Partyflock

Drift - Om te dansen

 

Drift - Om te dansen

Drift - Om te dansen (afbeelding)
organisator
SiteSite driftomtedansen.nl
AdresWinselingseweg 41
6541 AH
Nijmegen
Nederland
KvK9168310
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Informatie
Drift is een jong en dynamisch initiatief dat zich bezighoudt met de organisatie en ontwikkeling van culturele dans concepten waar met een combinatie van muziek, kunst en cultuur een eigenzinnige totaalervaring wordt neergezet. Drift is makkelijk te benaderen en zoekt de dialoog met bezoekers en betrokkenen. Drift stimuleert jong creatief talent en biedt hen een podium waar zij zich kunnen uiten. Als spil in een cultureel web bevordert Drift actieve samenwerking en wordt er constant gewerkt aan de versterking van duurzame relaties. Drift brengt gelijkgezinden samen en grossiert in de levering van vreugdevolle momenten.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Drift - Om te dansen
Drift1 AppicVan Aken's‑Hertogenbosch
Iris Rijskamp, JETS, Nosedrip, Powell, Tutti
Drift · Witte Donderdag1 AppicDe Vasim FabriekNijmegen
Red Axes, Tsepo
Drift · Goede Vrijdag1 AppicDe Vasim FabriekNijmegen
DVS1
Drift Festival OpeningsconcertConcertgebouw De VereenigingNijmegen
Blawan, British Murder Boys, Jameszoo
Drift Festival 2 69 bezoekersDe Vasim FabriekNijmegen
verdeeld over alle dagen: Abstract Division, Ahmed Fakroun, Alienata, Andrey Pushkarev, Arp Frique, Avalon Emerson, Axel Boman, Ben UFO, Benny Rodrigues, Bert Bert, Blawan, Bone, Boomshakalak, British Murder Boys, Bruxas, Caim, Carista, CEM, Children of Valis, Comrade Winston, en nog 36 andere artiesten → (nog niet compleet)
Drift Festival 2 64 bezoekersDe Vasim FabriekNijmegen
Statistieken


x
146·feesten
6·in de toekomst
140·in het verleden
57·nieuwsberichten
1·fotoshoot
142·foto's
28·video's
2·winacties
9994·bezoekers
3372·unieke bezoekers
232Partyflockfans
26.3 KFacebooklikes
639·albumfoto's
1·verslag
2·opmerkingen
8·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (3670 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen dubbel zoveel te vieren, want Drift Festival viert de negende editie twee dagen lang. Zo'n zeventig artiesten geven acte de presence op het vertrouwde Vasim terrein. Vandaag maakt de organisatie het nieuwe Magia podium bekend, een live podium waar gedanst kan worden op muziek van over de hele wereld.
Drie unieke liveoptredens als aftrap van Drift Festival, na een week experimenteren in de iconische Willem Twee studios.
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen wat te vieren. Drift Festival wordt namelijk een meerdaags evenement. Dubbel zoveel Drift betekent dubbel zoveel muzikaal avontuur. Een heel Pinksterweekend lang kun je dansen en nieuwe artiesten ontdekken op de vele podia van cultuurerfgoed De Vasim. Een verruiming van de tijden betekent ook een vergroting van het muzikale palet. Dit jaar zijn er meer artiesten en stijlen op de zeven podia dan ooit tevoren. Meer dan tachtig artiesten verspreid over zeven podia, inclusief nieuwe live stage.
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Dansliefhebbers van alle leeftijden komen zaterdag 14 juli samen om te swingen bij de tweede editie van Drift's Danspaleis op de Waalkade.
Op zaterdag 9 juni is het meest bruisende festival van Nijmegen terug met een achtste editie van Drift Festival.
Organisatie verwacht recordaantal bezoekers in en rondom De Vasim.
Antal, DVS1, Ben Ufo en DJ Tennis bevinden zich onder de artiesten die zaterdag 25 november hun opwachting maken op Herfstdrift Festival. Dat maakt organisatie Drift vandaag bekend. De kaartverkoop voor het Nijmeegse festival is gestart.
De Nijmeegse Vierdaagsefeesten openen dit jaar op bijzondere wijze. Op zaterdag 15 juli verwelkomen 'Drift Om Te Dansen' en 'het Danspaleis' jong en oud op de dansvloer van Smkmrkt Labyrinth aan de Waalkade tijdens de eerste editie van Drift's Danspaleis (65+). 1
Op zaterdag 10 juni bruist Nijmegen weer optimaal, tijdens de zevende editie van Drift Festival. De hele dag en avond kun je dansen en nieuwe muziek ontdekken op zeven podia met de meest avontuurlijke techno, house, disco, italo en electronica van het moment.
8 waarderingen
Mike' D
Chille organisatie (Y)
Diede
ben verliefd
m.­a nightc­rawler
kanjerconcept
Pimm0
Drift is :lief:
Thijs_­Konings
Superfeest
Dim
Hippe underground.­ Complimenten voor deze puike organisatie met elke keer weer leuke feestjes.­
ReyZaMa
Leuke organisatie van een man die een hart van goud heeft!!!!!
Foam
simpelweg elke keer weer een leuke party!

2 opmerkingen

Met oud & nieuw Waalhalla zie ik dat goed? http://www.waalhalla-centrum.nl/index2.php?page=events