Partyflock

TivoliVredenburg by Night

 

TivoliVredenburg by Night

TivoliVredenburg by Night (afbeelding)
SiteSite tivolivredenburg.nl/?categorie=by-night
AdresUtrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda TivoliVredenburg by Night
Knaldrang · Koningsnachtfestival7 bezoekersTivoliVredenburgUtrecht
Bankra Bikes, Bokoesam, Boys Noize, De Sluwe Vos, EILEEN, Katjang Pedis, Latifah, Lövestad, Marguillier, Menno de Meester, Mister Prima, Odin, Pitto, Purple Disco Machine, Raito, Ray Escobar, Say A Say M, sojuju, Tala Drum Corps, TITIA, en nog 1 andere artiesten →
Kingsday uitverkocht6 bezoekersTivoliVredenburgUtrecht
Elias Mazian, Fatboy Slim, Pablo Discobar, SHMLSS
Bevrijdingsfestival · Pre-Party gratis1 AppicTivoliVredenburgUtrecht
Amartey, Fata Boom, Say A Say M, Shug la Sheedah
No Diggity1 AppicTivoliVredenburgUtrecht
Vunzige Deuntjes · XXL3 AppicTivoliVredenburgUtrecht
Freddy Moreira (nog niet compleet)
Trance In Overdrive1 AppicTivoliVredenburgUtrecht
Ki/Ki, Rank 1, Torus
Kiss All HipstersTivoliVredenburgUtrecht
Kiss All Hipsters
Jamrock × AfroLosjes · Grand Finale TivoliVredenburgUtrecht
Remember The Future15 bezoekersTivoliVredenburgUtrecht
Deeparture, Tinlicker, Yotto
Tante Joke Karaoke BandTivoliVredenburgUtrecht
Tante Joke Karaoke Band
Run The TrapTivoliVredenburgUtrecht
SinglefeestjeTivoliVredenburgUtrecht
Orientaldeep · Shkoon, Rafael Aragon + moreTivoliVredenburgUtrecht
Nasiri, Rafael Aragon, Shkoon, Vander
Mama AfricaTivoliVredenburgUtrecht
Statistieken


x
544·feesten
14·in de toekomst
530·in het verleden
12·nieuwsberichten
2·fotoshoots
261·foto's
34·video's
9·winacties
6357·bezoekers
2707·unieke bezoekers
3Partyflockfans
15.2 KFacebooklikes
4·albumfoto's
2·verslagen
zeer goed·stemresultaat (1395 stemmen)
Nieuws
TivoliVredenburg maakt vandaag haar programma voor de nacht van Koningsdag 2019 bekend. In Ronda zal de Engelse DJ Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, een exclusieve dj-set doen. Ook Utrecht locals Pablo Discobar Soundsystem en De School-resident Elias Mazian zullen optreden. De zaal zal uitgebreid worden aangekleed in een unieke setting waar het publiek aan alle kant rondom de DJ booth staat.
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Liefhebbers van funk, disco en classic house kunnen op zaterdag 18 november hun hart ophalen wanneer Pablo Discobar het tweejarig bestaan viert in de feestelijk uitgedoste Cloud Nine zaal van TivoliVredenburg.
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
Op 14 november zal de eerste editie plaatsvinden van TOTEM. Utrechts jongste nachtconcept streeft ernaar net even een stap extra te doen dan je reguliere clubavond door innovatieve elektronische artiesten te combineren met de vetste visuals en tofste randprogrammering.
Studio Stekker Festival breidt dit jaar uit! Voorafgaand aan het festival trekken de artiesten zich een week lang terug in de studio's van Kytopia, wat interessante samenwerkingen oplevert. Daarnaast is de hele week gevuld met exclusieve evenementen.
Niemand minder dan FeestDJRuud geeft dit jaar het startschot voor de vierde Rubberboot Missie in Utrecht. Ook draait hij op de afterparty. Kaarten voor dit exclusieve feestje in TivoliVredenburg zijn vanaf gisteren in de verkoop.