar Beachclub Jamm. In korte broek wordt hij vergezeld door helden Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en met microfoon MC Mitch Crown!
Spetterende regendruppels en rondvliegende warmtestralen! Footclub gaat mee met de tijd en dus ook met de temperatuur! Klaar met de sneeuw en klaar voor de zomer! Zaterdag 14 juni host Footclub in dampende club The Thalia in Rotterdam een avond vol dikke house en klappende speakers!
Kom jij ook op vi•si•te? Donderdag 22 mei is Latin Lovers voor de tweede keer op vi•si•te in Club Vie, Rotterdam! Maar watch out... dit wordt niet zomaar een bezoekje zoals je van je vrienden, je neefjes, nichtjes of je opa & oma gewend bent...
Wat een feest, wat een sfeer! Amsterdam moest eraan geloven en daarom een vervolg! De 2e Latin Lovers in The The Power Zone is een keihard feit en de datum die je in onze hoofdstad niet wilt missen is op zondag 11 mei, tijdens Pinksteren!
Met trots maken we het nieuws weer bekend: Latin Lovers gaat dit seizoen weer naar het strand! Zaterdag 31 mei een extra vette Latin Lovers en dit keer op een hele speciale locatie! Het strand is de place to beach waar we uit gaan pakken met een zomerse editie van dit feest en wel in de populairste strandtent van het Westland: Jamm Beach!
Latin Lovers
27 april 2008
Winkel van Sinkel Got The Flavour! Mensen mensen, wat een party! Wat een vibe en wat een sfeer, woorden schiet gewoon tekort voor een super editie van Latin Lovers in Utrecht! Daarom willen we zo'n nacht nog een keer graag beleven en dat doen we op zaterdag 17 mei! De lente is dan in volle gang en wij denken dan al de warme zomer! 1
Footclub
17 april 2008
Val Thorens Reunion With Footclub! Het is bekend! De enige echte officiele Footclub Valtho Reunie vindt plaats op vrijdag 2 mei in The Villa Thalia Rotterdam! Deze after van je spetterende wintersport wil je natuurlijk niet missen! Ben jij ook zo keihard losgegaan in de Franse Alpen tijdens je wintersport op de Footclub feesten? 6
Latin Lovers
2 april 2008
UTRECHT IS HOT! De vlam sloeg in de pan op de laatste editie en daarom draait het gas op de nieuwe editie nog verder open! Latin Lovers zorgt voor de heetste sferen in Utrecht en wel op zaterdag 19 april! De Winkel van Sinkel wordt opnieuw omgebouwd tot een warme jungle vol tropische atmosferen en rondvliegende papegaaien en slingerende apen! De hitte spat zeker weten van de muren af en dit keer wordt de gehele nacht de beste latin house verzorgd speciaal voor jou door de beste dj's! In onze armen sluit Latin Lovers: ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox, Madskillz en vocaal geweld van MC Mitch Crown! 1
De nieuwe Latin Lovers editie is wel een heeeel bijzondere! De vierde editie van het jaar op vrijdag 4 april is er een voor in de geschiedenisboeken! Benny Rodrigues heeft zijn nieuwe cd gemixed en dat gaan we vieren! Zijn Big&Dirty cd wordt deze avond officieel gereleased en de party is in samenwerking met Latin Lovers! 2
Latin Lovers meets Big & Dirty: De nieuwe Latin Lovers editie is wel een heeeel bijzondere! De 4e editie van het jaar op vrijdag 4 april is er een voor in de geschiedenis boeken! Benny Rodrigues heeft zijn nieuwe cd gemixed en dat gaan we vieren! Zijn Big&Dirty cd wordt deze avond officieel gereleased en de party is in samenwerking met Latin Lovers! Benny Rodrigues zal zelf een exclusieve "Big&Dirty" 3-uur set neerknallen in The Villa Thalia Rotterdam, iets wat hij hoogstens maar een paar keer per jaar doet!
