Partyflock

Noculan Music

Noculan Music

Noculan Music (afbeelding)
SiteSite noculanbookings.com
E-mailinfo@noculan.nl
PostadresPostbus 9108
3007 AC
Rotterdam
Aanwezigheidfacebookpagetwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Noculan Music
uitverkocht2022 bezoekersNorth Sea VenueZaandam
Darkraver, Deepack, Des Santos, Dr. Rude, Faustino Dos Santos, Jochen Miller, Ko-c, Luna, Maus, Mike S, Pavo, Rob, Ruben Vitalis (nog niet compleet)
17 bezoekersPaviljoen BreezzeVierpolders
68 bezoekersPoppodium GrenswerkVenlo
G-Town Madness, Joe, Marc Acardipane, Morphine, Panic, Rob & MC Joe, Stanton
963 bezoekersBrielse MeerVierpolders
Statistieken


x
145·feesten
4·in de toekomst
141·in het verleden
157·nieuwsberichten
11·fotoshoots
3004·foto's
66·video's
37·video's met alleen muziek
94·winacties
42350·bezoekers · herkomst
21747·unieke bezoekers
202Partyflockfans · herkomst
1.8 KFacebooklikes
13930·albumfoto's
15·verslagen
8·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (18447 stemmen)
Nieuws
Goed nieuws voor iedereen! De early bird voor Crazy Wonderland festival ( Pleasure Island ) is gestart! Kijk snel op crazyland.org en koop jouw kaartje voor een heel net prijsje van 30,00 euro! Ook zijn er nog VIP kaarten te koop in de early bird! Vorig jaar was dit het festival van 2017 waar iedereen nog lang over na heeft gepraat.
The House of God
22 december 2017
Wat was het weer een bewogen jaar 2017, voor sommige een afscheid van een jaar met slechte herinneringen maar voor vele zeker heel veel mooie en goede momenten en gebeurtenissen daar waar we met z'n allen hebben stil gestaan en getreurd om het verlies van een dierbare het herbeleven van toffe feesten en festivals, noem het op we doen het allemaal samen!
Aanstaande zaterdag wacht ons weer een uitverkochte editie van Crazyland " Al Capone " Het feest bij uitstek voor iedereen die van feesten houdt en waaraan ook echt iedereen mee doet met het thema. Crazyland bestaat niet voor niets al 20 jaar als organisatie en elk feest is ver van te voren uitverkocht.
Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden. 9
Hoe HIP wil je het hebben! Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer Oranje in de maand april en is dat hip? Jaaaa voor woensdagnacht 26 april zeker en in deze kleuren zal er op Koningsnacht een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in "Partycentrum Hipper & Kolfbaan" te Gorinchem. 2
Op 9 september openen de poorten naar de verborgen wereld van Sunglow Festival. 1
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.
Oldschool gangsters
15 september 2016
En keer per jaar is het concept Oldschool Gangsters terug in Rotterdam, in het altijd gezellige Social Underground Rotterdam (S.U.R.), waar er wederom 2 zalen worden ingericht voor een leuke avond vol met dikke Oldschool Classics, Early Rave en Early Hardcore. Artiesten als Darkraver, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Stanton en vele andere gaan hun best doen om jullie als bezoekers weer een toffe avond te bezorgen.
Zet het in je agenda en verzamel al je vrienden... Check op 10 september 2016 alle Sunglow Festival stages en ontdek nieuwe muziekstijlen en DJ's! Of kies jij n area en stamp, knal, dans of dein je de hele dag mee op jouw favoriete deuntjes? Na de spetterende editie van vorig jaar maken we ons nu op voor 2016. En deze wordt bigger and better dan ooit!
Ook dit jaar wordt in Rotterdam het Nieuwjaar weer officieel ingeluid met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug, ook wel de Nationale Nieuwjaarnacht genoemd. Het vuurwerk in Rotterdam kan onder andere worden aanschouwd vanaf de Boompjeskade bij Social Underground Rotterdam (S.U.R.) waar je een mooi uniek uitzicht hebt op dit spektakel. Maar in principe alle Rotterdamse kades met de moderne architectuur vormen het decor voor het grootste vuurwerk van Nederland! Aftellen naar Oud en Nieuw begint al om 23:00. Toch altijd weer heel spannend en speciaal!
8 waarderingen
DJ Ricos
Proud 2 be a gangster!
Freddy35
:respect: op de goeiste weg jonguh.!
*PROP
:respect: !!!
MVDL89
Noculan is goed bezig(Y) :respect:
DJ REZA
kost me me lever die lui...:p
!! Plukkie !! -{fotograaf}-
:respect: noculan :respect:
parkzicht78
wel goed
dj pat c
dancenation-sunshine:respect: