Partyflock
 

WiSH Events

afbeelding WiSH Events
organisator
SiteSite wishevents.nl
E-mailinfo@wishevents.nl
AdresBosscheweg 26a
5741 SX
Beek en Donk
Nederland
KvK17201678
Aanwezigheidyoutube

Informatie

WiSH Events wordt gevormd door jonge professionals die samen dezelfde ambitie hebben. Het team creëert unieke en onvergetelijke ervaringen, streven naar datgene wat andere onmogelijk achten en gaan waar andere niet eens van durven te dromen. Projecten worden gezien als platformen waarmee WiSH Events zichzelf verder kan ontwikkelen op interessante onderwerpen en gebieden. Door zich te richten op activiteiten waar ze zich goed bij voelt, wat past bij datgene waarvoor ze staat en wat ze leuk vindt, is het team altijd bezig met uitdagende en interessante projecten.
24 oktober 2021
Foto's, WiSH Outdoor, 24 oktober 2021, Bavaria Brouwerij, Lieshout
23 oktober 2021
Foto's, WiSH Outdoor, 23 oktober 2021, Bavaria Brouwerij, Lieshout
7 juli 2019
Foto's, WiSH Outdoor, 7 juli 2019, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
6 juli 2019
Foto's, WiSH Outdoor, 6 juli 2019, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
6 juli 2019
Foto's, WiSH Outdoor, 6 juli 2019, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
5 juli 2019
Foto's, WiSH Outdoor, 5 juli 2019, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
1 juli 2018
Foto's, WiSH Outdoor, 1 juli 2018, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
30 juni 2018
Foto's, WiSH Outdoor, 30 juni 2018, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
29 juni 2018
Foto's, WiSH Outdoor, 29 juni 2018, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
2 juli 2017
Foto's, WiSH Outdoor, 2 juli 2017, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
Nieuws
De drang naar avontuur is na deze corona-periode zó groot, dat we met trots een unieke tweedaagse once in a lifetime editie aankondigen. Deze editie van WiSH outdoor mag je niet missen. Check snel de line-up en koop je kaarten.
Zoals bekend is WiSH Outdoor, dat dit weekend plaats zou vinden, vanwege de coronacrisis uitgesteld naar volgend jaar (1, 2 & 3 juli 2022). Dat betekent echter niet dat de organisatie dit jaar bij de pakken neer is gaan zitten. Integendeel! Haar drang naar avontuur is na deze corona-periode namelijk zó groot dat WiSH met grote trots een speciale en eenmalige (indoor) editie bekend maakt:
De evenementenbranche heeft het dit jaar bijzonder zwaar door het coronavirus. Maar deze periode biedt ook ruimte voor nieuwe ideeën. Dat er juist in moeilijke tijden mooie initiatieven ontstaan, blijkt wel uit het goede nieuws dat Bromios Event Crafters -de organisator van festival WiSH Outdoor Nederland- zijn krachten gaat bundelen met de evenementenorganisaties Event Warehouse (bekend van onder meer Paaspop en van WE ARE ELECTRIC) en One of the Guys (bekend van o.a. Paperclip). De drie bedrijven gaan hun kennis en ervaring in de toekomst aanwenden voor de organisatie van WiSH Outdoor Nederland; één van de mooiste en succesvolste festivals van Nederland.
Het Eindhovense festivalbedrijf Global Event Group van oprichter Niels van Vijfeijken uit Beek en Donk staat op het randje van de afgrond. Dochterbedrijf Wish Events International is dinsdag failliet verklaard. Hetzelfde lot dreigt voor podiumbouwer Stagekings, ook onderdeel van het bedrijf. 5
WiSH Outdoor presenteerde vandaag haar volledige line-up. Naast Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en de exclusieve 25 years-set van Charly Lownoise & Mental Theo zijn onder andere B-Front, Crypsis, Davina Michelle, Hans Kazan (surprise act) en Sevn Alias toegevoegd aan de line-up van het festival dat plaatsvindt op 5, 6 en 7 juli in Beek en Donk. Eerder werden onder andere BLØF, Brennan Heart, De Jeugd van Tegenwoordig, Kris Kross Amsterdam, MAAN en Ran-D bekend gemaakt.
Vandaag presenteerde WiSH Outdoor de eerste namen van haar line-up. Naast BLØF, Brennan Heart en De Jeugd Van Tegenwoordig zijn onder andere MAAN, D-Block & S-te-Fan (Ghost Stories live), Lucas & Steve, Warface (heavy artillery), Ch!pz, D-Sturb, Frenna, Phuture Noize en Toy-Box deze zomer te vinden op het Brabantse festival dat bekend staat om haar creatieve randprogrammering, uitbundige podia en closing shows. Het weekendfestival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli in Beek en Donk. 1
Op zaterdag 27 oktober slaan WiSH Outdoor en Paaspop voor de derde maal de handen ineen voor Ace of Spades: the Secret Society.
WiSH Outdoor heeft zijn volledige programmering voor editie 2018 bekendgemaakt. Zo is o.a. Kensington een van de headliners tijdens de 12e editie van het festival, dat plaatsvindt op 29 juni, 30 juni en 1 juli.
Wish outdoor
22 november 2017
Festivalbezoekers van over de hele wereld een plek bieden waar ze samen kunnen komen, positief verrast worden en de best mogelijke festival experience kunnen genieten. De missie van WiSH Outdoor in een notendop.
Het indoor hardstyle event, Ace of Spades – The Secret Society, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door Paaspop Events en WiSH Outdoor, presenteert met trots haar line-up.

7 waarderingen

djthesaint
awesome cait to be back at a wish event all the way from australia
WiSH! was zo gruwelijk !!! niet normaal, een van de beste festivals van het jaar !
Robkûh :hi:
Super Organisatie....­ Zij gaan me zeker meer zien op hun feesten
~*­Insane In My F*­cking Brain*­~ :bounce:
waar kan ik meer vinden over dag 2 ik kan alleen de 1rste dag vinden ??
PiK!
Beide WiSH-en waren :respect:
$wessel$
was in 1 woord geweldig !;):D
Kellog­s:face­palm:
super:D

4 opmerkingen

Precies, gewoon supah!
Nog nooit iets meegekregen van jullie.. Morgen wordt mn 1e feestje.. Ben benieuwd..
Maar als er gezegd wordt; "Zonnebrand zoals gewoonlijk niet toegestaan" scoor je bij mij iig al flink minpunten..
Das bullshit want dat mag bij andere festivals "gewoon" wél :/
Hoop dat ze de zaakjes goed geregeld hebben.. Ik verwacht van wel voor die prijs :)
Wie weet welke fotografen er allemaal foto's hebben gemaakt zaterdag?
Ben alle briefjes kwijt!
Wie o wie heeft er interesse in VIP weekend tickets? Helaas kan ik/kunnen wij niet aanwezig zijn. Het is uiteraard de early Bird prijs! Ik heb 4 tickets in de aanbieding!! Als je interesse hebt, stuur maar een bericht terug ;)