Partyflock

Appelsap

Appelsap

Appelsap (afbeelding)
SiteSite appelsap.net
E-mailinfo@appelsap.net
AdresOosterpark 2
1091 AC
Amsterdam
Nederland
Oprichting2000
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Appelsap
video's 2 18 PartyflockFlevoparkAmsterdam
Abstract, Amy Becker, Biig Piig, De Jeugd van Tegenwoordig, Edzon, Famous Dex, Fosa YG, Idaly, Jacin Trill, Jarreau Vandal, Kojey Radical, Kojo Funds, Leafs, Lion Kojo, Madlib, Nines, Order Mothership, Paquito Moniz, Poke, SMIB, en nog 5 andere artiesten → (nog niet compleet)
Statistieken


x
26·feesten
1·in de toekomst
25·in het verleden
7·nieuwsberichten
1·fotoshoot
47·foto's
12·video's
675·bezoekers · herkomst
477·unieke bezoekers
158Partyflockfans · herkomst
37.1 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (67 stemmen)
Nieuws
Festival presenteert nieuwe indeling, complete line-up, nieuwe campagne en samenwerkingen met Patta, SMIB en Parra
Vandaag is de officiële kick-off van Appelsap season met de launch van de campagne ONE LOVE. Dit jaar staat Appelsap's Universal Family centraal.
De eerste namen zijn bekend: o.a. Lil wayne, Dave, 67, Siohban Bell, Kempi, Fresku, Yung Nnelg, en Jarreau Vandal komen naar Appelsap Fresh Music Festival.
Jazz Cartier CA, Section Boyz GB, D.R.A.M. US, Benji B presents Deviation stage GB, Bea1991, Veldentaal: Bokoesam, Idaly, Yung Nnelg, GRGY & Garrincha, Elf Kid GB, Yung Internet, Rotjoch United: Mula B & Louis en Broederliefde zijn enkele van de eerste namen die Appelsap Fresh Music Festival vandaag bekend maakt.
Het Amsterdamse hiphopfestival Appelsap kan definitief doorgaan. Volgens de rechter is de veiligheid in orde en de schade aan het groen in het Flevopark minimaal. Bovendien zijn er 'voldoende parken om te recreëren' in de buurt. Er was bezwaar tegen het festival aangetekend door de Vrienden van het Flevopark, het park waar Appelsap dit jaar eenmalig plaatsvindt. Hoger beroep is niet mogelijk. 5
Hoewel de line-up al zo goed als rond is en de voorverkoop al loopt, heeft hiphopfestival Appelsap nog geen definitieve vergunning om in het Amsterdamse Flevopark neer te strijken. De vereniging De Vrienden van het Flevopark is fel tegen de komst van het evenement en vraagt bewoners om hun mening kenbaar te maken. 6
BAWS invites Appelsap
4 december 2012
Het éénjarig bestaan is pas net achter de rug, maar op 8 december staat de volgende editie van BAWS alweer klaar. En dit keer doen ze dit niet alleen. BAWS gaat voor de tweede keer een samenwerking aan met het meest succesvolle Hiphop festival van Amsterdam; Appelsap.