Partyflock

Breda Live

 

Breda Live

Breda Live (afbeelding)
organisator
SiteSite bredalive.nl
AdresBreda
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Breda Live
Breda Live3 bezoekersChasséveldBreda
Breda Live3 bezoekersChasséveldBreda
Statistieken


x
12·feesten
1·in de toekomst
11·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·fotoshoot
140·foto's
12·video's
1378·bezoekers
992·unieke bezoekers
38Partyflockfans
21.8 KFacebooklikes
225·albumfoto's
goed·stemresultaat (508 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vond de tiende editie van Breda Live plaats. Over het hele weekend wisten 29.000 feestgangers het Chasséveld te vinden.
Breda Live vindt dit jaar op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 plaats. Als tweedaags festival biedt Breda Live meer topacts, betere service en een nieuwe foodarea met lokale cateraars.
Breda en omstreken kunnen zich opmaken voor alweer de achtste editie van het Brabantse festival Breda Live. Op zaterdag 9 juli 2016 staan er weer verschillende top acts klaar om het podium op het Chasséveld te betreden. Sunday Sun, BLØF, Typhoon, Kensington en Fedde le Grand zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. De acts op het extra podium, de Jupilerstage, blijven wederom tot op de dag zelf een verrassing.
Op zaterdag 11 juli 2015 staan een aantal van de beste artiesten van eigen bodem op Breda Live. Het Brabantse festival viert alweer haar zevende editie. Danny Vera, Kensington, Jan Smit, Chef'Special en de Bredase top DJ Hardwell zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. Voor Hardwell wordt dit de vierde thuiswedstrijd op rij.
Breda Live keert op zaterdag 12 juli 2014 terug op het Chasséveld. Het festival pakt ook dit jaar weer uit met een strak programma. Hardwell, Guus Meeuwis, Miss Montreal, DIRECT en HeavyLight zijn dit jaar de hoofdacts van het muziekfestival. Naast het hoofdpodium is ook dit jaar een extra podium met vier verrassingsacts, de Jupilerstage, op het terrein te vinden.
Met een ijzersterk programma en in een geheel nieuw jasje viert Breda Live op 6 juli haar 5 jarige jubileum. Blof, Racoon, Go Back To The Zoo, Handsome Poets en als afsluiter Hardwell, de Bredase nummer 6 dj van de wereld, zijn dit jaar de hoofdacts van het populaire muziekfestival. 1
Op zaterdag 11 juli vindt de eerste editie van Breda Live plaats op het Chasséveld in Breda. De programmering is rond en Tiësto sluit dit evenement af. 12
Op zaterdag 11 juli 2009 vind de eerste editie plaats van het gloednieuwe Bredase evenement: Breda Live. De organisatie achter Breda Live, het nieuwe evenementenbureau Volver, heeft Tiësto, Jan Smit en Racoon naar Breda weten te halen. Locatie voor Breda Live vormt het Chasséveld midden in Breda. Kaarten zijn vanaf nu te koop voor €17,50 via www.bredalive.nl. 57