Nadat Rotterdam en Val Thorens in Frankrijk er iedere keer weer aan geloven, gaat Footclub nu de boel opblazen in Utrecht! Vrijdag 28 maart in Club Monza voor jou the place to be! Footclub laat graag zijn stevige en sterke spierballen zien met een portie dikke house en vette platen! Kwaliteit en feest staan als prioriteit nummer 1 en de artiesten die hun ding komen doen zijn Miss Monica, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Matt Styles & Zawdi MC-MC! 1
Know your Classics
3 maart 2008
Remember your classics! Ken jij je klassiekers nog? Zaterdag 8 maart is er weer een echte ouderwetse houseclassics avond in de The Thalia Rotterdam! Even terug in de tijd van die "gouwe ouwe avondjes" van Parkzicht en Nighttown! 1
Latin Lovers is het nieuwe jaar begonnen! Met een uitverkochte eerste editie, heel veel leuke gezellig mooie mensen en een supersfeer trappen we gewoon weer keihard op het gas naar de volgende datum! Vrijdag 7 maart is Latin Lovers weer rijkelijk present in de veilige thuisbasis The Thalia Rotterdam die we dan natuurlijk weer onveilig maken! Met opnieuw een denderende line up gaat The Thalia weer voelen dat we geweest zijn! 1
Know Your Classics
14 februari 2008
Remember your Classics! Ken jij je klassiekers nog? Zaterdag 8 Maart is er weer een echte ouderwetse houseclassics avond in de Villa Thalia Rotterdam! Even terug in de tijd van die "gouwe ouwe avondjes" van Parkzicht en Nighttown! Alle rake dansvloerklappers van de jaren 1990 tot aan 2004 schieten voorbij en een avond vol sfeer en fantastisch publiek! 5
Metz Invites
15 januari 2008
De oliebollen zijn op, de champagneglazen staan weer in de kast en velen zweten de overtollige decemberkilo’s er in de sportschool af! De feestmaand van 2007 mag dan achter ons liggen, de organisatie van Metz Invites maakt de eerste maand van 2008 ook weer tot een feestje! Zondag 20 januari staat er weer een geweldige editie van het succesvolle Metz Invites op de agenda. Tijdens deze nieuwjaarsborrel - editie gaat Metz de aankomende talenten een kans geven. 1
Latin Lovers
9 januari 2008
Latin Lovers fired up! Tijd om te vlammen. Vrijdag 1 februari gaat Villa Thalia in Rotterdam koken van de hitte. De vlam in de pan wordt ook in 2008 gebracht door Latin Lovers! De eerste editie van 2008 gaan we gelijk weer vol erop los. Voor jou een nieuw jaar met nieuwe kansen, voor ons een nieuw jaar met heel veel nieuwe weekenden! We gaan dit jaar totalloss en we beginnen te vlammen op de eerste editie van Latin Lovers 2008 met de knallers Benny Rodrigues, D-Rashid, Ryan Marciano & Sunnery James, Chris Rox en MC Zawdi MC. 3
Know Your Classics
16 december 2007
Know your classics again! De houseclassics avond in Villa Thalia is terug! Zaterdag 12 januari gaan we weer terug in de tijd van "toen alles nog goed was" en "vroeger was alles beter". The Thalia in Rotterdam is deze nacht het exclusieve podium om mee terug in de tijd te gaan naar alle goeie dansvloerklappers van de jaren 1990 tot aan 2004! 1
Latin Lovers goes Utrecht! Jaja mensen...Latin Lovers is ready to rock! Naast Thalia, Jamm Beach, Paard en Club Vie hebben we er weer een dikke vette locatie bij! Namelijk op vrijdag 30 november staat Latin Lovers centraal in het centrum van ons land: Winkel van Sinkel in Utrecht! Deze supervette locatie in het hartje van Utrecht is echt de huiskamer van iedere Utrechtste stapper! De Winkel van Sinkel heeft een hele gave uitstraling, en als Latin Lovers komt dan maken we er nog iets mooiers van! Met de superhelden van de nacht Baggi, Madskillz, Chris Rox, Jip Deluxe, Jasper Clash, MC Arun en Cherokee on percussion zijn we klaar om ook Utrecht te veroveren met onze latin tunes! 1
Latin Lovers
11 oktober 2007
Na het succesvolle weekend van ons 2 jarig bestaan knallen we gewoon door naar het volgende jaar en the next edition! Vrijdag 2 november is de eerste vrijdag van de maand en dus bouwen we The Thalia in Rotterdam weer om met een vet decor en gaan we weer smijten met een hete Latin Lovers! 6
Wat een feest was het in de Villa Thalia op 4 mei. Sergio Flores kwam, zag en bracht de echte Latin spirit naar Rotterdam. De spirit die synoniem staat aan zon, zwoele muziek, cocktails en luchtige kleding. In Rotterdam is er eigenlijk maar één plaats waar je dit alles vindt, tijdens Latin Lovers in de Villa Thalia.
De lente is begonnen en dat hebben we geweten ook. Het is nog maar April maar de terrassen en strandtenten zitten alweer vol en Nederland geniet massaal van de overmatige zonneschijn. Dit alles stemt de echte Latin Lover natuurlijk zeer tot tevredenheid want warme temperaturen en tropische sferen staan synoniem voor Latin Lovers. Om deze tevredenheid nog eens extra deugd te doen, staat er op de editie van 4 mei weer een buitenlandse artiest van formaat geprogrammeerd. Niemand minder dan Sergio Flores komt naar Nederland om zijn Latin skills te tonen. Sergio wordt bijgestaan door Benny Rodrigues, D-Rashid, Chris Rox en Baggi. De gehele avond wordt verder vocaal in goede banen geleidt door Mc Roga. 3
De lente is begonnen en dat betekent gelukkig dat de temperaturen weer omhoog gaan en zon weer vaker en langer zijn gezicht zal laten zien. Dit alles stemt de echt Latin Lover natuurlijk zeer tot tevredenheid want warme temperaturen en tropische sferen staan synoniem voor Latin Lovers.
