Partyflock

Helemaal Paranoia

Helemaal Paranoia

Helemaal Paranoia (afbeelding)
SiteSite helemaalparanoia.nl
E-mailinfo@helemaalparanoia.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Paranoia · verslag van Paranoia door PatrickBos, 27 oktober 2017
"Gewoon helemaal gek gaan en raven tussen vier muren", dat is de boodschap die ik letterlijk heb gekopieerd van zijn facebook event! En dit is dan ook wat er op afgeopen woensdag 18 oktober heeft plaatsgevonden. Het begin van wat voor vele het muzikale event van het jaar is ADE aka Amsterdam Dance Event. Nadat ik de uitnodiging had ontvangen toch wel redelijk gehyped richting onze hoofdstad, feest nummer 1 van de vele die deze dagen zullen volgen.

JeBroer, bekend van de klappers die menigeen kan meebleren; Nooit meer slapen, Omlaag, Banaan, Me gabber, Kind van de duivel, Engeltje en Vaderland. Van jong tot oud wie kent ze niet? Tot aan menig hervormde gemeentes aan toe. In navolging van 'JeBroer Invites' vandaag Paranoia in the Q-factory.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Helemaal Paranoia
Laatste feest was op zaterdag 17 maart 2018: Nite2Go, Lucky, Rijssen
Statistieken


x
2·feesten
2·in het verleden
3·nieuwsberichten
2·video's
1·winactie
43·bezoekers · herkomst
43·unieke bezoekers
18Partyflockfans · herkomst
397Facebooklikes
1·verslag
zeer goed·stemresultaat (14 stemmen)
Nieuws
Vandaag gaat het verzamelalbum 'Jebroer Presents Paranoia' in release. Hierop zijn drie gloednieuwe tracks van Jebroer te vinden, namelijk 'Motjo' (geproduceerd door Dias & Begani), 'Adrenaline' featuring Dutch Movement & Outsiders en 'After de After' met Lady Bee.
Jebroer heeft het eerste gedeelte van de line-up van zijn conceptavond 'Paranoia' bekend gemaakt.
Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond 'Paranoia' organiseren. Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten. 7