Partyflock

Drift - Om te dansen

Drift - Om te dansen

SiteSite driftomtedansen.nl
E-mailinfo@driftomtedansen.nl
AdresWinselingseweg 41
6541 AH
Nijmegen
Nederland
KvK9168310
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtwitteryoutube
Informatie
Drift is een jong en dynamisch initiatief dat zich bezighoudt met de organisatie en ontwikkeling van culturele dans concepten waar met een combinatie van muziek, kunst en cultuur een eigenzinnige totaalervaring wordt neergezet. Drift is makkelijk te benaderen en zoekt de dialoog met bezoekers en betrokkenen. Drift stimuleert jong creatief talent en biedt hen een podium waar zij zich kunnen uiten. Als spil in een cultureel web bevordert Drift actieve samenwerking en wordt er constant gewerkt aan de versterking van duurzame relaties. Drift brengt gelijkgezinden samen en grossiert in de levering van vreugdevolle momenten.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Drift - Om te dansen
Laatste feest was op vrijdag 20 juli 2018: Via Electronica
Statistieken


x
136·feesten
136·in het verleden
53·nieuwsberichten
1·fotoshoot
142·foto's
23·video's
2·winacties
9944·bezoekers · herkomst
3355·unieke bezoekers
275Partyflockfans · herkomst
25.2 KFacebooklikes
639·albumfoto's
1·verslag
2·opmerkingen
8·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (3622 stemmen)
Nieuws
Dansliefhebbers van alle leeftijden komen zaterdag 14 juli samen om te swingen bij de tweede editie van Drift's Danspaleis op de Waalkade.
Op zaterdag 9 juni is het meest bruisende festival van Nijmegen terug met een achtste editie van Drift Festival.
Organisatie verwacht recordaantal bezoekers in en rondom De Vasim.
Antal, DVS1, Ben Ufo en DJ Tennis bevinden zich onder de artiesten die zaterdag 25 november hun opwachting maken op Herfstdrift Festival. Dat maakt organisatie Drift vandaag bekend. De kaartverkoop voor het Nijmeegse festival is gestart.
De Nijmeegse Vierdaagsefeesten openen dit jaar op bijzondere wijze. Op zaterdag 15 juli verwelkomen 'Drift Om Te Dansen' en 'het Danspaleis' jong en oud op de dansvloer van Smkmrkt Labyrinth aan de Waalkade tijdens de eerste editie van Drift's Danspaleis (65+). 1
Op zaterdag 10 juni bruist Nijmegen weer optimaal, tijdens de zevende editie van Drift Festival. De hele dag en avond kun je dansen en nieuwe muziek ontdekken op zeven podia met de meest avontuurlijke techno, house, disco, italo en electronica van het moment.
Waar het de afgelopen jaren misschien steeds gebruikelijker was om oud en nieuw thuis te vieren, breekt Drift dit jaar een lans om het nieuwe jaar ouderwets en met gepaste grandeur te verwelkomen. Temeer omdat de organisatie op zaterdag 31 december bezit neemt van Concertgebouw Vereeniging, misschien wel de mooiste locatie van Nederland.
Zaterdag 11 juni strijkt Drift Festival neer op haar vertrouwde stek voor de zesde voorjaarseditie. Dit keer zijn er vijf podia, gevuld met toonaangevende house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. Daarbij komt de nadruk te liggen op het sterke gemeenschapsgevoel waar Drift om bekend staat.
Op zaterdag 28 november heerst de herfst in Nijmegen tijdens de vijfde editie van Herfstdrift Festival. Na de bijzonder fijne edities van afgelopen jaren houdt Drift de traditie in stand en komt het opnieuw met een volwaardig festival in het najaar.
Op zaterdag 6 juni rukt danslievend Nederland uit naar Nijmegen voor het vijfjarige jubileum van Drift Festival. Wederom maakt een scherpe selectie smaakmakers uit de techno en house zijn opwachting binnen de vuige contouren van cultuurerfgoed De Vasim. Het programma bestaat uit een uitgekristalliseerde mix van wereldtoppers en vers talent. Zoals altijd is er volop ruimte voor vernieuwende kunst.
8 waarderingen
Mike' D
Chille organisatie (Y)
Diede
ben verliefd
m.­a nightc­rawler
kanjerconcept
Pimm0
Drift is :lief:
Thijs_­Konings
Superfeest
Dim
Hippe underground.­ Complimenten voor deze puike organisatie met elke keer weer leuke feestjes.­
ReyZaMa
Leuke organisatie van een man die een hart van goud heeft!!!!!
Foam
simpelweg elke keer weer een leuke party!

2 opmerkingen

Met oud & nieuw Waalhalla zie ik dat goed? http://www.waalhalla-centrum.nl/index2.php?page=events