Partyflock

Oldschool Gangsters

Oldschool Gangsters

Oldschool Gangsters (afbeelding)
Concept van Noculan.
SiteSite oldschoolgangsters.nl
E-mailinfo@oldschoolgangsters.nl
AdresRotterdam
Nederland
PostadresPostbus 9108
3007 AC
Rotterdam
Aanwezigheidfacebookpagetwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Oldschool Gangsters
als host: 97 PartyflockRecreatieoord BinnenmaasMijnsheerenland
Andy Raw, Armand, Boogshe, Bountyhunter, Critical Mass, Crude Intentions, Darkraver, Dr. Peacock, Frequencerz, Korsakoff, Marshall Masters, N-Vitral, Native, OCD, Outsiders, Panic, Paul Elstak, Promo, Resonator, Ricos, en nog 5 andere artiesten →
10 PartyflockEvent Center CulemborgCulemborg
112 PartyflockNorth Sea VenueZaandam
1 PartyflockMarkant UdenUden
Statistieken


x
58·feesten
4·in de toekomst
54·in het verleden
33·nieuwsberichten
2·fotoshoots
240·foto's
28·video's
16·winacties
7874·bezoekers · herkomst
4781·unieke bezoekers
569Partyflockfans · herkomst
9.9 KFacebooklikes
1667·albumfoto's
5·verslagen
6·opmerkingen
11·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (3414 stemmen)
Nieuws
Crazyland was hot. Crazyland was een heerlijke dampende knaller waar je nog lang van na kan genieten. Het feest was tot het einde lekker druk en wij als organisatie willen iedereen bedanken voor de hele goede vibe.
Zet hem in je agenda of telefoon. Aanstaande donderdag 1 maart begint de early bird voorverkoop van de volgende Crazyland. Crazyland Dark Circus of Pleasure! De organisatie heeft speciaal voor dit sexy maar ook freaky thema gekozen
Goed nieuws voor iedereen! De early bird voor Crazy Wonderland festival ( Pleasure Island ) is gestart! Kijk snel op crazyland.≠org en koop jouw kaartje voor een heel net prijsje van 30,00 euro! Ook zijn er nog VIP kaarten te koop in de early bird! Vorig jaar was dit het festival van 2017 waar iedereen nog lang over na heeft gepraat.
Aanstaande zaterdag wacht ons weer een uitverkochte editie van Crazyland " Al Capone " Het feest bij uitstek voor iedereen die van feesten houdt en waaraan ook echt iedereen mee doet met het thema. Crazyland bestaat niet voor niets al 20 jaar als organisatie en elk feest is ver van te voren uitverkocht.
Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden. 9
Hoe HIP wil je het hebben! Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer Oranje in de maand april en is dat hip? Jaaaa voor woensdagnacht 26 april zeker en in deze kleuren zal er op Koningsnacht een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in "Partycentrum Hipper & Kolfbaan" te Gorinchem. 2
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.
Oldschool gangsters
15 september 2016
Eťn keer per jaar is het concept Oldschool Gangsters terug in Rotterdam, in het altijd gezellige Social Underground Rotterdam (S.U.R.), waar er wederom 2 zalen worden ingericht voor een leuke avond vol met dikke Oldschool Classics, Early Rave en Early Hardcore. Artiesten als Darkraver, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Stanton en vele andere gaan hun best doen om jullie als bezoekers weer een toffe avond te bezorgen.
Op vrijdag 30 oktober komen de Oldschool Gangsters voor het eerst in de geschiedenis naar Zeeland. De meest geschikte locatie voor dit concept is natuurlijk de industriŽle Timmerfabriek Vlissingen! Het oldschool/early rave concept vierde onlangs haar tienjarig bestaan en de OG's nemen je deze avond weer mee terug in de tijd naar de bakermat van de housescene; terug naar de jaren waarin het allemaal begon.
Op zaterdag 7 november organiseert Bad Ass Events in de DSNK in Nieuwkuijk een dikke editie van Oldschool Gangsters. Dit oldschool/early rave concept vierde onlangs haar tienjarig bestaan en na een geweldige hosting tijdens Harmony of Hardcore eerder dit jaar, keren de Gangsters nu weer terug naar Brabant!
11 waarderingen
*_RoedieW!
(Y) Geweldig !
Milan010 :honger:
:respect: OG's :respect:
Happy joy joy!
O.G ,S :respect:
lindaaatje
Waar blijft 't volgende feest?!
Kees en Heidy
:respect:
GIJSJE≠4EVERE≠VER
heb er nog niet 1 gemist :cheer: ...steeds weer iets nieuws en toch heel vertrouwd :respect: ...I (L) OG
dickvanpark
:RESPECT:
"De Speer"
:respect:
dirkkuyt
super!!!!!!!!!!1
Car --> South
Respect voor deze organistatie! Rob & Joe!! :respect:
(k) ANGY
OG's is echt een super vet feest:respect:

6 opmerkingen

tijd voor een nieuwe:D
24 februari toch? :)

:respect:
Wat zullen we weer los gaan de 24e! :yes:
:bounce: ben erbij :yes:

wordt weer knallen (Y)
keep up the good work!!
Ben al weer benieuwd naar de eerstvolgende datum :yes: