Partyflock

Noculan Music

Noculan Music

Noculan Music (afbeelding)
SiteSite noculanbookings.com
E-mailinfo@noculan.nl
PostadresPostbus 9108
3007 AC
Rotterdam
Aanwezigheidfacebookpagetwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Noculan Music
WIN679 bezoekersEvent Center Culemborg, Culemborg
Andy Raw, Armand, Bass-D, Bountyhunter, Dazzler, Dutchman Jack, Francois, JDA, Joe, MD&A, Native, Panic, Partyraiser, Ralph G, Rob, Rob & MC Joe, Stanton, TMC, Yves
169 bezoekersMarkant Uden, Uden
Bass-D, Dune, Joe, Panic, Rob, Ruffneck, Sjek, U.R.M.
334 bezoekersBrielse Meer, Vierpolders
Statistieken


x
140·feesten
3·in de toekomst
137·in het verleden
154·nieuwsberichten
11·fotoshoots
3004·foto's
66·video's
37·video's met alleen muziek
1·actieve winactie WIN
94·winacties
3113·kliks
41830·bezoekers · herkomst
21443·unieke bezoekers
210Partyflockfans · herkomst
1.8 KFacebooklikes
14023·albumfoto's
15·verslagen
8·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (18284 stemmen)
Nieuws
Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden. 9
Hoe HIP wil je het hebben! Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer Oranje in de maand april en is dat hip? Jaaaa voor woensdagnacht 26 april zeker en in deze kleuren zal er op Koningsnacht een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in "Partycentrum Hipper & Kolfbaan" te Gorinchem. 2
Op 9 september openen de poorten naar de verborgen wereld van Sunglow Festival. 1
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.
Oldschool gangsters
15 september 2016
Eén keer per jaar is het concept Oldschool Gangsters terug in Rotterdam, in het altijd gezellige Social Underground Rotterdam (S.U.R.), waar er wederom 2 zalen worden ingericht voor een leuke avond vol met dikke Oldschool Classics, Early Rave en Early Hardcore. Artiesten als Darkraver, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Stanton en vele andere gaan hun best doen om jullie als bezoekers weer een toffe avond te bezorgen.
Zet het in je agenda en verzamel al je vrienden... Check op 10 september 2016 alle Sunglow Festival stages en ontdek nieuwe muziekstijlen en DJ's! Of kies jij één area en stamp, knal, dans of dein je de hele dag mee op jouw favoriete deuntjes? Na de spetterende editie van vorig jaar maken we ons nu op voor 2016. En deze wordt bigger and better dan ooit!
Ook dit jaar wordt in Rotterdam het Nieuwjaar weer officieel ingeluid met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug, ook wel de Nationale Nieuwjaarnacht genoemd. Het vuurwerk in Rotterdam kan onder andere worden aanschouwd vanaf de Boompjeskade bij Social Underground Rotterdam (S.U.R.) waar je een mooi uniek uitzicht hebt op dit spektakel. Maar in principe alle Rotterdamse kades met de moderne architectuur vormen het decor voor het grootste vuurwerk van Nederland! Aftellen naar Oud en Nieuw begint al om 23:00. Toch altijd weer heel spannend en speciaal!
Op vrijdag 30 oktober komen de Oldschool Gangsters voor het eerst in de geschiedenis naar Zeeland. De meest geschikte locatie voor dit concept is natuurlijk de industriële Timmerfabriek Vlissingen! Het oldschool/early rave concept vierde onlangs haar tienjarig bestaan en de OG's nemen je deze avond weer mee terug in de tijd naar de bakermat van de housescene; terug naar de jaren waarin het allemaal begon.
Op zaterdag 7 november organiseert Bad Ass Events in de DSNK in Nieuwkuijk een dikke editie van Oldschool Gangsters. Dit oldschool/early rave concept vierde onlangs haar tienjarig bestaan en na een geweldige hosting tijdens Harmony of Hardcore eerder dit jaar, keren de Gangsters nu weer terug naar Brabant!
Het concept Oldschool Gangsters trekt zo'n beetje door heel Europa maar zijn er altijd weer trots op om in "home base" Rotterdam onze muziek te laten horen! Sempre Famiglia is ons motto en daar staan we als OG's dan ook zeker achter. 1
8 waarderingen
DJ Ricos
Proud 2 be a gangster!
Freddy35
:respect: op de goeiste weg jonguh.!
*PROP
:respect: !!!
MVDL89
Noculan is goed bezig(Y) :respect:
DJ REZA
kost me me lever die lui...:p
!! Plukkie !! -{fotograaf}-
:respect: noculan :respect:
parkzicht78
wel goed
dj pat c
dancenation-sunshine:respect: