Partyflock

Exprezz

Exprezz

Exprezz (afbeelding)
AdresPrinsengracht 806 sous
1017 LH
Amsterdam, Nederland
Telefoon+31 203374028
Aanwezigheidtwitteryoutube
Concept
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Exprezz
gratis245 bezoekersWesterparkAmsterdam
Anil Aras, Boris Werner, Dikke Thomas, Midnight City, Stefano Richetta
240 bezoekersWesterUnieAmsterdam
Complicated, Jarun, Lou Kluun, Marc Holstege, Olivier Weiter, Stefano Richetta, VNTM
292 bezoekersKloster GraefenthalGoch
Hernán Cattáneo, Miss Melera, Nick Warren, Olivier Weiter
uitverkocht62 bezoekersBarcelona
Karotte
Statistieken


x
230·feesten
4·in de toekomst
226·in het verleden
139·nieuwsberichten
11·fotoshoots
1368·foto's
189·video's
65·winacties
16191·bezoekers · herkomst
8418·unieke bezoekers
73Partyflockfans · herkomst
208·albumfoto's
1·verslag
4·opmerkingen
6·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (4997 stemmen)
Nieuws
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden.
Nachtclub Westerunie, gelegen naast de iconische gashouder op het internationaal geprezen Westergasfabriek te Amsterdam, bestaat dit jaar 10 jaar en inmiddles niet meer weg te denken uit de Amsterdamse clubscene. 1
In een jaar rijk aan feestgedruis ter ere van 10 jaar click wordt de grote knaller zonder twijfel het dubbele verjaardagsfeest van voormalig thuisbasis Westerunie en click samen.
CLICK & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival met voor de inwendige mens Str-eat van The Jane in Antwerpen en op het dansmenu 's werelds grootste headliners en ongerepte fine fleur door 4 wereldvermaarde organisaties. Een line-up voor en door winnaars, 3 dagen lang bij Dok.
De compleet gerenoveerde club WesterUnie beleeft dit jaar haar achtste ADE en heeft een nog uitgebreider ADE-programma weten samen te stellen dan ooit te voren. Met ruim 10.000 bezoekers tijdens zes feesten op vijf avonden zullen 98 dj's garant staan voor 149 uur lang feest in de WesterUnie en haar aangrenzende zalen, de WesterLiefde, het Westergasterras en het Transformatorhuis.
Click at the beach
5 augustus 2015
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan Kust achter de decks van Woodstock 69 is inmiddels een jaarlijkse traditie. Hollands goud Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor en Stefano Richetta onderstrepen dit Click at the Beach hoogtepunt.
Straf, recht voor zijn raap en hartverwarmend viert Click ook dit jaar Kingsday! Op het erepodium vanzelfsprekend de maatgevende artiesten. Click heeft dit jaar wederom de beruchte WesterUnie met al haar zalen als locatie en is daarmee na deze Koningsdag een van de weinige podia voor elektronische muziek in het kloppende hart van onze mooie hoofdstad. Kortom een warm, sfeerverhogend en origineel feest in het Westerpark van Amsterdam.
Zaterdag 7 maart presenteren Click, Kombination Research en AD Bookings in de hoofdstedelijke WesterUnie de Kombination Research Label Night XL. Het label van The Advent. Achter de decks een ware slag der technotitanen. The Advent en Industrialyzer gaan live tegen elkaar in het harnas. Marco Bailey, Cari Lekebusch, Sterac, Remy en Wouter de Moor gaan volle gas op hun piekfijne dj-kunsten.
Het kan nog in Amsterdam. Technodansen op een geheime locatie, een onbewandeld pad, nog door niemand voorgegaan. Op zaterdag 14 maart slaan twee winnaars van het nachtleven de handen ineen voor een regelrechte rave in een loods op nog geen tien minuten fietsen verwijderd van Amsterdam CS. Achter de decks de puntjes op de elektronische í door Gabriel Ananda, Nuno dos Santos, Arjuna Schiks, Patrice Bäumel en Miss Melera.
Een feestorganisatie dat met geheven hoofd, vrolijk gezicht, rechte rug en soepel deinend lichaam haar 8e verjaardag mag vieren behoeft geen introductie. Zonder overbodig tamtam, noch bravoure, maar wel een warm en enthousiast kloppend hart en een overdaad aan veel van het beste elektronische aanbod anno 2015 geeft Click van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari een 21-uur-durende verjaardagsmarathon.
6 waarderingen
::ETEN::
nog ergens livesets te vinden van de beste editie ooit ( 11-02-2012)/??
M@@­IKE:flower:
Heeeeerlijke feestjes, echt top(y)
ZENITHTOS
love Exprezz!!
cvr
top feesten
The Little Raver
I (L) Exprezz
Lukie21
Top organisatie!!

4 opmerkingen

Is Stefano Richetta een organisatie ?
laatste aanpassing
wat een afgang q-day@­ndsm
laatste aanpassing
1 Kaartje CLICK ADE gezocht...­
Vanuit Eindhoven station vertrekt een bus naar Click on the beach op 8 april.­ Deze bus is nog niet vol.­ Voor €25 kan je heen en terug.­
Kom je uit de regio Eindhoven en zoek je nog vervoer? Laat mij wat weten in een bericht.­