Latin Lovers pakt uit met aansprekende buitenlandse namen. Het optreden van dj Disciple in Februari was zeer succesvol en voor de komende editie staat er weer een speciale buitenlandse gast op het menu. In de koude wintermaanden is de warmte van Latin Lovers natuurlijk extra toepasselijk en om het geheel nog wat meer luister bij te zetten zal op vrijdag 2 maart voor de tweede keer een buitenlands dj zijn opwachting maken. En niet zomaar één. Achter de draaitafels een hele speciale gast uit Spanje. Niemand minder dan David Penn komt langs om zijn favoriete latin tribals op de draaitafels te leggen in de Villa Thalia. David wordt bijgestaan door ROOG, Gregor Salto, Chris Rox en MC Roga. 1
De Latin Spirit leeft in Rotterdam! Dat is iets wat het concept Latin lovers al anderhalf jang maandelijks bewijst in de Maasstad. Maar dat betekent niet dat er stil gezeten wordt, want het kan altijd nog beter. Daarom deze keer een primeur in de Villa Thalia. Niemand minder dan de zeer populaire dj en producer DJ Disciple zal op vrijdag 2 februari de oversteek vanaf de States maken voor zijn allereerste optreden in Nederland. Naast Disciple zullen ook D-Rashid, Chris Rox, Jeroenski en Baggi hun opwachting maken achter de draaitafels en zal MC Roga de avond vocaal in goede banen leiden.
Normaal gesproken staat het begin van Januari in het teken van saaie nieuwjaarsborrels van je werk op bezoek gaan bij familie of verveelt op de bankhangen. Maar het nieuwe jaar kan ook op een swingende manier worden ingeluid. Zeker als het gaat om de nieuwjaars editie van Latin Lovers.
De zomer begint langzaam over te gaan in de winter en de temperaturen zakken elke dag een beetje. Maar dat betekent niet dat je het zomerse gevoel helemaal los moet laten. Want Latin Lovers trakteert je maandelijks op een zwoele en hete nacht in de Villa Thalia in Rotterdam. 3
Latin Lovers is jarig
19 september 2006
Een volle Villa Thalia, steengoeie latin house en happy people die allemaal uit hun dak gingen. De eerste editie van Latin Lovers na de zomervakantie was weer een groot succes. Op vrijdag 6 oktober viert Latin lovers zijn 1 jarig bestaan in de Villa Thalia in Rotterdam en zoals je gewend bent op verjaardagen wordt er flink uitgepakt. Alles wordt in het werk gesteld om jullie een topavond voor te schotelen. 6
Latin Lovers is back!
21 augustus 2006
Je hebt er even op moeten wachten maar vanaf 8 september is het weer zover. Op die datum is de start van een nieuwe reeks spetterende Latin Lovers feesten in de Villa Thalia in Rotterdam. Het concept dat het afgelopen jaar gold als één van de succesvolste in de Maasstad, komt sterker terug dan ooit. De absolute top van de Nederlandse Latin DJ's is aanwezig. ROOG, Tom de Neef, D-Rashid, Chris Rox en 2 O'Clock Ron staan garant voor een topavond in zwoele sferen. 2
De zomer is echt van start gegaan en met het omhoog gaan van de temperatuur begint de latin spirit ook weer sterk te kriebelen. De spirit die synoniem staat aan zon, zwoele muziek, cocktails en luchtige kleding. In Rotterdam is er eigenlijk maar één plaats waar je dit alles vindt, tijdens Latin lovers in de Villa Thalia. 1
Een bomvolle Villa Thalia, steengoeie latin house en het dak dat er weer compleet afging. De laatste editie van Latin Lovers was afgelopen maand wederom een groot succes wat absoluut naar meer smaakt. En gelukkig hoef je er deze keer niet lang op te wachten. 1
Het succes van Latin lovers is niet meer te stuiten. De editie van 3 februari was er weer één voor in de boeken. De dj’s trokken alle registers open en bezorgden een uitverkochte Villa Thalia een avond om niet snel te vergeten. Inmiddels heeft Latin lovers zich ook geschaard in het rijtje “hier moet je bij zijn” feesten in Rotterdam. Gelukkig staat er al snel weer een nieuwe editie voor de deur. Op vrijdag 3 maart is de Villa Thalia in Rotterdam wederom het décor voor een avond vol Latin spirit. Alles wordt in het werk gesteld om jullie wederom een topavond voor te schotelen. De line-up is er weer één om je vingers bij af te likken. 4
De Latin Spirit leeft in Rotterdam! Dat is iets wat het concept Latin Lovers in 2005 absoluut bewezen heeft. De eerste twee edities waren een groot succes en daarom zal ook dit jaar de Villa Thalia weer het toneel zijn van een reeks nieuwe Latin lovers. Voor deze eerste editie van 2006 worden alle registers opgetrokken. 1